TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy 2 oldalt kellett vissza lapozni a konkret linkhez, es olvasni sem kell, mert a link szine kek...
Amugy itt vannak: Patch: #519, CheatsGenerator: #550
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az Explorerbe van egy oldalkeresõ (CTRL-F) hipp-hopp rá lehet lelni a dolgokra.
Jó vadászatot.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Még jó, hogy annyira nem érdekel. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Érdekes szituáció.
Az OFP védelmérõl én is hallottam, de az RiPben volt meg így nem találkoztam vele...
Én a megfogalmazásodon mosolyogtam, ugyanis a lelki szemim elõtt láttam, hogy valaki írja, hogy hibás a játék és a fejlesztõk ezt írják vissza.
Mielõtt levonsz konzekvenciákat nem árt átgondolni.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Hogy tudom megszerezni a bonusz kocsikat? Persze kodok nélkül szeretném.Vki help pls. Thx
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Valaki mondja meg, mert a game jó, de így rövidesen uninstallom a csába, mert idegesít!
Elõre is köszi!!!
Mitol hulyek??? hat attol hogyha valami miatt lassabb vagy es az idealis iven vagy telibever akkor is ha van hely meletted, de ez meg hagyjan hanem amikor nekedjon mondjuk mesz 150-el folgyorsulsz arra a sebessegre amivel neked jott😄DDDDDDDDDDDDd
Ilyet autos jatekbn kb 5 eve lattam utoljara akkor is valami ultra szarban😄)
Jaja, jól mondod!! Már a Super Mario Kart is legalább ilyen ütõs szimulátor volt!
Riszpekk
Es most keszul az Xpand Rally. A grafika szuper csicsa, de meg egyetlen egy belso nezetet sem lattam a jatekbol, es honapok ota, az eziranyu kerdeseimre sem valaszolnak😊)
Valszeg, az MS Rally baberjaira tor.
Mostanaban ami megbizhato, a kis- vagy non-profit jatekok: LFS, Racer, Racing Legends, NetCar stb. Es persze egy-ket "ceg": Papyrus, MGM, Invictus stb.😊
Ugyan ez a mostanira, mar nem igaz.
De ezt mar parszor kitargyaltuk, hogy ez nem is szimulatornak keszult.
*Posse*T.W.D*
ugyhogy aki szidja menjen sztrít legálozni az mekkora nyomorék játék!!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ha esetleg vegig jatszottad, es meg van az "igazi" fizikas resz, elkuldhetned az elmentest.