13557
  • HuneX
    hello
  • Captain6
    Kössz!!!!
  • Tuvok #4513
    Tutorial :)
    Ha alap SC4, akkor azt hiszem Mayor Tutorial, ha RH-d is van, akkor Getting Started Tutorial
    Sok szerencsét :)
  • HuneX
    hello
  • Captain6
    Ja, és hogyan lehet kereskedni a szomszéddal? A zóna kérdést nagyjából megoldottam.
  • Captain6
    Én még csak most tanulom a sim city-t, és olvasgatok róla tippeket, de nem tudom mit jelent az hogy zónákat kell csinálni (lakó-ipari-kereskedelmi, 3:2:1 arányban) Valaki meg tudná mondani? A shift v ctrl lenyomásásval, úgy olvastam nem épít magától utakat. Akkor nekem kell beépíteni úthálózattal?
  • Tuvok #4509
    Használd egészséggel
  • lazsi
    kössz, de mi az a gcw? linket nem tudsz véletlenül adni a crackhez?
  • Tuvok #4507
    Én úgy csináltam, hogy felmentem a gcw-re, megnéztem melyik RH patch-hez van törés, és azt a patchet szedtem le .
    v1.1.638-hez (v1.1 build 638) van törés, ez egyben a legutolsó patch is RH-hoz .
  • lazsi
    És az megy tört vezióval? Vagy van ahoz crack?
  • Tuvok #4505
    Van .
  • lazsi
    Rush hourhoz van patch? Vagy a rush hozr óta nem adott ki a játékhoz semmi javításr?
  • Captain6
    Köszi! Megtaláltam. Csak kár hogy csak félig meddig magyarosít
  • PLackó
    nem tudja valaki hogy miért nem világítanak éjszaka a letöltött épületeim?
    pedig kellene nekik mert ahonnan töltöttem a képeken van világítás.
    Egy nagyon jó hely: simtropolis
  • PLackó
    innen
  • Captain6
  • Captain6
    Üdv! Valaki meg tudja mondani hogy honnan lehet SimCity magyarosítást letölteni???? A RushHour magyarosítása is jó de azt se tudom hogy hol van. Segítség!
  • laslandes
    ezek meg milyen épületek? nagy részük szerintem custom building lehet. vagy editorral megcsinálták a városokat...
  • laslandes
    hálózatban? sim cityvel? meséld el, hogyan képzeled!?:) Lennének polgármester választások, vagy mi?
  • Rettenthető
    Az RH-nál nem rak le utat, akár a Shiftet, akár a Ctrl-t nyomod,. Igaz, más-más funkciója van a kettőnek.
  • Neoncsoves
    valaki segítene??????
  • Neoncsoves
    Szevasztok! Ezzel lehet hálózatban játszani? Törttel!!!
  • endrow
    na, most elindult, meg egész jól megy(mint eddig)csak most nem tom eltüntetni a felhőket, meg így is rak be utat, pedig nyomtam shiftet meg ctrl-t is. akkor most mi a gond vele?? (nem mintha nem tudnám megoldani az uti problémákat)
    meg amúgy mi mást tartalmaz még a patch??? mer rakott fel néhány új opciót a beállításokhoz de nem tom mire jók.
  • endrow
    de ha felrakom a patch-et akkor meg nem indul el normálisan a játék. (gagyi a videokártyám hozzá)
  • BYpsilon
    akkor gondolom nincs fenn egyik patch sem

ha nincs fenn akkor azonkivul, hogy shift lenyomasa mellett nem tesz bele utat funcio nem mukodik

a level 8-s felhorkarocolok illetve toronyhazak sem fognak megjellenni a jatekban
    a patch-ben jelentosen optimalizaltak az utido es a varhato elettartam problemait, amik erosen kihatnak a jatekra
  • Tuvok #4490
    jajj
  • endrow
    hát pedig akkor is tesz be utat
  • BYpsilon
    zóna kijelölés közben SHIFT-t vagy CTRL-t nyomva tartani és akkor nem tesz bele utat

