TOCA Race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
kéthete voltam Lanozni és nem találkoztam ilyennel.

[oLe]
Csatok.

Talalkoztatok mar olyannal hogy lan-ba ha jaccotok a masodik verseny elejenel kidobajja a tobbi jatekost? Peccsel es nelkule is. (xp pro)
Pupcika
patch linket updatoláshoz vki rakjon be id pls.
és egy szerver nevet is...

Köfi elõre is 😊

Balea
A SevenWarezen talán még fent van.
http://7wrz.warez.hu/

Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...

Részemrõl a netes részét elfelejtem!!!
EGYSZERÛEN JÁTSZHATATLAN!!!!!!
Egyszer mintha jégen mennék ,egyszer mintha talicska lenne......
NAGY SZAR!!!!A NETES RÉSZE PATCH IDE VAGY ODA!
Arról nem beszélve ha bejut az ember egy serverre akkor mindenütt faszom TVR -el meg ilyen szar villanyautóval akarnak versenyezni!CSAK EZ A JÁTÉK NEM HISZEM HOGY ERRÕL SZÓLNA!
mohus
😊)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
delete
mohus
hát nem méltó a TOCA sorozathoz..2003-ban elvártunk volna valami nagyobb durranást

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

BaLeeX
Hali!

Van már megoldás a Radeon 9100-as problémára a játéknál? (9100 + cat 3.2 és a kocsikból csak pár vonal látszik)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Breki33
amugy erre van a Hub Search
Breki33
hát akkor én nem tudom kitõl szedtem :-)

talán rossz hubon keresgélsz...
see.aakogh
Én is rákerestem már párszor DC-n, de decsak az elsõ CD .BIN -jét találta meg, senkinek nincs meg a második cd.

KG21
Kösz a segítséget! 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

pszihopeti
abcd
eéf
KG21
Csinál nektek olyat, hogy rányomok a play-re és a setup jön be helyette?
Nekem azóta van ez, hogy feltettem a peccset és átállítottam a network optionst.

azóta már énis rájöttem, de thx azért 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

KG21
Egyébként a játék karrier módja veszett nehéz, úgyhogy be is fejeztem.
Mostmár inkább csak néha veszem elõ száguldozni egyet. Ez tényleg egy elég felejthetõ darab...

KG21
Az eredeti exe-re próbáld a peccset rakni, ne a crack-esre.

Placebo74
A peccs nekem nem jött be. Végül is egy Driver (geforce3) frissítéssel helyreállt a dolog!
A játék elég gagyi sajnos.
szedd ki a registrybõl a bejegyzéseit
vagy regeditben rákeresel és ugy vagy valami reg pucolo progi szépen kipucoljaneked

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ez rádis vonatkozik, mint mondtam kurvára nem lessz attól rip hogy teleszemeteled a faszságaiddal a forumot...

Shongi
Nagyon hasznára válsz a társadalomnak az biztos, ha semmit nem mondanál akkor se csökkenne értéked hidd el

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Nekem lenne 1 olyan problémám hogy install alat lefagyott a gépem. Újraindítás nélkül nagy nehezen ki tudtam lépni.
A gond az hogy most a gép azt hiszi hogy fennvan a gépen és nem engedi felinstallálni újra. Pedig nincs is fenn a gépen mert üres volt a mappálya.
Mit tudok tenni?
akkor meg ne sirjál állandoan rip után hanem inkáb menyé és vedd meg boltban...

Shongi
Basszus hagyál már,hogy a fasszal szedjem le az 2cd-s ISO-t, egy kurva ISDN-nel???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

az tény hogy gáz a fizika de azé nfs se piskota hogy milyen fos a fizikája (szvsz nfs-ben sokkal szarabba fizika 😄D)

hagyad már azt a kurva ripet, nincs rip belõle és kész..., nem tom mit kell ezen szenvedni, rendes iso miért nem jó??
attól még hogy 50szer megkérdezed nem lesz soha rip...

