Sim City 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki elküldi E-mailben?
Devids Pro
Nézd meg itt a cracket! GAMECOPYWORLD vagy itt GAMEBURNWORLD
Hi!van 1 nagy problémám a simcity-vel:nem hajlandó elindulni.rövid homok óra aztán semmi.tudom olvassak vissza!megtettem és leszedtem detonátorokat régebbit újabbat és így se indul.szerintem a crack-el van a baj:úgy látszik sérült.ha valaki küldene nekem egy cracket az megköszönném.a segítséget elõre is köszönöm. [email protected]

HUNForrest-Gump

[HUN]PAStheLoD
hát ami azt illeti van egy ilyen közösség simcity.ea.com -on ..eredeti game-val lehet is jáccani

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Venom
Sehogy...

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lehet-e vmi módon neten nyomni az rht? kösz

Devids Pro
Valaki nem akarja fordítani a játékot?Mert mayan már nem fordítja tovább!
Devids Pro
igen bocsi😊
simához
rush-hoz
Mayday
Asszem pont forditva van a ket link... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Devids Pro
Helló Simek !
Ha valakinek neem megy a magyarosítás, annak egy tipp.
Azt vettem észre, hogy a magyarosítás szempontjából nem mindegy, hogy melyik akciós kódot használjátok.
Pl. ezzel : ncm4-rhyx-6qmx-dx4m nem az english,thai stb könyvtárakból szedi a megfelelõ szöveget, hamen "istentudja honnan". Viszont ezzel : 5fee-ewlv-nsam-wukj már onnan !!!

Tehetne ide valaki egy linket a legújabb fordításra.
Megköszönném.
Sipocz
A HT a legtutibb dolog, oda rakod ahova akarod.
A régió mérete mekkora? Az adók szimpatikusak? Szabad munkahely van elég (RCI részletes és popullation-commute diagram)?
(tanács szvsz.: elég a medium dens. nyitásnak és R zónán a 3*3 (3 db. 3*1 telek) C zónán a 4*4 (4 db. 4*1 telek) telkesítés, amit ott ahol kell majd átrajzolsz hd-ra amikor már a vizszintes fejlõdés nehézkesen megy)
(másik tanács szvsz.: a város legfontosabb embere a $$ muki, pátyolgasd (adókedvezmények) és szorgalmazd a $->$$ transzfert (eü. és oktatás))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Aquli
Ok, akkor a vonatot úgy fogom letenni. A faluvég az high densityvel van téve, szinte mindent úgy építek. Oktatás szinte mindenhol zöld, health zöld, crime nagyon kevés van, inkabb a traffic noise, és a commute a gond, mert mindkettõ mediumon van. Viszont egyre több a ht ipar. A ht ipart azt ugye nyugodtan telepíthetem a város közepébe is nem? Ott nem fogja zavarni õket (legalábbis pollutiont nem csinál, és a land value sem csökken).
Hát ennyi. Egyébként ez az elsõ normálisan mûködõ városom.
14000 lakos, és kb 300$ bevétel. Csak nem nõ.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sipocz
Hi!
Vasúthoz: teljesen rossz az állomás elhelyezése. A felvételi épületnek kell igazodnia a vasúti pályához és a másik oldalon útnak kell lennie, így
======= , ez itt a vasút
ÉÉÉÉÁÁÁ , ez itt az állomás
ÁÁÁÁÁÁÁ , " "
------- , ez meg itt az út. Vonatot csak megfelelõ graf.felbontásban látsz, fontosabb adat az állomás terheltsége amit az állomás infójában látsz majd.
A "faluvég" milyen density-vel van kijelölve?
A már létezõ nagy épületek lepusztulását a kiértékelés alacsony pontszáma okozza, ha van közelben melóhely (a legfontosabb) és jó a eü.-oktatási ellátottság akkor érdemes megnézni a bûnözés, a tüzbiztonság és a zsufoltság (park, sportpálya, fasorok) kérdését. Számomra is ismerõs probléma, sajnos ami egyszer $$$-rõl leesik $-ra az maxi $$-ra képes visszamászni bármit csinálsz. 10-12 kockánként rakott busz az jó buli és nagyon sokáig (40-50 e muki egy közepes térképen) elég is, metrót majd a metropoliszokba és ott is csak a belvárosba😊!

