1225
TOCA Race Driver
  • B.U.B.U.
    Jó Jó!Valamijen szinten igazad van MATRIX!Én is azt Bírom a játékokban hogy olyat csinálhatsz benne amit egyébkét komojabb következmények nélkül nem tehetnél meg!DE attól Nem lessz SAR egy játék mert nem karcolódik a festés az autón és nem úgy csúszik meg az autó mint ahogy kellene!Tuttommal teljessen realisztikus játék még nem készült és egy darabig nem is hinném hogy készülni fog!
  • M@TriX
    Amúgy az egészre a legjobb példa a GTA3. Az asztán nem szimuláció, mégis nagyon el van benne találva a fizika. Tepersz mint állat elkezded riszálni a hátulját, akkor elveszted a kocsi fölött az uralmat, nem pedig megáll a kocsi. :)
    Szóval a JÁTÉK nekem az, hogy "valós" körülmények között azt csinálok amit akarok - és nem lesz következménye. :) MOndjuk teperek 230-al lakott területen, a'la Street Legal. :)
  • B.U.B.U.
    Ha totál realisztikus lenne a játék akkor nem lenne élvezetes mert othon beülsz az autóba aztán mész!A JÁTÉK lényege a JÁTÉK és nem az hogy mennyire realisztikussan viselkedik egy autó vagy akármi a programban előbb utóbb nem lehet tovább fejleszteni a játékokat mert ha túl élethű és valósághű lessz akkor elveszti a valós értékét hogy csak egy JÁTÉK és így is kezeljük!
  • rucsi
    Sziasztok!
    Meg tudná nekem mondani vki, hogy hogy lehet képet berakni az üzenetbe???
    és linket?
    Köszi
  • KG21
    "Bob Guccione Jr. at Spin,
    What you pissed off cuz your dad gets more pussy than you?
    Fuck you
    Suck my fuckin' dick"
    Hát innen volt a neved ismerős!
    Guns rulez!!!
  • Jacek
    nem tudom de ugy erzem ezt rossz embernek cimezted:))))))) ultel mar normalis autoban!!! hat igen ultem:))))))))))))))))))))))))0
    Nem tudom mire gondoltal hogy milyen autom van itthon de szerintem jo de erdekes ha 150 megrantanam a kormanyt nem lassulna hanem totalkaros lenne:DDDDDD

Ha ez a jatek arcade lenne akkor is szivesen jatszanek vele de ez nem arcade hanem egy foskazal!!
  • oneal1
    tudsz valamit?:))
  • ceas
    nem tudom, próbáld ki 96k az egész
  • FREAK
    én már inkább nem mondom, hogy szerintem mi a baja :DDD
  • oneal1
    :)))))
    nemtod mi a fasz baja lehet??mer én is multiznék a gammával
  • FREAK
    annyit azért csak nem, nem münkaügyi hivatal ez :D
  • oneal1
    lenne egy kurvanagy problémám!!!!!:(
    amikor akarok muétizni kiválasztom a szervert és
    nem endeg fel egyikre sem!!!
    mennyit kell várni??
    mer vártam 1-2 percet
  • FREAK
    minden kormányhoz?
  • ceas
    egy kalibráló utility
  • FREAK
    mi ez?
  • FREAK
    "Landoltál már az autó tetején, úgyhogy nem tudtad folytatni a versenyt?"

Hetente kétszer játszunk online, és a mezőny fele az első 30 körben szokott kiesni. Vagy a tetején landol, vagy megsüti a motort, vagy letöri a szárnyát, vagy nagyot fékez és eldurrant egy kereket... Ha akarod, adok címet videóhoz.
  • ceas
    http://www.wingmanteam.com/files/Tools/DXTweak2/DXTweak2.exe próbáltad már ezt?
  • ceas
    Landoltál már az autó tetején, úgyhogy nem tudtad folytatni a versenyt? Egyébként nem szídni akarom a nascar2003-at, mert az egyik kendvencem, csak azért hoztam fel, mert abban, mindenki megegyezik, hogy ez szimulátor, de még itt is kell csípni a valóság rovására a játékélmény miatt.
  • FREAK
    de minimumra veszed az érzékenységét, akkor is túl sok

