1596
Szal...
-
#1436 jo nagyon az N64, mondjuk hogy ha nem kartridge-os lett volna; hanem cd-s, akkor nem PS1-et veszek hanem N64-et, az tiszta sor..igy viszont sony-fan vagyok... :-P -
#1435 Elvileg... Gyakorlatilag - lehetetlen :) -
lukacsg #1434 van értelmes áron eladó mario kart 64 valakinek? -
#1433 Nem is lelkesedve a Mario Kart 64-ről. Soha nem felejtem el, mekkora élményt nyújtott! -
#1432 emberek hagyjátok ezt,mondjátok hogy mekkora király játék a concer bfd,ultrabrutál poénos,ezt csak sajna gépen tudom nyomni,a zeldákat ,banjokat,donkey64et super mario 64et,stb.. szerencsére n64en nyomtam végig,ilyen igényes platformjátékokat miket a rare csinált még sehol semmilyen gépen nem láttam pedig azokat nem tegnap adták ki!N64 FOREVER! -
orkenyid #1431 Nézd meg az oldal forráskódját -
#1430 Mondjuk ebben egyetértek. Tényleg nem a legjobb oldal, és a neve is ellenszenves. A mobilszámát nem láttam, de elég nagy felelőtlenség kiírni egy ilyen nyilvános helyre. -
orkenyid #1429 Engem (főleg) nem a reklám zavar, hanem az hogy egy teljesen igénytelenül elkészített oldal (a címéről már ne is beszéljünk)! Meg azért annyi eszed lehetne hogy nem írod ki a mobilszámodat egy ilyen oldalra! -
#1428 Ez van :-) -
Derapo #1427 Én sem mert,szerintem jó az oldal szinte "közérdekű" Most csak nekem nem megy vagy nem megy? -
#1426 Én ebbe a reklámozásba semmi rosszat nem találok. -
killer1983 #1425 Projekt64 -et használok én is A legfontosabb dolog a pluginok állítása
egyyik játéknál ez a másiknál az (az eredeti alap Projekt64 ről beszélek 2 db video plugin van) amugy sokszor szar egy ujraindítás segit.
Mondom nezd meg oldalam sextazis.atw.(na mi( -
killer1983 #1424 Szia csak anyit tudok mondani hogy nézz be
a www. sextazis . atw . hu lapra ott megtalálsz mindent
Kösz -
#1423 Nekem a SNES okozott ilyesmi örömöket,de talán ez abból fakad,hogy akkora időzítettem legszebb gyerekkoromat:) Lehet ha N64-em lett volna,akkor ahhoz társultak volna ilyesmi érzések. -
#1422 rájöttem hogy egy játék hiányzik(ott) az életemből mégpedig a conker's bad fur day,az nem volt csak meg "komolyabb" gémek közül,de most gépre leszedtem,az a játék szó szerint besz*rás! -
#1421 Játékélmény szándékosan marad ki, mert a fejlesztők tudják, hogy a látvánnyal lehet a legjobban eladni egy játékot. -
Derapo #1420 Na igen,a régebbi játékok a játékélményre voltak kitalálva,míg a mostaniaknál már sajna a grafikai megjelenítésre koncentrálva megfeledkeznek róla a fejlesztők. -
#1419 Na, és a Super Nintendót? Valóban nagyszerü konzol a Nintendo 64, de az SNES százszor jobb! Azt a játékélményt, amit az SNES nyújt, semmivel nem hasonlítható össze. -
ez kész... :) -
#1417 mindkettőhöz volt szerencsém:) -
#1416 Az hagyján,hogy a gamecube-ot ..na és mi a helyzet a nőkkel? :D -
#1415 És mondd csak, a Gamecube-ot már próbáltad? ;) -
#1414 minden idők legjobb konzolja az N64!!!szerintem...egyik gépen se játszottam olyan játékokkal ami olyan élményt okozott volna,mint a banjok,zeldák,donkey kong 64,super mario 64,diddy kong racing,mario kart és még folytathatnám a sort -
#1413 Hát, tényleg nem könnyű. -
Derapo #1412 Khm..izé..annak minek végigjátszás? Mondjuk elég bonyolult,de meg kell nézni mindenz és akkor jó lesz. -
Kis Nato #1411 Nem tud valaki Mario 64 végigjátszást? -
#1410 Ismerem az érzést! -
rusland #1409 sztem nemjelent meg... nemtalalok semmi oldalt rola... -
#1408 Most akkor megjelent vagy sem?
Én azt mondom nem..mert se leírás a gamefaqs-on(ahol aztán mindenhez van leírás) se ismertető valahol... -
#1407 Habár a linkre rányomva valóban igazad lehet. Nem is értem hogy kerülte el a figyelmemet. Megpróbálom megkeresni valahol -
rusland #1406 most ahogy nezem google-ben... igazad lehet... -
rusland #1405 2003 ev elejen adtak ki a gammat N64-re (elvileg). -
#1404 Igen...ezek a képek még a régi hírekből vannak, amikor még csak a készítés felénél jártak, de aztán abbahagyták és átálltak GC-re -
rusland #1403 Legyszives Egy Project 64 + pluginok osszeallitas leirast sracok! -
rusland #1402 Resident Evil Zero Van Nintendo 64-re is... (elvileg, meglehet venni)
-
rusland #1401 Milyen pluginokat hasznaljak... mert eggyik mind1-k szar kepet ad -
#1400 Hát én úgy tudom hogy nincs...
Csak a 2. rész van meg rá -
rusland #1399 es irjatok kotelezo darabokat nekem, amiket muszaly beszereznem :) -
rusland #1398 ugyhogy igazabol visszahozza a regi N64 minoseget... -
rusland #1397 Az az igazsag hogy eddig csak Zelda futott jol... a tobbi mint texture hibas volt, vagy egyeb.
Hogy allitsam be Project 64-et v. 1964-et?
Egyebkent sztem 1964 progi jobb, probaljatok ki...