1225
TOCA Race Driver
-
#640 REALISTIC HANDLING : SIM ez a kedvencem:)))))))
Trustmaster Formula Force GT tessek ha kitalalod hogy szar volt nalam MOMO Force ra voltam mozdulva de nem kelett:) -
#639 na ezekért egy kicsit megbocsátok a játéknak:)))
ALL CARS : KUPYOW
ALL TRACKS : ODCBSH
ALL CHAMPIONSHIPS : WLNCAF
ALL PRD CHALLENGES : LSXAAB
NO DAMAGE : IFTUEZ
VIEW CREDITS : CREDITS
OSAWYF
REALISTIC HANDLING : SIM
EASY CAR : YPJZNZ
BETTER DAMAGE : DAMAGE -
#638 pffffffffff
öreg, nem érezni kell, hanem LÁTNI
nevetséges az egész, mit küzdesz?? a te autód így mozog az úton???? -
nero #637 Erdemes lenne a jatek fizikajarol bovebben beszelni_? Nem? Kerdezem neked mit jelent a VALOSAGHU FIZIKA egy jatekban? Mert most mar erdekel. Megkerdezhetem milyen kormannyal nem erzed azt az allitolagos nemletezo fizikat? -
#636 hát azért lehet vele jatszani, de nagoyn faraszto pont kozepen tartani, mert nem tart ellen, csak annyira, hogy ha egy picit akarnek igazitani az iven akkor mar kisodrodom -
#633 ez a demoban is szar volt:( reméltem hogy kijavítják..szal akkor itt is rohadt érzékeny? -
#632 Nero nevezetu ember is igy csinalja az eletben tuti nehogy kopjon a fekbetet piros lampanal elkezdi jobbra balra rangatni a kormanyt es megall:))) mert szerinte rendben van a fizika:D -
#631 legjobban az tetszik amikor elkezded oldaliranyban rangatni a kormanyt es ha sokaig csinalod megall a verda lol -
#630 hát én általában nem játszom a kormányommal annyit. néhány szimulátorral nyomtam, meg néhány arcadeval, de sztem ez tok jo moka. nem szimulátor, de jo.
csak tul erzekeny a kormannyal. nem lehet piciket huzni, meg a control panelben is minimalison van, nem lehet a jatekban szbalyozni? tul nagy:( -
#629 hiába fikáztok azért egy két dologban jobb a toca3 fizikája mint az nfs6 ban...nfs6 ban az autokat mintha madzagon huznák..sosem sodrodnak, csusznak ki...full gázzal lehet menni...végig...azért azt megnézem ki megy végig gázzal a toca3 ban..mert lehetetlen...mondjuk ettől még csalodás volt a gamez..és az igaz hogy kormánnyal full más a játék!! ha visszaemlékeztek én is írtam még a suprás demonál hogy jobb kormánnyal!!... -
#628 Nahat, eltalaltad, komolyan ezt csinalom a nascarban, de a lenyeg nem ott van, hanem a visszajattszason, amikor 20 adara veszed a sebesseget, es gyonyorkodsz abban, ami a palyan tortenik, yikes ezt mar szeretem!!!!!!!!:))) -
#627 nem, ez olyan mint egy matchbox a szőnyegen egy 8 hónapos "játékos" kezében.... -
#625 Igen, ha arkad, akkor legyen az auto mozgas latvanyos, elvezetes, konnyen vezetheto minden "beviteli eszkozrol". De auto mozgas legyen, bizonyos dolgok "elnagyolva", kikonnyitve.
