1596
Szal...
  • CSOCSO
    www.ign.com

ott n64 részleg és ott kereséglj a guide-k között.. én pl a conkert megtaláltam...(csak angol:(
  • CSOCSO
    ??
  • barret
    the bat kész!
  • CSOCSO
    akkor mindegy...
  • Sephi
    Fijam te tejesen el vagyol tevedve! O mar a Rock Solid resznel van nem az elejen!

Vagy az is lehet hogy en vagyok nagyon eltevedve?
    Mert vegulis lehet az elejen is a nagy sarkany is dehat a leiras inkabb a testorre illik...
  • CSOCSO
    visszamesz egy kicsit a szörnytől..és van egy kallantjú a falon huzd meg és még egy két kis párkánnyal ugrálj vissza..ot menj be az ajton és kapd el a kulcsot:9 aztán megkapod a tepsit:) és bazd vele pofán a szörnyet:)
  • Sephi
    Aldozd fel a kis dinot ami kibujik a tojasbol ott van a barlangban jo hatul!
  • barret
    nem ugrik be...hol vagy? a játék elején?
  • Xboxman
    kösz,most sikerült eljutnom addig a kőszörnyig!kinyitottam az ajtott de a benga állat miatt nem toik átjutni!
  • barret
    denevér vagyok,leszarom a mandtót elviszem a nagy dögnek.erre a marhája beleesik a daráloba...
  • CSOCSO
    :))) mindenki játszik...
  • barret
    hamar elmúlik a csoda...
  • CHEAPBOY
    engem nem akasztott meg a progi....
  • barret
    hihe jó jaz? neve után kissebb méretüre saccoltam. mi van a conker's sel? kicsit brutálisan nehézre sikerült...egyfolytában anyázom a játék elkövetőit,de akkor is végignyomom!!!méhes rész igen nehéz volt a surf-ről nem is beszélve...
  • Sephi
    Hihe most jaccom ujra a Paper Mariot :) rulez
  • barret
    keresd a madárijesztőt,aztán irány felfelé a hidra,és agyonvágni a nagy dögöt.
  • barret
    án=én...
  • barret
    már án is szivok,mert a leirásom másik fele nincs meg...2001 oktoberi konzolban van,sajnos az nincs meg jajj de kár...
  • barret
    békén kell hagyni. az még nekem sincs meg..nyomom vagy 20 órája...
  • Xboxman
    bazz én az első helyszínen sem tok tuljutni:(Bemegyek a barlangba ahol a vízesés van és egy dolláremberke ordítozik ,ott nem tom mi a rákot kell csinálni:(
  • CSOCSO
    LOOOOOOL
  • barret
    néha még a dagi pöcse is látszik,mikor leesik a gatyája!
  • barret
    ez már történelem...
  • barret
  • barret
    na,bent vagyok a disco-ban!beszarás ez a progi.eldobom az agyam,kurrrvajoooooooó!a fiuk segitettek,de nem jöttek be sajnos...
  • barret
    help!elakadtam.megöltem a kis dinót,fejemen a prém,és nem tudom mit kell csinálni!csak futkosok ide-oda,és a banda követ!
  • CSOCSO
    arghh:)))
  • Sephi
    Jah az a jelenetek tok rulez volt:)))))

Tiszta Matrix? Nem! Egy az egyben matrix volt:) Mar a ruha meg a storyline annak a resznek hihe :)
  • CSOCSO
    meghát matrix modban kéne:)) tényleg ha valami matrix résznél van akkor az küldje már el emailomra a mentést!!thx
  • CSOCSO
    szvsz hatalmas feeling multiban.. csak netre kellett volna kihegyezni:)
  • barret
    én csak kazaa-n néztem...ott nincs,illetve nem a gépről.
  • barret
    most nyomtam agyon a kis dinót.
  • CSOCSO
    conkerban full olyan multiban a háttérzaj mint a MOH ban:)) kuuurvajó:) csak conker elöbb volt..
  • UNREG
    A MOH-ban :))))
  • CHEAPBOY
    mi a feneben van ohama beach??? Conker?
  • rusland
    hat en egyenlore omaha beachen tartok tiszta rulz :)
  • CHEAPBOY
    ird be a keresobe hogy nintendo 64 vagy ultra 64... fogsz talalani nem keves jo kepet.
  • CSOCSO
    mi a baj az analoggal??
  • Sephi
    Hmm en mivel nem tudok jaccani Conkert az analog miatt probalok Zeldazni de unalmas... asztan a Paper Mariot is megunja az ember.
  • barret
    mindent a maga idejében...két gamét nyomok egyszerre.egyik nap eggyik másiknap másik.