13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#12516 Egyszer valahol azt olvastam, hogy lakóházakat is lehet ploppolni. Mégpedig úgy, hogy először zónázni kell, és megvárni, amíg egy ugyanolyan méretű ház kinő. Aztán tovább kell várni, egészen addig, amíg a munkábamenős nyíllal lekérdezve már látszik, hogy van munkahelyük. Na akkor lehet felülploppolni (extracheats.dll->BuildingPlop), és úgy nem néptelenedik el. De még eddig nem próbáltam ki. Amit eddig tudtam a dologról annak alapján így sem kéne működnie, de egy próbát igazán megér. -
#12515 Na igen, azokat én is letöltöttem. -
NorbyI #12514 Ploppolod őket vagy szépen kinőnek a hatalmas igény miatt?
Nekem ez a legnagyobb problémám, nehéz kivárni mire egy szép épület felbukkan. Ha lakóházakat ploppolok azok meg elnéptelenednek.
Egyébként nagyon tetszik ez a nagyvárosi belváros téma, bár kicsit keverednek a stílusok. :D
De ettől ez még gyönyörű. -
wetsom #12513 Igen mindig ránézek, és aradras új épületei nagyon megtetszettek. :) -
ntex #12512 egy plugin válogatást én is szívesen elfogadnék, mert az tuti működőképes lenne mivel át lett válogatva :P -
#12511 Ez is tetszik. Látom, a simtropolist azért rendszeresen látogatod, van itt 1-2 újdonság is. -
wetsom #12510 Rég raktam be képet, most ezen a terülten dolgoztam, bár semmi extra nincs errefelé:
-
NorbyI #12509 Ide raktam fel mert a citromail nem tudta fogadni. -
#12508 tetszik -
cloni94 #12507 értem köszönöm, ezek azok amik tetszenek: Castle Ramparts, Stonehenge, San Francisco City Hall, The Mayflower, Schloss Schönbrunn, The Expiatory Temple of the Sagrada Familia, The Parthenon, The Brandenburg Gate, Arc de Triomphe, Transportation Download, Grand Central, Sungrye-mun. itt az email címem: [email protected] köszönöm:) -
NorbyI #12506 A frissítés inkább csak a meglevő hibák orvoslására lett kitalálva illetve teljesítménybeli problémákat orvosol. Plusz épületeket csak a Rush Hour kieg ad a játékhoz.
Megvan a legtöbb, ha kell valamelyik el tudom küldeni. -
Benevolens #12505 nem, de nélküle nem fognak világítani letöltött épületek éjszaka, meg egy csomó plugin nem fog menni. Viszont ha nem tudod letölteni, akkor semmi gond, mert benne van az épületek világíttatása csomagban, amit itt van felül :) -
cloni94 #12504 http://simcity.ea.com/update/index_update.php?product=R1&x=35&y=7 a frissítéssel kerülnek új építmények a játékba? http://simcity.ea.com/coolstuff/landmarks/index.php és ezek a dolgok meg vannak valakinek, mert regisztráltam egyszer de nem aktiváltam és így nem enged be. -
cloni94 #12503 úristen, tegnap felraktam a sim city societies-t kíváncsi voltam rá még nem próbáltam, kb. tíz percet volt gépen.. -
Benevolens #12502 nem baj, kib@szott jó lett :P -
NorbyI #12501 Ma délután csináltam teljesen véletlenül:
-
cloni94 #12500 fúú nem tudok ilyet -
NorbyI #12499 Az tényleg nem a legszerencsésebb, mire kivárom míg felmegy és egyenként feltöltögetem lemegy a nap.
Azért kéne egy torrent mert azzal akkor szedi le amikor tudja és az aki akarja.
