Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán. Legalábbis nekem nem tûnt életszerûnek egyik sem. Az utcák fényét a valóságban a játékban lévõnél jóval nagyobb kivilágítás, az autók lámpája, és a kirakatok adják. Sajna sim cityben ezt nem lehet összehozni 😞
Viszont megcsináltam életem elsõ majdnem jó RHW csomópontját <#email>
Kikötõben nincs gond a világítással:
nyirog
Vannak ilyen street light módok, azokkal reálisabbá tehetõ az utak éjjeli megvilágíttatása.

papi08
Gyönyörû!
De szerintem szebb volna ha valami utcalámpával megvilágítanád az utakat is😊

13 éve itt. Szép idő.

Igen, csak magyar táblákat természetesen.
Kodlovag
Igen, a magas épületek mindig szép fényesek, de az utcáknak is világosnak kellene lenniük. Legalább az avenueknak.

Kodlovag
Ilyen kresz táblákatakarsz gyártani? táblák

A CNN-en szoktak lenni jó kis esti képek Hongkong-ról, ez azért jobban hasonlít a játékra, igaz ez nem felülnézet:
LeWyTy
Az úthoz nem lehet éjszakai textúrát adni?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kodlovag
Klassz.

Igazából nekem az a bajom az éjszakai képekkel, hogy nem igazán hasonlítanak a valóságra. Volt már szerencsém éjszaka repülõrõl lénézni városokra, és nem ilyen képet nyújtanak. Az épületek felülrõl sötétnek látszanak, míg az utcák szépen ki vannak világítva, és az utcai lámpák meg az autók reflektora a legfényesebb. Olyasmi a látvány, mint az elsõ kép bal felsõ sarkában a könyvtár. Már gondolkodtam, hogy lehetne-e olyan modot csinálni, ami rendesen fénybe borítaná az utcákat...
Kerestem is gyorsan egy képet, errõl beszélek:

Nagyon szép képek, mintha nem is játék volna hanem igazi város.
Szép munka volt, örülök hogy ilyen képekkel van tele a fórum. 😊

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

Van világítás😊

Köszönöm!

Megjött az eredeti játék, hamarosan jövök az éjszakai képekkel😊
Kodlovag
Ruházati boltok, ha még esetleg nem találtad volna meg:
Koreai sc4 oldal BAT-C, 3. oldal, 777-735

na közben meg is találtam végre. 😊
Sziasztok!

Melyik moddal tudom emelni és süllyeszteni a talajt négyzetenként?
Szeretnék süllyesztet utat csinálni, de nem találom sehol. Régebben már megvolt, de most nem találom sehol.
Ezt mind ki kell majd tapasztalni, a sima GMAX az jó hozzá(csak kell majd valami segéd program még azt hiszem).
És szerintem az SC4 Devotion-on is találok róla sok anyagot😊

Most még csak a gyakorlás megy, fõútvonal táblám is van már, csak valamiért nem engedi textúrázni:
KÉP
Rá kell jönni a türkökre😊
amúgy ennek például hol látod a méretarányát? Szóval ez mekkora lesz a játékban?
igaziból tök jól tolod 😊 Én is nekiestem már egy ideje, de én amcsi típusházakat akarok létrehozni egy jövõbeli városom számára. Csak valahogy nem tökéletes a mûködés. A BAT-nak valami baja van, és kérdés, hogy a sima gmaxot lehet-e sim city-s cuccok készítésére használni.
Neki estem a GMAX-nak, Kresztáblákat szeretnék gyártani, de még nagyon béna vagyok, azért valami már sikerült összehozni, de ez még messze az üdvösségtõl:
kép
Ezeket a ruházati boltokat hol találom, nem tudja valaki?
KÉP
LeWyTy
Big city live<#eljen>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Két nappali:

Kodlovag
Köszönöm! Lehet bele kommentelni...

én próbáltam, de nem vettem észre rajta semmi érdekeset.
Oké, semmi gond! 😊 Majd megpróbálom Simtropolison... És grat az sc4dev.-es kitüntetésedhez, Kodlovag!
Kodlovag
Nem nézünk levegõnek, de pl én még sosem próbáltam. Szerintem a többség ugyanígy van vele. Sajnos nem tudok segíteni.

