Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem megnyílik. Csak délután mást írt ki. Lehet, hogy a netem szarakodott
Szerintem arra gondolt, hogy a link nem egy oldalra mutat hanem egy file-ra. De ha ezt a linket (http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat) bevágod a böngészõbe akkor fel kéne jönnie egy kis ablaknak ami felajánlja hogy vagy megnyitod a filet vagy letöltöd. Ha ez nem jön elõ akkor a böngészõvel van gond. Próbáld meg egy másikkal vagy flashget-el.
Egyébként olyan 90% körüli az állapota.
Egyébként olyan 90% körüli az állapota.
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis
én beírtam a böngészõablakomba, és azt írta ki, hogy az oldal nem létezik
nekem csak másfél giga😮 nem lehet hogy a felbontás rossz? mert meg néztem itt a gépet és a játék rendszerkövetleményét ( www.systemrequirementslab.com ) a gép a lehetõ legjobb.
Azt írod, hogy a http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldal nem létezik.
Ez a link van benne a banner alatt a magyarítások címen.
Kodlovag most hivatkozott rá a #12440 hozzászólásában.
Ez a link szerepel Norbyl aláírásában (#12340) aki a magyarítást csinálja.
Akkor valamit nem értek.<#nemtudom>#nemtudom>
Ez a link van benne a banner alatt a magyarítások címen.
Kodlovag most hivatkozott rá a #12440 hozzászólásában.
Ez a link szerepel Norbyl aláírásában (#12340) aki a magyarítást csinálja.
Akkor valamit nem értek.<#nemtudom>#nemtudom>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Az van nekem is. Akkor ennyi volt? Vagy tud valaki valami megoldást a problémára?
nálam is az szokott lenni a képlet, hogy ugyanolyan rendszerekkel nekem nem megy valami másnak meg igen. Én végül arra jutottam, hogy az AMD procim tehet róla <#nemtudom>#nemtudom>
Nem tudom akkor, hogy miért lehet. 64bites Windows 7-re nem tudom feltelepíteni. Igazából feltelepül, és install után bejön a kép a híddal, aztán fekete kép és kékhalál. Ha csak simán akarom indítani a "feltelepített" játékot, akkor is ugyenez van.
Neten többen írják, hogy ugaanez a probléma, de sokan írják, hogy náluk semmi. Annyira gáz. Egész beleéltem magam, erre nem megy...
Neten többen írják, hogy ugaanez a probléma, de sokan írják, hogy náluk semmi. Annyira gáz. Egész beleéltem magam, erre nem megy...
mivel ezek az oldalak nem léteznek
egyébként nálam nem akad a pluginanyag, pedig 7 GB, hanem 140 000 lakos körül elkezd akadni a játék.
egyébként nálam nem akad a pluginanyag, pedig 7 GB, hanem 140 000 lakos körül elkezd akadni a játék.
köszi😊 amúgy nektek nem lassítja a játékot a sok plugin? mert nekem igen nagyon akad, tuti nem hardver hiba😄
Akkor ott valami más probléma van, mert nálam ilyen gond nem volt Win7 alatt.
próbált úgy, hogy hivatkozás mentése más néven, úgy le kell szednie.
Más téma: Windows 7re hogy lehet feltelepíteni? Mielõtt befejezné a telepítést, kékhalál, és újraindul a gép.
Más téma: Windows 7re hogy lehet feltelepíteni? Mielõtt befejezné a telepítést, kékhalál, és újraindul a gép.
Nálam egyik böngészõvel sem tudom megnyitni a
http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldalt,
de a http://simcity4.uw.hu sem jön be.
Másnak nincs ilyen problémája?
http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat oldalt,
de a http://simcity4.uw.hu sem jön be.
Másnak nincs ilyen problémája?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
itt, de különben beírod a simtropolis keresõjébe, hogy highway és kb a harmadik helyen kidobja
http://www.simtropolis.com/stex/details.cfm?id=20387 a bal oldali képen van egy autópályás fizetõ kapu, valaki nem tudja, hogy hol lehet letölteni?
Sziasztok!!
Legalább 3 éve nem vettel elõ a játékot, de most valahogy kedvem támadt hozzá. A magyarításról tudtok valamit mondani? Elkészült végül? Ha igen, honnan lehet letölteni?
Legalább 3 éve nem vettel elõ a játékot, de most valahogy kedvem támadt hozzá. A magyarításról tudtok valamit mondani? Elkészült végül? Ha igen, honnan lehet letölteni?
kodlovag köszönöm a segítséget, mûködik minden😊 amúgy nincs valami olyan program amivel a pluginokat a játékban rendezhetném? Mert így elég nehéz keresgetnia dolgokat. És nektek nem lassítja be a játékot a sok letöltött cucc??
