Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A frissítés inkább csak a meglevõ hibák orvoslására lett kitalálva illetve teljesítménybeli problémákat orvosol. Plusz épületeket csak a Rush Hour kieg ad a játékhoz.
Megvan a legtöbb, ha kell valamelyik el tudom küldeni.

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

nem, de nélküle nem fognak világítani letöltött épületek éjszaka, meg egy csomó plugin nem fog menni. Viszont ha nem tudod letölteni, akkor semmi gond, mert benne van az épületek világíttatása csomagban, amit itt van felül 😊
http://simcity.ea.com/update/index_update.php?product=R1&x=35&y=7 a frissítéssel kerülnek új építmények a játékba? http://simcity.ea.com/coolstuff/landmarks/index.php és ezek a dolgok meg vannak valakinek, mert regisztráltam egyszer de nem aktiváltam és így nem enged be.
úristen, tegnap felraktam a sim city societies-t kíváncsi voltam rá még nem próbáltam, kb. tíz percet volt gépen..
nem baj, kib@szott jó lett 😛
Ma délután csináltam teljesen véletlenül:

Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis

fúú nem tudok ilyet<#nemtudom>
Az tényleg nem a legszerencsésebb, mire kivárom míg felmegy és egyenként feltöltögetem lemegy a nap.
Azért kéne egy torrent mert azzal akkor szedi le amikor tudja és az aki akarja.
Van más külföldi vagy magyar torrent oldal ami nyílt és nem törlik az ilyen anyagokat? (mivel egyéni a cucc ezért szemétnek minõsítik)

én tudok egyet mammutmail.com bár nem torrentes oldal.
Azért nem jön be az oldal mert nincs semmi tartalom mögötte. Az UW oldalt csak a magyarítás és pár kép tárhelyének regisztráltam még jó pár éve. Így nyilván nem is tudod megnyitni az oldalt mert nincs is mit megnyitni. Talán ezért nem is véletlen hogy közvetlen linket adtam a filehoz és nem azt hogy hogy az oldalról leszedhetõ xy link alól.
De azért az hihetetlen hogy ezen ennyit kell problémázni!

@Doian Gray: Várom a linket továbbra is. Itt figyel NAS-on a 3 giga tömörített SC4 plusz pluginok. Egy nap alatt át is menne csak mondjad hová. Valamiért Piratebay-re nem tudok regelni, szal más ötletet mondj.

Hecker007
akkor az azt jelenti hogy vagy nincs kezdõoldal feltöltve vagy rossz a kiterjesztése az index fájlnak

A fájlt most már letöltötte, de a "simcity4.uw.hu" oldalt nem nyitja meg.
A IE-el,FF-al,Chrome-al ugyanaz a 404 van, mint az Operával.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hecker007
Most néztem meg kb 5 perce és simán bejött az oldal

így próbáld: LINK
ha Operában nem megy nézd meg explorerben

Egy pár korábbi bejegyzésemben nyafogtam, hogy nem tudom elérni az uw.hu oldalakat a gépemen, fõleg a http://simcity4.uw.hu/ oldalt.
A probléma megoldódott, az anti-malwarw program blokkolta az uw.hu oldalakat. Kivettem a pipát a "Webhely blokkolás" opció elõl és most már el tudom érni az uw.hu oldalakat, de a simcity4.uw.hu oldalt ezután sem.
A reklamációmra ezt a választ kaptam:
Tisztelt Cím!
Nincs már ilyen mûködõ tárhely az Ultraweb szerverén.
Üdvözlettel,
Externet Ügyfélszolgálat (Mûszaki Hibaügyelet)
Azt írtad, hogy átvertek mert nálad megy az oldal.
Nálam most is ez van:

valaki rakna fel képeket városokról, semmi ötletem nincs:S
Hecker007
Ha a legfrissebb driver van fent, akkor próbálj meg egy régit, ha nem a legfrissebb van akkor pedig rakd fel azt, ez szerintem driver hiba, nekem még régen az GeForce 2-es karival voltak ilyen szép grafikai hibák, sõt voltak ennél sokkal durvább törések is benne. Szerintem egy próbát megér. 😊

LeWyTy
ÁÁÁÁ
Ha van megoldás akkor elkezdek játszani újra.
Help plz... fogalmam sincs hogy keressek rá a hibára<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Leginkább ez zavar....
Nincs rá valami megoldás?
nvidia 9600gt

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Kicsit átrendeztem a szobámat... mit találtam az egyik szekrény alól kibányászott cd-n?

Kéne újra játszani de egy csomó dolog miatt nincs kedvem elkezdeni...<#szomoru1>

nyirog
Úúúúú, fasza, csak valahogy a fákkal nem vagyok kibékülve, kicsit sûrûbben talán jobban hatna, de ez az én személyes látószögem 😊))

@Plugin balhé: hihetetlen h képes vagy novellákat írni arról h miért nincs plugin mappád, a legalapvetõbbeket már rég összegyûjthetted volna ahelyett h Norbyl vérét szívod - habár csak 120 k\s -t enged belõle 😄DD

Mostanság nem igen játszottam, csak egy tóra futotta:
Köszi, megvan a legújabb, Norbyl felrakta a RapidShare-re.

hmm nekem más uw-s odlalakat megnyit csak a sim city-t nem.
A plugin mappáról meg annyit, hogy nem tudod a másik plugin mappáját használni, mert mindenki magára szabja a pluginjait, és ha neked akár ugyanaz a plugin kell egy másik beállítással, akkor nem tudod, hogy mit kel törölni, hogy mi minek a dependecyje stb. És nem lehet azt mondani, hogy nem rendezgetnéd, mert eljönne az a pont, amikor úgyis rendezgetned kellene, például amikor új NAM jön ki,mert akkor az összes NAM-ra épülõ cucc is uninstallálja magát, és újra fel kell õket rakni, vagy az újabb verziójukat, és a réginek a romjait meg elõtte le kell takarítani. Tehát ha plugint akarsz használni, akkor vagy megtanulod, hogy melyik pluginnal mit és hogyan, vagy nem lesz pluginod. Nekem például a 7 gigámban nincs benne a PEG kikötõ szett, mert olyan dependecy-jei vannak, amiket nem tudok beazonosítani. Egyébként vagy hajlandó foglalkozni a pluginok mûködésével, akkor még arra sem leszel képes, hogy a vonatot kicseréld, ha megunod a másét.
megpróbálom neked feltenni a magyarítást valahova...mert tényleg mûködik. Kivéve, ha valami böngészõbeállításod letiltja a dolgot.
Még annyit az elõzõhöz, hogy nemcsak ezt, hanem egyetlen uw.hu oldalt sem nyit meg a böngészõm, úgyhogy valószínû, tényleg nálam lesz a hiba csak nem tudom, hogy mi.

Nem értem <#fejvakaras>
Elhiszem neked hogy Te tudsz kapcsolódni - miért állítanád, ha nem így lenne - de én nem, cloni94 se tud a #12459 beírása szerint. Azt sem értem, hogy az illetékes tárhely szolgáltató miért verne át egy semleges kérdésre adott válaszában.
Na mindegy, hagyjuk mert nem jutunk elõbbre úgysem. <#wave>

Ultraweb meg faszán megy, szal átvertek. Épp most töltöttem fel egy kis módosítást.

Látom a gondolkodás helyett inkább a billentyûkoptatás megy, de legyen. Ha mondasz nekem egy tárhelyet vagy egy torrentet vagy akármit ahová fel tudok pakolni 3.5 gigát (telepített SC4-el együtt) akkor én elsõként megcsinálom neked csak, hogy ne tûnjünk szemét, irigy, köcsög, bunkó állatnak mi alja SimCity-s bagázs. (a feltöltésem 120k/s csak hogy fájjon 😊)
Várom a linket!

Doian Gray
... <#rinya>
De én nem bõvítgetni akarnám, vagy rendszerezni, csak azt hogy minden rendesen fent legyen, és hogy mûködjön. Tegnap este 18x próbáltam újra rakni az SC4-et, és folyton döglõdik. Legutóbb sem én raktam össze úgy hogy jó legyen hanem segítségem is volt. De mivel már nem ott lakom ahol laktam, és a gép is más, így teljességgel lehetetlenné vált hogy legalább picit hasonlóra formálódjon mint amilyen volt.

És ha más fösvénykedik akkor már mindenkinek annak kell lenni. Ha valaki tahó és soha senkinek nem segít semmiben akkor mindenkinek annak kell lenni? Ha a szomszéd öngyilkos lesz akkor másnak is az kell lenni mert a szomszéd is megtette?
Látom csak én vagyok olyan korcs hogy gondolkodás nélkül segítek annak és abban amiben tudok.

Nem emlékszem hogy azért kértem volna el hogy formálgassam, nézegessem, fejleszgessem. Hanem azért mert nekem a régi ilyenem nem hogy nincs meg, hanem már nem is létezik.
És tuti hogy tudnám használni. Mér ne tudnám. A SimCity olyan játék amit felraksz, kimásolod a mappából, átrakod máshova és úgy is megy. Max akkor nem lenne jó ha simán csak a plugin lenne. Mert vannak olyan dolgok amik telepítik magukat, és van amelyik nem a pluginba kerül. Igazából az egész DoC-os SimCity4 mappa a legjobb ehhez.

De lényegtelen. Felfogtam... nem lesz segítség. Helyette meg magyarázás van csak. Lényegtelen...

Kod... köszönöm.

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Korábban problémáztam itt a fórumban, hogy nem tudok csatlakozni a http://simcity4.uw.hu oldalra, ahol a SC4 magyarításod van. Páran azt írták, hogy megy az oldal, páran meg azt, hogy nem megy.
Írtam egy e-mailt az Externet Ügyfélszolgálatának a gondomról, ahonnan azt a választ kaptam, hogy nincs már ilyen mûködõ tárhely az Ultraweb szerverén.
Csak azért írok, hogy ha folytatod a munkát, amit ezúton is köszönök, akkor légyszíves elérhetõ helyre tedd fel majd.

