1225
TOCA Race Driver
-
antijedi #1059 ez rádis vonatkozik, mint mondtam kurvára nem lessz attól rip hogy teleszemeteled a faszságaiddal a forumot... -
#1058 Nagyon hasznára válsz a társadalomnak az biztos, ha semmit nem mondanál akkor se csökkenne értéked hidd el -
Kacsa_ #1057 Nekem lenne 1 olyan problémám hogy install alat lefagyott a gépem. Újraindítás nélkül nagy nehezen ki tudtam lépni.
A gond az hogy most a gép azt hiszi hogy fennvan a gépen és nem engedi felinstallálni újra. Pedig nincs is fenn a gépen mert üres volt a mappálya.
Mit tudok tenni? -
antijedi #1056 akkor meg ne sirjál állandoan rip után hanem inkáb menyé és vedd meg boltban... -
#1055 Basszus hagyál már,hogy a fasszal szedjem le az 2cd-s ISO-t, egy kurva ISDN-nel??? -
antijedi #1054 az tény hogy gáz a fizika de azé nfs se piskota hogy milyen fos a fizikája (szvsz nfs-ben sokkal szarabba fizika :DD) -
antijedi #1053 hagyad már azt a kurva ripet, nincs rip belőle és kész..., nem tom mit kell ezen szenvedni, rendes iso miért nem jó??
attól még hogy 50szer megkérdezed nem lesz soha rip... -
#1051 De az rip??? -
#1050 ja én is onnan szedtem.meg tölem is leszedték 4 en:)
-
antijedi #1049 dc++-on fentvan sokaknak -
#1048 Ti honnan töltöttétek le a játékot? Valaki mondjon jo cimet please! -
#1047 Sztem jó kis autós játék, csak tényleg nem szimulátor, vagy ahhoz hasonló, de száguldozásra elmegy. :) Igaz az erősebb autók sztem még roszabbul vannak szimulálva, de nemtom milyen az a valóságban, szóval ez egy nem hardcore autós gamer véleményei -
#1045 Ahelyet hogy mindent csak fikáznátok irjatok gyorsan egy k...szott RIP letöltési linket!!!! -
#1044 Hi!
Volt valakinek olyan problémája, hogy installálni akarja a patch-et és akkor a fele körül az instllnak kiir valami hibaüzit, és nem folytatja. Hivatalos oldalról van a patch.
Van valakinek ötlete? -
#1042 Hi all! Valaki tud segiteni? az a gond, hogy amikor multiplayerben megprobálok joinolni egy serverre, nem torténik semmi, csak az a szar homokora forog bal alul... Elvileg minden oké a game-val, mert most lanon játszottzunk vele. A haveromnak megy, pedig neki is full u.a. van, mint nekem... Heeelp! TX! -
antijedi #1041 nekem is ez a gáz, bár patchet még nem probáltam.. -
#1040 Bocsi!!! Nem tettem hozza, hogy: Tisztelet a kivetelnek! -
antijedi #1039 király ez a topic a cimben azt irjátok irály a belsejében meg folyamatosan szidjátok felváltva a gs-t felváltva a játékot, ez nagyon cool :DDD -
Toya #1038 Nem szidni a GS-t, mert a CD-n és a DVD-n aktívan közreműködök ;-)
A 90%-os értékelés szerintem is erőssen eltúlzott, arról meg ne is beszéljünk hogy egyértelműen valamelyik konzol verzió alapján íródott a cikk (akárcsak a F1 Challenge 99-02 esetében is). -
#1037 A GameStar egy rakas szar, ugy ahogy van. Bekepzelt nyalgyerekek tomkelege. Toluk nem is vartam mast. -
#1036 Vazz -
#1035 Vazz -
#1034 RIP letöltési linket please!!! -
#1033 Érdekes gamestarban 90 fölött kapott!!! -
#1032 A GameSpy-on is meg volt a bemutato: 63%. Szerintem a Codies nagyon melle nyult. Az edigi ertekelesek 70-80% kozottiek voltak. Ez a mostani, kegyelem dofes:)
Bar ezek a bemutatok nem mindig korrektek, de azert ez jelent valamit, hogy mindenki hasonloan ertekeli. Es mindenhol a fizika-, autovezetes-, AI hianyat, jatekmenet milyenseget kritizaltak - jogosan.
Persze a grafika tenyleg nagyon jo, es meglepoen gyors. De sajnos, ez egy autos jatekban, igen csak masodlagos szempont. -
#1030 mert miért ne?:) -
#1029 Gondoltam felhozom a topicot, hátha válaszol nekem vki!! -
#1028 Thx te legalább segítetteél a gond csak az hogy egy sima ISDN-el egy évig eltartane nekem igazából RIP-es kellene, ha tudsz olyat is tényleg jól jönne. -
#1027 Mi az oka annak, hogy a prg néhány pályánál fagy reset?
Time Trial-ben pl. Brands, Oulton, Barcelona, Monza, Vallelunga műxik, viszont Mexico-City, Zolder vagy Silverstone gebasz!!! Carrier Mode meg niente!
Már kipróbáltam a fairlight cracket, a deviance cracket, patch-csel, patch nélkül, de nem oxy!
-
#1025 Hi. Mikor elindítom a game-et az intro után kidob a desktopra. Nem tudja vki miért lehet?? -
#1024 egyébiránt nem valószínű ,hogy lesz...GT PC-re...
ez a SONY egyik zászlóvivője...a Polyphony Digital nekik dolgozik gyakorlatilag
Én nem bánnám ha megjelenne, kiderülne, mit tud Yamauchi a PC-vel a Windows-zal és a DirecX -kszel kezdeni:) -
#1023 ja most nézem a nevedet:)...na így már extra elégedett lehetsz.) -
#1022 hoppá:)
egyszer irok mobilrol maris rászállnak az unreg nickemre:)
ejej
ez sztem version volt -
#1018 http://7wrz.uw.hu -> ez egy jó oldal :)
Nekem nagy szívfájdalmam a játékkal kapcsolatban az, hogy:
azt hittem lesz benne BMW, meg VOLVO... de nincs :(
pedig szerintem az észak-európai túraautó bajnokságban csak van egy rohadt S60R-es VOLVO, nemcsak SAAB-ok köröznek..... -
#1017 és egy másik példa...WRC
-
#1016 egyszóval: szeretem, ha egy autósgamma autói illetve körítése igencsak hasonlít az eredeti autókhoz illetve körítéshez
-
#1014 Nyugi úgyse fognak váloszalni mér egy hete kérdem tőllük!!! -
#1009 Please egy linket mondjatok ahonnan leszedhetem nagyon kérlek!!!!!! -
#1008 Köszönöm! -
#1007 szar az egesz, billentyure terveztek...azzal siman lehet iranyitani, nem holmi kormannyal :)