TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyébként a Nascar2003-ban - amit aztán nevezhetünk szimulátornak- hányszor borul fel az autó vagy pörög fel a levegõbe, ahogy azt a TV-ben látod?"
Ahányszor baleset van annyiszor látsz olyat mint a tv-ben n2003-ban...
Ahányszor baleset van annyiszor látsz olyat mint a tv-ben n2003-ban...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
be kell állítani
tehát nálad nem túlérzékeny a kormány?? ez nagyon érdekes..... próbáltad már rendes játékkal?
Riszpekk
Hát akkor a te kormányoddal nem stimmel valami, mert az enyém baromi jól kezeli a dolgok, sõt néhány force-os effekt eszméletlen jól sikerült. Ezenkívül: minek akarod felborítani az autót? Minek ráncigálod 150-nél a kormányt? Egyébként azért a semminél több történik pl. lelassulsz, meg kiesel a ritmusból. Az eredmény így ugyanaz mintha felborult volna az autó, lehagynak az ellenfelek. Egyébként a Nascar2003-ban - amit aztán nevezhetünk szimulátornak- hányszor borul fel az autó vagy pörög fel a levegõbe, ahogy azt a TV-ben látod?
én speciel azért akartam felborítani, mert gyanús volt a mozgás, és sajnos igazam lett....
élvezetes versenyt meg nem tudok úgy futni, hogy 3 centit mozdíthatok a kormányon....
élvezetes versenyt meg nem tudok úgy futni, hogy 3 centit mozdíthatok a kormányon....
Riszpekk
Elismerem hogy bajok vannak az irányítással, de ettõl függetlenül sztem élvezetes futamokat lehet menni. Amúgy meg mér akarnám felborítani?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
de még mindig nem arról beszélsz, ami a tulajdonképpeni probléma
itt az a fõ gond, hogy pl. kormánnyal lehetetlen írányítani, mert olyan érzékeny, hogy az nevetséges
aztán ha fel akarod borítani, megáll, ha 150-nél elkapod a kormányt nem történik semmi különös... szal ilyen alap dolgokban bukta
itt az a fõ gond, hogy pl. kormánnyal lehetetlen írányítani, mert olyan érzékeny, hogy az nevetséges
aztán ha fel akarod borítani, megáll, ha 150-nél elkapod a kormányt nem történik semmi különös... szal ilyen alap dolgokban bukta
Riszpekk
Én nem értem mit vitatkoztok állandóan azon, hogy arcade vagy szimulátor. Egy játék ami tele van hibával ezt aláírom, de egyik sem olyan hiba ami nem javítható, és bízzunk benne, hogy vagy az illetékes cég vagy valaki más veszi a fársdtságot és kijavítja. A játék maga szerintem baromi jó, csak- gondolom a fejlesztési idõn spórolva- a finom hangolás elmaradt. Ha mondjuk a késõbbiekben sem törtémik semmi, akkor azt mondom, hogy a Codemasters be......ja, és nem játszom a játékkal. Ez ilyen egyszerû, de reméljük nem így lesz. Ott volt anno az Ultima IX ami alapból el sem indult, vagy ha el is indult akkor mindent lehetett vele csinálni, csak játszani nem, annyira szaggatott. Aztán kijavították a hibákat, és láss csodát a játék félelmetesen jó lett. Szóval, szerintem azért, ne írjátok le a gamét. Egyébként szerintem nem is az autó fizikájával van a legnagyobb probléma. Szépen lehet használni a centripetális erõt, az ideális ívet és még a féket se árt néha használni, az más kérdés, hogy itt-ott meg kéne borulnia az autónak vagy kipörögnie, de azért láttam én már ennél szarabbul megcsinált fizikát.
Szerintem nem szörnyszülött ez, csak formabontó.
Szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy arcade játékban ne lehetne épített pályákon versenyezni. ja és szerintem az nfs már régóta unalmas és csak a bõröket húzzák le róla.
