Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha az kell akkor meg lesz legkesobb holnaputanra
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
énis jáccok vele és vannak gondjaim .. (traffic a legrosszabb) de a demandok is össze vissza nõnek csökkennek... már 123 000 a régió 2 kisvárossal ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
én 1 kéréssel fordulok hozzátok .. akinek van EREDETI sc4 .e az mennyen már el a www.simcity.com ra és ott van egy COMMUNITY events -> contest
és le lehet tölteni is egy várost na engem az érdekelne
Hadd lássa mindenki a szebbnél szebb milliós nagyvárosokat.
Persze ezt majd én is megteszem, hogy ne csak a számat jártassam itt. De nemrég kezdtem csak neki egy új városnak szóval sok látnivaló még nincsen, leginkább csak hatalmas beépítetlen terület és egy kisváros a sarokban.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Egyébként tényleg megéri feltenni, mert rengeteg hibajavítás és pár új dolog is van benne. Pl. a grafikai beállítások elég részletesre ki lettek dolgozva és szerintem így már tuti jól beállítható mindenkinek a gépéhez.
Nameg biztos nem véletlen a kövér fileméret sem.
sok kozlekedessel kapcsolatos RH hibat kijavit
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
EP1 Update 1 - Release Notes
Update: 1.1.638.0
Date: Friday, November 14, 2003
Update Size: 16Mb
már gondolkodok régóta álmaim városán de kicsit szaggatott a gém remélem ezzel a peccsel ezt is azt is megfixelték ..
(Most megy felfelé, szóval még nem érdemes próbálkozni vele, de kb. 0:20-ra fel ér)
SC4_HUN22
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
jah jólenne ha elkészülne
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
nem optimális a játékkal vagy valami ijesmi...
Van kész magyarítás vhol?
Mégegyszer bocsi!
www.?
"C:\SimCity 4\simcity 4.exe" -intro:off -r800x600x16
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
ezen kívül javalt még a -intro:off is ami elhagy az elejérõl némi felesleges öntömjénezést😊)
Régen jártam erre és lehet hogy megkésett, de jól gondolod az RCI indikátort. Sõt nem is az összesített zöld-kék-sárga a jó hanem az ami tételesen hasznosítási irányonként jelzi ki az elvárásokat. Ezen már pontosabban látszik a jónép igénye és a polgármesterúr(nõ) annál sikeresebb minnél jobban fedezi a megfelelõ zónákkal az elvárásokat. A megfelelõ viszont nem csak szinben egyezõt, hanem elvárt módon kiszolgáltat is jelent pl.: egy $$R zóna nem csak ilyen-olyan denzitással biró zöld hanem egy átlagos szoc.-kult. infrastrukival ellátott zöld közelben jólfizetõ munkahelyekkel, egy HT zóna nem csak sárga, hanem szennyezésektõl mentes területre kirakott sárga, amely közel van a megfelelõ képzettségü munkavállalókkal belakott területekhez és rövid szállítási utakkal bír a régió más ipari körzetei felé, stb....

)