windowsban meg nincs mit állítani, USB-s, bekalibrálja magát

ha mondjuk egy txt-ben vagy cfg-ben lehetne állítani, esküszöm megnézném még1x
  • ceas
    igaz az enyém force-os és full centrálással használom, ami azért elég keményen fogja a kormányt.
  • K.András
    "Egyébként a Nascar2003-ban - amit aztán nevezhetünk szimulátornak- hányszor borul fel az autó vagy pörög fel a levegőbe, ahogy azt a TV-ben látod?"
    Ahányszor baleset van annyiszor látsz olyat mint a tv-ben n2003-ban...
  • ceas
    be kell állítani
  • FREAK
    tehát nálad nem túlérzékeny a kormány?? ez nagyon érdekes..... próbáltad már rendes játékkal?
  • ceas
    Hát akkor a te kormányoddal nem stimmel valami, mert az enyém baromi jól kezeli a dolgok, sőt néhány force-os effekt eszméletlen jól sikerült. Ezenkívül: minek akarod felborítani az autót? Minek ráncigálod 150-nél a kormányt? Egyébként azért a semminél több történik pl. lelassulsz, meg kiesel a ritmusból. Az eredmény így ugyanaz mintha felborult volna az autó, lehagynak az ellenfelek. Egyébként a Nascar2003-ban - amit aztán nevezhetünk szimulátornak- hányszor borul fel az autó vagy pörög fel a levegőbe, ahogy azt a TV-ben látod?
  • FREAK
    én speciel azért akartam felborítani, mert gyanús volt a mozgás, és sajnos igazam lett....

élvezetes versenyt meg nem tudok úgy futni, hogy 3 centit mozdíthatok a kormányon....
  • KG21
    Elismerem hogy bajok vannak az irányítással, de ettől függetlenül sztem élvezetes futamokat lehet menni. Amúgy meg mér akarnám felborítani?
  • FREAK
    de még mindig nem arról beszélsz, ami a tulajdonképpeni probléma

itt az a fő gond, hogy pl. kormánnyal lehetetlen írányítani, mert olyan érzékeny, hogy az nevetséges

aztán ha fel akarod borítani, megáll, ha 150-nél elkapod a kormányt nem történik semmi különös... szal ilyen alap dolgokban bukta
  • ceas
    Én nem értem mit vitatkoztok állandóan azon, hogy arcade vagy szimulátor. Egy játék ami tele van hibával ezt aláírom, de egyik sem olyan hiba ami nem javítható, és bízzunk benne, hogy vagy az illetékes cég vagy valaki más veszi a fársdtságot és kijavítja. A játék maga szerintem baromi jó, csak- gondolom a fejlesztési időn spórolva- a finom hangolás elmaradt. Ha mondjuk a későbbiekben sem törtémik semmi, akkor azt mondom, hogy a Codemasters be......ja, és nem játszom a játékkal. Ez ilyen egyszerű, de reméljük nem így lesz. Ott volt anno az Ultima IX ami alapból el sem indult, vagy ha el is indult akkor mindent lehetett vele csinálni, csak játszani nem, annyira szaggatott. Aztán kijavították a hibákat, és láss csodát a játék félelmetesen jó lett. Szóval, szerintem azért, ne írjátok le a gamét. Egyébként szerintem nem is az autó fizikájával van a legnagyobb probléma. Szépen lehet használni a centripetális erőt, az ideális ívet és még a féket se árt néha használni, az más kérdés, hogy itt-ott meg kéne borulnia az autónak vagy kipörögnie, de azért láttam én már ennél szarabbul megcsinált fizikát.
  • KG21
    Szerintem nem szörnyszülött ez, csak formabontó.
    Szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy arcade játékban ne lehetne épített pályákon versenyezni. ja és szerintem az nfs már régóta unalmas és csak a bőröket húzzák le róla.
  • FREAK
    jó arcade játék az NFS vagy a Street Legal, de nem ez a szörnyszülött :)
  • FREAK
    ki mondta ezt?

