Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnét lehet letölteni ezt a progit?

War. War never changes.

scynetyc
Mi az a Gazebo és érdemes-e tenni? Én mikor letettem pár darabot valamit üzengettek, hogy jó munka ,vagy valami ilyesmit.Szótárazás során valami szabad akármit jelent.Gondolom szabadtéri grillsütõ féle. Viszont valamit irkál a tüzzel kapcsolatban is amelett,hogy dicsér mert letettem.
K.András
Egyébként érdekes mert a SimCity 3000-ben több volt a katasztrofa(elöfordulása), örülök hogy ebben nem kapot annyi szerepet...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Ja, sorry😊

Evil
en termeszeti katasztrofara gondoltam.Kiprobaltam milyenek csak veletlen igy mentettem le.Aztan meg nem volt kedvem elegyengetni a vulkanokat.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

K.András
Katasztrofátol?Ne pörgesd szét a játékot!Probálj a legkisebb sebbeségen utazni...

TopGun
ertem, nekem meg csak kb 20 ev koruli a varosm, de van 4 simem!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

K.András
Azért csödölnek be a ht gyárak mert tanult embereket foglalkoztat csak, amiböl viszont nincsen annyid mint ht munkahelyböl...

Evil
hat eleg regen 200 egynehany eves.Mondjuk az elejen elbaszkuraltam egynehany dolgot ami jonehany evtizedre visszabvette a fejlodest.
+ez a masodik varosom.Az 120e nel tart ot amikor nepessege egy ket katasztrofatol megcsappant es veletlenul elmentettem. 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

TopGun
mennyi ideje nyomod a varost? hany eves?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
mennyi ideje nyomod a varost? hany eve?

Evil
sajat simet nem csinaltam, de majd alkotok egyet. 90e es a varos ergo nem olyan nagy.

TopGun
Hali! Nem kell minden segget kinyalni!! meg kell talalni az egyensulyt, gondolom jo sok lakosod van mar? van SIMS-ed sajat? hallgasd meg azok mit akarnak es azt csinald amit ok kernek

Evil
hat komolyan mondom ,kezdem felbaszni az agyam.Egyszeruen lehetetlen mindenkinek kinyalni a segget, mert akkor hamar lealdozik polgarmesteri karrierem.Max igeny valt ht iparra, rakom is le a zonakat, vagy atzonazok mas leamortizalodott teruleteket.Szepen meg is kelennek de 50% a igen hamar becsodol es rombolhatom le.De ettol fuggetlenul maxon van az igeny ra!Mitol csodol be ha egyszer van ra kereslet?
A befeketedett epuleteket muszaly lerombolnom vagy esetleg epul helyere masik?

TopGun
Carlos! megkaptad a mailt amit irtam?

TopGun
pedig par perce elkuldtem mar!

Carlos
Olyan szájbarágósan kéne, ha nem gond!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Próbálkoztam, de nemtom mitévõ legyek az átzónázással kapcsolatban!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Meghát!
Demég nemjött meg!!!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
HU! BAMMEG!! ha itt irok neked a mailodra megkapod?

Carlos
Mit állítsak be hogyan???
Ezt kurvára nem vágom, hogy mit mondasz!!!
Hogy lehetátzónázni bontás nélkül? Nem értem... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nekem most 3000 emberem van.
1000 embernél még állt. suli sem volt! 😊

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Ugy tudom 1000 emberhez meg felesleges a fosuli! raersz joval kesobb csinalni nekik!

TopGun
Dehogy gyalultam le! figyi! ugynezki a dolog, hogy ahol a viz, legszennyezes stb.-t nezed ott a zonakat allitsd be! Utana zonazz at mindent highre es egy darabig ne epits mast, varj egy kicsit es ha latod, hogy epulnek emeletes hazak, akkor par park, jatszoter segit, hogy meg gyorsabban koltozzenek a lakok es magasabb hazak legyenek erted? az most mellekes, hogy gazdag, vagy szegeny muksok koltoznek oda, a lenyeg, hogy legyen tobb emeletes haz!
High tech iparhoz meg magas iskolazottsagu lakossag kell!
Nekem az a kerdesem attol aki tudja ra a valaszt, hogy ha rinyal egy lako, hogy kell neki iskola, mert lusta ket-harom haztombot autozni a nyamvadt kolkevel reggelente, akkor epitsek ujat oda ahova keri? es rendorseggel is ugyan ez a helyzet, meg a tobbi kiszolgalo egyseggel? Ugyanis van ket iskolam ami lefedi az egesz lakoteruletet, de egy csajszi rinyal uj iskolaert! 😞

