TOCA Race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
`Take a look to the sky just before you die`
Ha igy van ,akkor nem kellene letolteni az egesz Deviance-os iso-t, hanem csak az abba bujtatott torest...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
LOL
:)
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
TOCA Pro Race Driver Codemasters "FAIRLIGHT", es a
TOCA Race Driver (c) Codemasters "IMMERSION"
verziok BUGOSAK: De meg mennyire!
Holnap reggel lehozzuk az "UJ"-abb verziot:
ToCA Race Driver Real Proper "DEVIANCE"- t.
Estere megprobalom letesztelni.
http://www.gameguru.box.sk

kilyott meg1
Talaltam egy-ket tuti kodot:
DHMZNZ, ALL CARS
LJQUEZ, ALL TRACKS
IFTCFV, ALL CHAMP
YPJPUY, ALL PRD CHALLENGES
WLNBSH, NO DAMAGE
LSXYOW, EASY CAR
CREDITS,
SIM,
DAMAGE
TUTI MUKSZIK MIND A KET VERZIOBAN
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Mondjuk abból még nem volt játszható demo, csak egy konzolos verzió, de én abból nem vonok le PC-s következtetéseket...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
DAMAGE, SIM, CREDITS, NODENT, ALLPRD, CHAMPS, EASYCAR, TRACKS, CARS.
Ezekbol az EASYCAR tetszik:)) Milyen lehet, ha az Arcade modra, meg ez is radobja az ember:))))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
:)))))
www.napisajto.hu
Amugy miben kulonboznek a kocsik?
egyszeruen nem tudom tultenni magam a dolgon, hogy ennyire nem ugy sikerutl, mint ahogy vartam.
SIM Realistic Handling
DAMAGE Realistic Damage
CREDITS View credits
itt van nehany cheat...
igen nagyon anyazhatnak a codemasters foruman mert be sem jon az oldal:-)
ez meg arcadnak is gyenge, legalabb egy nfs szintu "fizikat" pakolhattak volna bele, hogy elvezheto legyen, de igy sajna nem az. pedig hogy vartam! hihetetlen bukta:-)
A Demo alapjan a szavazas eredmenye (BHM) 65%-ban "Pure Arcade", "Bad", "Nothing Special" volt, es csak 11% mondta azt hogy tokeletes.
Az is igaz, hogy ez uzlet. Az "evek ota" eroltetett reklamok, kepek, filmek, demok utan, lehet hogy sokan megveszik, de az is lehet, hogy 2-3 honap utan felejtos lesz a dolog. Mivel ha szimulator lett volna, valszeg kissebb lenne a vasarlo tabor, de tobb ev utan is jatszananak vele, gyartanak a kiegesziteseket, bajnoksagokat nyomnanak net-et stb. (lsd. GPL, Nascar Heat stb.)
Mar az is erdekes hozza allas a Codies-tol, hogy a jatekhoz mellekelt kodokat - melyek "bonusz" dolgokat varazsolnak elo, Sim:)), Damage:)), stb. -, meg lehet vasarolni, vagy telefonon, percenkent 1.27 euro-ert megerdeklodni.:)) Ilyet sem lattam meg...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
elkezdek játszani egészen élvezem meg midnen.. 5 kör alatt kihív a pitbe..baszok kimenni amikor az ember már ordibál a mikrofonba..oké semmit nem értek mi a faszért nem írja ki a képernyõre hogy huzzak be a pitbe bazze...kimegyek.. erre 5nek visszaesek..hát menjen a kurva anyjába....elsõ helyrõl
két külön device ba rakd be õket...
tehát mind a kettõ bent legyen..és nyomd meg a setupot az egyik cd-n ha nem megy akkor a mésikon az autorunt..nekem is csak igy indult el.. autorun baszott megmozdulni.. a setup meg azt mondta tegyem be a cd-t..betettem mind kettõt és igy jo volt
nincs nektek olyan feelingetek a game közben hogy a pályák picik... vékonyak rövidek..mégis ti olyan gyorsak vagytok...rohan mindenki...tul gyorsan bemozdul az auto kanyar közben..vagy nem is tudom..olyan fura az egész..tök nincsen racinges feelingje...
jo mondjuk nem egyszer volt hogy kanyar elött tapostam a semmit a bal lábammal:)))))))))))
de akkoris.. valahogy nem az igazi...
Nem izgat az F1, még a valóságban sem!
Viszont a GT-t mint mûfajt a Le MAns 24 c. játékl óta szeretem. Nameg utána az STCC tette fel a koronát!
Csak hát mivel TOCA az ember jogosan hinné, hogy a SZIMULÁTOR mûfajába sorolandó....
Meg hát a demók elöttig mindig is iszonyatbrutál szimulációról volt szó! Ezért irtam amit írtam...

)