1596
Szal...
-
plattform game experience needed...?:)) -
ez mire jó? -
akkora N64 fanok vannak itt... eppen akad egy elado ... a kutyat nem erdekli?:) -
először nagy szivás!később majd röhögsz,hogy milyen béna voltál. -
nagyon le vagyunk maradva!!:)
amugy it ta file..és nem ini hanem rdx..
www.tar.hu/nwocsocso/rdx.zip
-
nah én is nyomom ujra.. jobb mint savage 4 essel:))))))))amugy van egy uj ini jobb mint az alap!!! -
rusland #431 lacc felugraszra es nyomj es ugrast rajta hogy ne essel ki es addig nyomd amig fel nem er.... -
:))))) -
Most vagyok Conkers-ba annál a résznél mikor a napraforgó mellein kell ugrálni be az odúba. Hát mit mondjak kib@szottul idegesítő, már fél órája ezzel nem bírok beugrani oda. -
ugyis lehet -
nekem 8 gombos gamepaddal megy nagyon jól. -
rusland #426 nekem van ilyen pluginom de meg nemhasznalom mert meg nincs ra szukseg -
nekem át van állítva: A-t a Wre
B-t az A ra R-t a d re előre hátra srb az marad ott a C buttonok si maradnak.. a Z megy a shfitre... -
Kösz a címet!
Ja,kicsit nyakatekert a bill.kiosztás a Project64-ben. -
majd utánna nézek az input pluginoknak... mert ha jo akkor leszedek egy két fps-t meg mindenkinek ajánlom aperfect darkot:) -
hm...az fps ekzhez akkor is jo... -
http://members.brabant.chello.nl/~c.lieberwirth/n64a.htm
a perfect dark egy nagyon jo FPS csakhát bill-en?:)))))))) -
Nekem is elado Mario 64 Mario Kart Pokemon Stadium Star Wars Shadow off the Empire NBA Courtside enyi es ez mind elado +egy transzfer pek surgosen vevot!! -
rusland #418 hat halálra akarjátok rohogni magatokat mint a scarymovie 2 utan akkor mindenfelekeppen a concerst toltsetek -
rusland #417 nekem is van n64em csak keves gameval: perfect dark, golden eye, carmageddon -
Ez melyik jatek amirol beszeltek.Starfox 64? -
mégeccer:nekem oldal kellene,nem a játékok nevei,bár jól jött a tipp.
A Perfect Dark az milyen játék? -
ez nekem írtad?kösz,de nekem a No.1 oldal kellene,ahol a legtöbb N64-es játék van fenn :)
A Kazaa nekem rohadt lassú (modem powah!:)) -
perfect dark
conkers b f d
legend of zelda
ocarina of time
banjoo ttoie
banjoo kazooie
ezek mind 10 pontosak!
-
nekem csak egy kell,...a nagy Ő :))
De tényleg,melyik a legjobb? -
kazaa 59 találat.
-
Lécci mondjatok már egy olyan oldalt(az Emuchinán kívül),ahonnan normálisan lehet letölteni N64-es játékokat.
Csocso,te biztos tudsz párat! -
pj 64 final .ez a best. abszolut jó a hang a conkerban,hihetetlen.stabil 60 fps,igaz csak 800x600x16-on megy...kicsit furcsa,mintha folyamatosan szaggatna játék közben.de sohasem akad meg,és stabil 60 fps ez érdekes...mint amikor autosban érzed hogy,nem ugy reagál a kocsi ahogy kéne.leveszed a felbontást eggyel és máris jó!de itt hiába veszem le,ugyan olyan marad.na ez csak szőrszál-hasogatás volt ez e legjobb emu n 64-re. -
"A Zeldat ott basztak el hogy 3D-be vittek:)"
erdekes, ezek a reszek a legjobbak.. :D
(elen az Ocarina of Time-val :DDDD -
csak az FF-nek kozel nincs olyan 'jatekmenete' mint a Zeldanak... :D -
okkk -
elirtam csocso! a final a legjobb! pj 64 final.the best ! -
Ize en most jaccotam le a Omaha Beach -e Conker stilusban :)))))))))))))) -
hír??, név!!... -
huhh igy hirtelen???....
lesd meg amit belinkeltem ... azok között van egy két hír... -
Milyen nagy nevek vannak N64-re a Conkeren a Paper Marion és a Zeldán kívül? Csak mert ki akarom próbálni őket :) -
küdd el emailomra -
rusland #397 nah mondom a szitut: diszkoban vagyok a barpult mellet volt egy koszorny aki bevolt tekerve kogolyova azt feltoltam egy gombra es emeletre is feltudtam menni es ott is egy gomb
1 es masodik emeleten riszaljak magukat a koszornyek
noi szornyek ha lehugyalom csak orditanak es kesz...
ferfi koszornyek ha hugyalom betekerdnek golyova elcsusznak es a hugyom nem eri el igy felalnak es kepen torolnek
es meg van 3 tarajos osember akik razza a fejuket
HELP ME
-
rusland #396 barret sephi vagy cheapboy esetleg nektek elkuldhetnem a lementesem mert nemtok tovabbjutni rajta :( -
van egy két dolog amit még talán le tudok fordítaní de nem tanulom az angolt.. ezt eddig mind magamtol fordítottam.. a többit már nem nagyon tudom..amugy aszondod a beta jobb mint a végleges??