13557
  • Serpa
    katonai bázist lehet építeni?
  • Rettenthető
    Kösz a kép+domborzatra a segítséget.

Az általad említett probléma nálam is él. Eddig szinte mindig új pályát kezdtem (régión belül).
    Ha faszán meg lett tervezve a tömegközlekedés, az úthálózat, akkor nem költöztek annyian a városba, hogy ki tudjam valaha is használni (50 év múlva is max 10.000 laktak). Bezzeg amikor semmi tervezés csak fosom magamból a telkeket, ide egy iskola oda egy kórház stb., akkor persze jönnek vagonszámra, az első év végén 20-25.000 ember, de folyton arról sírnak, hogy szar a közelekdés, és a Commute time miatt elnéptelenedik az a rohadt város. :-/
  • Hunor1
    Köszi a választ
  • laslandes
    A Rush Hour csak az alapjátékkal együtt megy. Patch meg van hozzá, linket most nem tudok, mert én nem használom.:) Olvass vissza, asszem írta már valaki.
  • Hunor1
    Hello! Új vagyok itt, csak tegnap tettem fel a gámát.Nagyon tetszik, csak az a problémám, hogy kb 10 - 15 perc múlva kivág a vinfosba...(nem eredeti a gém) Van valami patch ami ezt javítja ??
    -----------
    Most jön a rush for hour add-on, ezt lehet külön is installni, vagy csak az alapjátékkal együtt (alapjátékba installálva )mükxik ??

Köszi ha valaki segítene! :-))
  • Hay #4550
    #4438-tól olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat, én is így tanultam meg. Az említett hozzászólásnál kérdezem ugyanazt, mint amit most Te.
  • Hay #4549
    :-)))))))
  • danióra
    Nem mondaná meg nekem valaki hogy kell képet feltölteni? Mármint fényképeztem egyet a Sim Cityben de azt a fényképet hová teszi? Mert tallóznék én a feltöltésnél de nem tudom hogy honnan.
  • danióra
    Én vennék egy renault box-ot egy vagonnal.Ahogy elnézem neked sok van.:)
  • Tuvok #4546
    Használt autót valaki ?

:DD
  • Toroco
    senkinek sem forditja le teljesen sajnos
  • Serpa
    én már a 135000es lakosságot súrolom ... :)
    persze nálam is vannak elnéptelenedett házak, azokat szépen lerombolom és újak épülnek a helyükre.

most a ZOO -t probálom bezsúfolni vhova.

az erőművet a várostól a lehető legtávolabb kell rakni, én a börtön mellé egy szigetre raktam.
    sztem egy víztisztító is kell, hiába ha nincs nagy vízszennyezés, kell a sárgás területekre.
  • Tuvok #4543
    :)
    Nincs :)
    Nem tudom hova tenni magam sajnos, minden egyes SC indítással új várost kezdek, mert a régi valamiért nem jó :(
    Pl :
    Csináltam folyót a város közepére, hát az alatt nem lehetett a vizet átvezetni ...
    Kipróbáltam új fajta várostervezést, hát tele lettem munkanélküliekkel, majd elhagyott, elszegényedett házakkal (hófehér R§§§ bérház medencével a tetején, erre jön az R§ pórnép, és a házból szürke lelamolt putri lesz ... na 20 ilyennél lemondtam polgármesteri címemről ...)
    Elmentem vacsorázni, visszajövök fél város leégett ...
    Szintén elmentem a géptől, visszajövök se áram, se víz, lakosság 1/4-e lelépett ...
    Elején elkúrtam az utak lerakását, azaz nem gondoltam a későbbi tömegközlekedésre, sok-sok bérházat kellett volna lebontani .
    100+ park -> environment 0 ()
    Stb, egyéb hülyeségek ...

