1225
TOCA Race Driver
-
#799 Ok Srácok! Elegem volt! Uninstalltam a rákba. Ez egy csótány játék. De lehet hogy az új TOCA-tól várta mindenki a nagy áttörést és.......hát......nem jött!!! Nagyot csalódtam, pedig már alig vártam. Most várhatom a Colin-t. Remélem azt nem fogják így elcseszni. -
#797 es aki billentyuzettel akar nyoni?:)) Na, fogadok ratok verek ket kort a billlekkel, ti meg csak tekergessetek azt a franya kormanyt:) -
tbundy #796 egyetértek -
#794 Na mivan? Csak nekem tetszik ez a játék? Sztem semmi gáz nincs vele azonkívül hogy nem tudok multizni. -
#792 eleg a deviance tort exe -
#791 Köszi Alex! Benned bíztam!!! -
tbundy #787 nekem is ezt írja ki, v hogy fullos a szerver, v hogy race is progress.. -
#786 Nekem azt írja:could not connect to server...talán a porton kéne állítani? -
#780 LoL:)))) -
#779 berakni a 2-es cd:))))))))))))))))))))))) -
#776 Colin 3 gyere mar :o) varunk teged sokan csak nem szeretnenk csalodni :o) -
B.U.B.U. #775 Halihó én nyomultam 2 fajta demóval egyik jobb mint a másik de aszt mondták hogy a full nem az igazi de én ebben nem nagyon hiszek!Szerintem jó lehet! -
#774 én is nagyon várom ,de ha szar lesz..... -
#773 ugyan az mint a demo -
#772 Colin 2 hihetetlen arcade volt, az eggyel sajna nem játszottam, de a kettő után nem nagyon várom a 3-at. -
#771 Már rég fullos a játék. :) Szvsz szerintem egy minősételen darab. -
#770 a colin-t azér csak nem basszák el!!
akkor perelünk!!!!! -
#769 Hat emberek ezt a jatekot ne is lattam volna :o) nagyon gyenge hat ha a colin is ilyen pocsek lesz akkor nem toom :o) -
#768 szvsz ha az elso reszen tulvagy valoban kicsit jobb lesz a helyzet, erosen hasonlit a toca2 fele fizikara onnantol a kemenyebb autok miatt, csak hat az a gaz, hogy a toca2 fizikaja ma mar vicc... -
#766 Csak nem birtam ki:))
Mielott meg veglegesen toroltem ez a szutykot, csak feltettem megegyszer. Talan a mukodo crack, az osszes cheat, komplett elmentett allas segit. Valaki mondta, hogy a jatek kozepen-vegen beindul a "fizika".
De nem:(( Ez egy rakas szar. Az auto fizika kodja, nem lehet tobb 10 sornal Pascal-ban. Egyszeruen nem hiszem el, hogy 2003-ban, egy nagy nevu ceg, ilyen hulladekot gyartson. Nevetseges.
Kiprobaltam FFB nelkul is, hogy meg az se probalja leplezni a fizikatlansagot: lefordultam a szekrol a rohogestol.
Az egyre nehezedo jatekmenet meg olyan, mint pl. a SuperMarioban az egyre gyorsabban potyogo almak:/
Es ez NEM FADE vagy valami vedelem! A Demo(k)ban is ilyen volt. Ez egyszeruen SZAR.
Mielott valaki felhaborodna: ezt mint "szimulatoros" irtam. Csak az auto fizikat neztem (volna), a grafika, es egyebb csicsa nemerdekelt.
GAME OVER -
#765 Az a 10 elég sok, főleg úgy hogy mph. Ráadásul Monzában vannak a leghosszabb egyenesek. -
#763 Állítsd át a gear ratio-t. Az alappal az alfa csak 130-at megy, de ha feljebb húzod, és a leszorító erőt lejjebb veszed, akkor akár 140-et is bír. Igaz hogy előbb kell majd a kanyar előtt fékezni és gyengébben gyorsulsz majd.A kipörgésgátlót meg jó ha maxra teszed, hogy jobb legyen a rajtod. -
Gbr #762 Felraktam én is a patch amitt itt lejebb irtatok,
de igyis kilép az elején,mi lehet vele?
