N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
akok rvegyél magadnak eternal meg starfoxot 16-17 ért😊
cenobite
Itt egy "gyenge" lista arról mi van fent. Nem copyzom be, mert flood-gyanús lennék... 😉

Szóval:
http://www.emuchina.net:8000/goodroms%20list/n64have.txt

gamertag: kenobita

cenobite
Hoppá, most néztem, változott egy kicsit az Emuchina mióta legutóbb voltam. Korlátozva van a felhasználók száma, meg valami jelszóról is szó esik. Szóval próba-cseresznye...

cenobite
www.emuchina.net

Több száz ROM. Kicsit lassú, nehezen indul be néha. Én nagyon sok cuccot húztam le innen. Fõleg wrestling game-eket, iszonyat jók!

CHEAPBOY
Mit adok Nekd,😊
ha kifizeted megkapod.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Van még egy játék, amit feltétlenül próbálj ki: a MarioKart! Nekem még mindíg ez a kedvenc N64-es játékom.
CSOCSO
majd icukán leírom
Sephi
Nem tud valaki olyan szemelyeket akik Budapest vagy kornyeken PS2 mod chipekkel folgalkozik?

Ugyertem van egy gepem amit el kene intezni de sajnos nalunk mar tul draga lett es nem megbizhatoak az itteniek 😞

Ha valaki tud valamit az email pls!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh nagyon jo! A DC++ progival mindet meg elhet talalni csak az a gond hogy tul lassan jonnek onnan. A Mo Szorcs es a GLS progikal rajuk lehet leleni asztan meg szepen letolteni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dikki*yysw
Ehh.. :/ Úgy nézem elég nagy méretû file, modemmel neki sem állok leszedni mert ez a hülye letöltésmanagerje akarja leszedni, amit az oldalon le kell okézni, hogy tölthess.

Valaki nem tudja felrakni pl. SG-re, vagy tar.hu/freeweb/extra tárhelyre?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

barret
kazaa 62 találat...na jó nem mind rom.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
hehh Csíp😊
hozok én neked😊)5db-t plusz te oda adod nekem az eternal-t..és elõre fizetsz mert nincs rá 60 ezrem
CSOCSO
most éppen az aeroboard al vagy mivel nyomtam gördeszkás gamez de vissza a jövõbbe styl..
CSOCSO
jo az csak jelszó kell hozzá
barret
http://vipersroms.cjb.net/

gyraph
Én is ebben a topicban találtam...

http://vipersroms.cjb.net

http://members.brabant.chello.nl/~c.lieberwirth/n64a.htm

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

barret
ezt próbáld meg:http://www.emuparadise.org nem tudom hogy lehet e még letölteni de az oldal még megvan.

gyraph
Hát igen... imádtam ezt a konzolt, mert volt valami egységes megmagyarázhatatlan misztikus világa (na jó ez egy kicsit erõs volt :} )...
de tényleg a Wawe race a 1080° a Zelda a Banjo és még sorolhatnám akkorát ütött akkor, hogy összeszopkodtam magam 😊 Most ugyan xbox-om van, de erõssen lehet, hogy egyszer csak +sértõdöm, és veszek 1 kockát...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
nemtom hol láttam de 1-2 helyen láttam..sms, starfox, eternal..mind mind 12 ezer volt
gyraph
Köszi, már + VAN ...találtam egy puttonnyal...

gyraph
Hi all!

Nincs kedvem végig olvasni a topicot, ezért sorry ha már volt, de tudtok mondani helyet, ahol tuti müködõ ROM-ok vannak és persze EMULATOR
is hozzá? Régen én is nyúztam az N64-et és nekem a maga idejében sokkal jobban bejött mint a PS...
bár a Grand Turismo-t irigyeltem.

CHEAPBOY
No CSOCSO megneztem Media MArktban 17000ft az Eternal Darkness😄D
Mindenhol mi?😄D

Sephi
Ha en most elvagyok nagyon. Egyszeruen nem tudom melyiket jaccam😊

Conkerrel elvagyok asztan kis Paper Mario amit nem tudok abba hagyni es nem is merem jaccani tovabb a Zeldat mert megint nem alszok egesz ejjel😊))

barret
szószerint.s z a l.

