Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

13 éve itt. Szép idő.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Amúgy lassan összerakom a mod kezdõ mappámat. És papíron elég jól halad egy tanulmányváros terve. Ha lesz valami majd felrakom.
Érdekes ez az éjszakai project.
Ha kész lesz mindenképpen oszd meg😊
Delux
1.1.641.0
US English
Ehhez kell valamilyen patchet telepíteni?
1. Alap vagy RH? Ezt csak meg tudod állapítani.
2. Verziószám? Bemész explorerbe, megkeresed a SimCity 4.exe fájlt, ami emlékeim szerint a játék install könyvtár Apps mappájában van, jobb klikk rajta -> Tulajdonságok, a felugró ablakban van egy verzió fül.
3. Nyelvi verzió? A játék install könyvtárában nézd végig a nyelvi alkönyvtárak neveit, abból már könnyû megtippelni, hogy angol, távol keleti vagy európai, vagy mi... Emlékeim szerint 5 nyelvi verzió van.
Hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú a játékom?
Anno voltak ilyen világító tornyok amiket külön építhettél az országutak, utak mellé, azokat nem akarod esetleg fényesebbre csinálni ?
Kodlovag nagyon jó! Remélem a Tulep-nél is mûködni fog😊
Következik a Road, remélem nem kezeli együtt a Streettel, azt nem kéne megváltoztatni.
Hol tudom megnézni, hogy milyen verziójú a játékom?

SimFox Day and Night Mod v2?? Ez az ami a Simtropolison van?
1) SimFox Day and Night Mod v2 + Light Replacement Mod v3. Ez egy igen jó alap lesz, könnyû benne módosítani a fénykúpokat.
2) Elsõ próbálkozás. Csak az $ avenue van módosítva, ha csak az avenue sikerülne, már félig boldog lennék.
3) Második próbálkozás. Majdnem jó, csak a legfényesebb pontok a lámpák közé esnek. Egy kis finomhangolás még kelleni fog.
Szerintem ez már kezd egészen hasonló lenni ahhoz a képhez, amit #12247-ben linkeltem be. Per pillanat ez az egy kis darab avenuem van az egész régióban, ahol tesztelhetek, úgyhogy nem túl látványos, ráadásul a hidat még máshogy is kezeli, azért a nagy fekete lyuk a két rész között. De látom benne a lehetõséget.
Egyébként 2004-ben ez még igen jónak és eredetinek számított. Nem voltunk még olyan jól ellátva modokkal, mint manapság. Lehet, hogy még olyan régi kép is van közöttük, ahol két utat használok avenue helyett, mert még RH sem volt. Létezett Simtropolisos city journal is, ott messzebbre jutottam a várossal, mint itt látjátok, de az idõk során az elveszett.
Na ennyit azért még össze tudtam kaparni. A városokat már rég nem tudom megnyitni, nincsenek betöltve a szükséges modok. Ha egyáltalán learchiváltam õket rendesen...
És ezen dolgozok mostanság. Azért remélem van némi fejlõdés az utóbbi X év alatt. 😊

Hajdanán ez volt ami miatt elkezdtem Simcityvel komolyan foglalkozni.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Mindenesetre a választ nagyon köszönöm. Esetleg ha van olyan oldal ami még mûködik és jónak véled elküldenéd a címét hátha találok valamit.
Köszi még egyszer.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Nem tudom, mennyire kompatibilis pl az SFBT moddal, próbáld ki. Én csak letöltöttem valamikor hónapokkal ezelõtt, de sosem használtam. Rengeteg ilyen elfekvõ modom van...
Nem tudja megmondani valaki nekem mi módon lehet a NAM-ban levõ Wide Radius Rail Curve (speciális sín ívek) mellé textúrát varázsolni? Mondjuk SFBT féle sötétebb textúrát? Elég rondán tud kinézni a terep mikor minden szép egyszínû ezek meg teljesen elütnek a tereptõl. Városban különösen zavaró tud lenni.
Ugyan csak annyit írtál, hogy nem mûködik, amibõl azért elég nehéz a hiba okára következtetni, de ha a föntiek megvannak, akkor legalábbis el kell indulnia.

Kb. 2004-ben találkoztam a játékkal elõször, de nem nagyon értettem, így hamar belefáradtam. 😞 Úgy egy hónapja valahogy ismét ráakadtam. Letöltöttem valahonnét, majd elkezdtem utánajárni, hogy kell csinálni. Most már mûködnek a kockavárosaim! Jeah! Mivel most már látom, hogy mennyire jó játék is ez, nemrég megvettem az eredetit (Delux). Minden játékkal így vagyok 😊. Ha a kipróbálás is szeretnék vele játszani, mindenképpen megveszem! Viszont a Steamról töltöttem le, így most nem tudom hogyan lesz CD kulcsom 😞 (esetleg nincs valakinek ötlete?), és vajon hogyan regisztrálok a sim city.com-on?! Remélem nem kell újat venni dobozban!
Amit viszont kérdezni szeretnék: a moddolással kapcsolatban alapszintû infókat honnan/kitõl kaphatnék (pl. mi mit jelent?: bat, lex, lot, ploppable, growable, dependencies, stb.)
Illetve hogyan lehet a simtropolison és a devotionon levõ mappokat feltenni? Nem mûködik sem a mapper, sem a terraformer (win7)?
Elõre is köszi az elsõ lökéseket!
Csatlakozom a fórumhoz!
A fórum szuper!
Barátságos a légkör!
A városok kiválóak!
Üdvözlet mindenkinek!