1596
Szal...
  • inaki ramirez 1
    gergou:igaz,boccs de nagyon kossz!!!!!

• Lacc
    Azt meséld már el plz hogy hogy jutottál tovább az "It's war" fejezet utolsó szakaszán ahol aknavetős medvéket kell felrobbantani aknavetővel? :) Az első 3-at valahogy még megölöm de aztán még időre el kell jutni a csónakig és még jön néhány medve ami állandóan kinyír :(
  • gergou
    En azt mondom, ne add fel, en ma fejeztem be a Conkert, es meg kell allapitanom, eletem egyik legjobb jateka! A vegso osszecsapasnal azonban lehetnek gondok, de talaltam ra megoldast, majd ha eljuttok odaig elmeselem.
    Jo jatekot.
  • barret
    de legalább van benne kihivás..szép mikor potyog a könnyed játék közben!
  • Hitm@n
    Ettől féltem én is,hogy ezután csak nehezebb lesz! :))
  • Hitm@n
    Ok,kösz!
  • gergou
    Mar bocsi, de ezt az oldalt nem Csocso ajanlotta, hanem en.... Egyebkent meg elofordul, hogy 2 nap szunetel egymasutan. Probald addig, amig nem muxik...
  • inaki ramirez 1
    csocso:koszi!!!!!!!!!!http://gamesecia.netfirms.com/n64/n64.htm

ezen az oldalon ki volt irva hogy 26-án lesz ujra aktiválva az oldal ,megnéztem ma hajnalban + ma délután,és má most délután az volt kiirva hogy 27.én lesz aktiv.
    na most akkor kb hány órakor kel fell menni ,letolteni?

thnx.
  • CSOCSO
    belenyulást ugy értettem hogy olyan mint egy scandisk..átméretezi pontos méretre átkonvertálja rom bol z64-é meg hasonlok..felelseges mert rohadtul nem lehet érteni mit lehet vele csinálni...amugy majd adok linket ahol van leírás de nemjön le az oldal..
  • inaki ramirez 1
    csocso:irod hogy valamelyik gamaba belenyultál a goodn-el..
    na!ezt hogy csináltad,hogy lehet egyáltalán ezt megcsinálni?
    gyerekek a biofreaks-ban vannak egyáltalaán speciális mozdulatok,vagy csak az az egy?

koszi.
    főleg a turelmet...........

• cenobite
    Nem tudom volt -e már, én innen szedtem le elég sok n64-es játékot: www.tar.hu/rom_world

És ha a wrestling játékokat kedvelitek -mivel pc-n ebből sincs túl sok -, akkor egy új - hmmmm...szóval saját gyermek, bocs, ha spam-szagú az üzenet :).... - oldal: www.tar.hu/hwgp
  • CSOCSO
    te pc-s vagy?
  • gergou
    Ok, orulok, hogy tetszik az n64, de a ps2 egeszen jol ismerem, abban igazad van, hogy az xboxot nem kene ugy fikaznom, hogy nem ismerem, mert nagyon sokat nem jatszottam xes gammakkal, azonban videokat, es screeneket majd minden gamebol lattam. Egyvalami azonban biztos, hogy majdnem minden x game van ps2 on is, es pcn is( par kiveteltol eltekintve), szal az xbox eleve nem erdekel...
  • UNREG
    neked komoly értelmezési problémáid vannak, hol látod, hogy nem tetszik az n64???
    az meg röhej, hogy úgy fikázod az új konzolokat, hogy semmit nem ismersz rajtuk, csak a gyűlölet süt belőled.
  • gergou
    Unreg, ha nem tetszik az n64, akkor ne irj ebbe a topicba... Egyebkent meg egyet ertesz vagy nem, az n64 nekem jobban tetszik mint az uj generacios konzolok... Hogy miert? Hat pl: a Conker`s Bad fur day miatt... Ha lesz ilyen nagysagu game ps2/xboxon egyszer, akkor talan megvaltozik a velemenyem, de jelen pillanatban szegyen, hogy egy 96 os konzol jobban meghoditja a szivemet mint a maiak, de talan ez nem baj, mert igy tudok igazan orulni neki:), mintha minden nap kijonne egy ilyen game az ujakra.....
  • Krinyo
    ugy igazán nemérdekel...
  • UNREG
    már nem veszik, ezt sem tudod?
  • Krinyo
    n64 egy csoda...hogy veszik..
  • UNREG
    "En nem a konzolok ellen harcolok, hanem a ps2/xbox ellen!"

de minek?? ez valami perverzió??
  • gergou
    En nem a konzolok ellen harcolok, hanem a ps2/xbox ellen!
    Ember, hol lesz neked ilyen gamet ps2re???

