N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN-n meglehet venni N64-re... biztos csak GC-re van?
\'danja
Bérbe vehet? reklámfelület...
Resident Evil Zero gamet nemtud valaki? nem talalom sehol...
\'danja
huu... eger pluginra nagyon szuksegem lenne... nemtudnad elkuldeni e-mail cimemre >>> [email protected]
\'danja
The Rom Hustler - For all your emu-rom needs! <<< innen szedem, es mingya gatyaba elvezek ha ezek nemjonnek gyorsabban (82K)
\'danja
Concker's Bad Fury Day
Zelda series
Pokemon Stadium series
stb.
sok maszkalos gamet meg manga rpg-t akarok

Zelda series
Pokemon Stadium series
stb.
sok maszkalos gamet meg manga rpg-t akarok

\'danja
kulfoldi forumokon aztmondjak 1964 0.9.9-et hasznaljak (azt meg fejlesztik, legpopularisabb es legjobb) de en is Project64 1.5-re gondoltam, azt hasznaltam regebben. Kiprobalom mind a 2-t. Mouse plugint nemtudtok, hogy egerrel is tudjam iranyitani, regebben volt. Jatekokat honnan tudok leszedni (regi gyujtemenyem egy CD-n volt, de elveszett)???
\'danja
Video: Jabo's direct3D6 1.5
Audio: Jabo's Dirctsound 1.5
Input(irányitás) Jabo's Directinput7 1.5
Nagyon jó ez az emu!!!! Imádom!
Audio: Jabo's Dirctsound 1.5
Input(irányitás) Jabo's Directinput7 1.5
Nagyon jó ez az emu!!!! Imádom!
Ujra elakarok kezdeni N64-es emu-val gamekat nyomni? Irjatok mar le a legfontosabb dolgokat ehez. Milyen emu, milyen pluginek es scriptek kellenek hozza.
Elore is koszonom
Nintendo For3vA!
Elore is koszonom
Nintendo For3vA!
\'danja
Nah.. néhány napja szervaltam egy N64 et Mario64, Pilotwings el..
hogy mást ne mondjak azota csak a Mario64 megy, vegre egy game ami komolyan elkap, nem volt ilyen a MarioSunshine ota 😊
mostmar csak vért izzadva be kell szereznem hozzá a ritkaságokat.. 😞
hogy mást ne mondjak azota csak a Mario64 megy, vegre egy game ami komolyan elkap, nem volt ilyen a MarioSunshine ota 😊
mostmar csak vért izzadva be kell szereznem hozzá a ritkaságokat.. 😞
www.hordamusic.hu
huhh ide is mien rég volt irva
Az Eternal Darkness spec. 9 ezer Cheapboynál. Lehet olcsóbban szerezni játékokat, csak kicsit utána kell járni.
Egyébként GC tényleg drága, de megéri. 😊
Egyébként GC tényleg drága, de megéri. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
a gc-t szivesen megvennén,nagyon olcso!demo cd van hozzá? mert én 15 000 forintot nem adok játékért az is biztos!!! ami jó és ujj azt nem bagóert adják!
Szívesen, lemondani nem kell róla, vegyél egy GC-t, megéri. =)
Eternal Darkness N64-re indult, de át lett rakva GC-re.. rövidesen beszerzem majd. =) A vélemények szerint zseniális játék, a Silicon Knights (MGS: Twin Snakes) követte el.
csak most nézem,Conker's-t hagytad utoljára? az a legjobb!! legalább játszottál vele már? 10 pontból 12 pontot adok neki!!!!! isteni jó ez a game! a valaha készült legjobb platform? játék.egy csodálatos mûalkotás.azt sem értem,ezt a teljesitményt hogy tudták kihozni a n64-bõl! lást a többi game-t.(tisztelet az egy-két hasonlóan jó grafikájú játéknak).bár nem sok van.
én még keresek egyet n64-re.nem t'om,kiadták-e valaha? Eternal Darkness. hallottál róla valamit?
most szedem le a conker's zenéit mp3-ba 192 kbps minõségben beszarás!!!kurrrvajóóó.
akinek kell vagy száz game,nézzen el ide!!!n64 paradicsom nem fogtok csalódni!
:-)koszi azota tudom,meg le is jott pár száz mega game
gyerekek ,az emu megy xp alatt?
jah, hulla primitív volt mindakettõ, mégis állandóan ezekkel nyomtuk, mert nem kellett kerékfelfüggesztésekkel, légterelõszárny-dõlésszöggel meg ilyesmikkel foglalkozni 😊
pangunk?
Az oldal nem található
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
halihooooo
van vmi?
van vmi?
nah letoltottem mert nagy NGE fan voltam...haat a grafika sztem viszonylag jo zene is feeling is viszont a moviek egy kicsit ellettek rontva..mellesleg tisztara az anime torteneseit koveti..Az Evangelionokkal kell az Angyalokat leolni..bar en mar a masodiknal elakadtam..
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
én nem hallottam még róla...thx a megtisztelõ cimet,csocso nevében is!
nekem 8😊)))))))õõõõõõõõõh.... ugy emléxem van valami olyan szerver ahogy 50 megánként rakhatsz fel fileokat 2 napra..inygenes meg minden.. az tök cool lenne... 50megánként felpakolná mi meg letépnénk..
mondom csinálni kéne vmi rom oldalt... de ennyi rommal a Nintendo nég ükanyánk maniját is kiperelné belõlünk!!!!