CHEAPBOY
Trademark By Sephi..😊)

CHEAPBOY
Szal...

CSOCSO
hja és leszedtem pár n64 versenyzõs gamezt:
wieou64
top gear rally 64
v rally 64
Airborder 64
Destruction derby 64
f1 pole position 64
hídro thunder
SCARS
meg hasonlok
CSOCSO
cora, media markt mindenhol 12 a gc gamez
CSOCSO
tökmindegy hogy 12 ezer most és 17 volt azhem abban állapodtunk meg hogy 6 ezer és visszaadom a gamezt
CSOCSO
most neztem meg mind a kettõt 2001 közepe táján jelent meg
CSOCSO
akkor nálad minden drága kicsi fijam ugyanis 11900ért lehet kapni az eternalt és a starfoxot...
gergou
Ezzel biza egyet ertek!

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
En meg ingyer szereztem conker`s bad fur dayt!!!
Nesztek, ma mar olyan tokeletesen lehet az n64 et emulalni, hogy a conkert is mar majd vegignyomtam, es szebb mint egy alap n64 en, es ez a game isten!!!!

`Take a look to the sky just before you die`

CHEAPBOY
s a heten mindenkeppen kell taliznunk, ok? Hivj, de ne felejtd, el, ahogy ma is tetted, .....

CHEAPBOY
a ps2 egy eve meg 85000ft volt...😊)

CHEAPBOY
16-17, de elobb a mariot rendezuk le😊

CHEAPBOY
Ne hulyits csocso CConker 1000 eves? elobb volt turokom (3) mint Conkerem, jah se ne nagy boltba nezd az arat, ot 234, amikor bejott hozzam, mar nyitasnal 9000ft volt... a Conker meg sohase mnt meg 14000ft ala... a legolcsobb helyen is 20000fttal nyitot, mert 1 nem volt benn hivatalosan, 2 keveset gyartottak belole, s nem sokat hoztak be belole. s egy csoppet jobb jatek mint a Turok 3.... ezek meg is szabtak az ertekert, turok 3bol mint a tenger annyit tudok szerezni Conkerbol csak 1et 1et, na melyik az ertekesebb?

Nem igy tortennek az arszabasok.

23.... van ahol a Zelda ketto meg most is 22000ft.. aki ott megveszi annak reszvetem.
A magamet meg 5000ftert szervaltam.

CSOCSO
csíp..mennyi nálad most egy eternal és egy starfox?
CHEAPBOY

CHEAPBOY
😄DDDDD

Sephi
Sztm soha mert nekem alapbol be van scriptelve 😊

CSOCSO
P64 MAGYARUL!!!
Nah itt a 0.5 ös ferdítás..ami már eléggé magyaros😊)
nyah.. www.tar.hu/nwocsocso/p64hunv05.zip
CSOCSO
turok 3 at conkerra??? ha azt mondod hogy a t3 olcsobb mint a conker akko rmegverlek esküszöm.. a conker már 1000 éves a t3 meg 1 éve volt 23 ezer
CHEAPBOY
Bagoly mondja.😄DD

CSOCSO
nem autos...inkább motoros.. olyan mint f zero
Sephi
Es 100!!!

Sephi
Nekem nem teccenek a autos gamak😊

CSOCSO
szedd le még az extreme g 1 et talán 2-t!!! az elsõ rész nagy kedvencem volt😊)!!!
CSOCSO
hát igen.. meglestétek a fordításomat?😊 ugy felbasztam az agyam hogy szar a conker, mert lassu hogy gyorsan neki álltam fordítani😊))
Sephi
Eros melyseg😊))))

Nah lenyeg az hogy hogy a budos eletben senki sem fog nekem ennel szebb jatekot mutatni egyenlore. PC-re keszulnek a 3d-es jatekok amik 650 megasak es megis olyan atvezetokkel amik nem kulon megmunkalt filmek. Es akkor az ember 64 megat letolt es olyat kap amit meg nem latot!