1596
Szal...
-
#477 hú de szép!én nem találtam képet...nincs nagyobb? háttérnek kéne. -
#476 nemtom.. rég gameztam vele -
#475 Na már megcsináltam a virágos részt :) Most ott akadtam el mikor másodszor kell visszahozni a méhkirálynő kaptárát, be kell menni a másik kaptárba és lőni kell a darazsakat. Le is lövök párat de a végén mindig marad 2, amiket akárhogy lövök, nem bírok megölni, immunisak a golyókra vagy nem tudom :) Nektek nem volt ilyen gondotok? -
#474 ez az a gyonyoruu masinna!:) -
#473 mivan most? nemtudsz továbbmenni? vagy mi? -
#472 ez: -
#471 a gépre gondolsz? -
#470 470. -
#469 melyik az a n64 ???
muti 1 képet ! mer lusta vagyok 4 :D -
#468 Amikor fuggolegesen felemeli a botjat es le akar csapni ugorj oda a tokehez es harapd meg! Majd azutan amikor fogja mert faj neki akkor meny a segehez es abba is harapj bele. -
#467 most szedtem le 64-hez nvidia open-gl plugint.hát még lenne mit csiszolni rajta. perfect dark és a conker nem támogatja. felbontás 1600x1200 max.grafikai beállitás:szép,gyors,felbontás állitás,meg valami három fokozatú izé.ennyi .semmi más állitási lehetőség!jó gyors a cucc. -
#466 na itt tartok!az áriázó szart már lehúztam a klotyóban.hogy milyen szépen énekelt az nem semmi!nagyon hangulatos ez a cucc.aki nem játszik vele,sokat veszit! -
#465 -
rusland #464 461-re valaki valaszt -
rusland #463 fel bal le jobb ez bejott marioban is -
#462 Emberek! Akinek nincs naalog joystickje az ne is jacca a Conkert!
A vegen ugy kell megolni a fooelenseget ahogyan a Mario 64 kellet porgetni Bowsert!!
Ha nincs analog akkor ne is probajatok! Nekem van bazz de nem tudom bealitani ":((( -
rusland #461 most egy olyan resznel tartok hogy egy dinon ulok es egy orlyas a nagy csontjaval kozelit mit kell csinalni mer mar mindenhova haraptam de semmi meg a seggebe is... -
#460 Én is úgy csinálom, csak nintendos ídőkből emlékszem, hogy valahogy lehetett állítani a jetski-k tulajdonságait....na ez most nemmegy. -
#459 nekem is japán... addig nyomkodom,mig elindul. -
#458 hali csocso behavaztál? -
#457 persze mindjárt -
#456 adobe photoshop 7.0.1 -
#455 jokisfijju....:P -
#454 Aha... akkor lerippeled ? :))) -
#453 Te milyen es hogyan csinaltad ezt gifet vagy nem tom mit? -
#452 nekem megvan n64 re:) lerippeljem?:)) -
#451 Na mind1. +próbálok cheat-et találni hozzá. THX.
Wave race +van vkinek nem japánul? -
#450 Tudok , igy hirtelenjeben van is 4 db... mindegyik mas fajta.. ... hivj vagy irj, mailt irsz oda dobantom a szamomat.
-
#449 nemtom beolvastatni a fileokat -
#448 Elküldtem kicsit késve, mert közbe wave race-t nyomtam. Kiváncsi vagyok nálad mi a helyzet.
Hátha ezzel a mentéssel tudod nyomni tovább. -
#447 nekem második szinten azonnal behal az egész.. fekete képernyő és no tovább -
#446 Figyej te tudsz elado Ps2 -ot? Surgos lenne :) -
#445 küld emailbe át a mentést.. ha nincs akokr addig elkezdem nyomni..
barret: a pj64 mappába bazz -
#444 Van valakinek hasonló problémája? A 1080° snowboarding gammába a második szinten a negyedik pálya után mindig kilép a win-be...
5let? -
rusland #443 nekem van 64em... -
#442 akárhova ,vagy egyik mappába? -
#441 nekem nem:))amugy meg a pj64 mappába -
#440 mit kell vele csinálni,hova másoljam? -
#439 mekem eddig is piros volt a feje!bocsi... -
#438 pl szvsz gyorsabb lett..,meghát néhány textura hibát javított..(pl a feje piros nem fehér, stb)