Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ez is nagyon szép!
Nekem ilyenek csak az álmaimban jönnek elõ?
Hány lakosnál kell ilyesmire számítani?
Þór vígi þessi rúnar
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
aztan regisztralni kell itt a forumun is hogy html kodot illeszthes be
majd a kov kodot kell hasznalni:
IMG SRC=" ide a kep pontos url-je " BORDER="0"
az egesz elejere < jelet a vegere > jelet kell tenni
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
miaz hogy kicsi????
kb 60 emeletes lehet 😊
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
hetvegen kiprobaltam 1GB ram-mal es 140e-s varosnal zavartalanul ment
ua varos felannyi memoriaval mar el elgondolkodott
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sajtospogácsa erre most nincs idõm!
Sorry!!!
Amúgy jáccani sincs... 😞((
Þór vígi þessi rúnar
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Lehet, hogy hagyom a szarba ezt a régiót és csinálok valami normálisat mellé!
Szerintem nem éri meg kapásból a nagy víszpumpa vagymi. 350-be kerül míg a másik 50-be. Ja, és ha nem full támogatáson megy, akkor spriccel a víz a házak közé frankón... 😊)
Örültem neki!!!
Þór vígi þessi rúnar
Én pl. már majdnem uninstalláltam dühömben amikor a városom (érezvén a veszélyt😊) beindult.
Olyat meg még nem láttam, hogy fekete ház helyén automatikusan épülne friss, vagy megújulna. Ott állnak üresen amig le nem bontom. Hiába van a zöld csik az égben, egyes kerületek olyan feketékké válnak egy idõ után, mintha atomtámadás történt volna.
Þór vígi þessi rúnar
Beköltözött a hadsereg rakétástól és így van kábé 400 bevételem. Frankó. Most ilyenkor mivan?
Vettem fel kölcsönt is... 😊
Sokba került az átzónázás. Asszem majd kezdek egy újat és frankón majd egybõl drága zónát pakolok... 😊
Þór vígi þessi rúnar
A másik: mit lehet tenni a nagy ill. növekvõ forgalom ellen.Behoztam a város rendeleteibe a "használjátok a tömegközlekedést" meg a "ne járjatok annyit kocsival" címû rendeleteket,de nem nagyon akart csökkenni a forgalom.Építsek metrót?Egy közel 100 ezres városba?Kicsit túlzásnak találom...
Mindjárt abbahagyom.A régebbi válaszokat köszönöm,megfogadtam õket.Ha tényleg azt szeretnéd elérni,hogy felhõkarcolók legyenek akkor sok idõt kell "eltelíteni" a játékban.Az elnéptelenedett (fekete) épületek miért keletkeznek?Csak nem kihalnak a lakói?Mindenesetre én lebontom,majd építenek másikat.Uccsó kérdés:van hogy az épületek nem telnek meg teljesen pedig nagy az igény mindenre.Miért van ez?És az hogy a $$$ (gazdag) épület egyszercsak $$ lesz (közepes).Ez az adók miatt van?Elszegényedik?
Várom a további értékes válaszokat.
War. War never changes.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
amugy Allat szokest jelent
War. War never changes.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2