Rakéta, füstbomba, tüzijáték....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
csak mert stúdiózásban is van analóg meg digi, nem tudtam mire gondol.
kazetta felejtve már réges rég.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert nekem csak analóg van meg.
És kéne a Far beyond is.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
De azért más kategóriában ez is olyasmi.
Fegyverek könyve második fejezet 9-21
"És magasba emelé Szent Attila a Kézigránátot és mondá: 'Ó Uram, add áldásodat a Te Kézigránátodra, mellyel ellenségeidet ficlikké tépheted nagy kegyelmedben.' És elégedett vala az Úr és õk lakmározának bárányt és lajhárt és málét és sós ringlit babbal és orángutánt és zsenget gyökereket és gyönge szekereket.
És szólt az Úr mondván: 'Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen ameddig számolsz, és ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettõig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd! Midõn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend'"
Ámen.
ma rendeltem 100at 600 ft ért :))
gondolom tod menyi akor egy :))
(petárda)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Épp akartam javasolni, hogy valamelyi focibarátot kérdezgessétek!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
) hatalmas tüzijátékot rendeztünk.
Tudom ajánlani a ládát, nemtom mi a pontos neve, de akkor 10 ezer forint volt és vagy 5 percig olyan showt nyomott az égbe, h. csuhaj....aug. 20. hozzá képest 0.
A "zöld rúd" meg hatalmas baromság, durrogtatni....akkor már inkább üvöltessétek a zenét, az legalább nem (annyira
) életveszélyes.
Nem jópofiból csinálja ezt, hanem mert elvállalta.
amugy sztem akkora faszág, ne ezzel éld ki vbeteges hajlamaidat
Nagyobb mennyiség vásárlása esetén ajándék SAM-siteot postázunk!
\"Life is around you and in you.\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
^^