Ez csak n64re( es az emulator voltabol) pcre van, es fossaveri az osszes gagyi jatekodat!
  • UNREG
    vazze ember!!! itt vered a nyálad egy konzolra, a pc-s játékok topikban meg halálra fikázod a konzolokat, te sem vagy normális!!!
  • gergou
    felre irtam vazze:
    Conker`s Bad fur day.
  • gergou
    Szoval nem tudtad legyozni a last bossot a conkerben??

Hat en megtettem!!, ahogy mondtam, billentyuzettel barmit meg lehet csinalni!

Ja, es ez az eletem egyik legjobb jateka: Conker`s Cad Fur Day. Mindig emlekezni fogok ra
  • gergou
    Bassza meg, ezt el se hiszem! Ez a conker...Bazz, most meg matrix parodia, de milyen allat,
    Ilyen gamet meg nem ertem, ez leirhatatlan!!!
  • gergou
    jaja, de:

Tegnapp hajnali 2 ig nyomtam a conker`s bad fur dayt, es azt kell mondjam ez a game tobb egy platform jateknal! Hihetetlen, ez a D-nap parodia, majd mindenki meghal, es conker szivart vesz a szajaba, elokapja az automata gepfegyvereket, es irany a teddi macik irtasa! Ez valami csodalatos, mar haladok a vege fele, es legyozom a foellenseget is!

Egyebkent tenyleg a banjo kazooie is remek game, en is jatszottam vele rengeteget, csak elvesztek valamikor a saveim( a 2. palyarol), es meg lusta voltam ujra kezdeni, de az is jon majd
  • Sephi
    Aszt hogy majd december 26-odikan lesz ujra elerheto a file de siessel mert lehet megint letoltik tobben es akkor megint varni kell majd ra,.
  • inaki ramirez 1
    gergou:az oldalon amit ajánlottál,ha rákattintok 1 gaméra ezt irja ki:The website you have requested has exceeded its daily cgi-script quota and has been temporarily de-activated. It will automatically be re-activated on Dec 26, 2002.

If you are the owner of this web site you can re-activate it immediately by logging into your Member Tools located at http://www.netfirms.com/members and upgrading to one of our Premium Hosting plans.

mi ez?mit jelent????

thnx.

• gyraph
    Banjo tooie-nak van egy első része: a banjo kazooie...szerintem érdemes azzal kezdeni.Hibátlanul megy az is.
  • gergou
    most eppen banjo tooievel jatszottam, es meg kell mondjam ez is egy uber remek game, es persze fullosan emulalhato! Na meg ez a gex 3 sem semmi, ilyen gameket mas platformon keresni sem erdemes...
  • gyraph
    TENKSZ!!! Most azt írja, hogy 26-án lesz aktív... remélem menni fog.Azt hiszem kb. öt éve játszottam azzal a gammával, de a legjobb tetris gamma mind közül...Egy gömböt kell lebontani...
  • gergou
    http://gamesecia.netfirms.com/n64/n64.htm

Itt van Tetrispere rom, de az oldal olyan,m hogy csak neha jok a linkek, azaz kiirja, hogy mikor lesz aktivalva, ha eppen nem jo..., de erdemes megnezni, mert en is itt talaltam gex 3 at...
  • gyraph
    Én a Tetrisspere ROM-ot hajkurászom mindenfele...,ha valaki esetleg megtalálta....
  • gyraph
    Én azt szoktam beírni, hogy: N64 ROM , de a játék címére is kereshetsz... volt amikor egyszerre 37 romot talált....
  • gergou
    Project 64 1.5 emulatort probald, ez majd fullosan emulal mindent, a tobbi csak errorozik, meg szabalytalan muveletet hajt vegre...

Ami ezzel nem megy azt hagyhatod a fenebe, de a lenyegi gammak full mukodnek...

Ja, most szereztem meg a gex 3 deep cover gecko romot, ez a game szinten istenkiraly... Bar en mindigis gex rajongo voltam
  • barret
    ami nem müködik az emudon annak a cimét ird ide be.hátha másnak megy.tán csak egy másik plugin kell hozzá.
  • barret
    n64,ennyi !
  • inaki ramirez 1
    hi n64 istenek
    gyerekek ,ha kazaa-val szedek le romot akkor mit irjak be a keresőbe elég a game cime vagy irjem mellé a kiterjesztésst is.bár ez igy hujeség mert honnan tudnám előre a kiterjesztést....
    a kovetkező kérdésem meg az lenne hogy ha 1 game nem mukodik akkor haggyjam a fenébe??????

koszi a segitséget!
  • barret
    thx
  • gyraph
    Ez mind a tied lehet, mert én is mindet a kazaaról vagy a rom oldalról (http://vipersroms.cjb.net/) szedtem le.
    Mondjuk néhány régről maradt, de akkor még mindegyik emu szar volt.
  • barret
    én a kazaa-rol szedek mindent.hun van ez a rom oldal?