1596
Szal...
-
#521 www.ign.com
ott n64 részleg és ott kereséglj a guide-k között.. én pl a conkert megtaláltam...(csak angol:( -
#519 ?? -
#518 the bat kész! -
#517 akkor mindegy... -
#514 Fijam te tejesen el vagyol tevedve! O mar a Rock Solid resznel van nem az elejen!
Vagy az is lehet hogy en vagyok nagyon eltevedve?
Mert vegulis lehet az elejen is a nagy sarkany is dehat a leiras inkabb a testorre illik... -
#513 visszamesz egy kicsit a szörnytől..és van egy kallantjú a falon huzd meg és még egy két kis párkánnyal ugrálj vissza..ot menj be az ajton és kapd el a kulcsot:9 aztán megkapod a tepsit:) és bazd vele pofán a szörnyet:) -
#512 Aldozd fel a kis dinot ami kibujik a tojasbol ott van a barlangban jo hatul! -
#511 nem ugrik be...hol vagy? a játék elején? -
Xboxman #510 kösz,most sikerült eljutnom addig a kőszörnyig!kinyitottam az ajtott de a benga állat miatt nem toik átjutni! -
#509 denevér vagyok,leszarom a mandtót elviszem a nagy dögnek.erre a marhája beleesik a daráloba... -
#508 :))) mindenki játszik... -
#507 hamar elmúlik a csoda... -
#506 engem nem akasztott meg a progi....
-
#505 hihe jó jaz? neve után kissebb méretüre saccoltam. mi van a conker's sel? kicsit brutálisan nehézre sikerült...egyfolytában anyázom a játék elkövetőit,de akkor is végignyomom!!!méhes rész igen nehéz volt a surf-ről nem is beszélve... -
#504 Hihe most jaccom ujra a Paper Mariot :) rulez -
#503 keresd a madárijesztőt,aztán irány felfelé a hidra,és agyonvágni a nagy dögöt. -
#502 án=én... -
#501 már án is szivok,mert a leirásom másik fele nincs meg...2001 oktoberi konzolban van,sajnos az nincs meg jajj de kár... -
#500 békén kell hagyni. az még nekem sincs meg..nyomom vagy 20 órája... -
Xboxman #499 bazz én az első helyszínen sem tok tuljutni:(Bemegyek a barlangba ahol a vízesés van és egy dolláremberke ordítozik ,ott nem tom mi a rákot kell csinálni:( -
#498 LOOOOOOL -
#497 néha még a dagi pöcse is látszik,mikor leesik a gatyája! -
#496 ez már történelem... -
#495 -
#493 na,bent vagyok a disco-ban!beszarás ez a progi.eldobom az agyam,kurrrvajoooooooó!a fiuk segitettek,de nem jöttek be sajnos... -
#492 help!elakadtam.megöltem a kis dinót,fejemen a prém,és nem tudom mit kell csinálni!csak futkosok ide-oda,és a banda követ! -
#491 arghh:))) -
#490 Jah az a jelenetek tok rulez volt:)))))
Tiszta Matrix? Nem! Egy az egyben matrix volt:) Mar a ruha meg a storyline annak a resznek hihe :) -
#489 meghát matrix modban kéne:)) tényleg ha valami matrix résznél van akkor az küldje már el emailomra a mentést!!thx -
#488 szvsz hatalmas feeling multiban.. csak netre kellett volna kihegyezni:) -
#487 én csak kazaa-n néztem...ott nincs,illetve nem a gépről. -
#486 most nyomtam agyon a kis dinót. -
#485 conkerban full olyan multiban a háttérzaj mint a MOH ban:)) kuuurvajó:) csak conker elöbb volt.. -
#484 A MOH-ban :)))) -
#483 mi a feneben van ohama beach??? Conker? -
rusland #482 hat en egyenlore omaha beachen tartok tiszta rulz :) -
#481 ird be a keresobe hogy nintendo 64 vagy ultra 64... fogsz talalani nem keves jo kepet.
-
#480 mi a baj az analoggal?? -
#479 Hmm en mivel nem tudok jaccani Conkert az analog miatt probalok Zeldazni de unalmas... asztan a Paper Mariot is megunja az ember. -
#478 mindent a maga idejében...két gamét nyomok egyszerre.egyik nap eggyik másiknap másik.