1596
Szal...
  • Charlie64
    Super Smash Bros-al ki játszott? szintén gyűjteménybe való
  • Super Mario
    Már elküldtem neki én a végigjátszást, amúgy nekem is sikerült kijátszanom 120 csillagra. Azért nagyon nehéz 1-1 csillagot megszerezni.
  • Super Mario
    Nekem kéne. De nagyon!!! :-D
  • Charlie64
    de én tudok mindent a Mario 64 -ről minden csillag megvan. fejből vágom az egészet
  • Charlie64
    a Killer Instinct Gold még nagyon király szerintem. meg a zenéi is nagyon tetszenek
  • Charlie64
    Te cserélnéd el a Mario Party 2-3-at vagy neked kéne?
  • Charlie64
    Snes -ezni Pc-n szoktam emulátorban. Mario Donkey K. Metroid és egy csomó királyság van még meg rajta
  • Charlie64
    van Ps1-em de sokkal többet N64 -ezek és próbálok ilyen legjobb játékokat rá megszerezni. Most leginkább a Zelda :majora's Mask-ra hajtok
  • Charlie64
    Pedig a Mario64-et könnyű megszerezni pl a Petőfi csarnokban.
  • Super Mario
    Mario Party 2, vagy 3? Esetleg Mario Tennis? Minden további nélkül cserélnék.
  • Charlie64
    ja én is nagy n64-es vagyok.Zeldázok Donkey Kong64-ezek Mario tennis stb
  • Charlie64
    Hello nincs itt véletlenül valaki aki elcserélné a Zelda: Majora's Mask-ot mondjuk a Mortal Kombat Mythologies Sub-Zero-ra? vagy a Mace the dark age -ra? vagy még van a Tonic Trouble
  • Super Mario
  • roberto0915
    Mario forever!
  • krx
    Perfect Dark, Zeldák, Banjo-k, Donkey Kong, Mario-k stb.
  • lukacsg
    van valakinek egy jó játéka pl: mario cart resident evil2 vagy egy memory expansion pak meg a teteje adok a expansion pak ért 5000 -et tetővel 1 üt
  • dinomano
    jah, felsoroltad legjobb gémeket N64-re; még a Goldeneye-t is be lehet venni a csapatba... Jo kis gép volt; én imadom a kis PS-emet is, vegulis 1 generaciobol valok...de szo mi szo, a PS-t az N64 (ill. N64 emu miatt!!) vettem meg! Még megvan a kb.3-4éve lementett N64gémek nagy része (2 CD-n terpeszkedik otthon...) Ocarina of Time nem ment rendesen emun akkori gépemen; de (nagyjabol ment...picit hang akadt); nagyot sasoltam, h. milyen szép kis gém...Conker meg egyenesen allatsag; azon kivül h. poenözön volt, qrva nehez is... :-P
  • Super Mario
    Ezzel az összes legjobb N64 játékot felsoroltad. Talán még Perfect Darkot is a legjobbak közé lehet sorolni.
  • egypszichonauta
    arra megéri vadászni,nagyon javasolom még a zeldákat(szerény véleményem szerint mai napig a világ legjobb játéka az ocarina of time),banjokat,donkey kong64et (legnagyobb platformjátékok),versenyben mario kart,diddy kong racing(felejthetetlen élmények),ja és a concer's bad fur day-t(poénözön az egész)!!szerintem a legnagyobbak,persze vannak még nagyon jók...
  • deep
    Nekem is van ugye N64, az elsők közt volt a nemrég felhalmozni kezdett gyűjteményben. Van hozzá:
    Killer Instinct, Lylatwars, Waverace, Cruis N' World, Shadows of the Empire

Mario64-re még vadászok:)
  • dinomano
    Neo-geo is jo kis gép... :-P csomo neo-geot toltam, hala az emulatoroknak... :-P Meg Callus-on Cadilacs and dinosaurs + Punisher + Captain commando... :-) mekkora jatektermi gémek voltak! :-P Jah, meg volt még vmi SNES-es autos is MODE 7-el: F-Zero vagy mi...
    N64 tenyleg BEST! Mik vannak?
  • krx
    Szerencsés dolog volt azt beletenni a SNES-be, bár ha nem lett volna olyan drága, és legfőképp kapható is lett volna az SNK Neo-Geo akkor azt vettem volna.

