13557
| Kezdőknek! | | | Simtropolis | |
-
#4595 Nekem is akkora olyankor. Vagyis 100%-os.Akkor nagy karattyol a gép meg minden.Szerintem aza helyzet hogy túl nagy memóriát igényel a játék.(SZERINTEM) -
Hunor1 #4594 Szevasztok Polgármesterek !
Következő a problémám.Rengetegszer kidob a játék a winfosba.....Megnéztem a feladatkezelőt a játék futása alatt, és azt láttam , hogy a CPU terhelés 100% os !!!!!!!!!! Létezik hogy ekkora proci igénye legyen a SIM-nek ?????
AMD Athlon 64 +2600
1 Gb memó
NVidia 128Mb 6600 kari
30 Gb szabad hely..... -
Toroco #4593 az uw-n 200MB tárhelyed van bármekkorát feltölthetsz. a képfeltoltes.hu ezen a fórumon tiltott és nem engedi belinkelni.
xy.uw.hu/képnév
xy= a név amin regisztrálsz -
#4592 Oké. És azért tudtok 800kbyte-nyit feltölteni? Amikor kifényképeztem elmentem a kepfeltoltes.hu-ra és ott azt mondja nekem hogy túl nagy a kép mérete.Még szép hogy nagy !Még mindig HELP!Amúgy azt kérdezem így egyben hogy hogy lehet akkor képet feltölteni egészben.(mert túl nagy) -
Toroco #4591 ha van tárhelyed akkor oda tölts fel. vagy regisztrálj a www.uw.hu n
ha feltöltötted a képet akkor a kép linkelése menüpontal betudod tenni. én igy irtam be az enyémet: http://godblade.uw.hu/SanFerlone.JPG
ne legyen szókőz és ékezet a fájl nevében. beiráskor figyelj a kis és nagy betükre, még a kép kiterjesztésénél is. -
Hay #4590 kösz, megnézem eztán :-) -
Hay #4589 #4438-tól olvasd el a vonatkozó hozzászólásokat -
#4588 nekem ~52 perc.
-
#4587 Gyerekek! Help! Hogy tudjátok ide feltölteni a városotokat mikor nagy 800 kbyte!
Még a VIP-sok is csak 200 kbyte képet tölthetnek fel.Ezt mostmár tényleg nem értem. HELP!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4586 Bele mész abba az ikonba amit befestettem piros festékkel és ott a jobb oldalt a legszélső fent. -
Hay #4585 o.k., kösz.
Átlagjövit hol lehet megnézni? -
#4584 Mennyi nektek a legjobb átlag jövedelem? -
Toroco #4583 nálam a commute time 65-75 között ingadozik. az nem túl jó mi? de hát mivel több mint 20000 ember dolgozik a szomszéd régió ipartelepein ezért muszály elmenniük a csatlakozási pontok ig -
#4582 Azaz míg beérnek a melóba :) -
#4581 mennyi idő eljutni "A" -ból "B" -be.
"ingázó-idő" -
Hay #4580 Commute Time = ???
Azaz mit is jelent pontosan a játékban? -
Toroco #4579 vannak. majd megnézem pontosan mennyi. -
#4578 Szép Commute Time-ok lehetnek :) -
Toroco #4577 Ohh köszi szépen. ezt nem tudtam hogy számít a nagybetü is. most jól megfogom jegyezni. köszi hogy belinkelted.
Na akkor mindenki! Megtekinthetitek a városom Tuvok jóvoltából. -
#4576 a bibi, hogy ftp elé nem kell www
másrészt a kép vége nem .jpg, hanem .JPG
figyelni kell a kis és nagy betűre, sajnos nem mindegy :( -
#4575 így
-
Toroco #4574 egyik sem jó. ezt irtam be mind2höz: http://www.godblade.uw.hu/SanFerlone.jpg
mi lehet még a bibi? -
Toroco #4573 megpróbálom ujra berakni képbe is meg urlt is rakokbe. valamelyik csak jó lesz.SanFerlone
-
Toroco #4572 hát én csak a viz, szemét, és áram kereskedelmet ismerem. nem tudom magyaritva van e neked. angolul asszem neibourhood deals, magyarul szomszéd üzletek a kereskedelem.
szemét: ha elakarod adni a szemetet másik régióba akkor a másikba kell épitened szemét telepet, vagy szemétégető erőművet, vagy mind2t. és megjelenik a szomszéd üzleteknél.
az áram: többlet energiának kell hogy legyen az egyik régióban, ahol eladod. az erőműtől vezetéket kell huzni a határig és átengedni. a másik régióban meg a vezetéket tovább hzni és rákötni a zónáidra. szomszéd üzleteknél jelenik meg ez is.
viz: ugyan az mint az áram, csak csóvezetékkel.
Hightec ipart meg maguktól építenek. azt hiszem a nagy sűrűségű ipar zónára. feltétele hogy a lakottág tanultsága 100 legyen. szal iskolázd a népet rendesen. a könyvtár is elég kapós az én városomban. -
#4571 xy.uw.hu/kepnev.jpg -
Toroco #4570 nem mutatja most nekem sem. pedig amikor beraktam megmutatta. akkor hogyan kell saját ftpről betenni? az uw n van tárhelyem. -
Hunor1 #4569 Hello.
Sorry, de nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást.
Kérdésem, hogyan lehet a szomszéd régióval, vagy várossal kereskedni?? Van tengeri kikőtöm, átmenö sínpálya( a végén sárga irányjelző nyilacska), de amikor nézem a szomszéddal való kereskedelmet(valamelyik infó táblán)mindig 0 mutat, illetve egy szürke mezöben van egy felirat , hogy nem lehetséges.
Másik kérdésem, hogyan lehet "high tech industrie" szintü gyárakat építeni? Milyen feltételekkel?
köszi előre is,bocsi de csak 2 napja kezdtem el.... -
#4568 hát nekem nem is mutat csak piros X-et:(( -
Toroco #4567 a magaslat alatt és feletti részek még ujak azért fejletlenek. a platón meg olvastahó vagyor :D -
Toroco #4566 Ez az én városom. Az adatok láthatók. a nyereség 3000-5000 között mozog, ugy is hogy minden iskola meg rendőrség, korház, tűzoltóság maxra van finanszírozva. Remélem megjelenik a kép. saját ftp-mről még nem linkeltem be soha képet. -
#4565 A Rush Hour a kiegészítő .
A Deluxe-ban meg benne van az alap SC4 meg az RH is . -
#4564 Jobb egérgombbal vidd rá a reflektort és tartósan legyen rajta! -
#4563 helivel, hogy kell elkapni az autót?
probálom a zöld körön belül a reflektort ráirányítani, de "nem kapcsolja le". -
#4562 Helósztok!
Mondjátok meg nekem hogy mi az eltérés a Roush hour és a deluxe edition között?
Nekem a deluxe edition van meg.Választ várok. -
#4561 -
#4560 -
#4559 -
#4558 Temetős Simlent Orange nevű küldit kell megcsinálni -
#4557 "gift" ként adja a gép?
ha igen, mit kell elérni hozzá? -
#4556 Jah
Bevételt ad, de a desirability szép piros lesz a környéken, tankok az utcákon szerteszét, elég szánalmas látvány .
Küldinél meg szét kell lőni 1-1 házat ...
De ad egy rakéta tesztelő bázist, szintén bevétellel, de hébe-hóba eltéved egy rakéta, természetesen a város közepébe :)