Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akarom mondani: "Még májusban".
Még a Japánok csináltak egy jó T21-t, a NAM kanyarelemekhez:
LINK
Ha az út mellé rakunk egy elemet akkor lesz járda.
LINK
Ha az út mellé rakunk egy elemet akkor lesz járda.
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Kicsit dizájnoltam azóta:KÉP
Egyébként máshova nem kell gát, mert a többi terület magasabban van.
Egyébként máshova nem kell gát, mert a többi terület magasabban van.
De jó ötlet<#taps>#taps><#eljen>#eljen>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Árvízvédelem:

Az csak RHW 3-ra van sajnos 😞
valahol láttam szalagkorlátos RHW-t...
Rég volt kép😊 Ez egy fejlesztés alatt lévõ terület...

rám is, csak mondom, hogy ezek fõleg amerikai szavak. Én kerültem olyan helyzetbe, hogy morogtak miatta
Használom én ezt is azt is. Nem teszek különbséget subway meg underground között. Mikor melyik jut eszembe. Vagy ha a beszélgetõpartner más szavakat használ, akkor én is átállok azokra. Amíg megértjük egymást, addig nincs nagy gond. A nyelvvizsgám már rég megvan, ott porosodik valahol a fiókban. De rám tényleg sokminden ragadt a játékokból.
Én németül is tudnék vele játszani, de én amerikaira állítottam a jobbos közlekedés miatt.
Kodlovag, ha highway-ed van motorway helyett, subway-ed underground helyett, avenue-d broadway helyett stb. akkor amerikai. Amerikaival meg nem jó nyelet gyakorolni, mert betanulod az amcsi szavakat, aztán csúnyán néznek nyelvvizsgán XD
Kodlovag, ha highway-ed van motorway helyett, subway-ed underground helyett, avenue-d broadway helyett stb. akkor amerikai. Amerikaival meg nem jó nyelet gyakorolni, mert betanulod az amcsi szavakat, aztán csúnyán néznek nyelvvizsgán XD
Nekem európai, így németre kellett állítanom a nyelv telepítésnél, de a magyarítás mindent megoldott 😊
Távol keleti az alapjátékom, abban van egy angol verzió. De mivel alapból jobbos közlekedés van, ezért szerintem amerikai.
amcsival vagy angollal?
A magyarítás nagyjából 90% körül van, nem rég frissítettem, innen az aláírásomból vagy a fenti linkrõl is lehúzhatod. Használd egészséggel, ha valami gondod van vele itt nyugodtan jelezheted azt is. Jó az alapjátékhoz és a deluxhoz is.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
Úgy tudom nincs teljesen befejezve, de 80%-os állapotban biztosan van. Norbyl tudna errõl többet nyilatkozni, vagy olyan valaki, aki használja. Én angolul játszok mindennel, ez is egyfajta nyelvtanulás.
Sziasztok.
Ez a magyarítás ami itt a banner alatt be van linkelve teljesen magyarosítja a deluxe verziót?
Ez a magyarítás ami itt a banner alatt be van linkelve teljesen magyarosítja a deluxe verziót?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
én egyszer beköltöztettem 6 simet az egyik városomba. De nem volt túl sok értelme. Esetleg azt az egész funkciót át lehetne alakítani tök mássá. <#nemtudom>#nemtudom>
Van egy olyan problémám, hogy "villognak" a dolgok (fák, autók). Eddig pedig ment tokéletesen, csak mostanában kezdte el csinálni. Nem toltottem le semmit, nem is álligattam semmit. Ezután a beállításoknál átkapcsoltam szoftveresre (nem tudom már milyen beállítás ez), utánna újraindítottam a játékot, ezután már ment jól. Viszont akkor a letoltott teherkocsikat nem jól jeleníti meg. Ha visszaállítom, akkor meg megint "villognak" a dolgok! 5let valakinek? <#falbav>#falbav>
A segítségeteket kérném. Létezik 6 vagy 8 sávos út a játékhoz? Mert akkor beleraknám a játékba. Ha linket is tudtok adni, megköszönöm. A "fõvárosi forgalom" is jobban örülne neki.
A MySim módban, amit soha senki nem használ, U Drive It menüpont, az alsó gomb, Mission Indicators On/Off.
UDI ikont hol lehet kikapcsolni? <#confused>#confused>
Sokat tanultam azóta😊
Emlékszel még arra, amikor elõször mutattad a városodat, mi meg azt mondtuk, hogy milyen üresek az utcáid? Hát azóta sok minden változott.
(Az UDI ikonokat kapcsold már ki, olyan zavaróak)
(Az UDI ikonokat kapcsold már ki, olyan zavaróak)
Az utcai lámpákat cseréltem Belga oszlopokra:

