1225
TOCA Race Driver
-
#682 OFF: StreetLegal: "Ronda es Finom". Szerintem ha kesz lesz az engine - most kb. 50% - akkor grafikailag is szep lesz. ON. -
#680 Na egy LAMA kérdés^.^ Vki megmondaná hogy a francba tudok elindulni carrier modban mert minden bajnokság zárva van. esetleg korpát dellát stb...-t kellene gyűjteni. És ha igen hol? -
#679 nekem nagyon bejön -
#678 annyira szidjatok ezt a gammat,hogy gondoltam kiprobalom en is....
de valoszinuleg tenyleg szar lehet mert a gepem ugy van beallitva hogy szinvonalon aluli jatekokat nem lehet telepiteni ra, es ezt sajnos nem birtam feltelepiteni mert el sem indult a setup :)
pedig kivancsi lettem volna ra komolyan:DDD -
#677 Basszus, az tenyleg kimaradt...
-
#676 LFS:)))))))))))))) -
#675 én most játszottam a játékkal, és szerintem rohadt jól sikeredett. grafika kíváló, hangok ok, az irányítás kicsit gáz billentyűzettel, de majd hozzászokom, játékélmény szuper -
#674 Meg volt minden SIM kod, plusz az osszes cheat (talan van valami SUPERSIM, de nincs).
Hogy egyre nehezdo jatekmodot epitettek bele, azzal nem lenne gond, mert az egesz jatek egy nagy karier mod. De azzal nem ertek egyett, hogy ezt ugy kellettt megoldani, hogy az "elso" autok fizikaja, szimulacioja egy vizisiklo-mod.
Nem jatszottam a jatetekkal, nem tudom milyen a "felenel", de szerintem a "durvabb iranyitas" csak egy felpockolt "vizisiklo" lehet. Valoszinuleg, csak a parametereket allitgatttak, ami a fizikatol teljesen fuggetlen.
Szerintem folosleges "vitatkozni" rajta. A Codies ezzzel az autosjatekkal - a jatekmenete, karier miatt - valszeg nagyot alkotott, de ez a szimulatoros "tabort" kicsit melbevagta, mert egyszeruen nem ezt vartak. De ettol fuggetlenul, lehet meg jo jatek, annak aki az "autos jatekokat" szereti.
En tultettem magam rajta - az elso felindulasokat leszamitva:)) -, van meg meg nehany igazi szimulator, ami kihuzza eleg sokaig (GPL, NR2003, N-Heat, GTR2002). -
#673 street legal topicban. Ott aztán lehet mit szidni. Annál kevés tragikusabb dolgot adtak ki eddig. -
#671 Alex ez melyik forumon volt mert megyek es tele flamelem:DDDDDDD -
#670 akinek van kedve multizni az szoljon nekem, nagyon bejön a játék -
#669 SKYLINE:"A TOCA RACE DRIVER? Szar,fos hányadék stb?:)))
Nemtom hogy akik ezt mondták vezettek-e már életükben pályaautót,vagy csak az elcseszett FLT,és IMERSION crack miatti bugokat látták-e a játékban,valamint hogy megcsinálták-e az első versenysorozatot,és beütötték-e a Bonus kódokhoz hogy SIM...:)
Mert valahogy kegyetlen életszerü a játék,főleg a hátsókerék és négykerékmeghajtásu kocsikat beleértve...
Annyi mint egy gameboy játék? Ennyire nemkéne Streetlegal fanatikusnak lenni;))
Szeretem a street legalt...frankó a tunning meg minden...Ez utcai verseny a toca pedig pályaautóverseny...Közük szinte semmi egymáshoz.
RaceDriver szídók--> lamers:)" -
#668 Tegnap föltettem a jó öreg Drivert. A fizikája még mindíg kifogástalan csak a grafika és a hang katasztrófa. Ez van Srácok, ezt kell szeretni:( -
#667 Vki tudja hova kell beírni az autó kódot? Mert meg szeretném nézni a verdákat, hogy mire számítsak és nem nagyon nyugszik a cheat.
A gamétól egyébként én is többet vártam de azért jó. Pillanatnyilag nem vagyunk sajna annyira elkényesztetve, hogy válogassunk a sok autóverseny között. -
#666 Szerintem ingyeneset mar nem talalsz. De ha tenyleg tetszett, es erdekel, hasznalni fogod sokaig, akkor szerintem meger par szaz forintot.
