1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
-
#326 figyi már , most löktem fel 2db ijen kissebb rakétát... De az volt a gáz hogy mind2őt mikor meggyujtottam akkor nem szaltak fel csak vilagitottak es par masodperc mulva robbantak ... :(
---
valamit elrontottam ? -
#325 Én WECO petárdát ajánlok mindenkinek, nagyot szól és biztonságos!! -
#324 nem arról volt szó hogy megmarkolni!!! -
#323 ezekről inkább ne beszéljünk!
egyépként már az én egyik ismerősöm kezébe fogta a nagy 203-st is és semmi baja nem lett!
mert a folytásnál fogta!
-
#322 markolj rá úgyhogy az az egész a kezedben van és akkor megtudod, max a lábaddal gépeled be a választ..... -
#321 melyik a sima kis zöld?
mert a haverom fogott már meg és semmi -
#320 pár ujjat szokott elvinni ha rosszul fogja a pancser..... -
#319 mi vitte le a kezét ?petárda??
egyébként én öngyujtüval szoktam
-
Braveheart #318 azzal nem veszélyes?
úgy értem nem robban fel idő előtt?
sok olyanról hallottam hogy vkinek levitte a kezét -
#317 Én öngyújtót használok -
Braveheart #316 én most vettem 100 db zöld petárdát 600 Ft-ért
egy római fáklyát egy százasért
meg sok apró biszbaszt 200 Ft-ért :)
móka lesz :)
Csak sajna nem mindig tudom begyújtani a petárdákat azza la dörzspapírral -
#315 ez mekkora?
pontos méretek érdekelnének :o -
#314 ja én 500Ft vettem.... -
#313 Rohadt olcsó örülj hogy ennyiért vettél! -
#312 Zöld -
#311 Ez nagyon jó kis rakéta,legalábbis nekem nagyon tetszik,ma vettem belőle 36Db-ot meg még maradt tavalyról 6!! -
LaciMaci #310 Sziasztok az elöbbi kérdésemre kérem válaszoljatok és erre is! Valaki tudna egy ilyen piroteknikai oldalt ahol minden ilyesmi megtalálható és BUDAPESTI! -
#309 nah ez mennyit ér ? :)
amugy http://free.x3.hu/datango/piro -
#308 -
#307 -
LaciMaci #306 Sziasztok! Én "Pirat"nevű petárdát vettem 100 db ot azaz 1 csomagot 400 ft ért magyarúl darabja 4 ft szerintetek sok? És a 17.kerültetben Rákoskeresztúron hol van ilyen üzlet ahol rakétát,füstbombát,tüzijátékot,petárdát és ilyesmiket lehet kapni? -
#305 képet nem tudsz belökni róla? -
#304 sztem picikét sok lett az ára, de még nem túl irreális. -
#303 a te csomagodban is lattam csak mas kinezetuvel... az ami a dobozodba bal oldalon van az a "bambusznád" hosszusagu raketa bigyóó , tod nem a kisseb hanem a nagyobbik ...!? -
#302 vettem "sogun" nevű petárdát 1 kartonnal(100db) 700Ftért /narancssarga gyutacs/ mijen sztetek , evvel is átvertek ? :) -
#301 milyen az a tiger? -
LaciMaci #300 Sziasztok! Én "Pirat"nevű petárdát vettem 100 db ot azaz 1 csomagot 400 ft ért magyarúl darabja 4 ft szerintetek sok? És a 17.kerültetben Rákoskeresztúron hol van ilyen üzlet ahol rakétát,füstbombát,tüzijátékot,petárdát és ilyesmiket lehet kapni? -
#299 engem átvertek? - figyi valaki aki érti az árakat ... 10 db kis rakétát + 1db nagyobb "tiger" rakétát vettem tegnap 1000ft-ért ...
---
Átvertek ? -
#298 ja elég drága, de 200ft darabjáért, nem olyan drága -
#297 már írta: 4500ft -
#296 mennyi egy csomaggal? -
#295 azt látom :D:D -
#294 egy ilyenből 1 darabot vett a haverom 200ft-ért letettük a földre, nagy lángal égett, és utána csak szikra jött ki a petárdából!!!!!
Ennyi a giga ez ilyen minőség, nem biztos hogy mindegyik de az amit dobtunk szar volt!
egy másikat eldobott a haver és belerezgett a föld! -
#293 nem sokkal , inkább vastagságban veri. -
#292 na 1 idióta már elpancserkodta a petárdát..... -
#291 mennyivel nagyobb?
nekem is kéne csak itt nem lehet venni.. -
#290 Arról most nincsen kép meg nincs is itthon érthető okokból , de rakhatok hamarosan.
amúgy tiszta olyan mintha a Mega nagytesója lenne. -
#289 brutál..
rakj mellé egy megát lécci kiváncsi vagyok -
#288 208asnak is nevezik. -
#287 Íme a Gigapetárda: