N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az oszes SNES game megvan itt! Sot!!! Japan / Angol nehol francia es nemet verza is van 😊)))
végy külön vincsit😊 egy 5 gigásat😊) ...tedd be a szekrény mélyére a széfbe!
kéne csinálni egy oldalt..felpakolni az egészet..ehh...csak félek hogy Nintendo nagyon perelne ha szinte az összes gamez tõlük letölthetõ....
Letoltotem egy fanatikus FTP-jerol keretik megtekinteni !
ftp.nmtc.peka.nl
u/p
sephi
romz66
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kössz!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
V9ykn8_TZL0
Bérbe vehet? reklámfelület...
he'll jump in. You'll have to be good this time. Dodge his tail attack
and wait till he jumps. Jump his attack a couple more times and drop
him with punches. Now throw him out the last time and enjoy the final
cutscene. Congratulations. The Bad Fur Day is over and Conker is King!
még egy chapternyivel odébbvan.. elmegyek a hülye öltönyös faszival..ott van a nõm.. erre megkér a faszi hogy egy bombát dobjak be egy kigyo száján keresûl menve egy lyukba...majd amikor megvolt.. kijöttem oda ahol szarszag van.. majd a buzi méhek megint ellopták a méhkast..elmentem érte és én lõttemle a méhkasbol améheket..ennyi.. hja aztán szétharaptam a dagi csontbunkós köcsög seggét a dinóval..
2)ha ott vagy mé vagy invisible
3)ezekkel a buzi bombákkal mit csináljak? letegyem valahova vagy mi? full nemvágom mi van a bombákkal.. hányat kéne lerakni vagy hova?.. 120 felé mehetnék stb

õõõh.. hja igen conker.. .107576757
icq...megkeres engem én áttöltöm...