Szakított azzal a hagyománnyal, hogy egy arcade játékban ne lehetne épített pályákon versenyezni. ja és szerintem az nfs már régóta unalmas és csak a bõröket húzzák le róla.
ki mondta ezt?
lehet arcade játékot is élvezni, de ha még az arcade-on belül is GAGYI, akkor az már durva
nem az a baj, hogy arcade, hanem hogy BETEG
lehet arcade játékot is élvezni, de ha még az arcade-on belül is GAGYI, akkor az már durva
nem az a baj, hogy arcade, hanem hogy BETEG
Riszpekk
Nehogymár csak akkor legyen jó egy játék ha szimulátor!! Miért ne lehetne jót játszani egy arcade játékkal he?
ez hihetetlen ti vezettetek autot mar az eletben vagy ultetek valami normalisban.
Reg leszarom a jatekot csak neha benezek de elszedulok az iromanyokon ennyi elmerogyant embert en meg nem lattam😄DD
Reg leszarom a jatekot csak neha benezek de elszedulok az iromanyokon ennyi elmerogyant embert en meg nem lattam😄DD
"az irányítással sincsen gond"
azt leszámítva, hogy ha az életben megpróbálnál úgy vezetni 10 másodperc múlva nem élnél... akármilyen autóval
azt leszámítva, hogy ha az életben megpróbálnál úgy vezetni 10 másodperc múlva nem élnél... akármilyen autóval
Riszpekk
Szerintem sem rossz. Sokkal rosszabbat vártam. Azt tanácsolták, hogy ne töltsem le, de kellemesen csalódtam benne ...
A medve nem játék.
Na olvasgattam egy kicsit a külföldi fórumokon, és úgy látszik a lentebb leírt problémák a játékkal általános dolog, tehát nem a FADE vagy egyéb védelem okozza , értem itt azt, hogy az ellenfelek legyorsulnak, aggresszívak, simán lenyomnak az útról, rájuk nem hat a fû által való lelassulás stb...(nem a repkedõ autók és egyéb bizarr anomáliákra gondolok, mert az törési hiba, de a deviance-os crack-nél nem jelentkeznek). A jó hír viszont az, hogy egyesek már elkezdtek dolgozni egy nem hivatalos AI/fizika patch-en, de az is elképzelhetõ, hogy a sok panasz miatt a Codemasters is megerõlteti magát és csinálnak hozzá patch-e(ke)t. Ja, qualifikációt se keressen senki a carrier módban (legalábbis én még a játék elején járok és ott nincs, a késõbbieket nem tudom), csak a free time/championship módban van. A véleményem azonban még akkor is az,hogy maga játék nem rossz, van hangulata, szép a grafika, a multiplayer qrva jó (és ott nem kell vacakolni a hülye AI-val), dehát ez manapság általános dolog, hogy kiadói nyomásra félkész, hibás játékokat kapunk, de azt mondom, hogy ha fenti hibákat orvosolják nagyon fog ütni a játék. Egyébként meg aki azt írta, hogy játszunk mással, azt el kell, hogy szomorítsam, mert nem igazán jelent meg túrakocsikkal foglalkozó játék már jó ideje ( a legutóbbi talán a V8 Challange volt, ha jól tudom tavaly, ami éppen nem rossz, de valahogy még sem akkora feeling vele játszani, mint ezzel a mostani "szar" TOCA-val). Végezetül egy-két kód (nem próbáltam):
-All cars: Enter XKIMCF or LEZEJD as a code at the bonus screen.
-All tracks: Enter QTRIKX or TMYTKO as a code at the bonus screen.
-Pro Race Driver tracks: Enter LQJFFA as a code at the bonus screen.
-Realistic handling: Enter SIM as a code at the bonus screen.
-Alternate car handling: Enter VIBAKH as a code at the bonus screen.
-Better damage: Enter DAMAGE as a code at the bonus screen.
-No damage: Enter IHHBIV or OATRYU as a code at the bonus screen.
-View credits: Enter CREDITS as a code at the bonus screen.
-All cars: Enter XKIMCF or LEZEJD as a code at the bonus screen.
-All tracks: Enter QTRIKX or TMYTKO as a code at the bonus screen.
-Pro Race Driver tracks: Enter LQJFFA as a code at the bonus screen.