XP-ém van lehet ettől,vagy dx9-től,esetleg a 41.09-es detonatortól? -
Bandeeka #761 Hali!
Lenne 1 kérdésem még pedig az hogy hogyan tudom megszerezni a játékban lévő bonusz autokat(persze kodok nélkül). Aki tud az segicsen pls.
Thx -
#760 Ket lehetoseg van:
1. Szar a jatek ugy ahogy van.
2. Rossza crack.
Megoldasok:
1. Az irmagjat is kiirtani.
2. Meg venni boltban, alitolag 109$-ert (24500 HUF).
Es persze, van egy alternativa: Fingomsincsen. -
#759 Neha nagyon komoly emberek vannak. Tipikus konzosol, GameBoy-os kivitel (tisztelet a kivetelnek).
Ha nem teszik a szajukba a kajat, ehenhalnak. -
#758 Mivan Srácok? Senki sem játszik a progival vagy mi a csöcs???
"Valaki tudja, hogy az egyenesbe miért nyomnak le az ellenfelek??? Az Alfa GTV kupában például úgy otthagynak mint a szart! Pedig a kanyarokban jobb vagyok. Be kéne állítani a verdát vagy mi?
Valaki mondja meg, mert a game jó, de így rövidesen uninstallom a csába, mert idegesít!
Előre is köszi!!!
Írjatok már valami megoldást. Please!!!!!!!! -
#757 Talatam egy elmentett allast, ha kell valakinek: save -
#756 lo hogy ezzel meg foglkozik valaki foleg ezeken a cheat keresokon rohogok de nagyon:DDD -
#755 pontosan... -
#754 Basszus! Ahoz hogy neked valaszoljak, nekem is vissza kell olvasni, mert fejbol nem tudom, foleg, hogy nem foglalkozok ezzel a szutyokkal. De ha vissza olvastal volna, lathatnad, hogy ettol fuggetlenul, mindig segitek ha tudok.
Amugy 2 oldalt kellett vissza lapozni a konkret linkhez, es olvasni sem kell, mert a link szine kek...
Amugy itt vannak: Patch: #519, CheatsGenerator: #550 -
#753 tik mar vagytok egy kocsogok mar bocsi,hogy ezt mondom. -
ceas #752 hát én próbáltam állitgatni az autót, de semmi eredmény, akkor is mennek az ellenfelek, mint a meszes.Esteleg írd már meg, hogyan állítod be a kocsit, hátha csak én vagyok béna. A szélárnyékról meg csak annyit, hogy még esélyem sincs, hogy egyenes szakaszon szélárnyékba kerüljek, mivel utól sem tudom érni őket. -
#751 tudja valaki az összes auto,pálya kódokat? -
#750 ezeket birom már bocs. Párat kellene visszalapozni, de a sajátod helyett a mi időnket csóringálod...
Az Explorerbe van egy oldalkereső (CTRL-F) hipp-hopp rá lehet lelni a dolgokra.
Jó vadászatot. -
#749 hat szivessen olvasnak,de nem lenne egyszerubb,ha megirnatok meg egyszer mert ezt mire atolvasom kimegy a divatbol a jatek -
#748 Olvass vissza! -
#747 hahhhhooo valaki ram is figyelne???Nekem nem megy elindotom es semmi nem ir ki semmit es nem is indul honnan szedhetek hozza cracket??? -
#743 Na ebbe én már belekavarodtam. :)
Még jó, hogy annyira nem érdekel. :) -
#742 OK. Mondjuk itt lehet, hogy megfogják mégha átmenetileg is a warezt. :) Így nem lehet eldönteni, hogy bug, vagy FADE.
Érdekes szituáció.
Az OFP védelméről én is hallottam, de az RiPben volt meg így nem találkoztam vele...