lehet újra fel kéne tenni a játékot :)
  • BYpsilon
    az nem fura haz
    hanem erdetileg $$$-s volt csak mivel romlanak a feltetelei ezert egyre kisebb $-ú lakók költöznek bele
    viszont a $$ és $ lakókból az erdetileg $$$ értékű házban több fér el
    érdemes lerombolni és hagyni újjat húzanak fel, mert hirtelen adott területre megemelkedő lakos szám felboritja az iskola és kórház terheltségét, meg egyébként is kevés adott fizetnek és csak lázadoznának
  • Toroco
    épült egy fura ház a városomban. a$$$os területen de csak $ értékű viszont 6500 fős és 6000 körül laknak benne. majd berakok egy képet róla.
  • Toroco
    én ezt 50 ezres városnál csináltam meg. mondjuk el is mentettem ugyhogy mindenképpen ujra kell kezdenem. viszont a közlekedést sem sikerült megoldanom. amikor még volt ipar folyton égtek az utak a sok autótól amik mentek az ipar negyedhez. először megdupláztam az utaka. semmit sem éert majd megint megdupláztam az ddigi 5öt. nem sok eredménye volt. aztán metró vonat, de még igy is pirosak voltak az utak a vonat is. ametró az meg elvolt magában. ugyhogy most uj stuktúrát találok ki, amíg kifő a teám.
  • Forton
    Igen, én is szembesültem ezzel a problémával, én azt csináltam hogy leraktam egy kicsike ipartelepet, és úgy 5 év után, mikor már olyan 20-25 ezres lett a városom, egyből leszedtem az egészet. Egy kis ideig a fél város munkanélküli lett, de aztán mindenkinek lett munkája. Szal most minden faja:D
  • Forton
    Én azt csináltam mindjárt kezdésnél, hogy az egész földdarabot befásítottam jó-jó sűrűn, és most a legszennyezőbb erőműm van, a map szélén, és így csak nagyon kicsi légszennyezés van ami belefér.
  • PLackó
    lekváros
  • Rettenthető
    Az nem világos, hogy annyi parkot szórtam már a városba, hogy majdnem minden ház mellett van 1, de egyes épületek - elég sok - akkor is lerohad és nem az alapértelmezett §§§, hanem elsatnyult §§§ értékben figyel. És ezt nem tom miért van.

Nálam a munkanélküliség azon emberek körében jelentkezik akik szellemileg tompák, szal főleg az újonnan felhúzott lakónegyedekben; arra mondjuk kíváncsi leszek, ha 200-s EQ-van szaladgálnak majd, akkor is ennyi munkanélküli lesz-e.

A várost nekem sem sikerült teljesen iparmentesíteni, mert állandóan sírt a szájuk a hi-tech után (szomszédban az nem van).
    Majd kipróbálom, amikor mindeki max tudással rendelkezik, hogy ha a szomszédban csak High destinxyz...-t telepítek, a koszos ipart + mg-t megadóztatom, mint állat + tisztalevegő programot kivetem, parkokat telepítek vagonszám, hogy akkor vajon mit lépnek. Lehet ugyanúgy szart nem ér majd.
    Ebbe csupán annyi problem van, hogy az áramot akkor is venni kell, a szemetet meg eladni a tiszta környezet végett... szal egy lepratelep mindenképp kell.

Nálam van pár méter avenue a tiétekhez képest :-)
  • Toroco
    Nekem nem sikerül megcsinálni azt hogy ne legyen ipar a városomban. az emberek átmannek dolgozni a másikba, ott szépen fel is épült az ipar, de a fő városon csődbe ment amint eltünt onnan az ipar az több mint 10000 ember ment el a városból az lakó és az üzleti területek igénye a béka segge alá esett.

Hogy lehet ezt megoldani? hogy iparnélkül is igény legyen a terjeszkedésre?
  • Toroco
    Az hogy mekkora terütetet húz keresztül uttal az függ a zónasűrűségtől is. kis lakózónákat én 6*10est csinálok. a többi meg változó, de általában nem hagyom hogy autómatikusan rendezkedjen.
  • Hay #4478
    általom=általam
  • Hay #4477
    Forton: az adókra gondoltam, nem a városom stagnálására :-)
  • Hay #4476
    4x4-est simán le lehet tenni "automatikus útberakás" nélkül akkor, ha a zónaépítés előtt az utakat előre beépíted a 4x4 zóna köré. A saját tapasztalatom szerint.
    Forton: Stagnál... mint nálam is van jelenleg, lehet, hogy az adók magasak egy picit?

RETT: Ya, szénégető=szemétégető... Nálam, mint lejjebb látható, az egyik csücsökben van, és az első kis sűrűségű lakóövezetek vannak annyira távol, hogy még nem túl szennyező. "ABBA" most kezdem beleásni magam, hogy a szomszédos városok szakosítottak legyenek (mg-i, ipar, felhőkaristoló-nagyvárosos, üzleties, stb.), s majd kiderül, hogy a régión belül egy-egy város (terület) mennyire bír megbírkózni az általom kiszabott életvitel-céllal. Nem 'tom, erre a komplexivitásra vaj'h gondoltak-é a tervezők (sztem igen... - és akkor kűzdhetünk munkaidőnktől függően egy rahedli - SIM-es, meg valós - ideig).
    Oskola, egyebek... a lejjeb látható állapotban az az üzi jött, miszerint a városban mindenki megfelelően iskolázott. No persze ez nem jelent feltétlenül minden O.K.-t.