De ez, olyan mint egy szellem vasut, vagy egy banyasz csille... -
#624 ezzel sokat elarultal magadrol nem baj az arcade meg a ripityara tores, de mosnd mar el ebben mi az elveetes hogy hihetetlen szar a mozgasa az autoknak es nulla az AI? -
#623 kicsit primitív dolog, hogy a törés meg a borulás a lényeg, nem??? egy versenyben épphogy ezt kell elkerülni, és pont az "unalmas" körözés a lényeg
gondolom te az a fajta vagy, aki 2 kör Nascar után elindul forgalommal szemben, hogy jó kis humoros tömegbaleseteket okozzon, mert az a jó baze, azért izzadtak a fejlesztők évekig, hogy minden fogyatékos röhögjön egy hétig a végterméken......
az tényleg nem baj, ha egy játék arcade (nekem is bejött a Carma TDR), de ha autós játékot csinál valaki, akkor legalább imitálná az autók mozgását, mert ez ZÉRÓ
ennél az első LeMans24 megközelítőleg hárommilliószor komolyabb volt fizikailag, és billentyűvel is tökéletesen lehetett irányítani.... -
#622 na ezzel pontot tettél a véleményed végére szimulátor témában.... -
#621 Figy, en ritkan jatszom autos gamezekkel, de egyvalamit tudok, en azt varom el tole, hogy elvezetes legyen vele jatszani, na meg azt, hogy ripityara torhessem a kocsit:) Az lfs damage modellje = 0, abban meg nincs elvezet, hogy korbe korbe furikaljak... Ami a hot pursuit 2 ot illeti, az meg egy kalap szar ehhez kepest...
Ja es melyik az uber autos gamma szamomra???
:)
CARMAGEDDON THE DEATH RACE 2000! -
#620 Az ARCADE-rol csak annyit, hogy az szerintem nem egy minosites, hanem egy jatek stilus, amivel nincs is semmi gond. Valaki azt szereti, es vannak is abban a stilusban jo jatekok.
En szimulatoros vagyok, es arkaddal nem foglalkozom, de nem szoktam szutykozni foloslegesen. De ezzel az a baj, hogy egyik kategoriaba sem fer be (szerintem), mert ez egyszeruen, egy nagy rakas szar. Szerintem nem tudtak eldonteni, hogy melyik "tabornak" kedvezzenek, es csinaltak egy oszver fostalicskat. Valszeg csak a penz lebegett a szemuk elott, ami latszik is a reklamhadjaratbol (kepek, videok stb.). Raadasul - alitolag - 109$ lesz az ara, ami kirivoan magas (az atlag majd' homszorosa), es egyszeruen nevetseges. Foleg, ha hozza csapjuk a "penzert vasarolhato" kodokat... -
Toya #619 Ez valószínűleg azért van így mert a LFS 20%-os készültségi állapotban is komolyabb fizikai motorral rendelkezik mint ez a arcade vacak.
Hát én eljutottam a Monte Carlo szériáig, ott aztán tényleg betegre röhögtem magam a Nascar rész szimulációján.
Borítékolni merem, hogy a te kedvenc programjaid a NFS, a Test Drive sorozat tagjai voltak eddig és most már a TOCA is.
Az egész dologban az a rémisztő, hogy a CMR3 és az Indycar Series még megjelenés előtt áll és csak reménykedhetünk, hogy nem ebben az irányban haladnak a fejlesztők. -
OPM #617 azért én szeretném majd kipróbálni a végleges teljes verziót!
Mikorra várható a megjelenés?
És még 1 kérdés a lfs-el kapcsolatban :)
nincs valami gomb vagy patch hogy lehessen kameranézetet váltani? kívülről látni a kocsit? én csak úgy szeretek autósokkal játszani!
THNX!! -
#616 Nézd én jáccom mindkét stílussal!
Nevezetesen arcade autóversennyel és szimulátorral!
De ez a gém egyszerüen nem engedheti meg magának ezt a féle fizikát (illetve nem fizikát)
Ennél a fizikánál még az NFS6:HP2-nek is élvezetesebb volt az autók mozgatása!
LFS-hez meg nem árt felnőni! (bár ha jól emléxem vannak a ligában 13-14 évesek is :-)))))) -
#615 +nem uberreal fizika hanem valami hangyanyi azert illett volna nem?
