1217
Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
  • BADE
    Bulizónát érdemes venni,van benne minden jó:)
    Erről már valaki linkelt be képet korábban.
    A főutcán a recsegő sárkánytojás(ilyen hülye nevet) sem rossz,de a rakéta már elfogyott.
  • BADE
    galériába raktam be 1-2 képet
  • BADE
    Tesconál vettem,ott nagyon durva a kínálat,de a Csikin is nyílt,a főutcán egy nagy plakát hirdeti.
  • Punker
    petárdát venni fölösleges
  • Punker
    lol, hol vetted? a főutcán csak gagyik vannak megnéztem
  • BADE
    Bevásároltunk mi is,eddig 10k,de nagy rakétát még nem vettünk.
  • datango
    --
    http://www.skutka.cz/page.jsp?lang=en&firstLevel=730&secondLevel=737&detail=4312&x=48&y=36
    --
    Itt van az én kis aranyoskám! :)
    ---
    It az én aranyom :) - nézzétek ijet vettem 700 ér :) jo nagyon birja a vizalatti "üzemmódot" is :D
  • datango
    petárdát élvezni kell ... az ojan mint egy "kis bomba" :) ... aki nem ért hozzá ugy fogja fel mint danielT. Ennyi.
  • CLINT EASTWOOD9
    Egy 650ft-os 100 lövéses tüzijátékot hány percig lő az égbe? Láttatok már ilyet?
  • CLINT EASTWOOD9
    Azért azt bele kell venni hogy még egy rakéta 600ft 6szál!
    600-ért már tudsz 120kis petárdát venni!
    Úgyhogy a petárda mindig olcsóbb lesz és több "kerete" is.
  • hen-tes
    hát ebből nem :P
  • hen-tes
    ha te megmarkolva gyujtod meg, akkor nagyon ügyes vagy.........
  • LaciMaci
    Szia én azt mondom nem hülyeség annyira a petárdázás igan a tűzijáték jobb de azt minden második lakó kilövi!A petárdát is de az teljesen másmilyen!Érted?
  • BADE
    Hol van még?A fő utcán kívül.
  • mega
    Válaszoljon már légyszíves aki tudja hoy mit csinál a papír TIGER repülő mer nagyon érdekel.El kell dobni és száll vagy csíkot hagy maga után?Még a BULIZÓNÁS képen is rajta van a #253-as hozzászolásban.
    Olyan sokat azért szerintem nem. Lehet peterdát dobálni egész évben? Veszek 100dbot, kimegyek márciusban a Vörösmarty térre, elkezdem dobálni és senki nem szól rám?

Egyébként mindegy, hatalmas marhaságnak tartom a petárdázást, főleg azt ami csak durran egy hatalmasat. A tüzijáték az más.
  • Jimmyke
    Hallod X a Gunba be kell még ugranunk, mert van fasza zöld durrogós labdájuk, csak spur tesóm nem akar adni 1-et sem. :)
  • Punker
    28-31 között több idéglenes bolt is nyílik, pl egerben nincs állandó bolt, most viszont legalább 3 Pyro Pont van (+ a millió fekete árús)
  • CLINT EASTWOOD9
    Csak akkor ezt a tévében mért nem mondják hogy a pirotechnikai I.osztályt lehet lőnni egész évben?
    Mert én eddig csak a pirotechnikai boltban hallottam.
  • XCoMA
    Vazze van piroüzlet: Erzsébet körtéren Pyro Pont, pirotechnikai üzlet, azé te se szóljál be hülyeséget! www.petarda.hu hanem hiszed!
  • tökimöki
    DanielT sok hülyeséget hordtál össze, olvass utánna.

A pirotechnikai törvény
  • datango
    áh , ne hujéskedj má... nem csak durranos petárda hanem mindenféle "piroteknikai" eszköz van ott , még különleges torta gyertya is van meg minden ... és pl nekem juniusba van a szülinapom :) szaal lemegyek en nyaron is a boltba
    Igaz, nyilvánvalóan van pirotechnikai üzlet, de a lakosság csak az év 1 napján veheti igénybe a szolgáltatásait :) Vásárolni persze lehet 365 nap, de nem hiszem, hogy mondjuk egy fülledt júliusi délután felkel a paraszt és aszongya: "Te, anyus, elugrok má a petárdabótba' oszt veszök pár méhecskés meg tudomisén milyen durranósat, hisz közel má' a szilvesztör!"
  • datango
    amit leírtál az igaz...
    1 kivétellel ...:
    ---
    "Namost! Szerinted ki az az elmebeteg, aki egy ilyen szezonális termékre üzletet nyit bárhol az országban, nemhogy Rákoskeresztúron."
    ---

Van piroteknikai üzlet!

Egyébként teljesen igazad van.

A második kitétellel azt hiszem lesznek problémák, tekintve, hogy ma hallottam a rádióban, hogy a vámosok és az ellenőrok egyetlen olyan cuccal nem találkoztak amin lett volna magyar használati utasítás :) Persze lehet, hogy rossz helyen keresték :)
    Kisfijam, ne pörögj ennyire ha nem muszály, hanem üljél le szépen és gondolkodj el azon mi is kérdezel valójában. Magyarországon ezidáig tiltott volt mindenféle "szórakoztató pirotecnikai eszköz" forgalmazása és használata. Idén (talán már tavaly is) már lehet venni, de csak szilveszter előtt pár nappal és csak 31. -én szabad használni. Namost! Szerinted ki az az elmebeteg, aki egy ilyen szezonális termékre üzletet nyit bárhol az országban, nemhogy Rákoskeresztúron.

Több javaslatom is van számodra:

1. Olvass sokat, művelődj, talán helyesen írni is megtanulsz egyszer.
    2. Ne tedd fel egymás után ugyanazt a kérdést a fórumban, úgyse válaszol senki. (Hülye kérdésre még ötödször sem.)
    3. A #310 -es hozzászóláshoz hasonló szövegek is az ellenkező reakciót fogják kiváltani mint amit szeretnél.
    4. Fogjad a 400 Ft-os petárdáidat, szorongassad és örülj neki. (Ha gondolod a seggedbe is dughatod.)

A többiektől elnézést, az off-ért, de kiborulok az ilyen emberektől.
  • datango
    mennyi a tiger raketa ? mert nekem van ojan lentebb talalsz linket lefotoztam !
  • mega
    Nem tudja v-ki hogy a Tiger repülő jó?Mit csinál működés közben ,mert sajnáltam rá a pénzt
  • mega
    Ma vettem olyan rakétát legálisan.200 Ft volt 12 db.üvegbe kell állítani,de nem nagy élvezet fütyül és durran.Vettem még 4 db 25-ös rakétatelepet egyenként 300 Ft-ért.Még dec elején vettem 60 db K0201-es petit 250-ért de a durranásától még a madár se száll le a fáról.Na mindegy ,remélem jól sikerül ez a szilveszter mer 5000-et költöttem eddig petárdára ,rakétára, tűzijátékra.
  • BADE
    Tuti!Mert az egészet fellövi.
  • CLINT EASTWOOD9
    Kék színű 20 lövéses 150ft-os, a papírjáravan írva hogy kézbe lehet tartani!
    Én akkor egy kartonba csavarom és azzal fogom majd meg!
  • datango
    figyi ez az a rúd ami ijen kék és hosszukas csoféleség ?? mert
    nekem is van 1 ojanom és azt multkor leszurtam foldbe s nem ment fel emiatt magasba...
    --
    képed van rola ?
  • datango
    oké zsoké
  • Ronaldo07
    Lehet,próbáld ki úgyis ahogy mondtam!
    Próba cseresznye!
  • CLINT EASTWOOD9
    mi akkor az 1 osztály szart se ér?
    Én nekem olyan van!
    És piacos akkor azt mondod az is rossz?
    DE mit értesz rajta hogy rossz hibás a petárda vagy kissebet durran!
  • Scholes18
    2 alapvető szabály van a petárdáknál:

-Csak 2. osztályú árut vegyél vagy jobbat, de mondjuk olyat még nem láttam
    -Csak olyat vegyél amin van magyar leírás
    a többire rá se nézzél...
    Így ELVILEG nem lehet bajod, Elvileg!
    ja és fontos még ,hogy jól be legyen csomagolva , tehát látszodjon h nem sérülhetet meg.
  • CLINT EASTWOOD9
    Ti azt hogy szoktátok fellőni ami 20-lövéses és egy vékony rúd féleség?
    Az van rá írva hogy kézben lehet tartani, nem lesz a kezednek semmi baja?
    A rúd oldala szétmegy vagy megmarad?
  • datango
    lehet , hogy akkor nekem az a gáz mert én a főldbe szurtam :D

akkor lehet hogy ez a probléma ,nem?
  • Ronaldo07
    Nekem,eddig mind működött!!
    Én kicsi pálinkás vagy konyakos üvegekbe szoktam beleállítani őket!!
  • Punker
    100 forintos cucctól mit vártál ? :)