TOCA Race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Nahat, eltalaltad, komolyan ezt csinalom a nascarban, de a lenyeg nem ott van, hanem a visszajattszason, amikor 20 adara veszed a sebesseget, es gyonyorkodsz abban, ami a palyan tortenik, yikes ezt mar szeretem!!!!!!!!:)))

`Take a look to the sky just before you die`

FREAK
nem, ez olyan mint egy matchbox a szõnyegen egy 8 hónapos "játékos" kezében....

Riszpekk

Alexease
Igen, ha arkad, akkor legyen az auto mozgas latvanyos, elvezetes, konnyen vezetheto minden "beviteli eszkozrol". De auto mozgas legyen, bizonyos dolgok "elnagyolva", kikonnyitve.
De ez, olyan mint egy szellem vasut, vagy egy banyasz csille...
Jacek
ezzel sokat elarultal magadrol nem baj az arcade meg a ripityara tores, de mosnd mar el ebben mi az elveetes hogy hihetetlen szar a mozgasa az autoknak es nulla az AI?

FREAK
kicsit primitív dolog, hogy a törés meg a borulás a lényeg, nem??? egy versenyben épphogy ezt kell elkerülni, és pont az "unalmas" körözés a lényeg

gondolom te az a fajta vagy, aki 2 kör Nascar után elindul forgalommal szemben, hogy jó kis humoros tömegbaleseteket okozzon, mert az a jó baze, azért izzadtak a fejlesztõk évekig, hogy minden fogyatékos röhögjön egy hétig a végterméken......

az tényleg nem baj, ha egy játék arcade (nekem is bejött a Carma TDR), de ha autós játékot csinál valaki, akkor legalább imitálná az autók mozgását, mert ez ZÉRÓ

ennél az elsõ LeMans24 megközelítõleg hárommilliószor komolyabb volt fizikailag, és billentyûvel is tökéletesen lehetett irányítani....

Riszpekk

FREAK
na ezzel pontot tettél a véleményed végére szimulátor témában....

Riszpekk

gergou
Figy, en ritkan jatszom autos gamezekkel, de egyvalamit tudok, en azt varom el tole, hogy elvezetes legyen vele jatszani, na meg azt, hogy ripityara torhessem a kocsit:) Az lfs damage modellje = 0, abban meg nincs elvezet, hogy korbe korbe furikaljak... Ami a hot pursuit 2 ot illeti, az meg egy kalap szar ehhez kepest...

Ja es melyik az uber autos gamma szamomra???

:)

CARMAGEDDON THE DEATH RACE 2000!

Alexease
Az ARCADE-rol csak annyit, hogy az szerintem nem egy minosites, hanem egy jatek stilus, amivel nincs is semmi gond. Valaki azt szereti, es vannak is abban a stilusban jo jatekok.
En szimulatoros vagyok, es arkaddal nem foglalkozom, de nem szoktam szutykozni foloslegesen. De ezzel az a baj, hogy egyik kategoriaba sem fer be (szerintem), mert ez egyszeruen, egy nagy rakas szar. Szerintem nem tudtak eldonteni, hogy melyik "tabornak" kedvezzenek, es csinaltak egy oszver fostalicskat. Valszeg csak a penz lebegett a szemuk elott, ami latszik is a reklamhadjaratbol (kepek, videok stb.). Raadasul - alitolag - 109$ lesz az ara, ami kirivoan magas (az atlag majd' homszorosa), es egyszeruen nevetseges. Foleg, ha hozza csapjuk a "penzert vasarolhato" kodokat...
Ez valószínûleg azért van így mert a LFS 20%-os készültségi állapotban is komolyabb fizikai motorral rendelkezik mint ez a arcade vacak.

Hát én eljutottam a Monte Carlo szériáig, ott aztán tényleg betegre röhögtem magam a Nascar rész szimulációján.

Borítékolni merem, hogy a te kedvenc programjaid a NFS, a Test Drive sorozat tagjai voltak eddig és most már a TOCA is.
Az egész dologban az a rémisztõ, hogy a CMR3 és az Indycar Series még megjelenés elõtt áll és csak reménykedhetünk, hogy nem ebben az irányban haladnak a fejlesztõk.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

azért én szeretném majd kipróbálni a végleges teljes verziót!
Mikorra várható a megjelenés?

