13557
  • Benevolens
    hát jól elbaszták
  • Benevolens
    meg törölgettek is egy kicsit, mert csak 15000 plugin maradt
  • Benevolens
    és nem tudok belépni a STEX-be
  • Benevolens
    hurrá, a simtropolis még lassabb lett
  • Benevolens
    hiszem, ha látom. Az Oblivion HQ is csak karácsonyi szünetre ment 2009-ben...
  • cloni94
    kész lehetne már..
  • wetsom
    Elvileg bővítik az oldalt, folyamatosan írják, hogy hol tartanak vele. :)
  • Benevolens
    nem tetszik ez nekem. A honlapok pont így szoktak megszűnni. Ideiglenesen szünetelnek, és elfelejtenek visszajönni
  • cloni94
    váá hurrá:D mára terveztem, hogy végig nézem azt a 280 oldalt, hátha valami megtetszik:D
  • Benevolens
    most már devotion sincs :S
  • cloni94
    köszönöm:)
  • wetsom
    Legalább lesz valami nagy dobás az új Simtropolison :)
  • Kodlovag
    Sunken Light Rail
  • Benevolens
    simtropolis, és keresőbe "light rail". Ez csak egy tipp
  • cloni94
    köszi:) a sunken ligh railt, merre lehet megszerezni? olvasgattam az sc4dev fórumon, de nem igazán jöttem rá.
  • nyirog
    scdev már üzemel!
  • cloni94
    sc4dev sincs
  • Kodlovag
    És kész az USL első verziója!

Sajnos a simtropolis is, úgyhogy perpillanat nincs hova feltölteni, de ami késik nem múlik.
  • cloni94
    köszi
  • cloni94
    ja értem :(
  • Kodlovag
    A jobb felső sarokban lévőkre gondolsz? Az egy 3x3-as sarok telek, és van a sarkába rajzolva egy darabka átlós utca, ami mellé rendezve vannak a diagonál ház propok. De maga a telek átlagos kocka telek, átlós telek nincs.
  • cloni94
    itt fent az oldal képén, ezek a családi házak tényleg diagonál vannak? :D
  • NorbyI
    Azóta nem találtam más kivetnivalót, és a fagyásra is rájöttem hogy mitől van. Semmi köze USL-hez. Egy Custom lot volt a hibás. De hogy mi volt a baja azt nem tudom.
    Szerintem mehet élesbe az USL. Nagy népszerűségnek fog örvendeni.
  • Kodlovag
    Norbyl, hogy állsz az USL béta teszttel? Ha nem találsz több hibát, akkor szerintem a héten megjelenhetne...

Jó hír: Maarten meg fogja csinálni az LRM lámpaoszlop pakkokat az USL-hez.
  • cloni94
    nem wetsom vagyok:D de ezt
  • Hunor88
    Wetsom ahhoz hogy az autóút közepén villamos menjen mit kell letölteni?
  • cloni94
    ha itt fent rá kattintasz a simtropolisra, akkor megnyitja az oldalt. bal oldalt a keresőbe beírogatod a dolgokat akkor kiadja.
  • pzolika978
    pár kép:
    kanális 1
    kanális 2
    A város messziről
    Közel sem olyanok mint a ti képeitek, de régen még ezek is jók voltak.
  • pzolika978
    Sziasztok!
    Hú... jó rég voltam erre. Sajnos sok a meló, így játszani már nincs időm. Elnézve a képeket amik egyszerűen fantasztikusak,az én régi városaim sehol nincsenek. Most sajna az ágyat nyomom betegen, így egy kicsit elkezdtem játszani a játékkal. Én már nem tudnék ilyen szépeket csinálni mint ti.
    A városaitok egyébként gazdaságilag stabilak? Vagy ez már nem szempont, és különböző modokkal hoztok létre pénzt? Kiváncsi lennék a gazdasági mutatókra is. Én régen arra voltam a legbüszkébb, hogy egy viszonylag nagy városomban nyereséges volt a tömegközlekedés.
    Simtropolis teljesen átalakult. hol találok rajta épületeket, elsősorban kórházakat, iskolákat, buszpályaudvart. Vagy már van más oldal is?
    köszi előre is.
  • cloni94
    köszi:)
  • wetsom
    CP szezonális fákat, a napernyős asztalok is CP csomagból vannak, csak nem tudom melyikből. :)
  • cloni94
    wtsom milyen fajta fákat használsz, mert csináltam nekem a lot editorban nem jelenik meg egy másik fajta..:@
  • cloni94
    vezetni se tudod? mert nekem ez volt, mindent leszedtem hozzá, nem is láttam, és vezetni se tudtam, az eredeti játék volt fent, nem tudom miért de nem eredetivel rendesen megy minden.
  • NorbyI
    Gyönyörű kép, nem semmi munka lehetett.
    Látom hogy a sugárúton is megy villamos. Ezt hogyan lehet elérni?
    Én is tettem le ilyen NAM elemet használtam GLR megállókat is és áthúztam rajta a megfelelő útelemet, van letöltve villamos szerelvény is. Ha lekérdezem akkor van forgalma a megállóknak. A probléma vele hogy magát a villamost nem látom közlekedni. Ha lekérdezem a forgalmat akkor pedig buszokat látok a megállók között közlekedni. Mit rontok el? Mi lehet a probléma?
  • LeWyTy
    EZ zseniális
  • wetsom
    Elértem a folyót :D
  • cloni94
    wetsom a dóm teres képeden vannak ilyen napernyős asztalkák, azt honnen töltötted le?
  • cloni94
    :-O elvileg mindegyiknél jól kellene működnie, nem? én amiket leszedtem mindenhol van forgalom.
  • wetsom
    Nem tudtok jó villamos megállogat, ahol a villamos funkció, és az autó közlekedés is megfelelően működik?
  • cloni94
    szerkeszteni a meglévőket.