Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Igen!! es ezekbol mindbol van?? mert ugy tudom ezek jo alaposan eltakaritjak a szemetet!! nekem legalabbis eltuntettek az osszeset! bar az is igaz, hogy nem volt tul nagy a varosom! Apropo van egy cimem! allitolag itt van egy europa terkep a jatekhoz! megtudnad nezni most??
http://members.xoom.virgilio.it/gameager/

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Van itt most valaki onlineban?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

[HUN]PAStheLoD
a landfill az a "telep" a reciclyng center az meg ami 20%kal nyomja le a garbage-t (szemetet) a Waste to energy az meg füstöt erõmû ami szeméttel megy...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

TopGun
VARJ!! a Reciclyng center meg a masik az KET KULON DOLOG!! mind a kettobol van neked??

Carlos
ez nálam is volt... 😞
énse tom a megoldást... 😞

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]PAStheLoD
abból van 2! Ami 20%-kal csökkenti a Garbage-t. De így ís csak jön...

Már elkuldtem erre a cimre tegnap : [email protected] ...Ugyanis az outlok szorakozik.
Carlos
Mi a Recycling Center?

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
es Recycling center van?

[HUN]PAStheLoD
van 2 égetõ is de az csak 20%-kal csökkenti a város szemetét azt csá' ... semmi fogyás csak jön jön jön..

TopGun
Szemetegeto nem dolgozza fel a szemetet? szomszed varos nem veszi meg elegetni?

[HUN]PAStheLoD
nah nézze meg valaki és mongya el mit lehet kezdeni a "szürkülés ellen" ?? És a sok sok sokkk Szeméttel ??

[HUN]PAStheLoD
azt is a 0ból csináltam 😄D

TopGun
Itt van a Mo-rol szolo cucc! #2201-ben az oldal tetejen van valami, csak nem tudok eleg jol angolul hozza! 😞(

Carlos
Én semmilyen hivatkozást nem találtam. De lehet, hogy csak én agyok lámer!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
HUN Hungary / DTM- 100 x 100m (53)
100 Spot heights
HUN Hungary / DTA- 1:500K DXF Bilat. (53)
500 agreem.
HUN Hungary / DTA- 50x50m Spot Bilat. (53)
50 heights agreem.
HUN Hungary / DTM- 1 x 1km DTM Bilat. (53)
1000 agreem.
HUN Hungry / DTM- 200 x 200m Bilat. (53)
200 DTM agreem.
HUN Hungary / DTA- 1:200K DXF Bilat. (53)
200 Topo., no agreem.
contours

Ez van a listaban, gondolom valahogy csak meg lehet talalni nem? csak nalunk szinte mindent letiltottak az interneten! ugyhogy en semmit nem tudok csinalni!! 😞((

TopGun
Ott azon az oldalon van valahol egy listara hivatkozas! abban van TUTI! Magyarorszagrol valami! lattam! vagy 4 fele lepteku.

Carlos
CSacsi:
mivan a honlappal??? Már egy csomó ideje nem frissítetted! Mi a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Most ittvagyok!!!
Mondjad!!!
3-ig leszek fenn, aztán meg csak este (5-6)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Naszóval ez itt mi volt?????
Merthogy Magyarország térkép nem, az ziher!

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
Talaltam egy cimet! http://www.geo.ed.ac.uk/geoinfo/dem.send
itt van Magyaroroszagrol is terkep! csak nalunk mindenfele letoltest betiltottak! 😞( megnezne ezt valaki! hatha hasznalhato?

TopGun
Carlos! Szia! itt vagy meg?? tudnal nekem segiteni?

Carlos
csinos...

Þór vígi þessi rúnar

TopGun
[email protected] ide kuldheted a mentesed!

Haha elgyalultad az egész környéket? semmi hegy-völgy?
én parasztparkon akarok élni!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
A szeméttel mit lehet kezdeni?? mert csak gyûlik gyûlik és gyûlik???

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
src="http://www.freeweb.hu/pasthelod/a1.jpg">

[HUN]PAStheLoD
nah én a swappolást megoldottam !% Ma vettem ugyanis még 256 Mb DDR-t :o)

Más! Az "elszenesedés"-el lehet valamit kezdeni? Az egész qrva nagy ipari parkban mindenhol elszenesednek az épületek de! van igény dirty industrya....

Nekem is volt má' olyan nagy szép üvegtorony vagyis kisebb de 2600an laknak benne 😄D

[HUN]PAStheLoD
nah egy kicsit játszottam! a régióban laknak 86 000 -en és van vagy 7 város! Berakok 1-2 képet,ok?

Mi az e-mail cimed?(ugyanis az infodnál lévõ e-mailcimre nem tudom elkuldeni)
Leirod,azt ma valamikor elvileg elkuldom.
Nagyon megkoszonném,ha tudnál segiteni.
Viszont nálam volt olyan,hogy nem tudtam beimportálni várost,mert nem látta a filét(BYpsilon kezdõvárosát,a 1st-t).
Koszi
TopGun
ok. megprobalom, ha nem sikerult holnap megkereslek ok? 😊

TopGun
Figyi! a #2168-ban leirt kerdesemre, nem tudod a valaszt veletlenul?

