13557
  • perko
    Korábban problémáztam itt a fórumban, hogy nem tudok csatlakozni a http://simcity4.uw.hu oldalra, ahol a SC4 magyarításod van. Páran azt írták, hogy megy az oldal, páran meg azt, hogy nem megy.
    Írtam egy e-mailt az Externet Ügyfélszolgálatának a gondomról, ahonnan azt a választ kaptam, hogy nincs már ilyen működő tárhely az Ultraweb szerverén.
    Csak azért írok, hogy ha folytatod a munkát, amit ezúton is köszönök, akkor légyszíves elérhető helyre tedd fel majd.
  • NorbyI
    Eddig már kérték páran mások összegyűjtött plugin mappáit de tudomásom szerinte még nem volt rá példa hogy valaki odaadta volna. Azért sem mert ahogy Benevolens megjegyezte, nem igazán látnád át mit miért és hová. Ráadásul nagyon nehéz lenne azt tovább bővítened. Gondolj bele hogy az enyém csak 1.8 Giga körül van de néha én is elveszek benne pedig szépen rendszerezve van. Mi lenne egy 2-3 gigás gyűjteménnyel esetleg egy 7 gigás szörnyeteggel? Tuti nem tudnád használni.
    Azt tanácsolnám hogy kezd az alapokkal és szépen sorjában tedd hozzá mindazokat amikre szükséged van az éppen aktuális városodban. Én mindig így csinálom.
  • Kodlovag
    Ilyen karbantartási munka már máskor is volt.
  • Benevolens
    nem tetszik nekem a simtropolis mostani állapota. A honlapok pont így szoktak megszűnni
  • Benevolens
    a más pluginját nem látnátok át
  • cloni94
    egy ilyen feltöltött dolognak én is örülnék:)
  • nyirog
    http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-sim-city/709199
  • Doian Gray
    Kodlovag?

Te megtudnád csinálni azt amit leírtam? Ha nem túl nagy kérés. Azért kérdezem tőled mert te eléggé profi vagy ebben. és tudom hogy te jól raktad össze a dolgokat. Ha szépen megkérlek akkor megtennéd?
  • Kodlovag
    Ott két dolog is játszik egyszerre. Egyrészt a hídon és az avenuen más a lámpák mintázata, és túl közel kerültek egymáshoz. De ami ennél is többet számít, hogy a híd végében középen van egy kis darab fehér járdasziget, és az sokkal világosabbnak tűnik, mint az én barna kockaköves járdáim vagy a szürke hídszerkezet. Ugyanezt az effektust észrevettem már más hidaknál is, ahol világosabb az aszfalt színe. Merthogy majdnem minden hídon egy kicsit más színű az aszfalt. Olyankor szinte világít a híd.
  • Doian Gray
    Helloka.

Rég jártam erre. Azóta új gép is lett.
    De van egy kis gondom.

A sok sok 1GiB-nél több sok sok módom elveszett. És nem emlékszem mi volt fent és mi nem. Csak a NAM-ra meg az NWM-re emlékszem...

Kérnék egy kis segítséget.
    Valaki nem tudná a sajátját össze csomagolni és feltölteni valahova torrentre vagy valami ilyenre ahonnét le tudnám tölteni?
    Ha nem az se baj. Csak egy kérdés. Mert kicsit elkenődtem mikor ez leesett. Ha valaki segítene, azt nagyon hálásan megköszönném és ha valamiben tudnék segítenék is.
  • nyirog
    Tetszik az egész, sokkal reálisabb, csak ott az az egy db kocka nagyon fényesre sikeredett, de ez csak szőrszálhasogatás - ha építve van mellé akkor sztem szembe se tűnik
  • Kodlovag
    Jobbkezes (vagy arra átállított) játékhoz jobbkezes NAM kell, balkezeshez balos NAM. Máskülönben nem fognak rendesen közlekedni az autók/vonatok, U-Drive-It küldetéseket elindítani sem tudsz...
  • Iblisz
    miért baj, ha a NAM-ot jobboldaiként telepítem fel? hisz' előtte eállitottam a regediten a jobbos közlekedést...
  • Kodlovag
    Még mindig dolgozok az éjszakai kivilágítás projecten, már csak a hidak vannak hátra. Azután jöhetnek az éles tesztek, rendes városokban, nem csak direkt ecélból épített tesztvárosokban.

