N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
hú de szép!én nem találtam képet...nincs nagyobb? háttérnek kéne.

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
nemtom.. rég gameztam vele
Lacc
Na már megcsináltam a virágos részt 😊 Most ott akadtam el mikor másodszor kell visszahozni a méhkirálynõ kaptárát, be kell menni a másik kaptárba és lõni kell a darazsakat. Le is lövök párat de a végén mindig marad 2, amiket akárhogy lövök, nem bírok megölni, immunisak a golyókra vagy nem tudom 😊 Nektek nem volt ilyen gondotok?
CHEAPBOY
ez az a gyonyoruu masinna!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
mivan most? nemtudsz továbbmenni? vagy mi?
CSOCSO
ez:
barret
a gépre gondolsz?

barret
470.

hen-tes
melyik az a n64 ???
muti 1 képet ! mer lusta vagyok 4 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
Amikor fuggolegesen felemeli a botjat es le akar csapni ugorj oda a tokehez es harapd meg! Majd azutan amikor fogja mert faj neki akkor meny a segehez es abba is harapj bele.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

barret
most szedtem le 64-hez nvidia open-gl plugint.hát még lenne mit csiszolni rajta. perfect dark és a conker nem támogatja. felbontás 1600x1200 max.grafikai beállitás:szép,gyors,felbontás állitás,meg valami három fokozatú izé.ennyi .semmi más állitási lehetõség!jó gyors a cucc.

barret
na itt tartok!az áriázó szart már lehúztam a klotyóban.hogy milyen szépen énekelt az nem semmi!nagyon hangulatos ez a cucc.aki nem játszik vele,sokat veszit!

barret

461-re valaki valaszt

\'danja

fel bal le jobb ez bejott marioban is

\'danja

Sephi
Emberek! Akinek nincs naalog joystickje az ne is jacca a Conkert!

A vegen ugy kell megolni a fooelenseget ahogyan a Mario 64 kellet porgetni Bowsert!!

Ha nincs analog akkor ne is probajatok! Nekem van bazz de nem tudom bealitani "😞((

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

most egy olyan resznel tartok hogy egy dinon ulok es egy orlyas a nagy csontjaval kozelit mit kell csinalni mer mar mindenhova haraptam de semmi meg a seggebe is...

\'danja

gyraph
Én is úgy csinálom, csak nintendos ídõkbõl emlékszem, hogy valahogy lehetett állítani a jetski-k tulajdonságait....na ez most nemmegy.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

barret
nekem is japán... addig nyomkodom,mig elindul.

barret
hali csocso behavaztál?

CSOCSO
persze mindjárt
CSOCSO
adobe photoshop 7.0.1
CHEAPBOY
jokisfijju....😛

gyraph
Aha... akkor lerippeled ? 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Sugam
Te milyen es hogyan csinaltad ezt gifet vagy nem tom mit?

CSOCSO
nekem megvan n64 re😊 lerippeljem?😊)
gyraph
Na mind1. +próbálok cheat-et találni hozzá. THX.

Wave race +van vkinek nem japánul?

CHEAPBOY
Tudok , igy hirtelenjeben van is 4 db... mindegyik mas fajta.. ... hivj vagy irj, mailt irsz oda dobantom a szamomat.

CSOCSO
nemtom beolvastatni a fileokat
gyraph
Elküldtem kicsit késve, mert közbe wave race-t nyomtam. Kiváncsi vagyok nálad mi a helyzet.
Hátha ezzel a mentéssel tudod nyomni tovább.

CSOCSO
nekem második szinten azonnal behal az egész.. fekete képernyõ és no tovább
Sephi
Figyej te tudsz elado Ps2 -ot? Surgos lenne 😊

CSOCSO
küld emailbe át a mentést.. ha nincs akokr addig elkezdem nyomni..

barret: a pj64 mappába bazz
gyraph
Van valakinek hasonló problémája? A 1080° snowboarding gammába a második szinten a negyedik pálya után mindig kilép a win-be...
5let?

nekem van 64em...

\'danja

barret
akárhova ,vagy egyik mappába?

CSOCSO
nekem nem😊)amugy meg a pj64 mappába
barret
mit kell vele csinálni,hova másoljam?

barret
mekem eddig is piros volt a feje!bocsi...

CSOCSO
pl szvsz gyorsabb lett..,meghát néhány textura hibát javított..(pl a feje piros nem fehér, stb)
CHEAPBOY
plattform game experience needed...?😊)

barret
ez mire jó?

CHEAPBOY
akkora N64 fanok vannak itt... eppen akad egy elado ... a kutyat nem erdekli?😊

barret
elõször nagy szivás!késõbb majd röhögsz,hogy milyen béna voltál.

CSOCSO
nagyon le vagyunk maradva!!😊
amugy it ta file..és nem ini hanem rdx..
www.tar.hu/nwocsocso/rdx.zip
CSOCSO
nah én is nyomom ujra.. jobb mint savage 4 essel😊)))))))amugy van egy uj ini jobb mint az alap!!!
lacc felugraszra es nyomj es ugrast rajta hogy ne essel ki es addig nyomd amig fel nem er....

\'danja

CSOCSO
😊))))
Lacc
Most vagyok Conkers-ba annál a résznél mikor a napraforgó mellein kell ugrálni be az odúba. Hát mit mondjak kib@szottul idegesítõ, már fél órája ezzel nem bírok beugrani oda.
CSOCSO
ugyis lehet