-Realistic handling: Enter SIM as a code at the bonus screen.
-Alternate car handling: Enter VIBAKH as a code at the bonus screen.
-Better damage: Enter DAMAGE as a code at the bonus screen.
-No damage: Enter IHHBIV or OATRYU as a code at the bonus screen.
-View credits: Enter CREDITS as a code at the bonus screen.
huh, ez új, de király 😄D
komolyan nem értem, miért éri meg szopni ezzel a trágyával.....
komolyan nem értem, miért éri meg szopni ezzel a trágyával.....
Riszpekk
hali !! Segítsen vki pls miért van az hogy ha jácom a Tocával 1ccerüen a processzor annyire felmelegszik hogy le kell állítani a gépet, de csak a tocanal semmi más játéknál.
pls help vki
pls help vki
Én azokkal a hibákkal nem találkoztam amiket ti fesoroltatok!Az igaz hogy nem egy szimulátor de nem is arcade imkább a kettõ között!
Ok Srácok! Elegem volt! Uninstalltam a rákba. Ez egy csótány játék. De lehet hogy az új TOCA-tól várta mindenki a nagy áttörést és.......hát......nem jött!!! Nagyot csalódtam, pedig már alig vártam. Most várhatom a Colin-t. Remélem azt nem fogják így elcseszni.
es aki billentyuzettel akar nyoni?😊) Na, fogadok ratok verek ket kort a billlekkel, ti meg csak tekergessetek azt a franya kormanyt😊
`Take a look to the sky just before you die`
egyetértek
Na mivan? Csak nekem tetszik ez a játék? Sztem semmi gáz nincs vele azonkívül hogy nem tudok multizni.
nekem is ezt írja ki, v hogy fullos a szerver, v hogy race is progress..
Nekem azt írja:could not connect to server...talán a porton kéne állítani?
Colin 3 gyere mar :o) varunk teged sokan csak nem szeretnenk csalodni :o)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Halihó én nyomultam 2 fajta demóval egyik jobb mint a másik de aszt mondták hogy a full nem az igazi de én ebben nem nagyon hiszek!Szerintem jó lehet!
Colin 2 hihetetlen arcade volt, az eggyel sajna nem játszottam, de a kettõ után nem nagyon várom a 3-at.
Hat emberek ezt a jatekot ne is lattam volna :o) nagyon gyenge hat ha a colin is ilyen pocsek lesz akkor nem toom :o)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
szvsz ha az elso reszen tulvagy valoban kicsit jobb lesz a helyzet, erosen hasonlit a toca2 fele fizikara onnantol a kemenyebb autok miatt, csak hat az a gaz, hogy a toca2 fizikaja ma mar vicc...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Csak nem birtam ki😊)
Mielott meg veglegesen toroltem ez a szutykot, csak feltettem megegyszer. Talan a mukodo crack, az osszes cheat, komplett elmentett allas segit. Valaki mondta, hogy a jatek kozepen-vegen beindul a "fizika".
De nem😞( Ez egy rakas szar. Az auto fizika kodja, nem lehet tobb 10 sornal Pascal-ban. Egyszeruen nem hiszem el, hogy 2003-ban, egy nagy nevu ceg, ilyen hulladekot gyartson. Nevetseges.
Kiprobaltam FFB nelkul is, hogy meg az se probalja leplezni a fizikatlansagot: lefordultam a szekrol a rohogestol.
Az egyre nehezedo jatekmenet meg olyan, mint pl. a SuperMarioban az egyre gyorsabban potyogo almak:/
Es ez NEM FADE vagy valami vedelem! A Demo(k)ban is ilyen volt. Ez egyszeruen SZAR.
Mielott valaki felhaborodna: ezt mint "szimulatoros" irtam. Csak az auto fizikat neztem (volna), a grafika, es egyebb csicsa nemerdekelt.
GAME OVER
Mielott meg veglegesen toroltem ez a szutykot, csak feltettem megegyszer. Talan a mukodo crack, az osszes cheat, komplett elmentett allas segit. Valaki mondta, hogy a jatek kozepen-vegen beindul a "fizika".
