1596
Szal...
  • inaki ramirez 1
    na ja....
    és valami uj oldal,na?esetleg?
    :-)

• gyraph
    Én már biztos nem fogom újra leírni (szerintem a többiekel egyetemben) hogy honnan lehet konkrétan tölteni, de annyit segíthetek, hogy erről szólt eddig a forum...
  • gyraph
    ................ :)))
  • barret
    majdnem...
  • barret
    perfect!
  • barret
    ezt a játékot sajnos nem ismerjük.
  • inaki ramirez 1
    ez ok,de áálandóan visszadobja a jelszókérő panelt.:(
    nade!legalább beregisztráltam magam a emuchina forumába..nem tudom lesz e értelme......:-)
    figyi jo focis gamék ,mik vannak n64-re?
  • inaki ramirez 1
    BlaBlus:na most probáltam azt a linket amit megadtál,de nem ,nem megy......
    valami tartomány-t is be kell irni
    az mi?

• inaki ramirez 1
    az fasza akkor megint ugyes voltam........
    sorry!
  • BlaBlus
    Jah ez MAME volt, de a goodrooms alatt van n64 is :)
  • BlaBlus
    Az furcsa lenne mert mar masfel napja avval toltok, epp most is :) (A CD-s image -ekhez nem jo! Viszont az http://mame.emuchina.org/mame%20all/roms/ alatt eleg sokminden van...)
  • inaki ramirez 1
    BlaBlus:szintén nem jo a pass.......
  • BlaBlus
    BUEK :))
  • gyraph
    Igen persze a pc fanoknak is :)
  • barret
    B.U.É.K. minden n64,és pc fan-nak!
  • gyraph
    Boldog új évet kivánok minden N64 fun-nak!
  • CSOCSO
    itt is mindenkinek buké..
  • Barpi
    B.U.É.K Mindenkinek!
  • BlaBlus
    The password will often change

user:emuchina
    pass:happynewyear

please read download faq first thx.

• inaki ramirez 1
    PCLamer
    a jelszo vagy a név nem muxik.......
  • inaki ramirez 1
    PCLamer:koszi kiprobálom
    mindenkinek buék!!!!!!!!!!!!!!!!
    de tuttok oan oldalt ahol fonn van sorolva a legtobb n64 game screenshootokal,mert hiába látom a cimet de nem tudom mit is takar.....
    ja!és koszonom a segitségeket!!!!!!!!!!

• CSOCSO
    hát egy jobb proci (600 felett ...akár kétszeres) és minimum 32 megás video kártya...
  • gergou
    Mielott boldog uj evet kivannek minden kedves n64 rajongonak,

BlaBlus: Tedd ezt: Toltsd le a project 64 1.5 valtozatat a www.emulation64.com rol, majd tomoritsd ki, es inditsd el. Ezt kovetoen valaszd ki a fenti panelbol az options-t, majd a settingst. Itt valaszd ki a jabo`s d3d 6.1 es plugint, majd ok.
    a tobbi plugint is kivalaszthatod ha gondolod( input, es audio, de alapbol be van alitva ez az...)
    Ezt kovetoen az options ful alatt beallithatod a grafikus dolgokat( felbontas egyebek...)
    Ezt kovetoen majd a legtobb game futtathatova valik, de mielott kiprobalnad, nezd meg a programhoz mellekelt game faqt, hogy nincs e valami gondja.....

