TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
De ez, olyan mint egy szellem vasut, vagy egy banyasz csille...
gondolom te az a fajta vagy, aki 2 kör Nascar után elindul forgalommal szemben, hogy jó kis humoros tömegbaleseteket okozzon, mert az a jó baze, azért izzadtak a fejlesztõk évekig, hogy minden fogyatékos röhögjön egy hétig a végterméken......
az tényleg nem baj, ha egy játék arcade (nekem is bejött a Carma TDR), de ha autós játékot csinál valaki, akkor legalább imitálná az autók mozgását, mert ez ZÉRÓ
ennél az elsõ LeMans24 megközelítõleg hárommilliószor komolyabb volt fizikailag, és billentyûvel is tökéletesen lehetett irányítani....
Riszpekk
Ja es melyik az uber autos gamma szamomra???
:)
CARMAGEDDON THE DEATH RACE 2000!
En szimulatoros vagyok, es arkaddal nem foglalkozom, de nem szoktam szutykozni foloslegesen. De ezzel az a baj, hogy egyik kategoriaba sem fer be (szerintem), mert ez egyszeruen, egy nagy rakas szar. Szerintem nem tudtak eldonteni, hogy melyik "tabornak" kedvezzenek, es csinaltak egy oszver fostalicskat. Valszeg csak a penz lebegett a szemuk elott, ami latszik is a reklamhadjaratbol (kepek, videok stb.). Raadasul - alitolag - 109$ lesz az ara, ami kirivoan magas (az atlag majd' homszorosa), es egyszeruen nevetseges. Foleg, ha hozza csapjuk a "penzert vasarolhato" kodokat...
Hát én eljutottam a Monte Carlo szériáig, ott aztán tényleg betegre röhögtem magam a Nascar rész szimulációján.
Borítékolni merem, hogy a te kedvenc programjaid a NFS, a Test Drive sorozat tagjai voltak eddig és most már a TOCA is.
Az egész dologban az a rémisztõ, hogy a CMR3 és az Indycar Series még megjelenés elõtt áll és csak reménykedhetünk, hogy nem ebben az irányban haladnak a fejlesztõk.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mikorra várható a megjelenés?
És még 1 kérdés a lfs-el kapcsolatban :)
nincs valami gomb vagy patch hogy lehessen kameranézetet váltani? kívülrõl látni a kocsit? én csak úgy szeretek autósokkal játszani!
THNX!!
Nevezetesen arcade autóversennyel és szimulátorral!
De ez a gém egyszerüen nem engedheti meg magának ezt a féle fizikát (illetve nem fizikát)
Ennél a fizikánál még az NFS6:HP2-nek is élvezetesebb volt az autók mozgatása!
LFS-hez meg nem árt felnõni! (bár ha jól emléxem vannak a ligában 13-14 évesek is :-))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hiaba nekem fefoghatatlan hogy mi tetszik abban hogy togazon vegig mesz a palyan nulla AI mert az sincs az tutko!!
Tudod mit ha erre kepesek inkabb ne csinaljanak autos jatekot csinaljanak mondjuk rayman3 szintu gamet azt nem tudjak elrontani:))
Ezzel a jatekkal csak csigaztak az embereket 2 evig es mi lett belole?? az lfs-t 3 srac csinalja bazzz es keresztbe hosszaba megeszi!!!!
en mindig lehuztam a Colin -ot hogy arcade de bazzz mekkorat tevedtem bevallom oszinten az egy felisten gaem ehez kepest:)))
Ez az utobi ev legnagyobb bukasa a szememben autos teren.
Az lfsrol meg annyit, hogy az uj demot leszedtem kb 1 hete, es 10 percig volt a vinyomon, utana letakaritottam, mer uncsi volt, es szar, hiaba jo a fizikaja, ha nincs kedvem vele jatszani.
a 20%-nál tartó LFS meg lenyeli keresztbe.... õszintén szólva eddig a TOCA az idei legszarabb autós játék, és kétlem, hogy ez alá a szint alá zuhanna még idén valaki
Riszpekk
Biztos hogy 2003-ban lesznek meg ennel sokkal jobb autos progik, majd az ev vegen meglatjuk hogy milyen is lett valolyaban ez a TOCA. Ennyi.
:-)
Azt mondtam, hogy olyasmi az egész mint a GT3!
Rengeteg autó (abban azért több volt of kóz), rengeteg pálya, rengeteg verseny, jó setup lehetõségek, plusz ez a carrier mód, ami ad neki még egy kis plusszt!
DE!
Az irányitással elbaszták az egészet!
Így értettem!
Csak ezekkel a hangokkal még illúzórombolóbb az egész!
Pedig szépek az autók :-)))))
Pedig olyan jó lett volna!
Olyasmi az egész mint PS2-n a GT3, csak sérüléssel!
Erre belebasznak egy ilyen gyerekeknek való fizikát....
TÖRÖLD LE EZT A SZARRAKÁST A GÉPEDRÕL!!! NEM AZÉRT DOLGOZTÁL, HOGY ÖSSZESZEDJ EGY KOMOLY GÉPET AZTÁN ILYEN SZEMETEKKEL TERHELD LE!!! KÁR BELE A PROCESSZORIDÕ!!!!!!!!!!
Riszpekk
a vicc az, hogy a 4 évvel ezelõtti Toca 2-ben is ezerszer jobb volt a fizika... hogy gondolták ezek ezt?
Riszpekk
Versenyen indultam és ott hallottam a pit-ben a csapattársaim pofázását!
Olyan volt mint egy egércincogás.......ergo felgyorsítva jáccik le minden hangot a pályán!
Valakinek 5lete?
Riszpekk
Mert nekem van!
Az autók hangja olyan mintha egy proszívót kapcsoltam volna be!
Nincs motorhang, szerintem csak a turbó megy (anno a szintén Dice fejlesztésü Rally masters-nek volt ilyen problémája)
A hangkártyám egy alaplapi nForce2-es lapnak a hangchip-je!
Valaki használja ilyen vassal???
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter