TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
amse
Mert jókis játék lehetne, ha nem fáziskéséssel reagálna a bill lenyomásra... kormánnyal meg túlérzékeny.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Megvannak a kodok😊)))
Akinek a bonus number:0653 annak itt vannak!
ARRPUY - összes auto
NSCCFV - összes pálya
FAEUEZ - összes championship
CDFZNZ - összes pro challenge
ZJECAF - nincs sérülés
CREDITS - megnézheted a készítõk listáját
SIM - realisztikus irányítás
DDZAAB - künnyû autó
DAMAGE - jobb sérülés
Jó játékot!!!
amse
A menuben van egy funkcio bar sztem csak kormannyal mukodnek, de mivel azom nincs igy az nem modosithato "aracade modban van".
Amugy ez program amit 12346 irt vmi modositott text file, egy iripper nevu progival bele lehet turni. Ee nem sokat ertettem belole...
Sokerült már valakinek? Hogyan?

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
amse
Please Help
amse
Nekem legalábbis csak XP allat jelentkezett, ezért feltettem a service pack 1-et és voila máris király lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Megvan végre a TOCA, de találkoztam egy õrületes nagy buggal, nem tudom más is találkozott e vele.
Arról lenne szó hogy a fal( fõleg a kanyarokban ) mágnesként szipant magához és ez nem vicc segítség pleass
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Már peccseltem, direktikszeltem, de semmi eredmény.
Help.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Mondjuk szimulator\fizika\valosag meg ilyenek😄
ui :w2k-n csinalta ezt, 98 is fent van ott mukodott rendesen.
Az, hogy a 4. versenyen a championshipben elindulok a futamon, és nem tudok megtenni ugy 3-4 métert mert mintha aknára menne az autó!! Egyszerüen feldobja valami az autót és pörög a levegõben mint az állat. De se elõtte se mögöttem más kocsi nincs. Amugy a többi autót is igy dobálta "valami" mi lehet ez egy nagy bug??
Biztos én vagyok a lama, de akárhogy állítottam a video kartyamat és a jatekot mindig csak a kocsi váza jelent meg. Külsõ burkolat sehol! Mit nem állítottam be? Radeon9100 + Dx 9
En az uj patchre varok remelem ez a 2 CD-es verzio lesz es akkor jo a game😄DDDDD
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mi lehet a problema?
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!