TOCA Race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
Azt ne mondd hogy jó nálad, mert nálam billel is meg kormánnyal is túl érzékeny, ezért már rég nem játszok vele.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Amse
Nem tom mi bajotok az iranyitassal?En billentyuzettel semmi rosszat nem tapasztaltam.Semmi faziskeses.Kurva nezez a karrier de ez nem baj.Szerintem jo jatek.
amse

KG21
adtak ki ehhez a szarhoz valami javítópeccset?
Mert jókis játék lehetne, ha nem fáziskéséssel reagálna a bill lenyomásra... kormánnyal meg túlérzékeny.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hiba
sztem alapvetoen az iranyitast kurtak el amiert tul erzekeny - nem lehet finom mozdulatokkal iranyitani....

Amse
Hello!!
Megvannak a kodok😊)))

Akinek a bonus number:0653 annak itt vannak!

ARRPUY - összes auto
NSCCFV - összes pálya
FAEUEZ - összes championship
CDFZNZ - összes pro challenge
ZJECAF - nincs sérülés
CREDITS - megnézheted a készítõk listáját
SIM - realisztikus irányítás
DDZAAB - künnyû autó
DAMAGE - jobb sérülés

Jó játékot!!!
amse

zaki
kösz szépen

hiba
nekem mer nicns zene?: (

Sweet home Alabama

hiba
hm eddig fel se tunt de nalam nincs is zene 😞

zaki
mi a címe annak a számnak, ami a játék elején van?

hiba
Kiprobaltam nem vettem eszre az iranyitas teren v altozast, kis mozditasra is nagyon erosen elratja a kormanyt...de elotte meg nem is erzekel semmit.
A menuben van egy funkcio bar sztem csak kormannyal mukodnek, de mivel azom nincs igy az nem modosithato "aracade modban van".
Amugy ez program amit 12346 irt vmi modositott text file, egy iripper nevu progival bele lehet turni. Ee nem sokat ertettem belole...

Jacek
ugyan az lesz nem fog megjavulni a codie azt hiszi hogy igy fordul egy tura auto

Pilu OBI
Hogyan lehet neten játszani a fent említett gaméval? Create-olni akarok, de inaktív a gomb.
Sokerült már valakinek? Hogyan?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Amse
Nekem ugy ment fel az install hogy beraktam a Play cd-t(2-es) ami behozta a menut es akkor kicsereltem a install cd-re es ranyomtam az installra.Ha egybol az installal kezdem akkor nekemis error-t ir ki.Akinek ezzel van problemaja probalja ki.
amse

Amse
Miert nincs zene a menuben?Ammikor eloszor inditottam L akkor volt.Azote nem.Mitol van?Es mitol lesz?
Please Help
amse

Aborg
Letezik magyar forditas a jatekhoz?
Shongi
Ezzel a hang üggyel kapcsolatban van megoldás!!!!
Nekem legalábbis csak XP allat jelentkezett, ezért feltettem a service pack 1-et és voila máris király lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Help!!!!!!!!!
Megvan végre a TOCA, de találkoztam egy õrületes nagy buggal, nem tudom más is találkozott e vele.
Arról lenne szó hogy a fal( fõleg a kanyarokban ) mágnesként szipant magához és ez nem vicc segítség pleass

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Miért csak az autók vázait látom a játékban, a textúrákat nem ???
Már peccseltem, direktikszeltem, de semmi eredmény.
Help.
tomsolo
Nekem csak egy dolog fáj kegyetlenül... az buzi codemasteres mentési rencer... karrirerbe nincs verseny alatt nincs restart, uszkve két versenyenként lehet csak menteni... NA AZ ILYEN DOLGOK B*SZNAK EL RENDESEN egy amugy élvezetes játékot.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zaki
nekem is ilyen van, de nálam minden ok

gyraph
Passz...próbáld meg leszedni, és újrafeltenni...égyébként van hozzá patch.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

FrezeR
erre varrjatok gombot: játszom vele karrier módban minden frankó, és egyik nap még megy másik nap meg minden egyes versen elõtt kidob asztalra, de nem csak karrier módban, és akkoris ha nem töltöm be az állásom, na ez mi lehet?

gyraph
Esetleg vedd le a hangot teljessen 😊....egyébként vicc, hogy erre a problémára, ami egyébként viszonylag sok játékot érint, semmilyen patchet nem adnak ki...pedig rengeteg alaplap gyártó ezt a fost integrálja. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

eeeehhhhh... 😊

\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"

Breki33
le kell tiltani :-)
hát igen. ac 97. akkor ezek szerint semmit sem lehet vele kezdeni?

gyraph
Gondolom alaplapi integrált AC'97-et használsz.....sajnos menthetetlen.