(Kint allitolag 109$ lesz, ami itthon 24000 HUF.) -
#665 Igen néztem és nagyon bejött! :))
De ingyen kéne, nem smsért! ;)
Ha ebben tudna segíteni vki, nagyon megköszönném! :))
Hi -
#664 Probaltad mar a demot? Csak azert kerdezem mert ha nem, akkor inkabb teszteld azt, nehogy nagy nehezen megszerezd a jatekot es utana csalodjal. De ha tesztelted es tetszik, akkor en utoljara a Sector-on lattam. -
#663 Itt van a cuccos: Crack+Cheat Generator: #519, #550. -
#662 Írna emailt aki igen!!! Légyszíves! Ha kell adok cserébe vmit! 1 CD-s cuccot! Elég sok mindent tudok szerezni, de nekem nagyon kéne, mert az a szar szerver, megszünt, vagy nem tom mi a picsa van vele!
Légyszíves!!! -
#661 kinek van meg itt a game?
Nekem az 1ső cdt sikerűlt leszedni, de a másodiknak hiányzik 20 file! Ha adok helyett feltenné vki nekem a 2. CD-t? Légyszíves!!!! -
#660 hun van deviance crack?:) -
#659 hat igen azok autoversenyt szimulalo programok legalabb:D -
#658 A Deviance-os crack simán rámegy a Fairligh-os verzióra, szóval le ne töltse senki direkt ezért a deviance-ost játékot!
AMúgy a Dev-al sokkal gyorsabb a menü.
De a hang problémámra nem találtam megoldást.
Mondjuk mostmár nem is érdekel, mert uninstall megvolt... -
#657 En nem igazan foglalkozom a jatekkal, fent sincs. Egyebb Sim Site-okat olvasgatok, ott talaltam, csak betettem, talan valakinek segit.
Ezen az oldalon nez korbe, talan van/lesz valami: Race Driver HQ -
#656 Bocs,az előbb neked válaszoltam. -
#655 Pont ez a gondom...feltettem az új drivert,a hangok erre jobbak lettek,de a framerate drasztikus módon lecsökkent.Úgyhogy maradok a régi drivernél és hallgatom ahogy a közönség cincog.Ha tudsz más megoldást,peccs vagy ilyesmi, légyszives szólj. -
#654 kössz JAcek:))
de inkább marad a gpl meg nascar 2003:))
-
#653 Some people playing Race Driver have sound problems. I found a post on a Dutch forum with a possible solution. The link is Dutch, so I've translated it below.
Most sound problems with DTM Race Driver occure at systems with a motherboard with onboard sound (mostly on the ECS K7S5A with SiS 712 audio).
The solution is: don't use the SiS drivers who are on the ECS site, but use the oficial Realtek AC'97 drivers.
This could be the solution for systems with AC'97 compliant chipsets. It's not 100% sure it works, but it's worth trying.
The right driver is available here.
-
#652 Javított exe. kell neki.
Lentebb van cím hozzá. -
#651 erdekes dolog tortent
veletek meg nem csinalt olyat, hog egyszeruen csak ugy repkedtek az utok? marmint, mintha egy aknara hajtottal volna, felrepuslz e levegobe es porogsz. van aki meg a start elott elkezdi. na mondom oke bizto s palya hulyesege de kovetkezonel is csinalta. felrepulkl a levcegobe es porgok. aztantalpraesem e megyek tovabb. es mindenki ezt csinalta -
#650 nekem rohadtul nem megy a sok csít:)csak a sim.. a többit nem fogadja el a gamma -
#649 különben a Deviance félé játékban sok a bug? -
#648 a deviance féle gamee-t honnan tölthetném le?
Dc-n még nem találtam, csak flt verziójut.
-
#647 ok sok sikert:) -
#646 és ellehet vele hülyülni a rossz fizika mellett -
djcom #645 flt!
De a Deviance crack-el jól müxik!!!!!!!!!!
Nem akarom már kicserélni ,mert biztos töltik egypáran és felesleges leszedni az egészet ujból! -
#644 a sectoron melyik verziójú game van fenn? -
#643 es? -
#642 kurvasok autó meg pálya!!! -
#641 na ezekért egy kicsit megbocsátok a játéknak:)))??????????????????????????????