Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra gondoltam, hogy lehozom a pallásról a nagyfater Dragunov-ját és majd aszondom, hogy felrobbant a kezében a petárda!
Bár, ha a fél karját leviszi, akkor feltûnõ lesz, de legalább elrettennek a petárdázástól!
Þór vígi þessi rúnar
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ez olyan mint amit aug. 20-án szoktak használni csak kicsiben szal nem fa pálcáról lövöd fel a cuccost, hanem egy vas csõbõl......
Az bazooka nem ? 😄
Szilveszterkor mindenki ilyen biszbaszokkal fog rohangálni? Hát egészségetekre, csak le ne szakadjon a kezetek!
Egyébként ha jól megfizeted, vállról indítható rakétát is szállítanak.

Egyszerûen szörnyû ami itt miskolcon van. A belváros fõterein, kisebb terekn TELE VAN MINDEN ilyen geci fémázs bódékkal, letakarva undorító ponyvával, és a sok cigány árulja bennük a trombitákat, petárdát... a buszmegállókban is legalább 7 en jöttek oda hozzám hogy heeeee öcsi! ké pétárdá? rákéttá?
Egyszerûen kibaszottul mocskosan undorító ez az egész ami folyik.
Bocsi csak kicsit felbasztam magam 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ezt jól tudom?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Végre engedélyezték nálunk is, hogy lehet legálisan venni, csinálhatnának jó nagy pénzt a dologból, erre ünnepek elõtt bemegyek egy üzletbe (az üzlet november vége óta hirdeti magát az újságban, rádióban meg mindenhol hogy náluk lehet majd kapni mindent és mekkora választék lesz) erre van két fajta petárda meg ezen kívül vagy 6 féle egyéb bizbaz az eladópult mögött meg egy kb. 15 éves srác. Kérdezem ez minden? Azt mondja igen de két ünnep között nézzek be mert akkor kapnak árut és lesz minden...
Ma délelõtt bemegyek, mondom ünnepek elõtt voltam jött valami új? Egy (ismétlem _EGY_) doboz "petárda" volt kb. 1 centis darabok voltak, egy minibomba nagyobbat szólhatott és semmi rakétaválaszték de tudtak adni egységcsomagot, volt bent 3-4 rakéta, 5-6 zöld petárda meg minden bizbasz csillagszóró, ára? 4000.
Viszlát.
Benéztem a helyi metroba is (vidék) ott meg _semmi_ nem volt.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Én már nagyon bevásároltam!
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
shit happens
amugy meg elolvasol egy 8adikos kemia könyvet és csinálsz puskaport...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17