Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Ehhh...ezért nemtok énsem 7végén játszani...
Ha melózok 7köznap, akkor megy esténként, csak akkor már fáratt vagyok!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
még nem próbáltam ki azokat, amiket letöltöttem, szóval nem tudom megmondani. Sajnos otthon nincs sok idõm játszani, mert van más dolgom is, barátnõ, meg leginkább barátnõ 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Most nem megy, mert beraktam egy terrain betöltést és az nálam kurva lassú!!!
Nálad mennyi idõ alatt tesz be egy terraint???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ja!
A városok berakásához!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Alakul a kép, de olyan kéne, ahol üres terület van, nehogy valaki a régi városára mentse el az új várost.

"Installálási útmutató van hozzá?"
Ezt írtad. Mihez kell instalállási útmutató?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Ezt mopst meginn' nem értme!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Megy kép!
Nézd meg, hogy erre gondoltál-e!
Nem az én városom!!! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Egyébként a város beimportálás installjára gondoltál?

Csacsi
Várj, megpróbálom részletesebben.
Van egy régiód, az területekre felbontva.
Ott ráklikkelsz egy üres területre, és akkor feljön egy kis ablak.
Nah errõl kéen screenshot.

Carlos
Amikor kiírja, hogy mibõl mennyi van?
Lakos, industry job, meg commercial job???
Törölheted azt a légiót, meg rátölthetsz egy másikat???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Milyen kép kellene?????
Nem teljesen értem!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Szóval, kéne csinálnod megint egy képet, ha nem nagy kérés, olyan kép kéne, amikor egy región vagy, és kattints rá egy területre, és ott készíts képet.
Küld el a [email protected] címre.

A másik, meg kösd össe vonattal két várost, és akkor hátha, meg utakkal is, de nem tudom, hogy megy-e.

Carlos
Nemtom.
Csak tippelek.
Ha már elviszik gondolom adnak is érte valamit.
Meg ottvan a Transportation résznél, hogy
Income/Fares. Ebbõl gondoltam!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Installálási útmutató van hozzá?

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Ezt hol olvastad, hogy pénzt lehet importálni az ipar árujából?

Carlos
Az én kérdésemre tuggya vbalaki a választ??????
Há' nemigaz!!! 😞

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Sziasztok. feltettem két várost, az egy Bybsilon-é, azt nagyon érdemes megnézni, mert sokat segíthet, abban, hogyan érdemes elkezdeni egy várost, de azért ez nem minden, neked is lesz dolgod bõven.
A másik város szerény személyemé. Itt kérném meg K.Andrást, vagy Synetyc-et, vagy bárkit, akinek jól megy a játék, hogy nézzen már rá a városomra, és mondja el, hogy mit tudnék tenni.Hogy jöjjenek az emberek.Elõre is köszi.

TopGun
Sziasztok! Ugynezki csodbe akar menni az egyik varosom! 😞 Pedig tegnap delutan meg olyan jol nezett ki!! De lett egy csomom elneptelenedett munka hely, azt ledozeroltam, jott helyette par uj gyar, de innentol kezdve valamiert baromi gyorsan csokkent a kezpenzem, allandoan azt mondja, hogy a szemet egetes nem jo uzlet es mondjam fel! Ez miert van? Akart adni katonasagot, meg raketa silot, de nem fogadtam el mert tudom, hogy a lakossag nem szeretne emiatt! 😞( most mit lehet csinalni? -4578-nal tartok, de kolcsont nem szeretnek felvenni! mi van ha nem tudom visszafizetni?
Epitettem egy csomo parkot, tettem le fakat is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Ez melyik régió???
San Francisco vagy valami letöltött???
Hogyan kell a kikötõvel árut exportálni az iparból???
Köszönöm a segítséget!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
http://free.x3.hu/scynetyc/scyn-land3.JPG
http://free.x3.hu/scynetyc/scyn-land3nappal.JPG

Nincs az az isten hogy feljebb tudjam mozditani a létszámot ezen a középméretû régióban.
Carlos
Nagy az én kérdésem!
Hogy kell az iparban elõállított cuccot exportálni???
Tökmindegy hogyan de pénzt szeretnék látni belõle!!!
Hogyan kell megvalósítani???

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
ha elrontja bárki és visszaakarja állitani az eredeti állapotot, akkor az eredeti regiófájljait ott találja meg ahova felinstallta a játékot. Ott szintén van Regions mappa és az tartalmazza az eredetit. A mentést viszont a már leirt dokumentumok mappá helyezi. Ha elront valaki valamit, akkor innen csak kidobja a fájlt és a másikból bemásolja az eredetit.Könnyü megtalálni, mert számozva vannak a régiok!
Csacsi
Keress rá az .sc4 kiterjesztésû file-okra, és akkor megtalálja.

K.András
Thx mert nem találtam sehol, mondom ilyen nincsen...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

scynetyc
C:/Dokumentumok/SimCity4/Regions mappába menti.
K.András
Hova menti a várost?

K.András
Csinálnék egy várost ma este kezdöknek, de nem tudom hogy mentsem el, hogy el tudjam küldeni...

