13557
  • Serpa
    Hay! köszi majd kiprobálom.

másnak is be szokott ragadni a processbe a simcity4.exe?
  • Toroco
    próbáljuk meg. meglátjuk sikerül e.
  • Hay #4353
    Forton: épp ezen tűnődünk...
    Toroco: Próbáljuk a régiót? MOndjuk most báli szezonom van, de éjjel, ha hazaérek, megnézem, hogy próbáljuk-e a régiót, s ha igen, a 7végén felteszegetem ide: http://rapidshare.de
  • Forton
    Hol tudok meglévő városokat letölteni? Vagy ha úgy tetszik mentéseket?
  • Toroco
    nem sikerült igysem, csak letarolódtak azok a mapok amikor kitöröltem. szerintem passzoljuk a város cserélős dolgot. lehet hogy az egész régiót átkéne küldeni ahoz hogy menjen.
  • Toroco
    akkor nem tudom mit lehetne, nálam még sohasem adódott ez a probléma.
  • Toroco
    van. [email protected]
  • Killberk #4348
    Hát már max csak egyetemet tudnék építeni, de az elég fura szerintem egy ekkora városba. Leggyorsabb sebbeségre állítva próbálkoztam mnidenfélével, de mindig az van, hogy felmegy 30-31 ezerre majd leesik 27-28-ra. Építettem rengeteg alap lakózónát, de csak az lett eredménye, hogy otthagyták a lakótelepi házakat.
  • Forton
    Toroco van MSN-ed?
  • Toroco
    szerintem akkor ezzel nem lehet mit csinálni. azt hittem szemetet termel.
  • Toroco
    még nem próbáltam. majd az éjjel. ma késön értem haza.
  • Forton
    A szeméttel nincs gáz, a szomszéd város befogadja, és ottan van szemétégető meg telephely is. Mondom nekem csak a baszott kereskedelmi zóna szennyez.
  • Hay #4343
    Viper&Toroco: sikerült?
    Serpa: ha yól emlékszem, nekem úgy sikerült, hogy a cd-ről bemásoltam a kellő fájlt a vinyó megfelelő mappájába.
  • Toroco
    lehet hogy több iskolára van szükséged, talán ha tanultabbak lesznek a népek akkor több üzeti terület fog beépülni.
  • Toroco
    én azt mondom tegyél le több recycling center ha a szemét szennyezés olyan nagy. igaz drága de talán beválik, vagy tegyél le szemét gyüjtő telepet. bár ez nem túl környezet barát.
  • Killberk #4340
    Üdv!

A város lakoságának kb hány százaléka kell hogy dolgozon? Nekem jelenleg 28 ezer főből 11.500 üzleti és 5.500 gyári dolgozóm van. Ez nagyon kevés? Lehet hogy ezért nem fejlődik városom? Mert elvileg minden érték jó, grafikon szerint igény is lenne mindenféle zónára, de mégse építődik be az üres gyári és üzleti zóna. A lakózónák is nagyon lassan épülnek be. Felment 31 ezerre a lakosság de visszazuhant és most stagnál. :(
  • Serpa
    a (map)regio -t lehet resetelni vhogy?

a térképen rákattintottam egy régióra, majd a delete city re, és teljesen lesikálta a régiót, olyan lett mint egy asztal.
  • Forton
    Még mindig a környezetvédelmemmel van problémám...
    A középsűrűségű ipartelepeket felszámoltam, és helyére high-teches területet raktam le, fasza, alig van vmi szennyezés, az erőműket lecseréltem naperőműre, csináltam egy csomó parkot szerte a városban, fákat ültettem egy rakatot, a rendeletek sztem szart sem érnek, viszont a nagy sűrűségű kereskedelmi területen még mindig van szennyezés és nem kicsi! Hogyan tudom eztet csökkenteni? Mert az iparnál oké hogy high-techet építek, de kereskedelminél eleve a high-nak high a szennyezése:)
  • Tuvok #4337
    Hát de mondtam én, hogy vmi bibi van ;)
  • Serpa
    na látod.
    a bili helyett ezt kellett volna mondanod. :)
  • Tuvok #4335
    Az lehet, nálam is ki akart menni indításkor, ha letiltottam el se indult ...
  • Serpa
    áá, az nem lehet.

asszem rájöttem mi a "bibi" re.
    tűzfallal volt(/van) gondja.
  • laslandes
    a polgármester halála...
  • Tuvok #4332
    Az van, tűz nincs, lehet unatkoznak :)
  • laslandes
    víz van a városban?
  • Tuvok #4330
    Mert valami bibi van :)

A tűzoltósággal nem lehetne valamit csinálni az ügyben, hogy maximális (150 forint) fizetés mellett azért ne lázadozzanak már ..?
  • Serpa
    menteni akarok, de lefagy.
    miért?
  • Hay #4328
    A Maxislandban a következő számúak nincsenek:
    City - New City (1).sc4
    City - New City (34).sc4
    City - New City (4).sc4
    City - New City (40).sc4
    City - New City (45).sc4
    City - New City (5).sc4
    Az utolsó számozott a (91)-es.

A többi - nem számos - fájlok:
    City - ApaCity.sc4
    City - Mayor Tutorial.sc4
    City - New City.sc4
    City - Terraforming Tutorial.sc4
    City - Új Város.sc4
    config.bmp
    region.ini

Amikor belépek a játékba, a régióban még ezek elérhetők: Mayor Tutorial és Terraforming Tutorial.

Esetleg a magyarosítás miatt?
  • Toroco
    átneveztem de még igy sem látja. de azt hiszem rájöttem a megoldásra. azt is kell tudni hogy hányas számú mapra kezdted el csinálni. ez egyerü akkor ha csak ez a városod van vagy kettő. Lépj be a maxisland régió mappába és nézdmeg melyik számú hiányzik. a zárójelben lévő számokat nézd. mert nekünk a megfelelő számu mappot ki kell törölni hogy megjelenjen a városod.
  • Toroco
    ez tényleg egy vidéki kisváros lett. de durván
  • laslandes
    Jahhh, poénból csináltam egy vidéki kisvárost.:) Meg kíváncsi voltam, hogy néz ki a Farmer's Market meg a State Fair.:) Valahogy így:
  • Tuvok #4324
    Ekkora paraszt vagy ? :DDDDDDDDDDD
    (munkakörként mondom :DD)
  • laslandes
    szélerőművek (bár kicsit drága), high-tech ipar, tömegközlekedés, környezetvédelmi rendeletek...
  • Forton
    A környezet javítására van valami tippetek?
  • laslandes
    Én is felraktam újból a játékot.:) Most így néz ki a városom.
  • Mik
    Én most már tökéletesen nemértek semmit, hogy mit hova. : ))
  • Hay #4319
    nem aláhúzások vannak a fájlnévben, hanem az elválasztó vonal
    City - ApaCity.sc4
  • Hay #4318
    Most rohanok, de:
    City_-_ACity.sc4 = City - ApaCity.sc4
  • MaSzKa
    Hu van?
  • Mik
    Ha ide másolom be ezt a City_-_ACity.sc4-et nem történik a játékon belül semmi a load region-maxisland után... semmi más csak üres map