13557
  • danióra
    Nekem is akkora olyankor. Vagyis 100%-os.Akkor nagy karattyol a gép meg minden.Szerintem aza helyzet hogy túl nagy memóriát igényel a játék.(SZERINTEM)
  • Hunor1
    Szevasztok Polgármesterek !
    Következő a problémám.Rengetegszer kidob a játék a winfosba.....Megnéztem a feladatkezelőt a játék futása alatt, és azt láttam , hogy a CPU terhelés 100% os !!!!!!!!!! Létezik hogy ekkora proci igénye legyen a SIM-nek ?????

AMD Athlon 64 +2600
    1 Gb memó
    NVidia 128Mb 6600 kari
    30 Gb szabad hely.....
  • Toroco
    az uw-n 200MB tárhelyed van bármekkorát feltölthetsz. a képfeltoltes.hu ezen a fórumon tiltott és nem engedi belinkelni.
    xy.uw.hu/képnév
    xy= a név amin regisztrálsz
  • danióra
    Oké. És azért tudtok 800kbyte-nyit feltölteni? Amikor kifényképeztem elmentem a kepfeltoltes.hu-ra és ott azt mondja nekem hogy túl nagy a kép mérete.Még szép hogy nagy !Még mindig HELP!Amúgy azt kérdezem így egyben hogy hogy lehet akkor képet feltölteni egészben.(mert túl nagy)
  • Toroco
    ha van tárhelyed akkor oda tölts fel. vagy regisztrálj a www.uw.hu n
    ha feltöltötted a képet akkor a kép linkelése menüpontal betudod tenni. én igy irtam be az enyémet: http://godblade.uw.hu/SanFerlone.JPG
    ne legyen szókőz és ékezet a fájl nevében. beiráskor figyelj a kis és nagy betükre, még a kép kiterjesztésénél is.
  • Hay #4590
    kösz, megnézem eztán :-)
  • Hay #4589
    #4438-tól olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat
  • Serpa
    nekem ~52 perc.
  • danióra
    Gyerekek! Help! Hogy tudjátok ide feltölteni a városotokat mikor nagy 800 kbyte!
    Még a VIP-sok is csak 200 kbyte képet tölthetnek fel.Ezt mostmár tényleg nem értem. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!
  • danióra
    Bele mész abba az ikonba amit befestettem piros festékkel és ott a jobb oldalt a legszélső fent.
  • Hay #4585
    o.k., kösz.
    Átlagjövit hol lehet megnézni?
  • danióra
    Mennyi nektek a legjobb átlag jövedelem?
  • Toroco
    nálam a commute time 65-75 között ingadozik. az nem túl jó mi? de hát mivel több mint 20000 ember dolgozik a szomszéd régió ipartelepein ezért muszály elmenniük a csatlakozási pontok ig
  • Tuvok #4582
    Azaz míg beérnek a melóba :)
  • Serpa
    mennyi idő eljutni "A" -ból "B" -be.

"ingázó-idő"
  • Hay #4580
    Commute Time = ???
    Azaz mit is jelent pontosan a játékban?
  • Toroco
    vannak. majd megnézem pontosan mennyi.
  • Tuvok #4578
    Szép Commute Time-ok lehetnek :)
  • Toroco
    Ohh köszi szépen. ezt nem tudtam hogy számít a nagybetü is. most jól megfogom jegyezni. köszi hogy belinkelted.

Na akkor mindenki! Megtekinthetitek a városom Tuvok jóvoltából.
  • Tuvok #4576
    a bibi, hogy ftp elé nem kell www
    másrészt a kép vége nem .jpg, hanem .JPG
    figyelni kell a kis és nagy betűre, sajnos nem mindegy :(
  • Tuvok #4575
    így

• Toroco
    egyik sem jó. ezt irtam be mind2höz: http://www.godblade.uw.hu/SanFerlone.jpg
    mi lehet még a bibi?
  • Toroco
    megpróbálom ujra berakni képbe is meg urlt is rakokbe. valamelyik csak jó lesz.SanFerlone
  • Toroco
    hát én csak a viz, szemét, és áram kereskedelmet ismerem. nem tudom magyaritva van e neked. angolul asszem neibourhood deals, magyarul szomszéd üzletek a kereskedelem.

szemét: ha elakarod adni a szemetet másik régióba akkor a másikba kell épitened szemét telepet, vagy szemétégető erőművet, vagy mind2t. és megjelenik a szomszéd üzleteknél.

az áram: többlet energiának kell hogy legyen az egyik régióban, ahol eladod. az erőműtől vezetéket kell huzni a határig és átengedni. a másik régióban meg a vezetéket tovább hzni és rákötni a zónáidra. szomszéd üzleteknél jelenik meg ez is.

viz: ugyan az mint az áram, csak csóvezetékkel.

Hightec ipart meg maguktól építenek. azt hiszem a nagy sűrűségű ipar zónára. feltétele hogy a lakottág tanultsága 100 legyen. szal iskolázd a népet rendesen. a könyvtár is elég kapós az én városomban.
  • Tuvok #4571
    xy.uw.hu/kepnev.jpg
  • Toroco
    nem mutatja most nekem sem. pedig amikor beraktam megmutatta. akkor hogyan kell saját ftpről betenni? az uw n van tárhelyem.
  • Hunor1
    Hello.
    Sorry, de nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást.
    Kérdésem, hogyan lehet a szomszéd régióval, vagy várossal kereskedni?? Van tengeri kikőtöm, átmenö sínpálya( a végén sárga irányjelző nyilacska), de amikor nézem a szomszéddal való kereskedelmet(valamelyik infó táblán)mindig 0 mutat, illetve egy szürke mezöben van egy felirat , hogy nem lehetséges.
    Másik kérdésem, hogyan lehet "high tech industrie" szintü gyárakat építeni? Milyen feltételekkel?

köszi előre is,bocsi de csak 2 napja kezdtem el....
  • bigapó
    hát nekem nem is mutat csak piros X-et:((
  • Toroco
    a magaslat alatt és feletti részek még ujak azért fejletlenek. a platón meg olvastahó vagyor :D
  • Toroco
    Ez az én városom. Az adatok láthatók. a nyereség 3000-5000 között mozog, ugy is hogy minden iskola meg rendőrség, korház, tűzoltóság maxra van finanszírozva. Remélem megjelenik a kép. saját ftp-mről még nem linkeltem be soha képet.
  • Tuvok #4565
    A Rush Hour a kiegészítő .
    A Deluxe-ban meg benne van az alap SC4 meg az RH is .
  • Rettenthető
    Jobb egérgombbal vidd rá a reflektort és tartósan legyen rajta!
  • Serpa
    helivel, hogy kell elkapni az autót?
    probálom a zöld körön belül a reflektort ráirányítani, de "nem kapcsolja le".
  • danióra
    Helósztok!
    Mondjátok meg nekem hogy mi az eltérés a Roush hour és a deluxe edition között?
    Nekem a deluxe edition van meg.Választ várok.
  • danióra
  • danióra
  • Tuvok #4559
  • Tuvok #4558
    Temetős Simlent Orange nevű küldit kell megcsinálni
  • Serpa
    "gift" ként adja a gép?
    ha igen, mit kell elérni hozzá?
  • Tuvok #4556
    Jah
    Bevételt ad, de a desirability szép piros lesz a környéken, tankok az utcákon szerteszét, elég szánalmas látvány .
    Küldinél meg szét kell lőni 1-1 házat ...
    De ad egy rakéta tesztelő bázist, szintén bevétellel, de hébe-hóba eltéved egy rakéta, természetesen a város közepébe :)