Szóval valamiért nem tudok elégedett lenni az épp aktuális városommal :(
  • Serpa
    vannak már felhőkarcolóid?
  • Tuvok #4541
    Lehet csak addig van kész ?
  • danióra
    Hellósztok! Valaki nem tud nekem mondani adni rávezetni eljuttatni nekem a SIM CITY 4 : DELUXE EDITION VAGY A ROUSH HOUR MAGYARÍTÁST? MERT NEKEM CSAK RÉSZBEN FORDÍTJA LE.
  • Tuvok #4539
    Régió részben ctrl+shift+alt+r
    kiválasztod a jpg-t, és vársz
    előre mondom, randa 2D lesz
  • Toroco
    ültess fákat, tegyél le sok parkot. ha kell házat is rombolhatsz miatta. én most uj várost kezdtem megint és én előre kihagyom az ilyen területeket.
  • PLackó
    vízszennyezés,légszennyezés nincs.
  • PLackó
    a környezet értéket hogy lehetne fentebb tornázni?
  • Rettenthető
    Leszedtem pár térképet, de nem egészen világos hogy kell aktiválni.
    A probléma az, hogy van ugye a config.bmp, ami a régiók méretét hivatott meghatározni (vagy mást is?); valamint van egy gigantikus FF jpg, ami a domborzatot. Nos ezzel a jpg-gel mi a bánatot kell csinálni, hova kell másolni?
    Ahonnan leszedtem egy kumma szóval nem írták, hogy hova másoljam.
    Valaki, vmi ötlet?
  • Serpa
    elkezdtem redukálni a szemetet ("bőrn")
  • Tuvok #4533
    *mutatja
  • Hay #4532
    A kép mentése előtt tűz volt a sisakos (sárga körben) iparterületen, és kirendeltem egy tűzoltóautót a tűzoltásra. Előtte meg megprószáltam egy tűzoltó repülőt odaküldeni (az 1-es-nél van a reptere), de az valamiért nem akart most odarepülni...
  • Tuvok #4531
    Azt mitatja, mikor manuálisan küldöd a mentőt, rendőrt, tűzoltót, stb vhová .
  • bigapó
    mi jelöl az "egyes" és mit a tűzoltó-sisak?
  • Hay #4529
  • Hay #4528
    Pardon, ez még nem az volt...
  • Hay #4527
  • Hay #4526
    100.000 feletti lakosszám, megkezdődtek az átépítések :-)))
    http://i36.photobucket.com/albums/e14/HayTilla/AC1.jpg
  • Tuvok #4525
    Ja és: hello
  • Tuvok #4524
    Dokumentumok/SimCity 4/Regions/régió neve ahova be akarod tenni

A terület méretének (kicsi, közepes, nagy) egyeznie kell az importálandó város területével, csak úgy fog megjelenni a listában .
  • HuneX
    Valaki nem tudja hova kell berakni a városokat hogy azok menjenek is???
  • BYpsilon
    elso kanyarbol azonnal lehet szemetegetot letenni
    van egy bug ugyanis, akkor is eltuntetik a szemetet, ha 0$ fenntartasi koltsege
    csak aramot nem fog termelni, viszont kb 20-30 kockanyi a negativ hatasa van a dirty-m kivul mindenre, plusz ugyanekkora legszennyezettseget okoz
  • Tuvok #4521
    Szeméttelepet SOHASEM szabad építeni
    Egyszer - a jó tanácsok ellenére - építettem egyet, úgy hirtelen mindjárt §400-at kellett fizetnem érte, ami egy 2000-es kisvárost igencsak rosszul érintett . És hiába próbáltam eladni a szemetet, teljesen soha többé nem tűnt el .
    Kizárólag az eladás működik kezdettől fogva, vagy ha van egy méretes Dirty iparteleped, a szennyezésnek már mindegy alapon betehetsz egy szemétégetőt, minimális költséggel, nem az áramtermelés a lényeg, hanem a szemét eltüntetése .
  • MBela
    Hogy lehet a szeméttelepet megszüntetni és beépíteni?
    Szemétégetővel megoldható?
  • Serpa
    a szemét még a csótánynál is időtállóbb.
    egyi katasztrófa sem tesz kárt benne.

probálom a land value -t felnyomni (fákkal), egy darabig zöld lesz, aztán visszaesik pirosra.
    mivel lehet még nővelni?
  • HuneX
    csak azétt met most nemojan rég regiztem ide és egy darabig azt irta ki hogy kell várjak 24 h-t hogy tudjak irni!!!
    S csak probaltam hogy megye már!!!
  • HuneX
    Hi!!
    Valaki nem tudja hogy h lehet városokat berakni a jétékba???
  • PLackó
    bocs,de minek köszöngetsz?