TopGun
Megneztem! nem rossz! csak minden benne legyen amit leirnak a javitasokrol!!

TopGun
Szia! hol olvastal az uj patchrol? melyik site-on?

TopGun
Apropo! valakinek sikerult mar a bonus addon
CD-t feltenni, anelkul, hogy elcseszte volna a jatekot? es ha igen akkor melyik verziot es mik a jellemzoi a bonusnak? mibol latszik, hogy mukodik?

TopGun
Szia! kuldd el nekem mailban a varosod es megnezem ok?

Carlos
High Tech ipar kéne.
(talán)

Þór vígi þessi rúnar

Hello ujra.
Megint van nagy gondom...Mindig azt csinalja,hogy epulnek az emeletes házak,meg az ipar es a boltok.De mégis elkoltoznek.
Arra gondoltam,hogy mivel ujabb kérok,ezert oda koltoznek,de az a legfuribb,hogy sehol nem látok elszenesedett épuletet,csak is az iparnál.
Emiadt az van,hogy felmegy(most pl) 14500 lakosra a városom,és esik visszafelé,kozben épulnek a kérok.Pls HElP mE!
koszi
3. Ha befeketedik azt jelenti hogy romlott az állapota. A gazdagok elköltöztek a nagy lakásokból és a csövesek meg beköltöztek többen. Amiben még laknak és fekete azt semmiképp se bontanám le mert valószinüleg változni fog majd, és ha most lebontod akkor a bentlévõk hajléktalanok lesznek és más házakat foglalanak el a környéken igy lerontva azok szinvonalát is. (tapasztalat-például felszámoltam egy iylen csövesnegyedet és utánna a körülötte lévõ gazdag házak is lerobbantak tehát 1-2 házat lehet bontani de ne egyszerre többet) Tehát csak akkor bonts ha már nem lekik benne senki.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Sziasztok Skacok!
Jo rég irtam ide.Megint csak segitséget kérnék:
1.Van egy igen jo(legalább is szerintem) város elkezdve,de nem akarnak koltozni.Nem lehetne az,hogy valaki megnézni a városomat?Ha valaki ad egy e-mail cimet és megnézne,nagyon megkoszonném!!!
2.Valami miadt(nem tudom miert),volt olyan,hogy valamikor elmentettem,jatszottam es mindenkinek volt munkáva.Utána visszatoltottem es asszem ugyan ugy csinaltam,mint az elobb(SÕT még tobb ipart,meg boltot raktam le),de mindenhol munkanélkuliség volt.
3.Felépûlt egy 106-os $$ bolt,beszurkult es utána már $-es lett,de 414-es.Ez hogyan lehet?
Amugy nálam is volt olyan,hogy feke épulet helyére ujjat huztak,de nem is vittem le az adokat.
Elore is thx mindenkinek.
Bye!
scynetyc
:o)
gratulalok 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

TopGun
Hello! ezt hol lehet megtalalni?:life expentancy grafikon

Még valami, feltünt nekem, hogy ha elmentem a játékot attól kezdve irtóra lelassul minden müvelet, percekig swappel minden müveletnél, a leállítás mentés nélkül volt vagy 5 perc. Teljesen ujra kell inditani mindent, hogy normálisan tudjak játszani. Ez nálatok is igy van?

TopGun
Ertem! koszi a tanacsokat! az a helyzet, hogy klinika utan is nyivakoltak, pedig abbol is ketto van ami teljesen lefedi a teruletet!! 😞(

Nekem most olyan problémám van, hogy van egy város amiben van kb 30 általános iskola: kb 1,5-szeres lefedettség, 10 fõiskola: teljes lefedettség, egyetem, 4 kollégium, könyvtárak, muzeumok, fõkönyvtár, fõmuzeum egyszóval minden, de! Az elégedettségi grafikon mégis félállásban van, pirosba hajlik és nem tudom miért. Már több évtizede igy áll és nem akar feljebb menni, sõt, minél több iskola van annál lejjeb ment.
Ötlet???

Másik: a life expentancy grafikonja jó ha folyamatosan csökken? 60 évrõl indult és már 30-nál jár, pedig az egészségügy grafikon maxon van!

Harmadik: miért van az, hogy a grafikonok néha pozitiv irányba elkezdenek zuhanni, majd 1-2 hónap mulva visszaáll az eredeti értékre? Pl. a légszenyezés nekem egyszer lezuhant majdnem nullára örültem is neki, majd 1 hónap mulva visszaugrott az eredeti álapotba.

Ezekre varrjatok gombot nekem😊

szerintem ha van rá lé akkor rakhatsz, mert késõbb ugyis muszály lesz sürübben lerakni az iskolákat (fél milla felett már kb 3-4 utcánként), de ha nincs mani akkor még ráér.
A repülötér szerintem 150-200e felett érdemes, elég jól vonzza a kereskedelmet viszont az én problémám az volt, hogy alig, hogy megépitettem már raklamáltak, hogy bõvitsem, a bõvités után is reklamáltak, végül kellett épiteni mégegy repülöteret és akkor nyugodtak meg.