Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem megnyílik. Csak délután mást írt ki. Lehet, hogy a netem szarakodott
Szerintem arra gondolt, hogy a link nem egy oldalra mutat hanem egy file-ra. De ha ezt a linket (http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat) bevágod a böngészõbe akkor fel kéne jönnie egy kis ablaknak ami felajánlja hogy vagy megnyitod a filet vagy letöltöd. Ha ez nem jön elõ akkor a böngészõvel van gond. Próbáld meg egy másikkal vagy flashget-el.
Egyébként olyan 90% körüli az állapota.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

én beírtam a böngészõablakomba, és azt írta ki, hogy az oldal nem létezik
nekem csak másfél giga😮 nem lehet hogy a felbontás rossz? mert meg néztem itt a gépet és a játék rendszerkövetleményét ( www.systemrequirementslab.com ) a gép a lehetõ legjobb.
Azt írod, hogy a http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldal nem létezik.
Ez a link van benne a banner alatt a magyarítások címen.
Kodlovag most hivatkozott rá a #12440 hozzászólásában.
Ez a link szerepel Norbyl aláírásában (#12340) aki a magyarítást csinálja.
Akkor valamit nem értek.<#nemtudom>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Az van nekem is. Akkor ennyi volt? Vagy tud valaki valami megoldást a problémára?
nálam is az szokott lenni a képlet, hogy ugyanolyan rendszerekkel nekem nem megy valami másnak meg igen. Én végül arra jutottam, hogy az AMD procim tehet róla <#nemtudom>
Nem tudom akkor, hogy miért lehet. 64bites Windows 7-re nem tudom feltelepíteni. Igazából feltelepül, és install után bejön a kép a híddal, aztán fekete kép és kékhalál. Ha csak simán akarom indítani a "feltelepített" játékot, akkor is ugyenez van.
Neten többen írják, hogy ugaanez a probléma, de sokan írják, hogy náluk semmi. Annyira gáz. Egész beleéltem magam, erre nem megy...
mivel ezek az oldalak nem léteznek

egyébként nálam nem akad a pluginanyag, pedig 7 GB, hanem 140 000 lakos körül elkezd akadni a játék.
köszi😊 amúgy nektek nem lassítja a játékot a sok plugin? mert nekem igen nagyon akad, tuti nem hardver hiba😄
Akkor ott valami más probléma van, mert nálam ilyen gond nem volt Win7 alatt.
próbált úgy, hogy hivatkozás mentése más néven, úgy le kell szednie.
Más téma: Windows 7re hogy lehet feltelepíteni? Mielõtt befejezné a telepítést, kékhalál, és újraindul a gép.
Nálam egyik böngészõvel sem tudom megnyitni a
http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldalt,
de a http://simcity4.uw.hu sem jön be.

Másnak nincs ilyen problémája?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Kodlovag
http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=4003

itt, de különben beírod a simtropolis keresõjébe, hogy highway és kb a harmadik helyen kidobja
http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=20387 a bal oldali képen van egy autópályás fizetõ kapu, valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni?
Kodlovag
A magyarítás a banner alatt található. Majdnem teljes.

Sziasztok!!
Legalább 3 éve nem vettel elõ a játékot, de most valahogy kedvem támadt hozzá. A magyarításról tudtok valamit mondani? Elkészült végül? Ha igen, honnan lehet letölteni?
kodlovag köszönöm a segítséget, mûködik minden😊 amúgy nincs valami olyan program amivel a pluginokat a játékban rendezhetném? Mert így elég nehéz keresgetnia dolgokat. És nektek nem lassítja be a játékot a sok letöltött cucc??
Kodlovag
Szerintem át lehet húzni úton is, csak legalább 5 egység hosszú HSR résznek kell lennie mindkét oldalán a keresztezõdésnek. Ha mégsem lehet, akkor csináld fordítva: elõször HSR, aztán húzd át alatta az utat.
Amit nem lehet, ahhoz meg van puzzle elem.

Ezek a képek már voltak régebben, csak a példa kedvéért.

Kodlovag
Ezek az enyémek. A legújabbról meg a legelsõrõl most hirtelen nem találok semmit, de azok nem olyan túl régen voltak betéve.

LEX/STEX/PLEX A 3 legnagyobb plugin megosztó oldal. (sc4devotion / simtropolis / SimPeg) Mindegyikhez regisztráció kell és ingyen lehet letölteni. Itt egy régió nézetes kép: http://i1090.photobucket.com/albums/i372/barnahadnagy/6OR.jpg
Ez az elsó régióm úgy öt évvel ezelött kezdtem akkor még örültem ha mûködõ várost sikerült, de mostanság inkább a kinézetre koncentrálok. Hmm... a legnagyobb városban csak nem egy hatalmas barna dobozt látok? <#vigyor2>
További kérdés:
Mi az a LEX, STEX, PLEX rövidítések, amik itt vannak?:
http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&ItemAid=

Kodlovag köszönöm😊 igen csak simán a plugin ba volt bent most beraktama NAM-os mappába, a pillérek eltûntek a sínrõl, de ha úton akarom áthúzni a sínt, akkor rögtön átvált monorailbe, vonatot így sem tudok rajta vezeteni:S
ehh... 😊