uj exe crack is kell hozza, v1.0.242.0 verioszamu

http://198.104.146.50/games/pc_simcity_4.shtml

en a nordic-t hasznalom

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Carlos
Arra gyúrok ugyanis. Megvan már neki a hely is!
Van víz, Land volue High-on és nó légszennyezés.
Bár messze távol van Dirty ipar. Az baj???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mi kell ahhoz, hogy megkörnyékezzen a HighTech ipar???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Legyalultad a régi házakat, amik ottvoltak?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én meg nem fogadtam meg és nekem nincs emeletes ház, de viszont van/volt 1000 emberen 600 hasznom, most nincs, mert 3000 ember van és van egy tûzoltó, egy ált. suli, egy High school és egy klinika. Ja meg szemétlerakó. Most naggyából egálban van a haszon és a kiadás!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Carlos! Szia! megfogadtam BYpsilon tanacsat, atzonaztam mindent high densityre, nem zonaztam ujakat es elkezdtek szepen epulni az emeletes hazak! Igaz, hogy meg csak 3-5 emeletesek, de mar ez is haladas! 😊

Carlos
MIÉRT??????????

Þór vígi þessi rúnar

A régi crac kel hozzá, vagy jó hozzá az új is???

Köszi elõre a választ.
az azsiai patch-t hasznald hozza

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Ha tényleg a Patch a gond akkor a Deviance félét miel kell patchelni???

Elõre is köszi a választ.
scynetyc
Van valamelyikötöknek ati radeon 9000-es kártyája? Az érdekelne,hogy a D3D és OpenGl beállitásoknál bekell-e kapcsolni a Thruform-ot?
scynetyc
Kár hogy amiben lakom az nem igy néz ki. :o)
K.András
Nagyon nagy melo, de ha megcsinálod akkor le a kalappal, remélem lesz türelmed hozzá!!!

hat nem szep? 😊)

scynetyc
http://www.extra.hu/gmiki/ oldalán Klikk a Kapcsolodó linkekre és ott a GameHunter- re.

Programoknál Nézd meg a magyarosító programokkal foglalkozó aloldalukat!

Csacsi
Hat ha valaki megmondaná, hogy hogyan kell megcsinálni a fordítást, akkor Én szívesen lefordítom, vagy elég, ha Õ beilleszti a játékba, nekem meg elküldi az angol szövegeket

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

scynetyc
Nyaggasd Hunnenköniget /ha jól emlékszem igy hivják/ õ foglalkozik magyarositással. Asszem a játékmagyaritások vagy Gmiki oldálán megtalálod. De itt valamelyik forumban tuti.
K.András
Nem is lesz sajna, hacsak nem csinálsz te...

scynetyc
Kezdem azt hinni,hogy szivatod itt az egész bandát!
Carlos
Srácok.
Valamit csináltam, nemtom mit, de most nagyon megy.
Játszom fél órája.
800-900 lakos és 350-400-as bevétel.
Nincsen semmi, csak csomó park meg ilyenek.
Aztán meglátjuk mi lesz belõle! Majd jöhet suli, doki stb. Remélem most ráéreztem!
Megyek is vissza játszani!!!

Þór vígi þessi rúnar

GyaxyBoy
Magyarosítás nincsen még ehez a gaméhoz?
scynetyc
OK, sikerült!
scynetyc
Szerettem volna megnézni,de nálam nem találja az oldalt! :o(
Carlos
Szarul jött le., Máris jobb!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
szépek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mintha CRC-s lenne. Vagy csak én töltöttem le szarul.
Töltöm meginn!

Þór vígi þessi rúnar