Ja, N64-em a mai napig van jópár klasszikussal...
  • dinomano
    jah, tényleg...egyszer utanaolvastam én is SNES specifikacioknak... rpg-knel is szép dolgokat hoztak ki ezzel a trükkel... :-P (térkép stb...)...meg volt az elöbb emlitett wolf3d; doom+pár hasonszörü tarsa...
  • Super Mario
    Ezzel trükkel dolgozik a Super Mario Kart is.
  • Super Mario
    Textúraforgatás az ún. Mode 7 trükk.
  • dinomano
    Azért Mortal III eleg szep volt sztem... Viszont alig volt rpg Genesis-re; ha jol tudom... Anno havernak volt Genesis-e; SONIC2-vel meg Outrun 2067-el(ha jol emlekszem ez volt a cime); azokat nyomtuk sokat...többi Genesis gémet emu-n lattam...még a helyi könyvtarban (100 ft volt 1 ora net) mentegettem le a gémeket floppykra(régi szép idök...)... :-)
  • deep
    Off ugyen de pont a mortaloknál is lehetett látni, sőt minden játékban, hogy jobb a snes ilyen téren. 2 játékról tudok, ami köztudottan szebb megadrive-on, az Aladdin és a Toystory
  • dinomano
    aham... Bizonyara igazad van - nem tudom pontosan a régi gépek parametereit; de sztem pár gémnél mintha elenkebb szinei lennenek a genesis gémeknek (7UP, Mortal K. 2-3); a SNES viszont a texturaforgatas miatt még a kezdeti "2,5D-s" gémek terén is tudott ujat mutatni...(WOLF 3D pl.) :-P; amikor a Genesis nem... Mondjuk a Golden Axe3 genesis-en a the best szerintem! :-P
  • deep
    A SNES techikailag jobb, több színt tud, stb:
    Palette: 15-bit color depth (RGB555) for a total of 32,768 colors.

Genesis:
    Palette: 512 colors

On-screen colors: 64 × 9-bit words of color RAM, allowing 61 on-screen colors (up to 1536 using raster effects and Shadow/Hilight mode
  • dinomano
    SNES is durva 1 gép volt; igaz a genesis-nek szebb szinei voltak; de hat ugyi a texturaforgatas volt a snes nagy elönye... :-P Meg a sok RPG... :-P Igaz azokat kb. most kezdem felfedezni...visszafele kompatibilitas-szintjen nyomom: PS1-es FF-ek utan sasolom az elödöket+Chrono cross miatt belekukkantottam Trigger-be is...
  • Super Mario
    Egy másik fórumon láttam. Majd megőrültek szegény gyerekek. :-) Én is ugyanezt éreztem, amikor 7 éves koromban megkaptam karácsonyra az SNESt.
  • moralosan
    N64 egy csoda! sry ha már volt
  • dinomano
    Jo volt a kis N64+szép gép volt; de hat a sony elhoditotta a baberokat a warez-közelisegevel... Ha CD-sre csinaljak, mint a PS-t, akkor sztem lekörözte volna... :-P
  • Super Mario
    Biztosan tudjátok, hogy a titok a hardware-ben rejlik. A PS-nek 2 bites hardware-e volt, míg a Nintendo 64-nek 64 bit.
  • deep
    Persze szépek voltak a maguk idejében, hát emlékszem, nem hittem a szememnek PS1 mellett volt nekem N64 is. Lélegzetelállító volt.
  • dinomano
    jah-jah, nem semmi adatmennyiseget zsufoltak bele a keves memoba... :-P Amugy sztem nem gáz a grafika, mai napig PS1-ezem; és a N64 annyiban szebb volt, h. vmi kezdeti hardveres 3D volt benn... + a késöi N64 gémek azért eleg szepek voltak! :-P Pl. a Star Wars-os Starfighter... :-P csak emun toltam sajna N64-gémeket; de még megvannak arhivba...a Conker, a Banjoo-k mekkora gémek! :-P
  • Super Mario
    Pont, hogy ez volt a cscoda a Nintendo 64-ben. Hogy abba a kis kártyába mennyi memóriát tudtak belepréselni. Nekem személy szerint a gép külseje is nagyon tetszik. Jól mutatott a nappaliban, a TV mellett.
  • deep
    Nem tudok róla, hogy lenne. Én a mai napig játszom N64-el, gyerekkororm egyik legmeghatározóbb konzolja volt. Nagyon szeretem:)Mai szemmel helyenként mennyire gáz viszont a grafika:) Épp tegnap szörnyülködtem az ocarina of time-on.
  • dinomano
    ...jah-jah... Pedig mekkora gémek voltak rá... meg nekem tetszett az is, (vegulis az tetszett, ami a hatranya volt..)h. 16 mega-s, 32megas kartyakbol miket ki tudtak hozni gémekböl... :-P Nem volt hozza semmilyen Flash-kartya-hack-elés? Pl. illegalis hazilag eszkabalt; pc-röl tölthetö gémes kartya? :-O
  • Super Mario
    Mindenkinek ez volt a baja, hogy az N64 Cartridge-es. Ezért bukott meg a Nintendo