Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
Hát nem tudom, nekem elvileg majdnem behozza azt amit buszra meg metrora költök!!!Most nézegettem 14600-at hoz nekem havonta amit Carlos irt.Valszeg az iparbol és az üzletböl is jön pénz ilyenformán!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

scynetyc
Én úgy kezdtem,hogy elmentem az elsõ oldalra ahol nyitott a forum és elolvastam az összes hozzászolást. Nagy segitség volt. Amit fontosnak találtam kiirtam magamnak,hogy ne felejtsem el.Nekem nagyon sokat segitett.Csak ajánlani tudom neked is. Továbá http://simcity4.freeweb.hu/ Csacsi csinálja ezt az oldalt,minden kezdõnek!
scynetyc
Csacsi itt vagy?
scynetyc
Ha exportálni szeretnél akkor, ajánlom a Trains and Trucks nevû játékot! Nagyon sirály,de ott nem tudsz várost épiteni !
scynetyc
Az áram ,- vizellátás szemétszállitás rendezése az a Polgármester hatásköre!! A zoknigyártás meg egy kis cégé aki esetleg megnõ nagyra és hajóval kiszállitja az árúját! Ahhoz mi köze van egy polgármesternek? :o)
Carlos
Nade nemúgyvanaz!!!
Én azért szeretnék árut eladni, hamár áramot, szemetet, vizet is eladhatok!
Azis export/import!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
Ha jól emlékszem K.András irta nekem.

Ha belegondolsz , te most egy várost irányitasz és nem egy Export -Import céget. A polgármesternek /neked/ csak az a lényeg hogy út,- vasut, repülõtér , hajó ,- metró közlekedési összeköttetésed legyen a külvilággal.A cégek majd intézik szerintem maguktól a saját dolgukat.
scynetyc
Én megnézném a kiadásokat és visszabontanék parkokat ,gazebokat stb.helyette simán fát ültetnék és ha lesz lé akkor ismét mehet a park. Minden iskola eü.intézmény könyvtár stb. létszámát csak az éppen aktuális számra állitanám.Sokat szivtam pl. a klinikákkal. Rengeteg klinikám volt amiket kidobtam és helyette korházat raktam.Nézd meg a városodban futó programcsomagokat is és vedd vissza ha sokat fizetsz. Én csináltam olyat hogy az eü. és iskolák vonzáskörzetét a legnagyobbra állitottam a létszámot az éppen aktuálisra, majd mikor kevés volt a lé akkor teljesen megvontam a támogatást, és folyamatosan adtam vissza nekik.
Carlos
Köszi!!!
Akkor csak hülye vagyok.
Valaki írta, hogy exportál, csak azt nem tudja, hogy kinek és hova!!!
Mind1!!!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
sajna nem tudom hogy lehet-e egyáltalán a kikötõvel exportálni.Ahhoz kellene csinálni egy szomszédos várost is kikötövel,hogy meg lehessen nézni van-e lehetõség inport-export kereskedelemre.
scynetyc
New York régióban a 19.fájl. Bár annyit alakitottam rajta, hogy a szélén a balfelsõ sarokban volt csak egy kevéske viz.
TopGun
MUSZALY! 😊) Nem akarok kolcsont felvenni! tul sokba kerul! mert vissza kell fizetni egyszer! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
😉

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Ezt megkeresem ma, legfeljebb ha egyenesbe jovok akkor majd elbontom oket! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Carlos
Asszem igen.
Nekem ottvolt az "ajándék" épületek között!
Lehet, hogy Neked is ott lesz!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Sajnos arrol semmit! 😞( nekem is halodik a varosom, reggel irtam is! de senki nem mondott otletet, hogy mit kene csinalnom? a katonai bazis meg a raketa silo kesobb is megveheto ha egyszer elutasitottam?

Carlos
Najó, nem teljesen vágom, hogy mit magyaráz a fiatalember!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Amúgy tudsz valamit az ipar álltal termelt cuccok exportálásáról? Lehet-e bevételre szert tenni ezáltal?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bár nekem egy gondom lenne a képpel.
Lehetne élénkebb piros és lehetne vastagabb!
Amúgy QL.
Az írás is csak nehezen látszik. Mondjuk lehet, hogy csak nálam.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kár...
Amúgy én Photshop-ban viszonylag jó vagyok!
Akkor elolvasom, hátha kitok belõle bogarászni valamit.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Pönge lett!!!
Persze azért tetszik, mert én csináltam a képet... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Sajnos nem tudom lefordítani, mert a felét nem értem, ráadásul nem vagyok egy nagy agy photshop-ba, úgyhogy sorry. Meg kéen szerezni Budapest légifelvételét, vagy ûrfelvételét, azt elmenti bmp-be, és úgy behozni, kiváncsi vagyok mi lenne a végeredmény 😄

Carlos : Sehogy nem lehet módosítani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Az sux!
Megnézem a frissített site-ot!
Back in a bit!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csacsi, mehet a kövi szájt tipp???
Ha igen, akkor lefordíthatnád, hogy hogyan kell új régiót csinálni. Top Gun írt egy linket! Azt kellene lefordítani, ha nem gond!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
offtopic:
Hogyan lehet a regisztrációs adatokat módosítani???
offtopic vége.

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Igen! en is valami hasonlot veszek ki belole, de pontosan nem ertem! 😞( van egy masik ilyen progi is, de az meg veletlenszeruen csinalja a regiot, avval meg nem sikerult importalnom 😞

Csacsi
Felraktam, a honlapra, hogy hogyan kell beilleszteni a városokat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Carlos
Tuti valami fotoshop móka van benne,
Valami olyan, hogy megcsinálják a kép hõtérkét (talán) aztán grayscale és kábé így. De fingom sincs. Tuti nem õk rajzolják!
Be is b***na... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
semmi gáz!
No para!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Gondolom!! mar en is nagyon szivesen csinalnek valami jo kis regiot! azt nem tudom a Schiffer regiot hogy tudtak a gameban ilyen jol kidolgozva megcsinalni? En probaltam egy regiot, de eleg sovany lett! 😞(

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Dehogy!! echte angol!

Carlos
na komoly!!!
Majd átnyálazom!
Bár szerintem Csacsit kéne megbízni.
Faszán lefordította a tippeket is. Ez neki meg sem kottyanna!!!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
A francba ketszer ment at! bocsi! 😞(

Carlos
nézem!
Remélem nem német!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! 😊

TopGun
Szia Carlos!! En tudom a valaszt ra!
http://www.sc4ever.com/knowledge/showarticle.cfm?id=1103&openItemID=cid.49,cid.45,cid.47
ezt kellene leforditani! itt le van irva pontosan, hogy kell uj regiot csinalni! Lehetne csinalni egy jo kis Budapest regiot! 😊

Carlos
Átment!!!!!!
Felteheted a honlapra, ha erre gondoltál!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
okés.
Mingyár megy.
A kérdésemre tudod a választ???

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Igen. jöhetne, mert akkor azt felteszem, és leírom, hogy lehet beolvasni letöltött várost.

Csacsi
Mert az áramot, nem csak a térkép széléig kell elvinni. A másik városba, össze van kötve a város az árammal, úgy értem, hogy nem csak kihúztad a térkép szélére, azt jóvan?
Az a lényeg, hogy a másik városban a térkép szélétõl el kell vezetni az áramot, és utána tudod csak eladni, szerintem ez lehet a gond, remélem érted.

Carlos
Kell még az a kép???
Pont ugyanolyat csináljak, mint amilyet csináltam, csak üres 'telken' ???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ráadásul a másik 'telekre' nem építettem erõmûvet, így ott nincs árom és nem is akar venni sem, pedig mellette lévõ város meg dúskál benne!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hogyan kell áramot eladni?
Mert a víz az megvan, azt felajnálja,
az áramot meg nem!
Pedig volt tartalék!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kiélném a kreativitásomat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Az sux!
Köszi!!!
Amúgy mivel lehet könnyen régiót csinálni???

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
Úgy kell barakni a várost, hogy rákattintasz egy üres "telekre" a régión, és ott van egy számítógép ikon felette nyíl. Nah arra kattintasz, megekeresed hova raktad az .sc4 kiterjesztésû filet.

Bocsi, nagy volt a dugó, a belvárosban.

Carlos
Fél óra, mi?
Csak nem melózni kell???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Oksa!
Pá!

Þór vígi þessi rúnar

Csacsi
hát csak nálam hétköznap is általában találkozunk, szóval sem esténként, sem délelõttönként nem tudok játszani.

Most el kell mennem fél óra múlva jövök