De nem😞( Ez egy rakas szar. Az auto fizika kodja, nem lehet tobb 10 sornal Pascal-ban. Egyszeruen nem hiszem el, hogy 2003-ban, egy nagy nevu ceg, ilyen hulladekot gyartson. Nevetseges.
Kiprobaltam FFB nelkul is, hogy meg az se probalja leplezni a fizikatlansagot: lefordultam a szekrol a rohogestol.
Az egyre nehezedo jatekmenet meg olyan, mint pl. a SuperMarioban az egyre gyorsabban potyogo almak:/
Es ez NEM FADE vagy valami vedelem! A Demo(k)ban is ilyen volt. Ez egyszeruen SZAR.
Mielott valaki felhaborodna: ezt mint "szimulatoros" irtam. Csak az auto fizikat neztem (volna), a grafika, es egyebb csicsa nemerdekelt.
GAME OVER
Az a 10 elég sok, fõleg úgy hogy mph. Ráadásul Monzában vannak a leghosszabb egyenesek.
Állítsd át a gear ratio-t. Az alappal az alfa csak 130-at megy, de ha feljebb húzod, és a leszorító erõt lejjebb veszed, akkor akár 140-et is bír. Igaz hogy elõbb kell majd a kanyar elõtt fékezni és gyengébben gyorsulsz majd.A kipörgésgátlót meg jó ha maxra teszed, hogy jobb legyen a rajtod.
Felraktam én is a patch amitt itt lejebb irtatok,
de igyis kilép az elején,mi lehet vele?
XP-ém van lehet ettõl,vagy dx9-tõl,esetleg a 41.09-es detonatortól?
de igyis kilép az elején,mi lehet vele?
XP-ém van lehet ettõl,vagy dx9-tõl,esetleg a 41.09-es detonatortól?
Hali!
Lenne 1 kérdésem még pedig az hogy hogyan tudom megszerezni a játékban lévõ bonusz autokat(persze kodok nélkül). Aki tud az segicsen pls.
Thx
Lenne 1 kérdésem még pedig az hogy hogyan tudom megszerezni a játékban lévõ bonusz autokat(persze kodok nélkül). Aki tud az segicsen pls.
Thx
Ket lehetoseg van:
1. Szar a jatek ugy ahogy van.
2. Rossza crack.
Megoldasok:
1. Az irmagjat is kiirtani.
2. Meg venni boltban, alitolag 109$-ert (24500 HUF).
Es persze, van egy alternativa: Fingomsincsen.
1. Szar a jatek ugy ahogy van.
2. Rossza crack.
Megoldasok:
1. Az irmagjat is kiirtani.
2. Meg venni boltban, alitolag 109$-ert (24500 HUF).
Es persze, van egy alternativa: Fingomsincsen.
Neha nagyon komoly emberek vannak. Tipikus konzosol, GameBoy-os kivitel (tisztelet a kivetelnek).
Ha nem teszik a szajukba a kajat, ehenhalnak.
Ha nem teszik a szajukba a kajat, ehenhalnak.
Mivan Srácok? Senki sem játszik a progival vagy mi a csöcs???
"Valaki tudja, hogy az egyenesbe miért nyomnak le az ellenfelek??? Az Alfa GTV kupában például úgy otthagynak mint a szart! Pedig a kanyarokban jobb vagyok. Be kéne állítani a verdát vagy mi?
Valaki mondja meg, mert a game jó, de így rövidesen uninstallom a csába, mert idegesít!
Elõre is köszi!!!
Írjatok már valami megoldást. Please!!!!!!!!
"Valaki tudja, hogy az egyenesbe miért nyomnak le az ellenfelek??? Az Alfa GTV kupában például úgy otthagynak mint a szart! Pedig a kanyarokban jobb vagyok. Be kéne állítani a verdát vagy mi?
Valaki mondja meg, mert a game jó, de így rövidesen uninstallom a csába, mert idegesít!
Elõre is köszi!!!
Írjatok már valami megoldást. Please!!!!!!!!
Talatam egy elmentett allast, ha kell valakinek: save