N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Van aszem a 80%szazaleka... azaz most neztem meg es megvan az oszes mukodo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
hmm most ujra fogom csomagolni es rairom 3 CD-re!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
wow vazze!!😊) ezt tényleg csunyán ird ki egy DVD re!😊)))) vagy több cd re!!! és dugd el a széfbe!!!!
Sephi
Szinte? Loool!
Az oszes SNES game megvan itt! Sot!!! Japan / Angol nehol francia es nemet verza is van 😊)))

CSOCSO
nehogy kidobd õket!!! ezeket mind nagyon dugd el!😊))))
végy külön vincsit😊 egy 5 gigásat😊) ...tedd be a szekrény mélyére a széfbe!
kéne csinálni egy oldalt..felpakolni az egészet..ehh...csak félek hogy Nintendo nagyon perelne ha szinte az összes gamez tõlük letölthetõ....
Sephi
ahm nekem megvan az oszes SNES game 5200 ROM becsomaglba 1.7 gigaba es ha kicsomagolom 7.6 😊)) (aki asziszi kamuzok annak szivest ajanlom a 7-Zip csomogolo programot) es megvan aszem a 80% a N64 romoknak is 😊))

Letoltotem egy fanatikus FTP-jerol keretik megtekinteni !

ftp.nmtc.peka.nl

u/p

sephi
romz66

CSOCSO
emu nem nagyon.. de mi az uj? van pj64k .. ami multit támogatja neten keresztûl..nem mai mondjuk.
mb66
....killer instict gold....

www.hordamusic.hu

Oldern the 1st
Egyetértek a topik címével. N64 egy csoda. Mario64, Mariokart64, Goldeneye, PD, Banjok, Zelda:MM, Zelda😮OT, DK Racing... hajajj.. 😊

mb66
a mortal trilogyt valamér nembirja az emu én is probáltam..

www.hordamusic.hu

barret
nem hasonlitanám össze a kettõT!...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Gnome
Dejo tudni hogy egy Concerrel jaccotok a Zeldaval meg nem.....nah mindegy mar megvan...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
Nemtom ki jáccotta végig a Zelda2t..amikor dióvá változtat egy maszkos vki...Szal elakadtam benne..A távcsöves muksó kiokit engem errõl a Skullkidrõl és utánna kérdezõsködöm kéne a városban de mindenki elhajt a fenébe...egy idõ után megváltozik a zene és elkezd remegni a föld..mostmár szóbaállnak velem majd mindenki elhagyja a várost..nah mit kéne tenni?

Kössz!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

barret
aha!

Davidus
De az valami menõs ütõs game sub zeroval vagy nem?

V9ykn8_TZL0

barret
nyomasd a mortal kombat mythologies-t az megy rendesen!

Davidus
A zelda megy rajta hûdesok fpsel.

V9ykn8_TZL0

Davidus
2000xp meg gef3ti200

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
mekkora géped van?
Davidus
Letöltöttem az mk trilogyit és szaggat mint a kurvaélet. PJ64 1.5 az emu. Valami ötlet?

V9ykn8_TZL0

barret
valahogy megcsináltam,de nem tudom hogy!lehet hogy a cheat csinálta?conker egy karddal lefejezte az alient!egy hatalmas arzenálból választotta ki.(ott volt a sthyl is közöttük).azért köszi!

CSOCSO
pf...nemvágom
barret
egy jó angolos lefordithatná szó szerint?!..

barret
Once more
he'll jump in. You'll have to be good this time. Dodge his tail attack
and wait till he jumps. Jump his attack a couple more times and drop
him with punches. Now throw him out the last time and enjoy the final
cutscene. Congratulations. The Bad Fur Day is over and Conker is King!

barret
hi csocso!hogy megy a csaló kód?farkat és csokit kaptam,de nem tudok szintet ugrani!neked sikerült?és hogyan?

CSOCSO
van cheat...nem kell mntegetni😊))amugy is folytatni kéne onnan ahol abbahagytam anno és nem átugorva mindent csinálni a tiedét..
barret
tehetnél fel valahova egy mentést!

CSOCSO
há... innen még messze van nagyon a matrix rész...
még egy chapternyivel odébbvan.. elmegyek a hülye öltönyös faszival..ott van a nõm.. erre megkér a faszi hogy egy bombát dobjak be egy kigyo száján keresûl menve egy lyukba...majd amikor megvolt.. kijöttem oda ahol szarszag van.. majd a buzi méhek megint ellopták a méhkast..elmentem érte és én lõttemle a méhkasbol améheket..ennyi.. hja aztán szétharaptam a dagi csontbunkós köcsög seggét a dinóval..
barret
igen...

barret
nagyon rég játszottam már vele,nem igen tudok segiteni.amugy jó mentést adtam? a discos mentést kaptad meg?

CSOCSO
barret!!!!!!!ááárghh.. megharaptam ennek aköcsögnek a seggét...majd újból visszaszereztem a méhkirálynõnek a szarját de ost hova menjek? nemtom merre jártál te meg már elvileg mentél tovább...
CSOCSO
nah sikerült.. pont tudok nyomni egy ugrást igy nem csapodok a falba..
CSOCSO
kurvajo és nemtom mi a fasz van mert ful élettel megyek.. lávapályán versenyzek utcso köcsögöt kéne leütnöm de valamiért kicsit ugrik ez a köcsög és meghal...rohadjon meg
CSOCSO
fasza bazzeg.. azelött van mentésem két mp vel mielött meghalnék... kurvajó
CSOCSO
1) mé nem vagy icq-n?
2)ha ott vagy mé vagy invisible
3)ezekkel a buzi bombákkal mit csináljak? letegyem valahova vagy mi? full nemvágom mi van a bombákkal.. hányat kéne lerakni vagy hova?.. 120 felé mehetnék stb
barret
jó lett? mondj valamit...majd negyed 3 körül leszek.

CSOCSO
barret cmon back to icq
CSOCSO
😊
barret
azért ijen csúnya a graf,mert nem tettem rá élsimitást az már megfogja picit a kareszt 1280x1024x32bit-en...csak ati 8500 le-m van.

barret
istencsászár király játék!!!iszonyat jó a hangulata! mikor a here megkúrja a nagycsöcsû virágot,még azt is hallod amikor elélvez persze csak a háttérben...! kihagyhatatlan game.........

barret

barret

CSOCSO
???
miylen karandras?
CSOCSO
1-2 körül fent leszel?
barret
de régen mintha láttam volna,máriós izé vagy tévedek?...

CSOCSO
oldalam nincsen.. 1.5ös hun pj64 em van... azhem ennek van valami pj64k verzioja ami támogatja a netes gamezt is!!!...
õõõh.. hja igen conker.. .107576757
icq...megkeres engem én áttöltöm...
barret
köszi a cimet! jóóó!

barret
de nem mindenki!

barret
mijen neted van?

barret
nem t'om mirõl beszélsz!mejik emut használod? az enyém tökéletes!ismétlem: t ö k é l e t e s !!!!!
1.5 .