Hiaba nekem fefoghatatlan hogy mi tetszik abban hogy togazon vegig mesz a palyan nulla AI mert az sincs az tutko!! -
#614 ja arrol nem tehet senki hogy uberlama vagy! -
#613 nem erted akik itt beszelnek azok majdnem mind kormanyal jatszanak es olyan jatekokkal mint a Nascar Racing 2003 vagy lfs vagy pl GPL.
Tudod mit ha erre kepesek inkabb ne csinaljanak autos jatekot csinaljanak mondjuk rayman3 szintu gamet azt nem tudjak elrontani:))
Ezzel a jatekkal csak csigaztak az embereket 2 evig es mi lett belole?? az lfs-t 3 srac csinalja bazzz es keresztbe hosszaba megeszi!!!!
en mindig lehuztam a Colin -ot hogy arcade de bazzz mekkorat tevedtem bevallom oszinten az egy felisten gaem ehez kepest:)))
Ez az utobi ev legnagyobb bukasa a szememben autos teren. -
#612 Nem akarok ellenbeszelni, de enyhen rosszul latod a dolgokat, en szerintem az idei ev eddigi legjobb autos gammaja, es elvezet vele jatszani, engem nem erdekel az uberreal fizika...
Az lfsrol meg annyit, hogy az uj demot leszedtem kb 1 hete, es 10 percig volt a vinyomon, utana letakaritottam, mer uncsi volt, es szar, hiaba jo a fizikaja, ha nincs kedvem vele jatszani. -
#611 pont forditva:) -
#610 "Fény az alagút végén."
Ez vagy Te,Apafej!
És tényleg Ámen! -
#609 még az a hulladék Nascar Thunder 2003 is jobb
a 20%-nál tartó LFS meg lenyeli keresztbe.... őszintén szólva eddig a TOCA az idei legszarabb autós játék, és kétlem, hogy ez alá a szint alá zuhanna még idén valaki -
#608 Ámen -
nero #607 Ok. Vannak emberek, akik azert dolgoznak honapokat, eveket hogy a PC-s világnak is legyen valami autos progija. Nem vedem a Codemasters -programozokat. Lehet hogy szar amit csinaltak, de van olyan tabor is akinek tetszik. (lehet hogy csak mi paran mondjuk ezt)-Szegeden. Mindegy.Majd az ido eldonti. Mas. En azt irtam hogy nekem bejott, es egy ket embernek is. Lehet mashoz hasonlitani, osszevetni, szidni, isteniteni, de ez azon a tenyen nem fog semmit valtoztatni hogy kormannyal (Szerintem) jo jatszani. Itt most johetnek ervek-ellenervek, ilyen tabor olyan tabor, ilyen autos progi olyan autos progi, ilyen teszt olyan teszt. Minden autos porogram mas es mas. Hat a toca ilyen lett. Akinek tetszik jatszon vele akinek nem annak uninstall.
Biztos hogy 2003-ban lesznek meg ennel sokkal jobb autos progik, majd az ev vegen meglatjuk hogy milyen is lett valolyaban ez a TOCA. Ennyi. -
#606 Már megy az uninstall!
:-) -
#605 ja ok -
#604 hattt vigjateknak azert nem mondanam inkabb egy kevert mufaj:))) mert mashonnan nezve melodrama:) -
#603 Baze, mé?
Azt mondtam, hogy olyasmi az egész mint a GT3!
Rengeteg autó (abban azért több volt of kóz), rengeteg pálya, rengeteg verseny, jó setup lehetőségek, plusz ez a carrier mód, ami ad neki még egy kis plusszt!
DE!
Az irányitással elbaszták az egészet!
Így értettem! -
#602 így viszont az év vígjátéka :D -
#601 az fix -
#600 Jó, csak meg akartam nézni a carrier módot!
Csak ezekkel a hangokkal még illúzórombolóbb az egész!
Pedig szépek az autók :-))))) -
#599 ha olyan mozgas es fizika lenne mint a GT3-ban az ev autos jateka lenne -
#598 LOL :DDD Mondjuk furcsán viselkedik az tény :DD -
#597 blasta te beteg vagy