Na boldog uj evet all!
  • BlaBlus
    Szoval tenyleg jol jonne a segitsegetek... A rom -okat az emuchina -rol toltottem... A Mortal Kombat -okat szivesen megneznem, szoval pleaze, es ne csak annyit, hogy configold be meg valassz plugint!!
  • BlaBlus
    Bocs de En nem ertem errol a keprol, hogy hogy vannak config -olva az emuk ezekhez a jatekokhoz, lehet hogy lama vagyok (sot biztos!), de vissza neztem a forumot es tovabbra sem latom, hogy mit hogy kellene config -olnom, raadasul a plugin -t sem ertem, mert Nekem a Graph -hoz a Project64 csak egy plugin -t ajanl fel :(( Le lehet vhonnan tolteni tobbet is?? Legyszives segitsetek, hogy hogy tudnam beallitani az emumat... Nekem a kovetkezo gamak vannak meg: "Automobili Lamborghini (E) [o1].zip" "Baku Bomberman (J) [!].zip" "Batman Beyond - Return of the Joker (U) [!].zip" "Bio Hazard 2 (J) [!].zip" "Bomberman 64 - The Second Attack! (U) [!].zip" "Buck Bumble (E) [!].zip" "Castlevania - Legacy of Darkness (E) [o].zip" "Centre Court Tennis (E) [h1] (cartname).zip" "Chameleon Twist (E) [b1].zip" "Charlie Blast's Territory (E) [o1].zip" "Chopper Attack (E) [b1].zip" "Clay Fighter - Sculptor's Cut (U) [!].zip" "Cruis'n USA (E) [!].zip" "Dark Rift (E) [!].zip" "diddy kong racing "Donald Duck - Quack Attack (E) [!].zip" "Doom 64 (E) [!].zip" "Dr. Mario 64 (U) [!].zip" "Dual Heroes (E) [!].zip" "Duke Nukem - ZER0 H0UR (E) [!].zip" "Duke Nukem 64 (E) [!].zip" "Earthworm Jim 3D (E) [!].zip" "ECW Hardcore Revolution (E) [!].zip" "Excitebike" "FIFA 99 (E) [!].zip" "Fighter's Destiny (E) [!].zip" "Flying Dragon (E) [!].zip" "Mace - The Dark Age (E) [!].zip" "manic miner - hidden levels by redbox (pd).zip" "Manic Miner by RedboX (PD).zip" "Mario Kart 64 (E) (V1.0) [b2].zip" "Mission Impossible (E).zip" "Mortal Kombat 4 (E) [!].zip" "Mortal Kombat Mythologies - Sub-Zero (E) [!].zip" "Mortal Kombat Trilogy (U) (V1.2) [!].zip" "Paperboy (E) [!].zip" "Space Invaders (U) [!].zip" "Tetrisphere (E) [!].zip"
  • barret
    ja,és nekem1300-as amd-vel csinálja ugyan ugyan ugy mint neked 900-al.nem a proci kevés neki.
  • barret
    a plugin-okat kell probálgatni..ez van nálam is,játéka válogatja.egyszerre egy játékkal játssz amihez beállitod az emut,vagy minden játékhoz egy emu,más beállitással.
  • inaki ramirez 1
    gépigényrol csak annyit hogy nekem egy szimpla tnt 2 ultra-val semmi sem akadt..
    olyan beálitásokkal amit itt a forumon láttam...
  • inaki ramirez 1
    emuchina
    nekem állandoan valami jelszót akar.......
  • BlaBlus
    Ez csak vicc, ugye?
  • CSOCSO
    mert kell neki egy 1400 es gép gef 3al..:(
  • gyraph
    Mace ... egyértelmű.
  • CSOCSO
    project 64 a legjobb...
    verekedős: Mace ( valami hasonló:) talán dark mace..meg van még egy kettő
  • barret
    n64,ennyi.aztán annyi találat amennyire kazaa-t beállitottad...
  • inaki ramirez 1
    oké az lesz és az eddigi helpekért is koszi
    de te mit ajánlasz/me nem nagyon ismerem a kazaa-t/mit irjak be a keresőbe elég a gama neve?
    egyébként tegnap éjjel én is kerestem valami webes letolto helyet,de sehol semmi.....
  • gyraph
    Miért nem próbálod meg a kazaa-t? Én is onnan szedtem a a játékok 90%-át. A többit pedig a már jól ismert linkekről... Ha találok vmi. új helyet azért szólók.
  • gyraph
    Hát igazán nem kerestem kimondottan 2D-s játékokat rá, de azt hiszem a Yoshi story, Papermario, Clayfighter és biztos van még néhány...
  • inaki ramirez 1
    gyerekek plííííííz egy két linket........
    mert igy el fog fogyni a lelkesedés.
    :-)
  • BlaBlus
    OK :) Akkor tudnal mondani egy par game nevet ami 2D -s? Koszi!
  • gyraph
    Apró válasz: Nem.