Szerintem át lehet húzni úton is, csak legalább 5 egység hosszú HSR résznek kell lennie mindkét oldalán a keresztezõdésnek. Ha mégsem lehet, akkor csináld fordítva: elõször HSR, aztán húzd át alatta az utat.
Amit nem lehet, ahhoz meg van puzzle elem.
Ezek a képek már voltak régebben, csak a példa kedvéért.

Amit nem lehet, ahhoz meg van puzzle elem.
Ezek a képek már voltak régebben, csak a példa kedvéért.

Ezek az enyémek. A legújabbról meg a legelsõrõl most hirtelen nem találok semmit, de azok nem olyan túl régen voltak betéve.

LEX/STEX/PLEX A 3 legnagyobb plugin megosztó oldal. (sc4devotion / simtropolis / SimPeg) Mindegyikhez regisztráció kell és ingyen lehet letölteni. Itt egy régió nézetes kép: http://i1090.photobucket.com/albums/i372/barnahadnagy/6OR.jpg
Ez az elsó régióm úgy öt évvel ezelött kezdtem akkor még örültem ha mûködõ várost sikerült, de mostanság inkább a kinézetre koncentrálok. Hmm... a legnagyobb városban csak nem egy hatalmas barna dobozt látok? <#vigyor2>#vigyor2>
Ez az elsó régióm úgy öt évvel ezelött kezdtem akkor még örültem ha mûködõ várost sikerült, de mostanság inkább a kinézetre koncentrálok. Hmm... a legnagyobb városban csak nem egy hatalmas barna dobozt látok? <#vigyor2>#vigyor2>
További kérdés:
Mi az a LEX, STEX, PLEX rövidítések, amik itt vannak?:
http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&ItemAid=
Mi az a LEX, STEX, PLEX rövidítések, amik itt vannak?:
http://www.sc4devotion.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&ItemAid=
Kodlovag köszönöm😊 igen csak simán a plugin ba volt bent most beraktama NAM-os mappába, a pillérek eltûntek a sínrõl, de ha úton akarom áthúzni a sínt, akkor rögtön átvált monorailbe, vonatot így sem tudok rajta vezeteni:S
ehh... 😊
Bocs a helye4sírási hibákért, nem szokásom, és zavar, melóhelyrõl sietve írtam, és benéztem 😊
Sziasztok.
Gyönyörû városokat, városrészeket látok itt linkelve, grat hozzájuk.
Rég volt, mikor játszottam evvel, de most újra elõvenném, hosszabb idõre.
Látok itt linkelve modok elérhetõségét, de a letöltést már nem engedi - gondolom mindenva regisztrálni kéne, igaz? Ezek ingyenes modok?
Ti hogy próbálgatjátok az egyes modok elemeit? Annyi pénzetek van a városban, hogy szabadon építgettek-romboltok? H egy új modot töltötök le, ami pl. az úthálózatot változtatja, akkor gondolom a város jó részét át kell hozzá építeni, így viszont felborul az egyensúly, a kitalált koncepció, nem? Kedetek mindent elölrõl?
És: raknátok be screenshot-ot egy-egy nagyobb és szép városotok környezõ területeirõl is? Azaz pontosabban a "földrész"-nézetre vagy mire gondolok, a fõtérképet, ahol átválthatsz az egyik területrõl a másikra... Egy nagyváros hány és milyen típusú településsel határos nálatok?
Bocs az esetlegesen kezdõ kérdésekért
Gyönyörû városokat, városrészeket látok itt linkelve, grat hozzájuk.
Rég volt, mikor játszottam evvel, de most újra elõvenném, hosszabb idõre.
Látok itt linkelve modok elérhetõségét, de a letöltést már nem engedi - gondolom mindenva regisztrálni kéne, igaz? Ezek ingyenes modok?
Ti hogy próbálgatjátok az egyes modok elemeit? Annyi pénzetek van a városban, hogy szabadon építgettek-romboltok? H egy új modot töltötök le, ami pl. az úthálózatot változtatja, akkor gondolom a város jó részét át kell hozzá építeni, így viszont felborul az egyensúly, a kitalált koncepció, nem? Kedetek mindent elölrõl?
És: raknátok be screenshot-ot egy-egy nagyobb és szép városotok környezõ területeirõl is? Azaz pontosabban a "földrész"-nézetre vagy mire gondolok, a fõtérképet, ahol átválthatsz az egyik területrõl a másikra... Egy nagyváros hány és milyen típusú településsel határos nálatok?
Bocs az esetlegesen kezdõ kérdésekért
cloni94
Belenéztem a NAM és a HSR fájljaiba. Egyféleképpen tud a problémád összejönni: a NAM fájlok késõbb töltõdnek be, mint a HSR fájljai.