Sziasztok lécci segítsetek. A hanggal lenne problémám. A játék során az összes motorhang oyan mintha visító üveghang lenne, a rádiós beszólások meg olyanok mintha fel lennének gyorsítva. tisztára mint régen a mafiában. ott a directx-nél le kellett venni a hardveres gyorsítást, de itt ha így teszek nem indul el a játék. lécci segítsetek. esetleg e-mailben: [email protected]

gyraph
Én húgy vettem észre, hogy javít a fizikán valamelyest...sztem tedd fel.

Jacek
gondoltam folhozom a haverja a Colin3 melle hatha megint ir valami okossagot😊
Mondjuk szimulator\fizika\valosag meg ilyenek😄

HallO! Nekem az a bajom hogy instalalaskor kiir 1 errort hogy nem tud olvasni valami sound~1.cab ot (vagy valami ilyesmi a neve). Pedig ott van. Probaltam kicsomagolni az isot winisoval de akkor is ezt csinalja! Help bitte!

hiba
uez volt nalam is a helyzet...semmi nem segitett, opr reinstalhoz meg nem volt kedvem, igy toroltem.
ui :w2k-n csinalta ezt, 98 is fent van ott mukodott rendesen.

FrezeR
most meg a tesómnak nem megy, a free drive bejön de ha a carrier menüben az elsõ tesztversenyt tölti lefagy és onnan semmi? mi lehet?

FrezeR
igen vettem a cimet, köszi már megy is😊

cypher
Azért a címet vetted,ugyi???
FrezeR
köszi! nem volt idõm olvasgatni, tudod modemmel véges a netezési idõm...😊

cypher
Ha visszaolvasnál,lehet,hogy találnál róla 106000 infót...
Rossz a crack-ed.
gamec...world.com
FrezeR
nekem van egy érdekes problémám nem tudom valakinek elõfordult e.
Az, hogy a 4. versenyen a championshipben elindulok a futamon, és nem tudok megtenni ugy 3-4 métert mert mintha aknára menne az autó!! Egyszerüen feldobja valami az autót és pörög a levegõben mint az állat. De se elõtte se mögöttem más kocsi nincs. Amugy a többi autót is igy dobálta "valami" mi lehet ez egy nagy bug??

CSOCSO
én csak azt találtam LOL nak hogy akáérmit cisnálsz beállításnál akkor is leellenörzni a monitorodat 200 hz-tõl lefelé..hát bazz ez azé kurvár nem tesz jót a monitornak..
Üdv!

Biztos én vagyok a lama, de akárhogy állítottam a video kartyamat és a jatekot mindig csak a kocsi váza jelent meg. Külsõ burkolat sehol! Mit nem állítottam be? Radeon9100 + Dx 9
zoli80
szerintem jo a multi és egész jo arcok versengenek.hébe-hoba engem is kidobal de szerintem ez elviselheto figyelembe véve azt a tényt hogy 0ftot fizettenm érte😊

Jacek
aha hat ez max offline ujsag cd mellekletenek jo!!! nemhogy 11 rugo lazas vagy?

En az uj patchre varok remelem ez a 2 CD-es verzio lesz es akkor jo a game😄DDDDD

tedd fel a legujab nvidia drivert, a régebi driverek csinálják hogy betöltésnél restarto... 8nekem bevált és hivatalos forumon is ezt irják)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

And5
felraktam a gémet a patchet de amikó multiban joinolok vhová állandóana pálybetöltésnél újraindul a gép

Alexease
Mar az is csoda, hogy egyaltalan valaki jatszik vele.
barret
a la gta3...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nekem a telepítõ kifagy "Error Reading Install Configuration" üzenettel. Bocs de nem olvasom végig a 15 oldalt ugyhogy ha valaki találkozott már hasonló problémával és tudja a megoldást akkor hajrá! Ki vele! 😊
Hitm@n
Nekem is ez a problémám!Kivág,és utána már semmilyen 3d-s alkalmazás nem indul el...
Mi lehet a problema?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

barret
detto. ez engem is érint... help!

Bérbe vehet? reklámfelület...