1225
TOCA Race Driver
  • Re-tech
    Ok Srácok! Elegem volt! Uninstalltam a rákba. Ez egy csótány játék. De lehet hogy az új TOCA-tól várta mindenki a nagy áttörést és.......hát......nem jött!!! Nagyot csalódtam, pedig már alig vártam. Most várhatom a Colin-t. Remélem azt nem fogják így elcseszni.
  • gergou
    es aki billentyuzettel akar nyoni?:)) Na, fogadok ratok verek ket kort a billlekkel, ti meg csak tekergessetek azt a franya kormanyt:)
  • tbundy
    egyetértek
  • KG21
    Na mivan? Csak nekem tetszik ez a játék? Sztem semmi gáz nincs vele azonkívül hogy nem tudok multizni.
  • Jacek
    eleg a deviance tort exe
  • Re-tech
    Köszi Alex! Benned bíztam!!!
  • tbundy
    nekem is ezt írja ki, v hogy fullos a szerver, v hogy race is progress..
  • KG21
    Nekem azt írja:could not connect to server...talán a porton kéne állítani?
  • Alexease
    LoL:))))
  • Jacek
    berakni a 2-es cd:)))))))))))))))))))))))
  • Atika :o)
    Colin 3 gyere mar :o) varunk teged sokan csak nem szeretnenk csalodni :o)
  • B.U.B.U.
    Halihó én nyomultam 2 fajta demóval egyik jobb mint a másik de aszt mondták hogy a full nem az igazi de én ebben nem nagyon hiszek!Szerintem jó lehet!
  • oneal1
    én is nagyon várom ,de ha szar lesz.....
  • Jacek
    ugyan az mint a demo
  • I.C.ram
    Colin 2 hihetetlen arcade volt, az eggyel sajna nem játszottam, de a kettő után nem nagyon várom a 3-at.
  • I.C.ram
    Már rég fullos a játék. :) Szvsz szerintem egy minősételen darab.
  • oneal1
    a colin-t azér csak nem basszák el!!
    akkor perelünk!!!!!
    Hat emberek ezt a jatekot ne is lattam volna :o) nagyon gyenge hat ha a colin is ilyen pocsek lesz akkor nem toom :o)
  • WiZZaRD
    szvsz ha az elso reszen tulvagy valoban kicsit jobb lesz a helyzet, erosen hasonlit a toca2 fele fizikara onnantol a kemenyebb autok miatt, csak hat az a gaz, hogy a toca2 fizikaja ma mar vicc...
  • Alexease
    Csak nem birtam ki:))
    Mielott meg veglegesen toroltem ez a szutykot, csak feltettem megegyszer. Talan a mukodo crack, az osszes cheat, komplett elmentett allas segit. Valaki mondta, hogy a jatek kozepen-vegen beindul a "fizika".
    De nem:(( Ez egy rakas szar. Az auto fizika kodja, nem lehet tobb 10 sornal Pascal-ban. Egyszeruen nem hiszem el, hogy 2003-ban, egy nagy nevu ceg, ilyen hulladekot gyartson. Nevetseges.
    Kiprobaltam FFB nelkul is, hogy meg az se probalja leplezni a fizikatlansagot: lefordultam a szekrol a rohogestol.
    Az egyre nehezedo jatekmenet meg olyan, mint pl. a SuperMarioban az egyre gyorsabban potyogo almak:/
    Es ez NEM FADE vagy valami vedelem! A Demo(k)ban is ilyen volt. Ez egyszeruen SZAR.

Mielott valaki felhaborodna: ezt mint "szimulatoros" irtam. Csak az auto fizikat neztem (volna), a grafika, es egyebb csicsa nemerdekelt.

