13557
  • capa07
    A Lot editorral lehet teljesen új Lotot csnálni, vagy csak szerkeszteni lehet a már meglévoket?
  • Benevolens
    ha túl sok a pluginod kiütik egymást. Egyébként abban a menüben van, ahol az alap lot volt,amiből csináltad. Kivéve ha átállítottad SC4 Tool-lal
  • cloni94
    csináltam lot editroban 2 lotot, de csak az egyik jelenik meg a játékban, a másik nincs meg. hol lehet?
  • NorbyI
    Mostanában nem tapasztaltam igaz nem is használtam azt a lotot amitől szerintem voltak. Folyik a tesztelés ám gőzerővel. Csak nem mindig tudom kommunikálni.
  • Kodlovag
    Jut eszembe Norbyl, mi lett a fagyásokkal?
  • Barnahadnagy
    Köszönöm! Most viszont problémáim támadtak, egy overlaying textúrát nem tudom melyik fájlban van...
  • Kodlovag
    Nahát, mit látok a STEX-en, Barnahadnagy úr! A reptéri kerítés eddig hiánycikk volt.
  • Kodlovag
    Nem tudom pontosan mi nem tetszik a Day and Night Modban, én soha nem is próbáltam máshogy futtatni az USL-t. Tulajdonképpen ahhoz terveztem.

Az LRM v3.0 mod nem kompatibilis az USL-lel. Viszont az USL-re tekinthetünk úgy, mint LRM v4.0-ra. Teljes egészében az LRM-ből indult ki, és tökéletesen helyettesíti azt. Később az LRM lámpaoszlop szetteket is megcsinálom majd az USL-hez. A lot light replacementeket meg lehet tartani.
    Az LRM Prop Pack 01 viszont továbbra is abszolut kompatibilis. (De nem fog automatikusan új fényeket kapni az USL-ből.)

Az autópályán nincsenek elcsúszva a fénycsóvák. Csak úgy látszik. Minden oszlop szabályos pozícióba letesz egy fénykört (LRM textúra), és a fénykörök átlapolnak. Mivel nem egyenletes levilágításhoz lettek tervezve, ezért az átlapoló részek fényesebbek lehetnek, mint a közvetlenül egymagában a lámpa alá eső fény. Csináltam egy új textúra szettet, aminél már igyekeztem figyelembe venni az átlapolásokat is. Egész jól működik, sokkal egyenletesebb, viszont csökken a teljes utcai fényerő. Mindkét fénykör szett benne lesz a végső pakkban, lehet majd választani.

A gyárudvarral nem lehet mit kezdeni. 3-4 lámpa van letéve 1 kockán belül (16m), és mind egy helyre világít, többszörösen átlapolnak. Ráadásul egy viszonylag világos alaptextúrán. A játék alap utcai lámpái kb 28m átmérőjű fénykör textúrát kapnak. Azért, mert az utcai lámpák periódusa 2 kocka (32m). És még így sem érnek össze. Most az új fény textúrákkal a fénykör effektíve lecsökken 20-24m körülire. A kerítés melletti fényes területek talán már jobban fognak mutatni, de a gyár melletti agyonlámpázott terület javíthatatlan. Lot editor, és ki kell irtani néhány lámpát. Nincs jobb ötletem.
  • cloni94
    valakinek nincs meg a terrain generator? :)
  • NorbyI
    Itt pedig már túl erős a fény:
    http://img151.imageshack.us/img151/9454/kerenjan29351297682233.jpg

ui: frissült a magyarítás is
  • NorbyI
    USL teszt harmadik szakasz:

http://img213.imageshack.us/img213/5235/libertycitysep504129768.jpg

Úgy vettem észre hogy az autópályán is el vannak csúszva az oszlopok és a fénycsóvák.
    Kipróbáltam Day and Night moddal együtt de nem volt valami jó az eredmény, az a mod nagyon elcsúfítja a sötét közeli képeket, a nappalitól meg kiégett a szemem.
    Azt szeretném még kérdezni hogy mennyire tervezed kompatibilissé tenni az LRM moddal. Mik lehetnek fenn belőle teljesen le kell-e szedni (egy filet kivéve)?

ui: nálam is volt frissítés
  • wetsom
    Szerver karbantartás van, ezért vannak kimaradások.
    Direkt a Gallery Site-ra töltöttem fel, mert tudtam, hogy az általában jó, meg nem is törlik.Az pech, hogy pont most vannak kimaradások :)
  • NorbyI
    wetsom: továbbra sem látom a képet, megint rossz a server?