Csacsi
Kérhetnék tõled erre a mailcímre, egy várost, ami kicsi, és kezdõknek ideális, hogy rájöjjenek, hogy mit kell csinálni, és hogyan kéne elkezdeni?

ha megtennéd, szerintem sokan hálásak lennének érte. Elõre is köszi
Ide küld pls : [email protected]

Csacsi
Még ezt begépeltem annyi idõ alatt sem ment fel a frissítés, szóval kb 5-10 perc múlva lesz csak elérhetõ

Csacsi
Mivel szarakszik a free.x3.hu-s tárhelyem (nagyon lassan tölt fel) ezért ma már nem sokat frissítettem. Még felraktam pár régiót, és ennyi. Honap, ha minden igaz, lesz fent legalább 2 város, az egyik az enyém, ami segítségre szorul, a másek Bypsiloné, ami meg kezdõknek ideális. Nah mentem további jó játékot mindenkinek. Ha valakinek van valamilye, amit fel akar töltetni velem, akkor azt most a [email protected]ímre küldje, mert za egybõl megkapom, és otthon csak azt nézem. Szóval most megyek, még estefelé lehet benézek, a többi majd kiderül. Sziasztok.

K.András
Rakjál hozzá 1%-ot mindhez kivéve az ipart, mert ott 9 mindenhol az elején...

TopGun
Ertem! koszi!! Egyebkent sejtettem, hogy ez lehet benne, csak nem ertettem pontosan!! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Csacsi
Ott csak annyit ír, hogy az auto-road option az elég rossz, mert mindig másképp rakja le az utakat a zónában, ezért érdemes kikapcsolni, viszont meg fog jelenni a no car ikon mindig, ha a zónának a nyíl része nem az út felé mutat, csináld úgy, ahogy ezen a képen látod : free.x3.hu/sc4/roadgrid.jpg.

Tehát elõbb tedd le az utakat, és utána zónázz, vagy zónázz, de akkor ne kapcsold ki az auto-road-ot, mert akkor olyan zónát csinál, ahol nincs mindenhol út összeköttetés. Remélem érthetõ voltam. Szóval, amerre a telek nyíl mutat, oda mindenfélekélpp kell zóna. Azt a képet, ahol olyan nagy zónát rajzolt, azt csak példaképp rakta fel, hogy lásd, hogy lehet úgy is zónát csinálni, hogy kikapcsolod az auto-road-ot, de az nem azt jelenti, hogy az mûködni is fog.

scynetyc
wincommanderrel ftp ablaknál készitesz egy uj kapcsolatot az x3-hoz és amikor a tárhelyre beléptél, simán átmásolod.
TopGun
Szia! En is talalkoztam evvel mar tobbszor is! De sajnos nem tudom rendszeresen megcsinalni en sem a zonakat akkorara mint ahogy Te is mondod! Nem ertem en sem miert van ez? 😞

TopGun
Az elso kepet ugy csinaltam, ahogy azon a weboldalon irjak ott az ut nelkuli zonazasrol ir valamit csak nem tudom, hogy mit!? megtudnad nezni? Kerlek! megegyszer
a cime:simtropolis.com/guides.newbie.howstart.asp
ott van egy olyan, hogy disabling auto-roads kep. itt ir valamit errol, de nem ertem jol, hogy mit? 😞

Carlos
nem!
A simcity a másik gépemen van!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Nah feltettem pár régiót. Ma már nem biztos, hogy lesz frissítés, de majd meglátjuk. Mert azért valamit dolgoznom is kéne, mert kirúgnak.

Csacsi
Megjött
SZóval az elsõ képen, láthatod, hogy a nyíl nem arra felé mutat, amerre az út van letéve. érdemes ezért, milõtt zónát raksz le utakkal körberakni a helyet, és úgy lerakni a zónát, miközben nyomod a shift billntyût, és akkor nem rak le utat, és arra fordítja a zóna elemeit amerre az út van. Ezen pont ellenkezõleg áll a zóna azon része, ahova az út kéne.
2. kép: Nem pontosan értem, de a lényeg az, hogy gondolom van valami szemét üzleted más várossal. Azzal kapcsolatban mond valamit, hogy meg kéne újjítani a szerzõdést, de persze ez nem biztos.
Csak tippelek. De az is lehet, hogy éppen fel akarja ajánlani azt, hogy talán megérné, ha eladnád a szomszéd városnak a szemetet.

TopGun
ok. pedig ket kis kep volt csak!

Csacsi
Még nem jött meg, de lehet azért, mert carlos kétszer küldte el, és megtelt a freemail. majd mindjárt megnézem újra.

TopGun
Eluldtem a mailt!

Csacsi

TopGun
Igen! KOSZI!! most neztem meg es nagyon hasznos! viszont van ket kep amit elkuldenek Neked es le kellene forditani, meg megnezni ok? ird le azt az E-mail cimed amit most eltudsz olvasni jo?

TopGun
Csacsi itt vagy most?

Csacsi
Most olvasom csak ezt. Szóval, katonaságot, és rakétasilót akkor kapsz, illevte ajánlja fel a program, ha már nagyon kevés pénzed van, és folyamatosan mínuszba mész.

Csacsi
Sziasztok.

Most ment fel a frissítés. A segítség/Kérdõjel ikon lett frissítve. Azthiszem ezt még annó topgun kérte. Remélem tudod használni majd. Meg remélem másnak is segítség majd.

TopGun
Carlos megnezted mar a World map-ot? a kep alapjan ugylatom nincs rajta az egesz fold nem?!

TopGun
Szia! nem gond persze!! Koszi!! kicsit meloztam! most megnezem! remelem le tudom szedni meg!?

Carlos
okés!
Szívesen!

Þór vígi þessi rúnar