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Aquli
Hello!
Lenne pár kérdésem:
Elõször is: hogyan kell építeni a vonatmegállókat és a síneket, mert én így csináltam, de vonatok nem mentek:

A másik: itt nagy igény van a residentalra, a varosom mar egesz nagy (13k lakos), de itt mégsem épülnek nagyobb házak, pedig van áram is, víz is:

Ja és megjelent két ilyen szépség 😊:

És még az lenne a kérdésem, hogy miért néptelednek el a házaim? Azt írja ki, hogy Wealth: Low . Elszegényedik? de mitõl? és hogyan csökkentsem a forgalmat? Buszokat építek, metrora nincs pénzem.
Elõre is köszi.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Mayday
Nem hibas volt az, asszem, csak jott egy uropai meg egy amerikai. Es ha az alap az amcsi verzio volt, nem ment fel ra a masik, meg forditva.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Devids Pro
Kettõ jött ki? Hogy kijött egy hibás aztán bevonták vagy mi?
ket fele rush hour jott ki, ami elobb jott ki az hibas
hogy az melyik volt passz

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Aquli
Isoban van a winchesteren, es daemon toolsal hasznalom.

Devids Pro
Lehet hogy egyszerûen hibás a rush hour cd-d!Erre még nem gondoltál?
Aquli
Igen. dev-es mindkettõ, patch nincs fent.

Hat nem tudom, nem neztem milyen verziora milyet raktam.De idokozben egy masik gepre is felnyomtam mas konfiggal, uezt a ket verziot es ott is ugyanilyen. Ja a patch sem megy fel rendesen mert a 4. datfile frissitesekor kiirja, hogy azt nem tudja frissiteni...😞
Majd probalkozok mas patchhel.
Sorry hogy csak most valaszolok, de nem nagyon van idom.

Szoval ha leszedted a Reader-t, akkor kibontod a zip-et egy neked szimpatikus konyvtarba, majd elinditod a reader.exe-t. File/Open-nel megkereded a simcitylocale.dat-ot, es megnyitod. Fill the list gombbal feltoltod a listat.

Ekkor baloldalt megjelenik a file-ban talalhato bejegyzesek listaja. Nehany kivetelevel az osszes LTEXT tipusu, ezeket kell leforditani. Ha kivalasztasz egyet, akkor jobboldalt megjelenik a szoveg, itt siman atirod, es Apply. Ha be akarod fejezni, akkor mentes elott a menubol Reindex.

Regebbi verziokban a hex editorral kellett szorakozni, az joval lassabb volt.
[HUN]PAStheLoD
hát ez érdekes .. jó simcity 4-ed van fenn? szal deviance sc4 hez dev rush hour dukál ;]

Aquli
Hi!
Van egy nagy gondom. Amikor a rush hourt fel akarom tenni, akkor bejon az autorun, majd az installra kattintok, erre kijon egy kis ablak, hogy biztos ki akarok-e lepni a telepitobol. Ha a nemre kattintok, akkor visszajon a kis ablak, ha az igenre, akkor visszajon az autorunos ablak.
MIT TEGYEK HELP!!!

Devids Pro
Hát én ilyennel még nem találkoztam, bár nem Gf3 graf. kártyám van.
Nem tudom jelentkezett-e valaki a kovetkezo grafikai problemaval, ami win xp es geforce3 mellett rush hour-ral jelentkezett.A kovetkezo van: ha nagy alt iskolat, vagy nagy gimit, vagy egyaltalan mindenbol nagyot (rendorseg,tuzoltosag stb) epitek, akkor nem rajzolja ki az epuletet, hanem helyette egy undorito kek, piros esetleg zold egyszinu teruletet latok az epulet helyen. Az epulet mukodik, de ocsmany, hogy csak e 3 szine van. Patch is fent van mar, tud valaki valamilyen megoldast?
[HUN]PAStheLoD
ahm . .öö . izé .. én olyanról nem tudok

Aquli
a magyar sc4 oldalnak a cimet meg tudnatok adni?