Eddig már kérték páran mások összegyûjtött plugin mappáit de tudomásom szerinte még nem volt rá példa hogy valaki odaadta volna. Azért sem mert ahogy Benevolens megjegyezte, nem igazán látnád át mit miért és hová. Ráadásul nagyon nehéz lenne azt tovább bõvítened. Gondolj bele hogy az enyém csak 1.8 Giga körül van de néha én is elveszek benne pedig szépen rendszerezve van. Mi lenne egy 2-3 gigás gyûjteménnyel esetleg egy 7 gigás szörnyeteggel? Tuti nem tudnád használni.
Azt tanácsolnám hogy kezd az alapokkal és szépen sorjában tedd hozzá mindazokat amikre szükséged van az éppen aktuális városodban. Én mindig így csinálom.

Kodlovag
Ilyen karbantartási munka már máskor is volt.

nem tetszik nekem a simtropolis mostani állapota. A honlapok pont így szoktak megszûnni <#ejnye1>
a más pluginját nem látnátok át
egy ilyen feltöltött dolognak én is örülnék😊
nyirog
http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-sim-city/709199

Doian Gray
Kodlovag?

Te megtudnád csinálni azt amit leírtam? Ha nem túl nagy kérés. Azért kérdezem tõled mert te eléggé profi vagy ebben. és tudom hogy te jól raktad össze a dolgokat. Ha szépen megkérlek akkor megtennéd?

Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!

Kodlovag
Ott két dolog is játszik egyszerre. Egyrészt a hídon és az avenuen más a lámpák mintázata, és túl közel kerültek egymáshoz. De ami ennél is többet számít, hogy a híd végében középen van egy kis darab fehér járdasziget, és az sokkal világosabbnak tûnik, mint az én barna kockaköves járdáim vagy a szürke hídszerkezet. Ugyanezt az effektust észrevettem már más hidaknál is, ahol világosabb az aszfalt színe. Merthogy majdnem minden hídon egy kicsit más színû az aszfalt. Olyankor szinte világít a híd.

Doian Gray
Helloka.

Rég jártam erre. Azóta új gép is lett.
De van egy kis gondom.

A sok sok 1GiB-nél több sok sok módom elveszett. És nem emlékszem mi volt fent és mi nem. Csak a NAM-ra meg az NWM-re emlékszem...

Kérnék egy kis segítséget.
Valaki nem tudná a sajátját össze csomagolni és feltölteni valahova torrentre vagy valami ilyenre ahonnét le tudnám tölteni?
Ha nem az se baj. Csak egy kérdés. Mert kicsit elkenõdtem mikor ez leesett. Ha valaki segítene, azt nagyon hálásan megköszönném és ha valamiben tudnék segítenék is.

nyirog
Tetszik az egész, sokkal reálisabb, csak ott az az egy db kocka nagyon fényesre sikeredett, de ez csak szõrszálhasogatás - ha építve van mellé akkor sztem szembe se tûnik <#vigyor2>

Kodlovag
Jobbkezes (vagy arra átállított) játékhoz jobbkezes NAM kell, balkezeshez balos NAM. Máskülönben nem fognak rendesen közlekedni az autók/vonatok, U-Drive-It küldetéseket elindítani sem tudsz...

miért baj, ha a NAM-ot jobboldaiként telepítem fel? hisz' elõtte eállitottam a regediten a jobbos közlekedést...

Kodlovag
Még mindig dolgozok az éjszakai kivilágítás projecten, már csak a hidak vannak hátra. Azután jöhetnek az éles tesztek, rendes városokban, nem csak direkt ecélból épített tesztvárosokban.

Köszi.
Orbitdownloader-el próbáltam.
Az se tudott kapcsolódni az oldalra.

Próbáljátok innen leszedni: Link
Szóljatok ha nem megy. Esetleg próbáljátok a régi linket Flashget-el letölteni. Vinnie kell.

Köszi, akkor nem vagyok egyedül <#hehe>

nekem se nyitja meg
Köszi a válaszokat, de a probléma nem oldódott meg.
Négy böngészõvel (IE., Firefox, Opera, Chrome) próbáltam, egyik se nyitja meg a simcity4.uw.hu oldalt. A nejem laptopján is 404 hibát ír ki.
Korábban már használtam az oldalt gond nélkül, le is töltöttem már a magyarítás egy korábbi változatát ami mûködött is.
Nem értem mi lehet a hiba ha az oldal mûködik és én nem érem el. Soha más oldallal nem volt ilyen hiba.

Végre sikerült elindítanom. Leszedtem hozzá a patch-et, és jó lett! Pedig már majdnem lemondtam róla.
A magyarítás projekt még fut, vagy 90%körül stagnál?
Egyébként le a kalappal elõttetek! Ilyen szép régiókat soha az életben nem tudnék csinálni.