Van más külföldi vagy magyar torrent oldal ami nyílt és nem törlik az ilyen anyagokat? (mivel egyéni a cucc ezért szemétnek minősítik) -
cloni94 #12498 én tudok egyet mammutmail.com bár nem torrentes oldal. -
NorbyI #12497 Azért nem jön be az oldal mert nincs semmi tartalom mögötte. Az UW oldalt csak a magyarítás és pár kép tárhelyének regisztráltam még jó pár éve. Így nyilván nem is tudod megnyitni az oldalt mert nincs is mit megnyitni. Talán ezért nem is véletlen hogy közvetlen linket adtam a filehoz és nem azt hogy hogy az oldalról leszedhető xy link alól.
De azért az hihetetlen hogy ezen ennyit kell problémázni!
@Doian Gray: Várom a linket továbbra is. Itt figyel NAS-on a 3 giga tömörített SC4 plusz pluginok. Egy nap alatt át is menne csak mondjad hová. Valamiért Piratebay-re nem tudok regelni, szal más ötletet mondj. -
#12496 akkor az azt jelenti hogy vagy nincs kezdőoldal feltöltve vagy rossz a kiterjesztése az index fájlnak -
perko #12495 A fájlt most már letöltötte, de a "simcity4.uw.hu" oldalt nem nyitja meg.
A IE-el,FF-al,Chrome-al ugyanaz a 404 van, mint az Operával. -
#12494 Most néztem meg kb 5 perce és simán bejött az oldal
így próbáld: LINK
ha Operában nem megy nézd meg explorerben -
perko #12493 Egy pár korábbi bejegyzésemben nyafogtam, hogy nem tudom elérni az uw.hu oldalakat a gépemen, főleg a http://simcity4.uw.hu/ oldalt.
A probléma megoldódott, az anti-malwarw program blokkolta az uw.hu oldalakat. Kivettem a pipát a "Webhely blokkolás" opció elől és most már el tudom érni az uw.hu oldalakat, de a simcity4.uw.hu oldalt ezután sem.
A reklamációmra ezt a választ kaptam:
Tisztelt Cím!
Nincs már ilyen működő tárhely az Ultraweb szerverén.
Üdvözlettel,
Externet Ügyfélszolgálat (Műszaki Hibaügyelet)
Azt írtad, hogy átvertek mert nálad megy az oldal.
Nálam most is ez van:
-
cloni94 #12492 valaki rakna fel képeket városokról, semmi ötletem nincs:S -
#12491 Ha a legfrissebb driver van fent, akkor próbálj meg egy régit, ha nem a legfrissebb van akkor pedig rakd fel azt, ez szerintem driver hiba, nekem még régen az GeForce 2-es karival voltak ilyen szép grafikai hibák, sőt voltak ennél sokkal durvább törések is benne. Szerintem egy próbát megér. :) -
#12490 ÁÁÁÁ
Ha van megoldás akkor elkezdek játszani újra.
Help plz... fogalmam sincs hogy keressek rá a hibára -
#12489 Leginkább ez zavar....
Nincs rá valami megoldás?
nvidia 9600gt
-
#12488 Kicsit átrendeztem a szobámat... mit találtam az egyik szekrény alól kibányászott cd-n?
