N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
nekem 8 gombos gamepaddal megy nagyon jól.

Bérbe vehet? reklámfelület...

nekem van ilyen pluginom de meg nemhasznalom mert meg nincs ra szukseg

\'danja

CSOCSO
nekem át van állítva: A-t a Wre
B-t az A ra R-t a d re elõre hátra srb az marad ott a C buttonok si maradnak.. a Z megy a shfitre...
Hitm@n
Kösz a címet!

Ja,kicsit nyakatekert a bill.kiosztás a Project64-ben.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

CSOCSO
majd utánna nézek az input pluginoknak... mert ha jo akkor leszedek egy két fps-t meg mindenkinek ajánlom aperfect darkot😊
CSOCSO
hm...az fps ekzhez akkor is jo...
CSOCSO
http://members.brabant.chello.nl/~c.lieberwirth/n64a.htm

a perfect dark egy nagyon jo FPS csakhát bill-en?😊)))))))
Sugam
Nekem is elado Mario 64 Mario Kart Pokemon Stadium Star Wars Shadow off the Empire NBA Courtside enyi es ez mind elado +egy transzfer pek surgosen vevot!!

hat halálra akarjátok rohogni magatokat mint a scarymovie 2 utan akkor mindenfelekeppen a concerst toltsetek

\'danja

nekem is van n64em csak keves gameval: perfect dark, golden eye, carmageddon

\'danja

Sugam
Ez melyik jatek amirol beszeltek.Starfox 64?

Hitm@n
mégeccer:nekem oldal kellene,nem a játékok nevei,bár jól jött a tipp.
A Perfect Dark az milyen játék?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Hitm@n
ez nekem írtad?kösz,de nekem a No.1 oldal kellene,ahol a legtöbb N64-es játék van fenn 😊

A Kazaa nekem rohadt lassú (modem powah!😊)

barret
perfect dark
conkers b f d
legend of zelda
ocarina of time
banjoo ttoie
banjoo kazooie
ezek mind 10 pontosak!

Hitm@n
nekem csak egy kell,...a nagy Õ 😊)

De tényleg,melyik a legjobb?

barret
kazaa 59 találat.

Hitm@n
Lécci mondjatok már egy olyan oldalt(az Emuchinán kívül),ahonnan normálisan lehet letölteni N64-es játékokat.
Csocso,te biztos tudsz párat!

barret
pj 64 final .ez a best. abszolut jó a hang a conkerban,hihetetlen.stabil 60 fps,igaz csak 800x600x16-on megy...kicsit furcsa,mintha folyamatosan szaggatna játék közben.de sohasem akad meg,és stabil 60 fps ez érdekes...mint amikor autosban érzed hogy,nem ugy reagál a kocsi ahogy kéne.leveszed a felbontást eggyel és máris jó!de itt hiába veszem le,ugyan olyan marad.na ez csak szõrszál-hasogatás volt ez e legjobb emu n 64-re.

Laza
"A Zeldat ott basztak el hogy 3D-be vittek😊"

erdekes, ezek a reszek a legjobbak.. 😄
(elen az Ocarina of Time-val 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
csak az FF-nek kozel nincs olyan 'jatekmenete' mint a Zeldanak... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
okkk
barret
elirtam csocso! a final a legjobb! pj 64 final.the best !

Sephi
Ize en most jaccotam le a Omaha Beach -e Conker stilusban 😊)))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hír??, név!!...
CSOCSO
huhh igy hirtelen???....
lesd meg amit belinkeltem ... azok között van egy két hír...
Lacc
Milyen nagy nevek vannak N64-re a Conkeren a Paper Marion és a Zeldán kívül? Csak mert ki akarom próbálni õket 😊
CSOCSO
küdd el emailomra
nah mondom a szitut: diszkoban vagyok a barpult mellet volt egy koszorny aki bevolt tekerve kogolyova azt feltoltam egy gombra es emeletre is feltudtam menni es ott is egy gomb
1 es masodik emeleten riszaljak magukat a koszornyek
noi szornyek ha lehugyalom csak orditanak es kesz...
ferfi koszornyek ha hugyalom betekerdnek golyova elcsusznak es a hugyom nem eri el igy felalnak es kepen torolnek
es meg van 3 tarajos osember akik razza a fejuket
HELP ME

\'danja

barret sephi vagy cheapboy esetleg nektek elkuldhetnem a lementesem mert nemtok tovabbjutni rajta 😞

\'danja

CSOCSO
van egy két dolog amit még talán le tudok fordítaní de nem tanulom az angolt.. ezt eddig mind magamtol fordítottam.. a többit már nem nagyon tudom..amugy aszondod a beta jobb mint a végleges??
CSOCSO
nekem nem küldd... nem tudok vele gamezni..kéne hozzni venni egy jobb gépet😊
barret
igen egyetértek!

barret
na kipróbáltam a project 64-et.nagyon jó!stabil 60 fps,es egyáltalán nem akad a hang.de nem is serceg!egyszóval majdnem tökéletes.eddig nekem ez 1.5 béta jött be.de ez sokkal jobb!csocsó a magyaritását befejezhetnéd,mert igen hiányos!conker tökéletesen megy rajta,de tényleg!

"In a pernanent loop that cannot exited.
Emulation will now stop.

Verify ROM and ROM settings."

Castlevania.z64 filenal irja ki. mier? nemtudtok ra megoldast?

\'danja

es zelda nekem jobban teccet...

\'danja

jacottam... a 7es es a 8al

\'danja

CHEAPBOY
van azert meg.. sorold csak szepen..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
szvsz sem osszehasonlithato.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
A nagy faszt. Ez olyan mintha a Gta 3 mat hasonlitanad a Colin McRea Rally-hoz te szerencsitlen😊

Teljesen mas stilusu a ket jatek. A Zeldat ott basztak el hogy 3D-be vittek😊
FF VII onmagaert beszel 😊

Jah es egyik Zeldanak se volt olyan storyja mint a FF VII nek mert sztm majig az a legrulezabb RBBSRPG !

A Zelda is jo ne erts felre de elobb jaccal FF asztan nyilatkozza 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ahh most egy csomo 64es gamet vegig akarok nyomni: concers, zelda1-2, castelvania1-2 stb...

\'danja

zelda rulzabb minz a ffek 😊
amugy csocso van icq-d vagy mirced azon elkuldenem...

\'danja

barret
igy vagyok a ff9-cel 55 óra,és hol van még a vége! de nem is bánom!

barret
legalább nem 6 órás,mint némelyik game.

Sephi
Az a rohej hogy en egyfeszt jaccom a Conker jatekot de nem akar vege lenni 😊

Mar nem is tudom hany oraja jaccom es meg mindig nincs vege 😊

CSOCSO
csakhugyozd öket..vagy küdd el vkinek a mentést..
ahhöm nemigaz nemtok tovabbjutni 😞

\'danja

up

\'danja

Sugam
Milyen programmal csinaltok ilyen gifeket?

micsoda?
nem volt ma tul forgalmas nap

\'danja