Én új fajta torony lápákat pakoltam le, ezeknek narancsos fényük van:

Most már csak az az egy bajom van, hogy a keresztezõdéseket is ki kellene világítani. Aminek a legegyszerûbb módja az lenne, ha minden közlekedési lámpához hozzáadnék egy lámpaoszlopot, vagy egyszerûen csak fényt. Ezt azonban csak a Maxis közlekedési lámpákkal sikerül megcsinálni, tök ugyanaz a módszer egyszerûen nem mûködik sem a NAM-os, sem a mrtnrln féle sem a Heblem féle modellekkel. Nem értem. Már vagy 4-5 órám ráment a hiábavaló próbálkozásokra.
Azért ma is termett valami

Azért ma is termett valami

Egyébként mióta nincsenek ikonok<#confused>#confused>
Már alig várom. <#taps>#taps>
Az ablakokkal nem lehet mit kezdeni. De ilyen szempontból nézve a moddolt épületek sokkal jobbak. Általában nem nagy fehér kockákkal oldják meg még a csupa ablak irodaépületek kivilágítását sem.
nem csak az a probléma, hogy az utak mentén nem elég a fény a játékban, hanem hogy az épületek ablakai meg túl fényesek. És ezt nem tudom, hogy lehet megoldani
Jófélék<#taps>#taps>
A Network Addon Modot (NAM) mindenképpen megéri felrakni. A többi 10000+ mod csak a hab a tortán.
Pontosan!
Belgium Road Pack 01 az autópálya lámpák, ugye? És ploppolhatók, nem automatikusan jelennek meg? Ugyanolyan lámpákat pakoltam az MHW-ra, mint nálad látom az RHW mellett. Csak akkor jelennek meg, ha van valami a pálya mellett (zóna, plop).
Az autópálya lámpák az propok, de LRM függõk tehát valószínûleg kompatibilisek lesznek.Az MHW-nál egyébként valami bug van nálam, mert nem jelennek meg az LRM lámpák(de talán jobb is).
A jelzõlámpákat itt találod:
A NAM overpass mod automatikusan frissíti a járdát is.LINK
A jelzõlámpákat itt találod:
A NAM overpass mod automatikusan frissíti a járdát is.LINK
Helosztok. Nelem nincs kedvem a modokkal bajlódni, szóval csak az alapjátékkal is tökéletesen lehet játszani, vagy 1-2 mod elengedhetetlenül szükséges a játszhatósághoz?
Ati
Most nézegetem csak igazán közelebbrõl az utolsó képedet. Még nem raktam fel a modot, mert az éjszakai fényeket gyúrom (majdnem kész), de ami érdekelne:
- Látok itt két avenue x road keresztezõdést. A közlekedési lámpa propok nem igazán hasonlítanak arra, amik nálam vannak. Használsz valami modot erre? Vagy csak frissítenem kéne a NAMom?
- A NAM overpass mod automatikusan frissítette a felüljáró textúráját ugyanolyanra, mint a járda, vagy módosítottál valamit rajta?
- Az RHW lámpaoszlopok láthatóan nem az eredetiek. Azt az LRM mod cserélte le? A T21_MHW_Median_Lights verziót használod?
Végül is direkt vagy burkolt módon ezek a kérdések jórészt az éjszakai világítás modomhoz kellenek. Egyszerûen nem tudok mindent mindenféle környezetben végigtesztelni, kompatibilis-e...
Úgy is feltehetném a kérdést: Ki akar béta tesztelni?
- Látok itt két avenue x road keresztezõdést. A közlekedési lámpa propok nem igazán hasonlítanak arra, amik nálam vannak. Használsz valami modot erre? Vagy csak frissítenem kéne a NAMom?
- A NAM overpass mod automatikusan frissítette a felüljáró textúráját ugyanolyanra, mint a járda, vagy módosítottál valamit rajta?
- Az RHW lámpaoszlopok láthatóan nem az eredetiek. Azt az LRM mod cserélte le? A T21_MHW_Median_Lights verziót használod?
Végül is direkt vagy burkolt módon ezek a kérdések jórészt az éjszakai világítás modomhoz kellenek. Egyszerûen nem tudok mindent mindenféle környezetben végigtesztelni, kompatibilis-e...
Úgy is feltehetném a kérdést: Ki akar béta tesztelni?
Köszönet érte. Már egy hónapja látom itt-ott, de használható letöltési linket még sosem találtam.
Kis ajánlat, találtam egy módot ami jelentõsen javítja a NAM-os felüljáró kinézetét, sokkal valószerûbb lesz tõle:LINK