Rakéta, füstbomba, tüzijáték....

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

traXion
Van faternak SVDje?

Carlos
Most ment pár hülye cigány az ablak alatt és pedárdáztak a kertünkbe befelé.
Arra gondoltam, hogy lehozom a pallásról a nagyfater Dragunov-ját és majd aszondom, hogy felrobbant a kezében a petárda!
Bár, ha a fél karját leviszi, akkor feltûnõ lesz, de legalább elrettennek a petárdázástól!

Þór vígi þessi rúnar

Nem a számla a lényeg hanem hogy normális helyröl 😊

Punker
jogos én is inkább fehér embertõl vettem aki számlát is ad...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

traXion
7 Sárkány piacon voltál? Ott japcsi van :d

Éppen ezt irtam lejjeb hogy nekem nem kell cigos 😛

traXion
Örs Vezér tér aluljáró, cigó odamegy hozzád, és üzlet.

Punker
én Egri vagyok...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nekem csak sima petárda kéne de semmi kedvem kimenni ezért piacra hogy az etnikum meg rohanjon ezzel...

Az ujpesti vagy a fogarasi tesconál?😊

Punker
én ezt 1 kék Pirotech feliratú sátorban láttam a tesco parkolóban...

na és hol lehet kapni ilyesmit pesten az "ismert piacokon" kivül?Ujpesti tescoban néztem ott nem volt semmi...

Punker
nem 😊)
ez olyan mint amit aug. 20-án szoktak használni csak kicsiben szal nem fa pálcáról lövöd fel a cuccost, hanem egy vas csõbõl......

traXion
"vetõcsõ"

Az bazooka nem ? 😄

Szilveszterkor mindenki ilyen biszbaszokkal fog rohangálni? Hát egészségetekre, csak le ne szakadjon a kezetek!

Pempő
Mennyi volt?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Punker
a 65k-s itt Egerben az nem 1 rakéta hanem valami 100+x darabos szett vetõcsõvel stb...

6kerben nem tudtok valami jó kis bótot?
Instict
powered by Saddam 😄D

Martin576
65K-ért rakéta??

Interkontinentális-ballisztikus? 😊

The Garrett
mi majd tekerünk rakétát 😊)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gladiator
Tyûhûûûû, én miket vettem! Vettem rakétát, vettem vmi dobozt ami 25 db-ot lõ ki, vettem vmi olyasmit amibõl "kifolyik" a tüzijáték, vettem vihargyufát, római gyertyát, és még 4kor hoznak újabb szálítmányt. Ecsém, egy egész bolt csak ilyen cuccokkal teli. Voltrakéta 65000ért. király.

mukika
most vettem a metro-ba. (áruház) 3 db 80cm nagy rakétát. kiváncsi leszek.

Gladiator
most megyek venni. tesóm mondta, hogy most nyílt. van itt minden. rakéta, petárda, római gyertya (fingom sincs mi az, õ mondta) meg ilyen finomságok. tegnap csórtam anyumtól 5 papírt, ma el is költöm.

re.
Egyébként ha jól megfizeted, vállról indítható rakétát is szállítanak.
The Garrett
Ne is mondd... én az összes petárdaárust kiraknám a város szélére, vagy ahol nem zavarja a városban bóklászókat.
Egyszerûen szörnyû ami itt miskolcon van. A belváros fõterein, kisebb terekn TELE VAN MINDEN ilyen geci fémázs bódékkal, letakarva undorító ponyvával, és a sok cigány árulja bennük a trombitákat, petárdát... a buszmegállókban is legalább 7 en jöttek oda hozzám hogy heeeee öcsi! ké pétárdá? rákéttá?
Egyszerûen kibaszottul mocskosan undorító ez az egész ami folyik.
Bocsi csak kicsit felbasztam magam 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
változó.....

Balo
Ja, csak asszem 18 felett lehet venni...
Ezt jól tudom?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Punker
elküldtem a p*csába......

BADE
Ez komoly?😄DD
És árat mondott?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punker
ahogy jöttem tõletek haza a gyógyszertár melletti kisebbségi közölte hogy nála jobb rakéták vannak mint amit vettünk.... 😊))

BADE
Itt Egerben is csak egy árus árulja legálisan a petárdákat és egyéb rakétákat,de eléggé drága is.

az nagyon suxx. marad az illegális beszerzés, eddig is azt csináltam
BaLeeX
Tiszta nevetségesek ezek a magyar kereskedõk minden téren.
Végre engedélyezték nálunk is, hogy lehet legálisan venni, csinálhatnának jó nagy pénzt a dologból, erre ünnepek elõtt bemegyek egy üzletbe (az üzlet november vége óta hirdeti magát az újságban, rádióban meg mindenhol hogy náluk lehet majd kapni mindent és mekkora választék lesz) erre van két fajta petárda meg ezen kívül vagy 6 féle egyéb bizbaz az eladópult mögött meg egy kb. 15 éves srác. Kérdezem ez minden? Azt mondja igen de két ünnep között nézzek be mert akkor kapnak árut és lesz minden...
Ma délelõtt bemegyek, mondom ünnepek elõtt voltam jött valami új? Egy (ismétlem _EGY_) doboz "petárda" volt kb. 1 centis darabok voltak, egy minibomba nagyobbat szólhatott és semmi rakétaválaszték de tudtak adni egységcsomagot, volt bent 3-4 rakéta, 5-6 zöld petárda meg minden bizbasz csillagszóró, ára? 4000.
Viszlát.

Benéztem a helyi metroba is (vidék) ott meg _semmi_ nem volt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én egyszer voltam életemben ott és ha jól tudom, ott van egy Metro.
Balo
Gyõrben nem tudtok helyet ahol adnának?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Cracker-kölyök
Nektek milyen cuccaitok lesznek?
Én már nagyon bevásároltam!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

BADE
A Metroban lehet majd kapni rakétákat is.

Punker
ja csak a 10 forintos petárdát tavaly is 30-ért akarták adni és akkor a rendes rakétákról és hasonlókról nem beszéltem....

BADE
Ennek ellenére a piacon a cigányok már rohangásznak😊)

Punker
dec 31 elött lesznek legális árúsok is.....

egy kicsit megbízhatóbb forrás? 😄D
cSuwwi
Ha végigmész pl. a kökin, legalább 5-en fognak megállítani, hogy nem-e kell petárda, stb. Igaz, hogy mind etnikum...

shit happens

na nekem is lenne kérdésem: szerintetek honnan szerezzem be a pirotechnikai eszközöket szilveszterre (petárda, rakéta stb...)? Sajna, ahonnan eddig szereztem, az már nem nagyon foglalkozik ilyesmivel. 😞
[HUN]PAStheLoD
durvvaaaa

amugy meg elolvasol egy 8adikos kemia könyvet és csinálsz puskaport...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Factor_007
de utána garantáltan nem hiv ki a tanár felelni, mert akarja látni hogyan szerencsétlenkedsz egy kézzel

HuAn82
Egyszer elbaszol valamit aztán valamelyik végtagod látja kárát vagy az arcod,szemed,stb...Egy ideig mentõztem összeszedtem néhány ilyen pirotechnikus palántát.Szépen elrendezték a lakást vagy magukat.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dikkma
Puskapor látom láma vagy. Minek akarsz olyannal játszani, amihez nem értesz? Egyszer baszol rá annyi elég.
Gladiator

Factor_007
sose tudhatod melyik tanár szolgált rá a halálra