És még 1 kérdés a lfs-el kapcsolatban :)
nincs valami gomb vagy patch hogy lehessen kameranézetet váltani? kívülrõl látni a kocsit? én csak úgy szeretek autósokkal játszani!

THNX!!

Blasta
Nézd én jáccom mindkét stílussal!
Nevezetesen arcade autóversennyel és szimulátorral!
De ez a gém egyszerüen nem engedheti meg magának ezt a féle fizikát (illetve nem fizikát)
Ennél a fizikánál még az NFS6:HP2-nek is élvezetesebb volt az autók mozgatása!

LFS-hez meg nem árt felnõni! (bár ha jól emléxem vannak a ligában 13-14 évesek is :-))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Jacek
+nem uberreal fizika hanem valami hangyanyi azert illett volna nem?
Hiaba nekem fefoghatatlan hogy mi tetszik abban hogy togazon vegig mesz a palyan nulla AI mert az sincs az tutko!!

Jacek
ja arrol nem tehet senki hogy uberlama vagy!

Jacek
nem erted akik itt beszelnek azok majdnem mind kormanyal jatszanak es olyan jatekokkal mint a Nascar Racing 2003 vagy lfs vagy pl GPL.
Tudod mit ha erre kepesek inkabb ne csinaljanak autos jatekot csinaljanak mondjuk rayman3 szintu gamet azt nem tudjak elrontani:))
Ezzel a jatekkal csak csigaztak az embereket 2 evig es mi lett belole?? az lfs-t 3 srac csinalja bazzz es keresztbe hosszaba megeszi!!!!
en mindig lehuztam a Colin -ot hogy arcade de bazzz mekkorat tevedtem bevallom oszinten az egy felisten gaem ehez kepest:)))
Ez az utobi ev legnagyobb bukasa a szememben autos teren.

gergou
Nem akarok ellenbeszelni, de enyhen rosszul latod a dolgokat, en szerintem az idei ev eddigi legjobb autos gammaja, es elvezet vele jatszani, engem nem erdekel az uberreal fizika...

Az lfsrol meg annyit, hogy az uj demot leszedtem kb 1 hete, es 10 percig volt a vinyomon, utana letakaritottam, mer uncsi volt, es szar, hiaba jo a fizikaja, ha nincs kedvem vele jatszani.

Jacek
pont forditva:)

cypher
"Fény az alagút végén."
Ez vagy Te,Apafej!
És tényleg Ámen!
FREAK
még az a hulladék Nascar Thunder 2003 is jobb

a 20%-nál tartó LFS meg lenyeli keresztbe.... õszintén szólva eddig a TOCA az idei legszarabb autós játék, és kétlem, hogy ez alá a szint alá zuhanna még idén valaki

Riszpekk

Blasta
Ámen

Ok. Vannak emberek, akik azert dolgoznak honapokat, eveket hogy a PC-s világnak is legyen valami autos progija. Nem vedem a Codemasters -programozokat. Lehet hogy szar amit csinaltak, de van olyan tabor is akinek tetszik. (lehet hogy csak mi paran mondjuk ezt)-Szegeden. Mindegy.Majd az ido eldonti. Mas. En azt irtam hogy nekem bejott, es egy ket embernek is. Lehet mashoz hasonlitani, osszevetni, szidni, isteniteni, de ez azon a tenyen nem fog semmit valtoztatni hogy kormannyal (Szerintem) jo jatszani. Itt most johetnek ervek-ellenervek, ilyen tabor olyan tabor, ilyen autos progi olyan autos progi, ilyen teszt olyan teszt. Minden autos porogram mas es mas. Hat a toca ilyen lett. Akinek tetszik jatszon vele akinek nem annak uninstall.
Biztos hogy 2003-ban lesznek meg ennel sokkal jobb autos progik, majd az ev vegen meglatjuk hogy milyen is lett valolyaban ez a TOCA. Ennyi.
Blasta
Már megy az uninstall!
:-)

Jacek
ja ok

Jacek
hattt vigjateknak azert nem mondanam inkabb egy kevert mufaj:))) mert mashonnan nezve melodrama:)

Blasta
Baze, mé?
Azt mondtam, hogy olyasmi az egész mint a GT3!
Rengeteg autó (abban azért több volt of kóz), rengeteg pálya, rengeteg verseny, jó setup lehetõségek, plusz ez a carrier mód, ami ad neki még egy kis plusszt!

DE!
Az irányitással elbaszták az egészet!
Így értettem!

FREAK
így viszont az év vígjátéka :D

Riszpekk

FREAK
az fix

Riszpekk

Blasta
Jó, csak meg akartam nézni a carrier módot!
Csak ezekkel a hangokkal még illúzórombolóbb az egész!
Pedig szépek az autók :-)))))

Jacek
ha olyan mozgas es fizika lenne mint a GT3-ban az ev autos jateka lenne

FREAK
LOL :DDD Mondjuk furcsán viselkedik az tény :DD

Riszpekk

Jacek
blasta te beteg vagy

Jacek
:)

Blasta
Kicsúszni azért ki lehet (billentyûzettel) de télleg elég fostartály a fizika!
Pedig olyan jó lett volna!
Olyasmi az egész mint PS2-n a GT3, csak sérüléssel!
Erre belebasznak egy ilyen gyerekeknek való fizikát....

Jacek
nem hiszem hogy a codelosers foruman odakat zengenek nekik

FREAK
nekem van!

TÖRÖLD LE EZT A SZARRAKÁST A GÉPEDRÕL!!! NEM AZÉRT DOLGOZTÁL, HOGY ÖSSZESZEDJ EGY KOMOLY GÉPET AZTÁN ILYEN SZEMETEKKEL TERHELD LE!!! KÁR BELE A PROCESSZORIDÕ!!!!!!!!!!

Riszpekk

FREAK
hát biza, pedig az is elég szánalmas

a vicc az, hogy a 4 évvel ezelõtti Toca 2-ben is ezerszer jobb volt a fizika... hogy gondolták ezek ezt?

Riszpekk

Blasta
Elbasztam, igazatok van!

Blasta
Közelebb vagyok a problémához!
Versenyen indultam és ott hallottam a pit-ben a csapattársaim pofázását!
Olyan volt mint egy egércincogás.......ergo felgyorsítva jáccik le minden hangot a pályán!
Valakinek 5lete?

Jacek
mondjuk ha csak egy olyan szappantartos fizikat bele raknak mint a RalliSport Challange-ben volt mar orultem volna:D

FREAK
na hát azéé.....

Riszpekk

Jacek
koze nincs hozza blasta valami jot talalt otthon:))))

Jacek
mindig szolj ha kimesz az utcara mert meg az ajtot is bezarom itthon:)))

FREAK
mééé, ez is DICE?? nem sima CM?

Riszpekk

FREAK
remélem, soha nem futok össze veled az úton, ha szerinted ez a foshulladék realisztikus és élvezetes...... de ugye csak vicceltél?? naa valld be!

Riszpekk

Blasta
Van valakinek problémája a hanggal?
Mert nekem van!

Az autók hangja olyan mintha egy proszívót kapcsoltam volna be!
Nincs motorhang, szerintem csak a turbó megy (anno a szintén Dice fejlesztésü Rally masters-nek volt ilyen problémája)

A hangkártyám egy alaplapi nForce2-es lapnak a hangchip-je!

Valaki használja ilyen vassal???

Valoszinu 11 éve van jogsim.
Na sikerült felírni és installálni. Hát valóban nem túl valósághû. Messze van pl. a Viper Racing-tõl, ami szerintem a tökély maga, mert úgy nagyon realisztikus, hogy mindemellett billenyûzettel is lehet játszani. De azért ez se rossz szerintem. Ha egy autós játék túl realisztikus, akkor nem élvezetes szerény véleményem szerint...
WiZZaRD
gondoltam, nem is ez volt a gondom:-)

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

FREAK
LOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDDDD

na te se ültél még autóban, bazz :DD

Riszpekk

Alexease
LOL:))))))))))))))))))
Jacek
Elmondom neked egy fikarcnyival sem job kormanyal a game:))) fizika olyan mint amikor egy ures gyufasdobozt tolagatsz az asztalon hulla reszegen:)))