13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
wetsom #12596 Igen az RCI szerint cserélném a lápákat T21-es móddal, akkor az R$$$ kis kertes házaknál is nagy kandeláberek lennének, és az nem feltétlen lenne valószerű:)
Egyébként ma telepítettem fel egy franci módot ami cseréli a maxis alap textúrákat sötét textúrára:LINK
Egyébként, hogy tudom megoldani, hogy csak a bécsi épületek épüljenek Houston-on belül, és mások nem? -
#12595 ááá, már 1 éve nem játszok sc-vel nincs rá időm, csak csorgatom a nyálam a letöltésekre :D -
NorbyI #12594 USL első tesztje:
http://img17.imageshack.us/img17/4642/testcityofnightlightfeb.jpg
Azért nem linkeltem mert az SG fórum szar. Így meg kivág bevág és néz.
Látható hogy mint a legtöbb user nem olvastam végig a dep listát. :D
Bazi nehéz volt megtalálnom a Lights_LightCones.dat-ot. A readmebe esetleg linkelhetnéd.
De egyébként már itt is látható hogy kodlovag nagyszerű munkát végzett.
Nem véletlen a Fő Mester cím. :)
Tesztelés folyik tovább gőzerővel.
Jah egyébként működik akkor is ha nem eredeti a játék.
@nyirog Azt a LOT-ot én is leszedtem de valami kegyetlen hosszú a dep listája. Azokkal együtt kb 30 MB az állomás. Brutális, de szerintem megéri leszedni. -
#12593 Ez igen jól néz ki wetsom. Azt hiszem, nekem sosem lenne türelmem egyesével megcsinálni minden épületet, hogy tökéletesen nézzen ki.
Viszont rengeteg időt szántam már olyan modokra, amivel automatikusan, a játék beépített rutinjaival lehet jobb városképeket elérni. Mint pl a Bécs épület csomag, vagy a USL mod. Van olyan modom, ami automatikusan cseréli a lotokon a gyakori Maxis textúrákat egyformákra. Mondjuk te úgyis új lotokat csinálsz, tehát a lot editorban könnyen beállítod amit szeretnél. Egy ilyen akkor lehet nagyon hasznos, ha az összes lotnak hirtelen egyszerre meg akarod változtatni az alap textúráját. És hozzá se kell nyúlni a lot editorhoz. Én meg a lot editor nem vagyunk nagy barátok.
Nem szeretnél csinálni egy olyan T21 modot, ami automatikusan cseréli az avenuek képét ilyenre? RCI, wealth és density alapján különböző kinézet állítható be. Nem kellene transit enabled lotokat gyártani. Na persze a te módszerednek is megvan az előnye, akár mindenhová különböző lotot tehetsz le, és minden utca vagy szakasz máshogy nézhet ki... -
Benevolens #12592 számomra csak a dependecy-jei érdekesek -
#12591 Hát ez valami kúrva jó gyerekek:
video1
video2
állomás -
cloni94 #12590 tényleg olyan.amúgy nem épít valaki valami magyar városkát? szívesen elfogadnám:) -
wetsom #12589 Várni kell vele egy kicsit...sokat tölt.
Ez kicsit olyan lett a lámpák miatt, mint az Andrássy út. :)
-
cloni94 #12588 na közben megtaláltam, de nem indul, lefagy.. -
cloni94 #12587 na letöltöttem ezt a lot editoros cuccot, próbálom telepíteni valami errort ír, aztán kiírja, hogy sikeresen felrakta, de hol lehet használni?:D Mert nem találom hová rakta. -
NorbyI #12586 Wetsom már vagy 20 perce nézem a képet és mindig fedezek fel új dolgokat rajta. Nem tudom fel tűnt-e valakinek a kép alján a zsákutca tábla vagy a sétáló övezet tábla az utca végén ahol már a sétálóutca rész kezdődik. Nem semmi részletesség amit itt produkálsz. Egyszerűen gyönyörű amit csinálsz.
Láttam az alatta levő képen hogy a loteditor nagyon jó barátod. :D
Enélkül nem is lehet igazán részletgazdag városokat csinálni.
Egyébként mi a textúra amiket a házak alá betolsz? -
wetsom #12585 Eleinte lassú folyamat, de ha az ember megjegyzi mi hogy van, akkor egy lot 5 perc alatt kész van. -
cloni94 #12584 húú basszus nagyon szép. de most mindennél ugyanúgy egyessével be kell állítgatni loteditroban? -
wetsom #12583 Valamiért nem jelenik meg, na még egyszer:
-
wetsom #12582 Kis utca közelről:
-
wetsom #12581 Persze ,mert az loteditorral van:
KÉP -
cloni94 #12580 http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=21681 amúgy szerintem ebből használja az elsőt. csak, hogy nem tudom nekem valamiért csak az út mellett lesz ilyen textúrájú, a fák alatt meg házaknál nem. -
cloni94 #12579 http://sc4devotion.com/csxlex/lex_filedesc.php?lotGET=36 -
#12578 Eddig nagyon jól néz ki :)
Milyen plugineket használsz a járdához, meg azokhoz a cuccokhoz amik a járdán vannak (napernyő, reklám, padok,stb)? -
cloni94 #12577 de amúgy nagyon szép, és most nagyon irigykedek, hogy ilyeneket nem tudok -
cloni94 #12576 wetsom hogy csinálod, hogy a házak, és a fák alatt is ez a fajta járda van?? Mert nekem csak az út mellé tesz ilyet, máshová nem. -
#12575 Talán majd ha az USL kész lesz, megint foglalkozok vele. De már olyan régen nem is játszottam az USL miatt. Ha szerzel FTP tárhelyet, feltöltöm neked. Legalább lesz egy biztonsági mentésem. :) Ha megvan mindenféle gyakran használt mega prop packod, jó eséllyel fog működni. Ha valami mégsem, legfeljebb keresgélni kell egy kicsit, mi a dependency-je. -
#12574 Amit én használtam a saját Bécs tesztvárosomhoz? Sehonnan. Egyenként simtropolisról, innen-onnan. Az a pack saját munka. 183MB datpackolva + dependencies, aminek még a listáját sem írtam össze. A másik három csomaghoz már van, de a Bécs a legnagyobb. -
wetsom #12573 Hát az lesz, de ha meg lesz a bécsi csomag, akkor a lakóházakat nem kell ploppolni:) -
NorbyI #12572 Nagyon tetszetős, és hangulatos.
Gondolom itt minden ploppolva lesz. :) -
wetsom #12571 Simtropolis lehalt, így leragadtam itt,nem baj, holnap folytatom:
-
wetsom #12570 Köszi!
Egyébként, a bécsi épület csomagot, honnan lehet letölteni?
Most pont kapóra jönne... -
#12569 Ígéretesnek tűnik -
wetsom #12568 Egy nagyon új dolognak álltam neki, és egyelőre, csak ennyi van meg:
-
cloni94 #12567 megoldottam, város importálással addig keresgéltem még meglett az eredeti, így most működik. köszi:) -
cloni94 #12566 Kitröltem mindent buldózerrel is, a probléma ugyanúgy fent áll. Megpróbáltam simán terraformálni, és akkor is kidobott a játék. -
#12565 Tipp: Ha már volt itt város, akkor maradhatott az adott területen pl fa. Nekem volt olyan problémám, hogy használtam egy tree controllert, amit aztán kitöröltem a pluginok közül. A fák továbbra is megmaradtak, de abban a pillanatban, amikor a játék valami miatt megváltoztatta a terepszintet és automatikusan próbálta törölni onnan a tree controller által lerakott fákat, akkor kilépett. Buldózerrel viszint törölhetőek voltak a fák, és utána már tudta változtatni a terepszintet.
Szóval ha vannak a piros területen fák, buldózert nekik. -
#12564 A project neve egyébként úgy jött, hogy xannepan velem kb egyidőben, tőlem teljesen függetlenül elkezdett csinálni egy ugyanilyen modot, de elakadt. Viszont megtalálta az én topicomat az sc4 deven, és belinkelte a sajátját amit itt érhettek el Uniform street lighting add on. Én meg áttelepültem a saját projectemmel abba a topicba. Jobb helyen volt, és már ismertebb is volt, mint az enyém. A nevet is innen nyúltam. Jó név, és jól is kereshető. A simtropolis csak kb 10 találatot dob ki a "uniform"-ra. -
cloni94 #12563 Valaki, ki akarom egyenlíteni az egyik várost a másikkal, bejeöli a piros területet, ahol kiegyelítést csinálna, de utána abban a pillanatban kilép a játék, ez csak ezen az egy területen nem működik, egy város volt régebben itt. mi lehet az oka? -
#12562 Már készül a readme, ma este talán végzek is vele. Béta readme. :) -
Androidus #12561 Szerintem itt az idő keresni az imageshack helyett valami épkézláb képmegosztót. Vagy bármilyen helyet, mert ezek alkalmatlanok. Google Readerből bármikor betölti a képet, mert fizikailag ott van, és a szerverük működik. Csak a képek MEGOSZTÁSA az, amin alulmaradtak a nagy szivatásra töerekedés közepette, hogy hogyan korlátozzák a linkelést. -
NorbyI #12560 Én tesztelem szívesen, csak kérek hozzá némi leírást.
Miből jött a név? Ami egyébként jó. -
#12559 A project neve Uniform StreetLighting Mod (USL). Már a readme-t írom, hamarosan kint lesz.
Jut eszembe: akar valaki béta tesztelni? Több szem több hibát talál. Már van olyan állapotban, hogy kiadhassam a kezemből. Egyenlőre csak ez az egy színverzió van meg, a többit csak a bétatesztelés hibajavításai után csinálom meg. De az már gyors lesz.
Valamikor simán betölti az imageshacks képeket is, de általában csak szenved vele. -
cloni94 #12558 nálam sem látszik a forumban akép. Örülnék még képeknek, mert most semmi ötletem nincs. -
NorbyI #12557 Nagyon jó képek, egyre jobban tetszik ez az éjszakai megvilágítás project (Nightlight Projet) :).
Nem tudom mi lehet a fórummal de az imageshacks továbbra is használhatatlan itt. Vagy csak nálam nem látszanak a képek?