Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Én azért szeretnék árut eladni, hamár áramot, szemetet, vizet is eladhatok!
Azis export/import!
Þór vígi þessi rúnar
Ha belegondolsz , te most egy várost irányitasz és nem egy Export -Import céget. A polgármesternek /neked/ csak az a lényeg hogy út,- vasut, repülõtér , hajó ,- metró közlekedési összeköttetésed legyen a külvilággal.A cégek majd intézik szerintem maguktól a saját dolgukat.
Akkor csak hülye vagyok.
Valaki írta, hogy exportál, csak azt nem tudja, hogy kinek és hova!!!
Mind1!!!
Þór vígi þessi rúnar
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nekem ottvolt az "ajándék" épületek között!
Lehet, hogy Neked is ott lesz!
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Lehetne élénkebb piros és lehetne vastagabb!
Amúgy QL.
Az írás is csak nehezen látszik. Mondjuk lehet, hogy csak nálam.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy én Photshop-ban viszonylag jó vagyok!
Akkor elolvasom, hátha kitok belõle bogarászni valamit.
Þór vígi þessi rúnar
Carlos : Sehogy nem lehet módosítani.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha igen, akkor lefordíthatnád, hogy hogyan kell új régiót csinálni. Top Gun írt egy linket! Azt kellene lefordítani, ha nem gond!
Þór vígi þessi rúnar
Hogyan lehet a regisztrációs adatokat módosítani???
offtopic vége.
Þór vígi þessi rúnar
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Valami olyan, hogy megcsinálják a kép hõtérkét (talán) aztán grayscale és kábé így. De fingom sincs. Tuti nem õk rajzolják!
Be is b***na... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Majd átnyálazom!
Bár szerintem Csacsit kéne megbízni.
Faszán lefordította a tippeket is. Ez neki meg sem kottyanna!!!
Þór vígi þessi rúnar
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! 😊
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! 😊
Az a lényeg, hogy a másik városban a térkép szélétõl el kell vezetni az áramot, és utána tudod csak eladni, szerintem ez lehet a gond, remélem érted.
Pont ugyanolyat csináljak, mint amilyet csináltam, csak üres 'telken' ???
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Mert a víz az megvan, azt felajnálja,
az áramot meg nem!
Pedig volt tartalék!
Þór vígi þessi rúnar
Bocsi, nagy volt a dugó, a belvárosban.