Shongi
De az rip???

oneal1
ja én is onnan szedtem.meg tölem is leszedték 4 en😊

!Forza Ferrari!

dc++-on fentvan sokaknak

see.aakogh
Ti honnan töltöttétek le a játékot? Valaki mondjon jo cimet please!

HooDoo
Sztem jó kis autós játék, csak tényleg nem szimulátor, vagy ahhoz hasonló, de száguldozásra elmegy. 😊 Igaz az erõsebb autók sztem még roszabbul vannak szimulálva, de nemtom milyen az a valóságban, szóval ez egy nem hardcore autós gamer véleményei
Shongi
Ahelyet hogy mindent csak fikáznátok irjatok gyorsan egy k...szott RIP letöltési linket!!!!

HooDoo
Hi!
Volt valakinek olyan problémája, hogy installálni akarja a patch-et és akkor a fele körül az instllnak kiir valami hibaüzit, és nem folytatja. Hivatalos oldalról van a patch.
Van valakinek ötlete?
Sáska
Hi all! Valaki tud segiteni? az a gond, hogy amikor multiplayerben megprobálok joinolni egy serverre, nem torténik semmi, csak az a szar homokora forog bal alul... Elvileg minden oké a game-val, mert most lanon játszottzunk vele. A haveromnak megy, pedig neki is full u.a. van, mint nekem... Heeelp! TX!

nekem is ez a gáz, bár patchet még nem probáltam..

Alexease
Bocsi!!! Nem tettem hozza, hogy: Tisztelet a kivetelnek!
király ez a topic a cimben azt irjátok irály a belsejében meg folyamatosan szidjátok felváltva a gs-t felváltva a játékot, ez nagyon cool 😄DD

Nem szidni a GS-t, mert a CD-n és a DVD-n aktívan közremûködök ;-)

A 90%-os értékelés szerintem is erõssen eltúlzott, arról meg ne is beszéljünk hogy egyértelmûen valamelyik konzol verzió alapján íródott a cikk (akárcsak a F1 Challenge 99-02 esetében is).

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
A GameStar egy rakas szar, ugy ahogy van. Bekepzelt nyalgyerekek tomkelege. Toluk nem is vartam mast.
Kis Szabó [PT]
Vazz
Kis Szabó [PT]
Vazz
Shongi
RIP letöltési linket please!!!

Shongi
Érdekes gamestarban 90 fölött kapott!!!

Alexease
A GameSpy-on is meg volt a bemutato: 63%. Szerintem a Codies nagyon melle nyult. Az edigi ertekelesek 70-80% kozottiek voltak. Ez a mostani, kegyelem dofes😊

Bar ezek a bemutatok nem mindig korrektek, de azert ez jelent valamit, hogy mindenki hasonloan ertekeli. Es mindenhol a fizika-, autovezetes-, AI hianyat, jatekmenet milyenseget kritizaltak - jogosan.

Persze a grafika tenyleg nagyon jo, es meglepoen gyors. De sajnos, ez egy autos jatekban, igen csak masodlagos szempont.
mohus
mert miért ne?😊

Kis Szabó [PT]
Gondoltam felhozom a topicot, hátha válaszol nekem vki!!
Shongi
Thx te legalább segítetteél a gond csak az hogy egy sima ISDN-el egy évig eltartane nekem igazából RIP-es kellene, ha tudsz olyat is tényleg jól jönne.

Placebo74
Mi az oka annak, hogy a prg néhány pályánál fagy reset?

Time Trial-ben pl. Brands, Oulton, Barcelona, Monza, Vallelunga mûxik, viszont Mexico-City, Zolder vagy Silverstone gebasz!!! Carrier Mode meg niente!

Már kipróbáltam a fairlight cracket, a deviance cracket, patch-csel, patch nélkül, de nem oxy!
Kis Szabó [PT]
Hi. Mikor elindítom a game-et az intro után kidob a desktopra. Nem tudja vki miért lehet??