Akkor senki nem használja a Park&Ride beállítást a NAM-ban, vagy csak levegõnek néztek? <#confused>
Hétfõn már lesznek éjszakai képek, ha minden igaz😊
köszi
nyirog
PEG POND KIT a neve, így keresd

Én is így jártam,remélem kihozzák gyorsan elvileg raktáron van.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki olyan modot amivel lehet patakot csinálni? Csatornából találtam többet is, de pataknak valót még nem.
Kodlovag
Na most másolt játékkal is el lehet jutni a 640-es exéig, csak eredeti CD nélkül az nem fog elindulni. Mivelhogy a 640-es verzióhoz nincs törés. Annak idején feltúrtam utána az egész netet, és nem találtam. Még olyan CD imaget sem találtam, amit hajlandó lenne eredetinek elfogadni. Ezért kell az eredeti játék.

Akkor valószínüleg a játék eredetiségével van baj...nem baj nem sokáig, már megrendeltem a neten ennyit megér az éjszakai világítás nekem...1-2 nap és kihozzák.
Kodlovag
Na akkor már csak a megelelõ nyelvi verziójú RH/Deluxe patchet kell feltenned, az csinál 638-as verziójú exét. Ha nem csinál, akkor rossz nyelvi verziójú patchet raktál föl, vagy crackelt exét próbáltál frissíteni, és nem dob hibaüzenetet, hogy nem sikerült(!) (a dat fájlokat ettõl függetlenül is frissíti).
Várjuk az éjszakai képeket!

Verzió:1.1.613

Rendkívül boldog vagyok...
Kodlovag
Az éjszakai világításhoz nem kell a BAT. Ami kell hozzá:
- eredeti játék
- föltenni a legutolsó hivatalos frissítést EP1Update1 (1.1.638 verzió)
- végül föltenni az 1.1.640 frissítést pl innen: http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=
De az 'Épületek világíttatása' link is jól megoldja, csak a BAT nem kell.

Amire figyelj oda: ellenõrizd, milyen verziójú az exe fájlod! Én ezzel egyszer nagyot optam (lásd: #9922 hozzászólás). A 640-es frissítés csak az eredeti 638-as exére hajlandó rátelepülni, szerencsére nyelvi verziótól már nem függ.

Egyszerûen nem tudom megoldani, ezt az éjszakai világítás dolgot.
Minden fent van elvileg, egyedül az SC4BATinstall.exe jelez hibát:
KÉP

Talán emiatt nem jó?
Nagyon szépen köszönöm srácok! Millió köszönet érte!<#taps><#wink><#worship>
NAM elemekkel is ellehet tüntetni az ilyen hibát😊
Kodlovag
Immortal lot szindróma. Attól van, hogy egy szomszéd épület átnyúlt a lotra. És mivel egy loton csak egy épület lehet, ezért a játék eltüntette az épületet. Ilyenkor a lot halhatatlanná válik, mivel épület nélkül nem lehet törölni.
Szerencsére van megoldás: Immortality Killer

Sziasztok!

http://teve5.atw.hu/Metropolisz02.png

Egy kis segítség kellene, a kép tetején van egy nagyobb terület ami úgy néz ki mint egy pláza...valami textúra hiba lehetett korábban, mert eltûnt az épület, és most azt a részt sehogy nem tudom eltüntetni. Se buldózer, domborzat egyengetéssel...
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, hogy használjátok-e a Park & Ride szimulátort a NAM-ban? Traffic Simulator Configuration Tool-lal átállítottam P+R-re, de van, aki még mindig kocsival megy munkára, a farmok melletti parkolókat nem is használják egyáltalán. Meg ami még érdekes, hogy valamelyik parkolóból jönnek a gyalogosok, de nem megy be egy autó sem...
Nekem továbbra sem mûködik a kód
én a cp fásat használom. De diagonalban nem tudja 😞
Találtam egy módot, ami az NWM AVE-2 járdaszigetét kivirágosítja, fásítja...Itt több változat található belõle:
SC4 DEV
Nem, ezt tudtam, hogy oda nem lehet. Termék regisztrációt akartam és ott elvileg lehetne, de nem fogadja el a kulcsot. <#shakehead>

LeWyTy
Azt is lehet variálni... de ebben már nem tudok segíteni.. nem emlékszem hogy.

Köszi akkor nem keresgélek. Látom a határokat csak akartam volna, hogy legyen több méretû város, de végül is mindegy.