Bocs a helye4sírási hibákért, nem szokásom, és zavar, melóhelyrõl sietve írtam, és benéztem 😊

Sziasztok.
Gyönyörû városokat, városrészeket látok itt linkelve, grat hozzájuk.
Rég volt, mikor játszottam evvel, de most újra elõvenném, hosszabb idõre.
Látok itt linkelve modok elérhetõségét, de a letöltést már nem engedi - gondolom mindenva regisztrálni kéne, igaz? Ezek ingyenes modok?
Ti hogy próbálgatjátok az egyes modok elemeit? Annyi pénzetek van a városban, hogy szabadon építgettek-romboltok? H egy új modot töltötök le, ami pl. az úthálózatot változtatja, akkor gondolom a város jó részét át kell hozzá építeni, így viszont felborul az egyensúly, a kitalált koncepció, nem? Kedetek mindent elölrõl?
És: raknátok be screenshot-ot egy-egy nagyobb és szép városotok környezõ területeirõl is? Azaz pontosabban a "földrész"-nézetre vagy mire gondolok, a fõtérképet, ahol átválthatsz az egyik területrõl a másikra... Egy nagyváros hány és milyen típusú településsel határos nálatok?

Bocs az esetlegesen kezdõ kérdésekért

Kodlovag
cloni94
Belenéztem a NAM és a HSR fájljaiba. Egyféleképpen tud a problémád összejönni: a NAM fájlok késõbb töltõdnek be, mint a HSR fájljai.
Nem szoktam látatlanban fogadni, de szerintem ha azt állítom, hogy a HSR könyvtárad közvetlenül a Plugin könyvtárban van, akkor nyernék. A Plugin könyvtáron belül a betöltés a könyvtárak betûrendjében történik, és a HSR-nek kellene késõbb betöltõdnie és így felülírnia egy s3d fájlt (az oszlop) a NAM-ban. Nálad viszont a NAM töltõdik késõbb, és így az oszlopok megmaradnak.
Másold be a HSR könyvtáradat a NAM könyvtárba (egy alkönyvtár késõbb töltõdik, mint a fájlok), vagy nevezd át pl Z_HSR-re, így garantáltan késõbb fog jönni betûrendben, mint a NAM.

Kodlovag
Hm, ez érdekes probléma. Nekem minden mûködött elsõre. Biztosan a legújabb HSR verzió van fenn? Bár elvileg az is 2009-es dátumú, szóval nem éppen új. Én a HSR-t a NAM könyvtáramon belülre telepítettem. Biztosan nem töröltél ki véletlenül fájlokat?

ilyen és vezetni se tudom, most felraktam újra a NAM-okat de ígyse.
de ez most nem mûködik a monorailtõl? mert a vonat monorail..
A nam-om és a nam essential fent van mást nem láttam hogy kellene.
ez jó 😊De érdekes, hogy rajzon kevésbé különülnek el a különbözõ funkciójú vágánycsoportok, mint a valóságban
nyirog
Mármint a Nyugatiról, Keletirõl van. Vigasznak:

nyirog
Igaza van, ez csak helyszínrajz, vágányrajzaim sajna nincsenek, pedig engem is érdekelnének :\

nem jó, mert engem a vágányzat érdekel, és az a legtanulságosabb. Itt csak valami helyszínrajzot látsz, és elég stilizált. Szerinted ez a rajz mire jó?
LeWyTy
Szerintem meg pont jó mert állomás és a környéke is rajta van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ez nem jó, mert nem vágányrajz 😞
nyirog
Ez a kettõ vmivel újabb, a nagyon régit most nem találtam meg (lehet azóta már le is töröltem :S ):

Kell hozzá elõtte a NAM meg a NAM Essentials, aztán felrakod a HSRP-t, meg az összes dependency-jét...minden fönt van?
valamiért nem mûködik a hsrp-m. leszedtem, de vonat nincs hozzá és ha építem a monorail talpazata látszik alatta, ha pedig a földre építem a hsrpt akkor meg a tetejére kerül a monorail talpa.
a nyugatisat megmutathatnád. Kíváncsi lennék, hogy honnantól van meg
nyirog
Van a nyugatiról is, meg még jó párról <#banplz> Am a nyugatit nézegetve pont azt néztem h ott még meg se volt épülve a Westend, szal tényleg jó régiek lehetnek...

ja értem 😛
nyirog
Réginek tényleg nagyon régi, csak szemléltetésként raktam be - muszáj volt fölvágnom <#banplz>

hát ez elég régi. És nem értem, hogy mit akarsz vele mondani
nyirog
Még a kelenföldi pályaudvarral kapcsolatos témához <#vigyor3>

minden bizonnyal
ha mondjuk felrakom a HSRP-t és nem tetszik és letörlöm utána a monorail fog rendesen mûködni??
papi08
Sziasztok!
a Vaterán van egy illetõ aki a SC4-et+a Rush Hourt kínálja 500Ft+postaköltség áron, vele megegyeztem hogy ünnepek után beszélhetünk a vételrõl, ám én kaptam egy Steames verziót, így nem kell a dobozos, arra kérem aki igényt tart az SC4-re, az írjon itt vagy pm-ben. Köszönöm😊

13 éve itt. Szép idő.