Nem szoktam látatlanban fogadni, de szerintem ha azt állítom, hogy a HSR könyvtárad közvetlenül a Plugin könyvtárban van, akkor nyernék. A Plugin könyvtáron belül a betöltés a könyvtárak betûrendjében történik, és a HSR-nek kellene késõbb betöltõdnie és így felülírnia egy s3d fájlt (az oszlop) a NAM-ban. Nálad viszont a NAM töltõdik késõbb, és így az oszlopok megmaradnak.
Másold be a HSR könyvtáradat a NAM könyvtárba (egy alkönyvtár késõbb töltõdik, mint a fájlok), vagy nevezd át pl Z_HSR-re, így garantáltan késõbb fog jönni betûrendben, mint a NAM.
Belenéztem a NAM és a HSR fájljaiba. Egyféleképpen tud a problémád összejönni: a NAM fájlok késõbb töltõdnek be, mint a HSR fájljai.
Nem szoktam látatlanban fogadni, de szerintem ha azt állítom, hogy a HSR könyvtárad közvetlenül a Plugin könyvtárban van, akkor nyernék. A Plugin könyvtáron belül a betöltés a könyvtárak betûrendjében történik, és a HSR-nek kellene késõbb betöltõdnie és így felülírnia egy s3d fájlt (az oszlop) a NAM-ban. Nálad viszont a NAM töltõdik késõbb, és így az oszlopok megmaradnak.
Másold be a HSR könyvtáradat a NAM könyvtárba (egy alkönyvtár késõbb töltõdik, mint a fájlok), vagy nevezd át pl Z_HSR-re, így garantáltan késõbb fog jönni betûrendben, mint a NAM.
Hm, ez érdekes probléma. Nekem minden mûködött elsõre. Biztosan a legújabb HSR verzió van fenn? Bár elvileg az is 2009-es dátumú, szóval nem éppen új. Én a HSR-t a NAM könyvtáramon belülre telepítettem. Biztosan nem töröltél ki véletlenül fájlokat?
ilyen és vezetni se tudom, most felraktam újra a NAM-okat de ígyse.
de ez most nem mûködik a monorailtõl? mert a vonat monorail..
A nam-om és a nam essential fent van mást nem láttam hogy kellene.
ez jó 😊De érdekes, hogy rajzon kevésbé különülnek el a különbözõ funkciójú vágánycsoportok, mint a valóságban
Igaza van, ez csak helyszínrajz, vágányrajzaim sajna nincsenek, pedig engem is érdekelnének :\
nem jó, mert engem a vágányzat érdekel, és az a legtanulságosabb. Itt csak valami helyszínrajzot látsz, és elég stilizált. Szerinted ez a rajz mire jó?
Szerintem meg pont jó mert állomás és a környéke is rajta van.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ez nem jó, mert nem vágányrajz 😞
Ez a kettõ vmivel újabb, a nagyon régit most nem találtam meg (lehet azóta már le is töröltem :S ):

Kell hozzá elõtte a NAM meg a NAM Essentials, aztán felrakod a HSRP-t, meg az összes dependency-jét...minden fönt van?
valamiért nem mûködik a hsrp-m. leszedtem, de vonat nincs hozzá és ha építem a monorail talpazata látszik alatta, ha pedig a földre építem a hsrpt akkor meg a tetejére kerül a monorail talpa.
a nyugatisat megmutathatnád. Kíváncsi lennék, hogy honnantól van meg
Van a nyugatiról is, meg még jó párról <#banplz>#banplz> Am a nyugatit nézegetve pont azt néztem h ott még meg se volt épülve a Westend, szal tényleg jó régiek lehetnek...
ja értem 😛
Réginek tényleg nagyon régi, csak szemléltetésként raktam be - muszáj volt fölvágnom <#banplz>#banplz>
hát ez elég régi. És nem értem, hogy mit akarsz vele mondani
minden bizonnyal
ha mondjuk felrakom a HSRP-t és nem tetszik és letörlöm utána a monorail fog rendesen mûködni??
Sziasztok!
a Vaterán van egy illetõ aki a SC4-et+a Rush Hourt kínálja 500Ft+postaköltség áron, vele megegyeztem hogy ünnepek után beszélhetünk a vételrõl, ám én kaptam egy Steames verziót, így nem kell a dobozos, arra kérem aki igényt tart az SC4-re, az írjon itt vagy pm-ben. Köszönöm😊
a Vaterán van egy illetõ aki a SC4-et+a Rush Hourt kínálja 500Ft+postaköltség áron, vele megegyeztem hogy ünnepek után beszélhetünk a vételrõl, ám én kaptam egy Steames verziót, így nem kell a dobozos, arra kérem aki igényt tart az SC4-re, az írjon itt vagy pm-ben. Köszönöm😊
13 éve itt. Szép idő.