Kéne újra játszani de egy csomó dolog miatt nincs kedvem elkezdeni... -
#12487 Úúúúú, fasza, csak valahogy a fákkal nem vagyok kibékülve, kicsit sűrűbben talán jobban hatna, de ez az én személyes látószögem :)))
@Plugin balhé: hihetetlen h képes vagy novellákat írni arról h miért nincs plugin mappád, a legalapvetőbbeket már rég összegyűjthetted volna ahelyett h Norbyl vérét szívod - habár csak 120 k\s -t enged belőle :DDD -
wetsom #12486 Mostanság nem igen játszottam, csak egy tóra futotta:
-
perko #12485 Köszi, megvan a legújabb, Norbyl felrakta a RapidShare-re. -
cloni94 #12484 hmm nekem más uw-s odlalakat megnyit csak a sim city-t nem. -
Benevolens #12483 A plugin mappáról meg annyit, hogy nem tudod a másik plugin mappáját használni, mert mindenki magára szabja a pluginjait, és ha neked akár ugyanaz a plugin kell egy másik beállítással, akkor nem tudod, hogy mit kel törölni, hogy mi minek a dependecyje stb. És nem lehet azt mondani, hogy nem rendezgetnéd, mert eljönne az a pont, amikor úgyis rendezgetned kellene, például amikor új NAM jön ki,mert akkor az összes NAM-ra épülő cucc is uninstallálja magát, és újra fel kell őket rakni, vagy az újabb verziójukat, és a réginek a romjait meg előtte le kell takarítani. Tehát ha plugint akarsz használni, akkor vagy megtanulod, hogy melyik pluginnal mit és hogyan, vagy nem lesz pluginod. Nekem például a 7 gigámban nincs benne a PEG kikötő szett, mert olyan dependecy-jei vannak, amiket nem tudok beazonosítani. Egyébként vagy hajlandó foglalkozni a pluginok működésével, akkor még arra sem leszel képes, hogy a vonatot kicseréld, ha megunod a másét. -
Benevolens #12482 megpróbálom neked feltenni a magyarítást valahova...mert tényleg működik. Kivéve, ha valami böngészőbeállításod letiltja a dolgot. -
perko #12481 Még annyit az előzőhöz, hogy nemcsak ezt, hanem egyetlen uw.hu oldalt sem nyit meg a böngészőm, úgyhogy valószínű, tényleg nálam lesz a hiba csak nem tudom, hogy mi.
-
perko #12480 Nem értem
Elhiszem neked hogy Te tudsz kapcsolódni - miért állítanád, ha nem így lenne - de én nem, cloni94 se tud a #12459 beírása szerint. Azt sem értem, hogy az illetékes tárhely szolgáltató miért verne át egy semleges kérdésre adott válaszában.
Na mindegy, hagyjuk mert nem jutunk előbbre úgysem. -
NorbyI #12479 Ultraweb meg faszán megy, szal átvertek. Épp most töltöttem fel egy kis módosítást. -
NorbyI #12478 Látom a gondolkodás helyett inkább a billentyűkoptatás megy, de legyen. Ha mondasz nekem egy tárhelyet vagy egy torrentet vagy akármit ahová fel tudok pakolni 3.5 gigát (telepített SC4-el együtt) akkor én elsőként megcsinálom neked csak, hogy ne tűnjünk szemét, irigy, köcsög, bunkó állatnak mi alja SimCity-s bagázs. (a feltöltésem 120k/s csak hogy fájjon :))
Várom a linket! -
#12477 ...
De én nem bővítgetni akarnám, vagy rendszerezni, csak azt hogy minden rendesen fent legyen, és hogy működjön. Tegnap este 18x próbáltam újra rakni az SC4-et, és folyton döglődik. Legutóbb sem én raktam össze úgy hogy jó legyen hanem segítségem is volt. De mivel már nem ott lakom ahol laktam, és a gép is más, így teljességgel lehetetlenné vált hogy legalább picit hasonlóra formálódjon mint amilyen volt.
És ha más fösvénykedik akkor már mindenkinek annak kell lenni. Ha valaki tahó és soha senkinek nem segít semmiben akkor mindenkinek annak kell lenni? Ha a szomszéd öngyilkos lesz akkor másnak is az kell lenni mert a szomszéd is megtette?
Látom csak én vagyok olyan korcs hogy gondolkodás nélkül segítek annak és abban amiben tudok.
Nem emlékszem hogy azért kértem volna el hogy formálgassam, nézegessem, fejleszgessem. Hanem azért mert nekem a régi ilyenem nem hogy nincs meg, hanem már nem is létezik.
És tuti hogy tudnám használni. Mér ne tudnám. A SimCity olyan játék amit felraksz, kimásolod a mappából, átrakod máshova és úgy is megy. Max akkor nem lenne jó ha simán csak a plugin lenne. Mert vannak olyan dolgok amik telepítik magukat, és van amelyik nem a pluginba kerül. Igazából az egész DoC-os SimCity4 mappa a legjobb ehhez.
De lényegtelen. Felfogtam... nem lesz segítség. Helyette meg magyarázás van csak. Lényegtelen...
Kod... köszönöm.