Kodlovag: nagyon szép képek, nem tudtam megállni és hozzászóltam :D
    A tesztet meg folytatom ma ha lesz rá időm, sajna hétvégén melóztam és nem igazán értem rá. :S
  • Kodlovag
    Frissítettem a CJ-met az sc4d-n. Archipelago - Update 25
  • wetsom
    Na berakták:
    LINK
  • cloni94
    http://isohunt.com/torrent_details/136296289/SimCity+modds+plugins+reloaded?tab=summary itt van még egy
  • cloni94
    http://isohunt.com/torrent_details/154203333/Dependencies+STEX?tab=summary mit találtam:) csaknem adja senki:( amúgy nem tudja valaki, hol tudom megszerezni ezt : Maxis Amill Offset 22?
  • wetsom
    Sikerült HoF-ba jutni! Köszönöm mindenkinek a biztatást, és a segítséget ! :)
  • wetsom
    Ez a hülye szerver...találtam egy ideglenes megoldást, remélem jó lesz így.
  • NorbyI
    Nem gondoltam volna, hogy ennyi embernek tetszik majd, de szerencsére így is 8-5 lett oda. Gratulálok már csak egy kihívó hiányzik.

Én annyira imádom a Dóm teres képedet percekig tudom nézegetni, kiváló munkát végeztél vele. Nagyon realisztikus és élettel teli. A HoF-ban a helye.
  • wetsom
    Nem is állsz rosszul :)
  • NorbyI
    Kihívtalak egy nem túl erős képpel. Így biztos lesz a második kör is.
    Amit elsőnek legyőztél nekem az nagyon tetszett de hát egy őszi Dóm tér ellen senkinek nincs esélye. :D
  • Hunor88
    Nem tudom, hogy háláljam meg. Köszönöm!
  • NorbyI
    Zsákutca végén kis körforgó
    Utca stílusok
    Vidéki autópálya
    Vidéki út
    Egyvágányú vasút
    Útszélesítés
  • Hunor88
    Köszönöm a válaszodat, ha nagyon ráérsz, akkor megkérnélek rá hogy keress olyan utakat, vagy vasutakat, amik hasznosak lehetnek(pl útkereszteződés, csak ez már megvan:D)
    Előre is köszönöm!
  • Kodlovag
    Na jó, nézegethetitek itt is. Érdekes, hogy az sc4d-n mindig működik a direkt linkelés is, csak itt van probléma.
    USL mod topik
  • NorbyI
    Nagyon sok hasznos cucc van fenn mind Simtropolison mind SC4devotion-ön. Itt csak az a kérdés neked mi tetszik és mit akarsz megvalósítani.
    Ha mondasz igényeket vagy elképzeléseket tudok ajánlani rá dolgokat megoldásokat.
  • NorbyI
    Megy az csak a linkelés sem jó, ki kell vágni manuálisan és beilleszteni egy új oldal címsorába. És akkor látható lesz egy újabb gyönyörű éjszakai kép egyik nagymesterünktől. :D
  • Benevolens
    nem lehet betölteni
  • Kodlovag
    http://img651.imageshack.us/img651/9302/lightmod12.jpg
  • wetsom
    Holnap lehet még egyszer megpróbálom, hát ha sikerül a HoF-be jutás.
    A tér marad, csak az évszak változik:
  • Hunor88
    Tudsz még hasznos pluginokat?
  • Benevolens
    a NOB sárgás koszos füvet tesz alá, és ráadásul eléggé elcseszi az alaptextúrát. Tehát rondán néz ki. Ha jól emlékszem...
  • Barnahadnagy
    Ezt megse néztem mert nem teljesen új textúrákat kerestem de tökéletes. Köszönöm!
  • NorbyI
    A NAM nem patch hanem plugin, azok közül is a legjobb.
    Legújabb verzió és ezt is frissítik folyton.
  • Hunor88
    Sziasztok!
    Valaki tud nekem ajánlani patcheket? Előre is köszi. A NAM megvan, de szerintem egy régi verziója.
  • NorbyI
    Hello.

Én inkább ezt ajánlanám helyette.
    LINK
    Életszerűbb kicsit és vannak hozzá passzoló filler textúrák.
  • Barnahadnagy
    Sziasztok.
    Azt szeretném kérdezni, hogy van egy mod amivel a vasút alatt füves textúra lesz (azthiszem NOB csinálta) és hogy azt honnan lehet letölteni, mert st-n és sc4d-n nem találom.
    Ha már írtam, akkor itt egy kép: LINK
    Ja és wetsom gyönyörűek a képeid!
  • wetsom
    Köszi szépen, kaptam kis német segédletet is közben :)
  • NorbyI
    Kicsit szorosabbá tettem a verseny, szép képet rakott fel de azért a tiédnek van egy fajta hangulata. Én neked drukkolok.