Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Még valami, amiben segíthetnék???
Merthogy ez egy ilyen népoldal lesz, vagymi!
Þór vígi þessi rúnar
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Aztán ha megjött, akkor jelezz vissza!!!
Þór vígi þessi rúnar
Milyen kellene?
NAGGGGYON Kezdõ vagyok! 2000 ember, 100 alatti bevétel!!!
Þór vígi þessi rúnar
Kicsit meglepõdtem, hogy valami garfield írt, az én írásom meg eltünt, de aztán látom, hogy az Én írtam. Nag mind1. remélem értitek. LOL
Holnap felteszem, miután megnéztam otthon, ma meg más letöltéseket tezek elérhetõvé.
Tegnap csináltam egy várost, nagyon gagyi, csak azért van 200-al több bevételem, mert már van katonaság, és rakétasiló. Holnap azt is felteszem, és ha lenne olyan kedves valaki, aki letöltené, és megnézné, hogy mi a baj vel, azt szívesen veszem. Elõre is köszi.
legalul! Még nem néztem meg, hogy milyen, csak letöltöttem!
Þór vígi þessi rúnar
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Te hogy töltöd fel a képeket, mert én is csináltam egy ilyen x3-as izét és asse tom, hogy mit csináljak!
Þór vígi þessi rúnar
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A commute time grafikonja leesett a felére eddig még jó is lenne, de 1 hónap mulva visszaugrott, és magasabb lett mint elõtte!!!
Visszatöltöttem az elõzõ állást és megpróbáltam mégegyszer, de most még csak le se ment mint az elõbb, hanem egybõl magasabbra szökkent a commute time.
Ez mi a fenétõl lehet???
Kezd felbosszantani ez a játék.
A Traffic Noise = Forgalomzaj ? Ha igen, gondolom a Low a jó belöle és nem a High . Hogy lehet csökkenteni a zajt, metroval?
Egyébként ti hogy rakjátok a buszmegállókat, próbáltok utvonalat kialakitani (az út megfelelõ oldalára rakjátok), vagy pedig ahol épp hely van. Egy csomó helyen nehéz lerakni, mert nem akarom lerombolni a nagy épületeket.
szar gép de nem ez volt a gond, közben megoldódott.
Elõrepörgettem az idõt és kb. 1hónapig irtó lassan ment a óra, de aztán hirtelen beindult és ment rendesen ahogy azelõtt, most már megjavult. Na akkor bele is vetem magam😊
Tegnap kezdõdött, egyszercsak elkezdte azt csinálni, hogy kb 1-2 másodpercenként teljesen megakad (fagyásszerûen) kb 2-3 másodpercig. Egyik pillanatról a másikra kezdte csinálni, nem tudom mitõl lehet, nem csináltam semmi szokatlant. Próbáltam a háttérben futó programok lelövését, a felbontást, grafikát minimumra tettem, újrainditottam a gépet stb... semmi sem segít 😞
Hát így érne véget az én polgármesteri pályafutásom?😞
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Meg van fönn 7 másik épület is.
Van egy kurva jó felhõkarcoló!
Durva.
Þór vígi þessi rúnar