[HUN]PAStheLoD
ja.. és gond nélkül megy a dolog ... már 300 E-nél járok

marsu
sim 3000- hez kellene magyaritás.
Devids Pro
Na mivan sikerlt utánajárni?
[HUN]PAStheLoD
hát ez b.sza a csõrömet .. utánajárok

K.András
Tuti hogy az.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

[HUN]PAStheLoD
nemtom én nem használtam 1x se :]

vannak kész LOT ok ..

[HUN]PAStheLoD
biztos ? mer eddig nem volt gondom ebbõl az enviroment -bõl

Sziasztok!
Nekem a LotEditor-ral van gondom. Elindítás után hiányoznak a feliratok a programból. Csak a program ablakok, illetve fülek vannak meg, de hogy mi micsoda az nem látszik. Mi lehet a gond?
K.András
Tutter hogy másolásvédelem...Amig nincsen rendes törés addig kár is játszani, mert elöbb utobb tönkremegy a város.

[HUN]PAStheLoD
na ez az enviromen nekem is 0.. és most van a régióba 150 k lakos 100 és 50 elosztásban .. majd nyilatkozom ha elérek 210 e -t

Devids Pro
Live reader-t hogy kell használni?
Devids Pro
Amúgy nem én írtam neked e-mail-t.Hogy kell használni ezt a progit?
Devids Pro
Köszi mayan!
Marmint "...se jatszani..."
K.András
Szerintem másolásvédelem,ugyan rush-t én nem probáltam még,de anno amikor játszottam simcityvel akkor soha nem volt olyan hogy 0-án legyen az environment,pedig ilyen 1.5-2millios lakosu városokat csináltam...

Udv!

Nem te irtal nekem mailt? Szerkeszteshez a Ilive Reader-t hasznalhatod, ez letoltheto
innen. Sajnos mostanaban nincs idom se forditani, de jatszani, de ha kerdesed van, arra megprobalok valaszolni.
Devids Pro
Mivel lehet fordítani a programot/sc4rh/? És azt honnan tudom leszedni?
Devids Pro
Igen csak beteszed és felülírod(de azért nem árt róla egy biztonsági másolat)
A magyarítást meg csak fogom és beteszem az eredeti fájl helyére???

Egyébként hány % os a fordítás?

Sziasztok! Van egy pár kérdésem. Nektek nem bugos (vagy másolásvédelem??) a Rush Hour? Feltettem a Sim City 4-et rá eresztettem a Rush hourt, majd a legújabb peccset. Peccselésnél kiírt valami hibát, de aztán folytatta, majd kiírta, hogy sikerült. Rátettem a krekket és megy is szépen a játék, de van pár gond.

1. az enviromentet képtelen vagyok elmozdítani a 0-ról

2. egy régióban két várost építettem, az egyiket kb. 90e lakosnál hagytam abba, mindenre volt még kereslet (Res, Com, Hi-tech). Aztán a mellette lévõ kockán építettem egy másik várost kb. 120e emberig fejlõdött aztán hirtelen nem lett kereslet semmire. Átnéztem a másik városkába és ott is ugyanez a helyzet, pedig mielõtt kiléptem még minden OK volt. Azóta egyik helyen sem tudok semmit sem építeni, mert nem akarnak jönni. Még alacsony adóknál sem. Minden szinte max-on van kivéve az enviromentet ami 0 természetesen.

Egyébként nem vagyok kezdõ az alap SC4-ben sikerült a legnagyobb kockát beépíteni és sose volt ilyen gond.

Tipp?

marsu
Esetleg náshonnan???? Nem lehet leszedni???
A dc nekem nem jött be. Mindig megszakitják a kapcsolatott.