• perko
    Köszi.
    Orbitdownloader-el próbáltam.
    Az se tudott kapcsolódni az oldalra.
  • NorbyI
    Próbáljátok innen leszedni: Link
    Szóljatok ha nem megy. Esetleg próbáljátok a régi linket Flashget-el letölteni. Vinnie kell.
  • perko
    Köszi, akkor nem vagyok egyedül
  • cloni94
    nekem se nyitja meg
  • perko
    Köszi a válaszokat, de a probléma nem oldódott meg.
    Négy böngészővel (IE., Firefox, Opera, Chrome) próbáltam, egyik se nyitja meg a simcity4.uw.hu oldalt. A nejem laptopján is 404 hibát ír ki.
    Korábban már használtam az oldalt gond nélkül, le is töltöttem már a magyarítás egy korábbi változatát ami működött is.
    Nem értem mi lehet a hiba ha az oldal működik és én nem érem el. Soha más oldallal nem volt ilyen hiba.
  • jonny1985
    Végre sikerült elindítanom. Leszedtem hozzá a patch-et, és jó lett! Pedig már majdnem lemondtam róla.
    A magyarítás projekt még fut, vagy 90%körül stagnál?
    Egyébként le a kalappal előttetek! Ilyen szép régiókat soha az életben nem tudnék csinálni.
  • Benevolens
    nekem megnyílik. Csak délután mást írt ki. Lehet, hogy a netem szarakodott
  • NorbyI
    Szerintem arra gondolt, hogy a link nem egy oldalra mutat hanem egy file-ra. De ha ezt a linket (http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat) bevágod a böngészőbe akkor fel kéne jönnie egy kis ablaknak ami felajánlja hogy vagy megnyitod a filet vagy letöltöd. Ha ez nem jön elő akkor a böngészővel van gond. Próbáld meg egy másikkal vagy flashget-el.
    Egyébként olyan 90% körüli az állapota.
  • Benevolens
    én beírtam a böngészőablakomba, és azt írta ki, hogy az oldal nem létezik
  • cloni94
    nekem csak másfél giga:O nem lehet hogy a felbontás rossz? mert meg néztem itt a gépet és a játék rendszerkövetleményét ( www.systemrequirementslab.com ) a gép a lehető legjobb.
  • perko
    Azt írod, hogy a http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldal nem létezik.
    Ez a link van benne a banner alatt a magyarítások címen.
    Kodlovag most hivatkozott rá a #12440 hozzászólásában.
    Ez a link szerepel Norbyl aláírásában (#12340) aki a magyarítást csinálja.
    Akkor valamit nem értek.
  • jonny1985
    Az van nekem is. Akkor ennyi volt? Vagy tud valaki valami megoldást a problémára?
  • Benevolens
    nálam is az szokott lenni a képlet, hogy ugyanolyan rendszerekkel nekem nem megy valami másnak meg igen. Én végül arra jutottam, hogy az AMD procim tehet róla
  • jonny1985
    Nem tudom akkor, hogy miért lehet. 64bites Windows 7-re nem tudom feltelepíteni. Igazából feltelepül, és install után bejön a kép a híddal, aztán fekete kép és kékhalál. Ha csak simán akarom indítani a "feltelepített" játékot, akkor is ugyenez van.
    Neten többen írják, hogy ugaanez a probléma, de sokan írják, hogy náluk semmi. Annyira gáz. Egész beleéltem magam, erre nem megy...
  • Benevolens
    mivel ezek az oldalak nem léteznek

egyébként nálam nem akad a pluginanyag, pedig 7 GB, hanem 140 000 lakos körül elkezd akadni a játék.
  • cloni94
    köszi:) amúgy nektek nem lassítja a játékot a sok plugin? mert nekem igen nagyon akad, tuti nem hardver hiba:D
  • wetsom
    Akkor ott valami más probléma van, mert nálam ilyen gond nem volt Win7 alatt.
  • jonny1985
    próbált úgy, hogy hivatkozás mentése más néven, úgy le kell szednie.
    Más téma: Windows 7re hogy lehet feltelepíteni? Mielőtt befejezné a telepítést, kékhalál, és újraindul a gép.
  • perko
    Nálam egyik böngészővel sem tudom megnyitni a
    http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldalt,
    de a http://simcity4.uw.hu sem jön be.

Másnak nincs ilyen problémája?
  • Kodlovag
    http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=4003
  • Benevolens
    itt, de különben beírod a simtropolis keresőjébe, hogy highway és kb a harmadik helyen kidobja
  • cloni94
    http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=20387 a bal oldali képen van egy autópályás fizető kapu, valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni?
  • Kodlovag
    A magyarítás a banner alatt található. Majdnem teljes.
  • jonny1985
    Sziasztok!!
    Legalább 3 éve nem vettel elő a játékot, de most valahogy kedvem támadt hozzá. A magyarításról tudtok valamit mondani? Elkészült végül? Ha igen, honnan lehet letölteni?
  • cloni94
    kodlovag köszönöm a segítséget, működik minden:) amúgy nincs valami olyan program amivel a pluginokat a játékban rendezhetném? Mert így elég nehéz keresgetnia dolgokat. És nektek nem lassítja be a játékot a sok letöltött cucc??
  • Kodlovag
    Szerintem át lehet húzni úton is, csak legalább 5 egység hosszú HSR résznek kell lennie mindkét oldalán a kereszteződésnek. Ha mégsem lehet, akkor csináld fordítva: először HSR, aztán húzd át alatta az utat.
    Amit nem lehet, ahhoz meg van puzzle elem.

Ezek a képek már voltak régebben, csak a példa kedvéért.