lehet arcade játékot is élvezni, de ha még az arcade-on belül is GAGYI, akkor az már durva

nem az a baj, hogy arcade, hanem hogy BETEG
  • KG21
    Nehogymár csak akkor legyen jó egy játék ha szimulátor!! Miért ne lehetne jót játszani egy arcade játékkal he?
  • Jacek
    ez hihetetlen ti vezettetek autot mar az eletben vagy ultetek valami normalisban.
    Reg leszarom a jatekot csak neha benezek de elszedulok az iromanyokon ennyi elmerogyant embert en meg nem lattam:DDD
  • FREAK
    "az irányítással sincsen gond"

azt leszámítva, hogy ha az életben megpróbálnál úgy vezetni 10 másodperc múlva nem élnél... akármilyen autóval
  • a.carkey
    Szerintem sem rossz. Sokkal rosszabbat vártam. Azt tanácsolták, hogy ne töltsem le, de kellemesen csalódtam benne ...
  • ceas
    Na olvasgattam egy kicsit a külföldi fórumokon, és úgy látszik a lentebb leírt problémák a játékkal általános dolog, tehát nem a FADE vagy egyéb védelem okozza , értem itt azt, hogy az ellenfelek legyorsulnak, aggresszívak, simán lenyomnak az útról, rájuk nem hat a fű által való lelassulás stb...(nem a repkedő autók és egyéb bizarr anomáliákra gondolok, mert az törési hiba, de a deviance-os crack-nél nem jelentkeznek). A jó hír viszont az, hogy egyesek már elkezdtek dolgozni egy nem hivatalos AI/fizika patch-en, de az is elképzelhető, hogy a sok panasz miatt a Codemasters is megerőlteti magát és csinálnak hozzá patch-e(ke)t. Ja, qualifikációt se keressen senki a carrier módban (legalábbis én még a játék elején járok és ott nincs, a későbbieket nem tudom), csak a free time/championship módban van. A véleményem azonban még akkor is az,hogy maga játék nem rossz, van hangulata, szép a grafika, a multiplayer qrva jó (és ott nem kell vacakolni a hülye AI-val), dehát ez manapság általános dolog, hogy kiadói nyomásra félkész, hibás játékokat kapunk, de azt mondom, hogy ha fenti hibákat orvosolják nagyon fog ütni a játék. Egyébként meg aki azt írta, hogy játszunk mással, azt el kell, hogy szomorítsam, mert nem igazán jelent meg túrakocsikkal foglalkozó játék már jó ideje ( a legutóbbi talán a V8 Challange volt, ha jól tudom tavaly, ami éppen nem rossz, de valahogy még sem akkora feeling vele játszani, mint ezzel a mostani "szar" TOCA-val). Végezetül egy-két kód (nem próbáltam):
    -All cars: Enter XKIMCF or LEZEJD as a code at the bonus screen.
    -All tracks: Enter QTRIKX or TMYTKO as a code at the bonus screen.
    -Pro Race Driver tracks: Enter LQJFFA as a code at the bonus screen.
    -Realistic handling: Enter SIM as a code at the bonus screen.
    -Alternate car handling: Enter VIBAKH as a code at the bonus screen.
    -Better damage: Enter DAMAGE as a code at the bonus screen.
    -No damage: Enter IHHBIV or OATRYU as a code at the bonus screen.
    -View credits: Enter CREDITS as a code at the bonus screen.

• avcom
    teljesen igaz
    ha arcade akkor NFS, ha meg sim, akkor meg NR2003, GPL, (talán F1 2002)
  • FREAK
    huh, ez új, de király :DD

komolyan nem értem, miért éri meg szopni ezzel a trágyával.....
  • loser
    hali !! Segítsen vki pls miért van az hogy ha jácom a Tocával 1ccerüen a processzor annyire felmelegszik hogy le kell állítani a gépet, de csak a tocanal semmi más játéknál.

pls help vki
  • B.U.B.U.
    Én azokkal a hibákkal nem találkoztam amiket ti fesoroltatok!Az igaz hogy nem egy szimulátor de nem is arcade imkább a kettő között!