GAME OVER
  • KG21
    Az a 10 elég sok, főleg úgy hogy mph. Ráadásul Monzában vannak a leghosszabb egyenesek.
  • KG21
    Állítsd át a gear ratio-t. Az alappal az alfa csak 130-at megy, de ha feljebb húzod, és a leszorító erőt lejjebb veszed, akkor akár 140-et is bír. Igaz hogy előbb kell majd a kanyar előtt fékezni és gyengébben gyorsulsz majd.A kipörgésgátlót meg jó ha maxra teszed, hogy jobb legyen a rajtod.
  • Gbr
    Felraktam én is a patch amitt itt lejebb irtatok,
    de igyis kilép az elején,mi lehet vele?
    XP-ém van lehet ettől,vagy dx9-től,esetleg a 41.09-es detonatortól?
  • Bandeeka
    Hali!
    Lenne 1 kérdésem még pedig az hogy hogyan tudom megszerezni a játékban lévő bonusz autokat(persze kodok nélkül). Aki tud az segicsen pls.
    Thx
  • Alexease
    Ket lehetoseg van:
    1. Szar a jatek ugy ahogy van.
    2. Rossza crack.

Megoldasok:
    1. Az irmagjat is kiirtani.
    2. Meg venni boltban, alitolag 109$-ert (24500 HUF).

Es persze, van egy alternativa: Fingomsincsen.
  • Alexease
    Neha nagyon komoly emberek vannak. Tipikus konzosol, GameBoy-os kivitel (tisztelet a kivetelnek).
    Ha nem teszik a szajukba a kajat, ehenhalnak.
  • Re-tech
    Mivan Srácok? Senki sem játszik a progival vagy mi a csöcs???
    "Valaki tudja, hogy az egyenesbe miért nyomnak le az ellenfelek??? Az Alfa GTV kupában például úgy otthagynak mint a szart! Pedig a kanyarokban jobb vagyok. Be kéne állítani a verdát vagy mi?
    Valaki mondja meg, mert a game jó, de így rövidesen uninstallom a csába, mert idegesít!
    Előre is köszi!!!
    Írjatok már valami megoldást. Please!!!!!!!!
  • Alexease
    Talatam egy elmentett allast, ha kell valakinek: save
  • Jacek
    lo hogy ezzel meg foglkozik valaki foleg ezeken a cheat keresokon rohogok de nagyon:DDD
  • M@TriX
    pontosan...
  • Alexease
    Basszus! Ahoz hogy neked valaszoljak, nekem is vissza kell olvasni, mert fejbol nem tudom, foleg, hogy nem foglalkozok ezzel a szutyokkal. De ha vissza olvastal volna, lathatnad, hogy ettol fuggetlenul, mindig segitek ha tudok.
    Amugy 2 oldalt kellett vissza lapozni a konkret linkhez, es olvasni sem kell, mert a link szine kek...
    Amugy itt vannak: Patch: #519, CheatsGenerator: #550
    tik mar vagytok egy kocsogok mar bocsi,hogy ezt mondom.
  • ceas
    hát én próbáltam állitgatni az autót, de semmi eredmény, akkor is mennek az ellenfelek, mint a meszes.Esteleg írd már meg, hogyan állítod be a kocsit, hátha csak én vagyok béna. A szélárnyékról meg csak annyit, hogy még esélyem sincs, hogy egyenes szakaszon szélárnyékba kerüljek, mivel utól sem tudom érni őket.
  • Kaszi46
    tudja valaki az összes auto,pálya kódokat?
  • M@TriX
    ezeket birom már bocs. Párat kellene visszalapozni, de a sajátod helyett a mi időnket csóringálod...
    Az Explorerbe van egy oldalkereső (CTRL-F) hipp-hopp rá lehet lelni a dolgokra.
    Jó vadászatot.
    hat szivessen olvasnak,de nem lenne egyszerubb,ha megirnatok meg egyszer mert ezt mire atolvasom kimegy a divatbol a jatek
  • Alexease
    Olvass vissza!
    hahhhhooo valaki ram is figyelne???Nekem nem megy elindotom es semmi nem ir ki semmit es nem is indul honnan szedhetek hozza cracket???
  • M@TriX
    Na ebbe én már belekavarodtam. :)
    Még jó, hogy annyira nem érdekel. :)
  • M@TriX
    OK. Mondjuk itt lehet, hogy megfogják mégha átmenetileg is a warezt. :) Így nem lehet eldönteni, hogy bug, vagy FADE.
    Érdekes szituáció.
    Az OFP védelméről én is hallottam, de az RiPben volt meg így nem találkoztam vele...