N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barret
ird le segitünk!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Hitm@n
Hubaze,jó nehéz játék ez a Conker...már az elején elakadtam...

De...ISZONYAT POÉN AZ EGÉSZ!!

Számomra hasonló szintû játék egyedül a Pc-s az Mdk 2.Tudom,nem egy kategória,sõt lehet,hogy a Conker jobb is,de az volt még ami ennyire tetszett.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

barret
http://www.pj64.net

csocso elöljáróban annyit hogy most éppen sof2 klánosdit jáccogatok pár haverral: az oldal: http://woa.uw.hu a többit majd vasárnap!

Ámberek!
eloszor is mégegyszer kellemes unnepeket.
leszedtem ezt a goodn64-et /kettot is/
de ha leinditom az exe-t nem torténik semmi csak megjelenik 1 dosos ablak kiir egy csomo bill.parancsot(minek?????)
meg azt hogy nyomjam meg az entert a folytatáshoz..
megnyomom ,ablak eltunik azt semmi.......
mi ez?????
csocso!neked honnan jott ez a goodn 64?????
gyerekek help!!!!!!
CSOCSO
Oké😊) már várom😊 aztán összehozhatunk megenn valamit😊))))))))))))
boldog karácsonyt! csocso vasárnap jövök haza akkor megkereslek és átbeszéljük az elmúlt 5 év dolgait 😊

CSOCSO
HJA HJA BOLDOG KARÁCSONYT MINDEGYKINEK
CSOCSO
f zeroi nekem is szar... 1080 megvan az királyul megy
gergou
Nagyonboldog karacsonyt minden N64 FANnak!!!!!

`Take a look to the sky just before you die`

barret
hi! nektek is kellemes ünnepeket!

barret
banjo primary framebuffer:jigsaw,ezt irja ki.nekem is megy,de elején nincs szinkronban a kép és a hang.

barret
ezek közül 1 sincs meg ja,a banjo megvan

nna leszedtem amit mondtál csocso...
kiváncsi leszek mire jutok vele
majd elmesélem..
hmm:-)a sorolás barret-nek ment
sorry
csocso:koszi a helpet!!!!!!!!!!
csocso:akkor sorolom:paperboy,f-zero-x,hot wheels turbo,1080 snowboarding stb/de nem biztos hogy volt még....
mindamellett a a banjo kazooie -nél is kiirja de az megy minden gond nélkul.....

csocso:koszi a helpet!!!!!!!!!!
CSOCSO
xboxon még lehet conker😞((( ugyanis a rare már xboxos..😞((((
barret
medal-os partraszállásnál elalélsz!egy az egyben moha feeling!lesznek ám még szopatós részek...

barret
és mi a game cime?

CSOCSO
látom az én idiota fordításos progimat használod😊)) szal a good64 valami hibajavíto progika... az ini file meg...meghát le van írva hogy mit csináljon a játékkal és akkor jo lesz a gamez...szal keress réá a good64 re a google.com on és valamit csinálj vele.. én nemtom mert nem használtam a progit...
hi n 64 istenek!!
kéne egy kis help...
szóval miért irja ki a project64 /version 1,5/ egy játéknál azt hogy:hibás rom?használd goodn64-et &és keress egy uj init.
oké,értem hogy ezek kellenének neki de mi az a GoodN64 ? és mien ij INI-rõl beszél?

koszi elõre is.

Mindenkinek boldog karácsonyt!!!!!

CSOCSO
JÉÉZUSOM TE VAGY AZ??? HOL A GECIBE VOLTÁL EDDIG???????????????????????
HE????😊))))
nem kangörcsölök csak annyira kezdek ráizgulni erre a fotos dologra hogy esküszöm ezt fogom csinálni az életemben...amugy mizujs??? írj mááá😊)))) ICQ-d van?
CSOCSO öreg haver hát erre vagy?😊 rég "taliztunk" 😊 emléxel még a nintendo-online-ra? együtt csináltuk 😊 látom még mindig nintendo fanatikus vagy 😊 nade miez a kangörcs hajlamod a bige topikban he?😊

gergou
Na emberek, mar voltam denever is, es a rohadt falulakokat bedobaltam a fovampir daralogepebe, o meg annyi vert ivott, hogy ami kotel tartotta, leszakadt a sulya alatt, es beleesett a sjat gepebe...

Hat igen, ez a game nem kiraly, nem jo, hanem ISTEN!

Semmilyen platformon nem fog szuletni tobb ehhez hasonlo game! Hiaba a ps2/xbox, ilyen ott sose lesz

CSOCSO
pl nálam a 180 snowboardingban..le kell írní egy fullos kört az analoggal hogy csinálhd a trükköt... nem könnyû de megtudom csinálni sima bill-ekkel... minden 3 probálkozás sikerûl kb
perfect Dark
james bond
banjoo tooi
mario kart
didy kong racing

\'danja

gergou
Mit ertesz porges alatt?

Mert ha azt, hogy egy korvonalon futsz korbe, akkor azt lehet, persze sebesseget valtoztatni nem lehet... De ha leirnad pontosan, hogy mit kellene csinalni a last bossnal, es hogy miert kell pontosan analog, akkor megertenenk...

CSOCSO
rohadt sok jo gamez van még csak nem nagyon vannak a neten....
Sephi
Jaaaaj! Anyam hat ti debilek vagytok eskuszom!

Aszontam hogy fel vagyok haborodva amiatt mert nekem szemelyesen nem megy a analog a joystikomon es ezert nem tudom megolni az utso elllenfelet mert aszt analoggal kell porgetni!

Aruje el nekem valaki hogy hogyarakba lehet billentyuzeten analagot emulalni mert en szemely szerin nem jottem ra!

a masik meg nezetek meg azert hogy a :

Conker
Mario 64
Paper Mario
Zelda 64 1+2
Donkey Kong 64

kivul alig van meg egy ket ertelmes jatek... oszes tobbit amit kiprobaltam meg is remultem 😊

Igaz sok nem is ment...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou
Hat nem tudom mi a szar a problemed, de en most neztem meg, es az irany billentyukkel vagy 2 percik futottam korbe korbe, akkora sugaru koron, amilyenen csak akarod..............

CSOCSO
ezt aztán te nagyon tudhatod...
Kis Szabó
Az egyetlen értelmes játék a N64-en a James Bond Goldeneye. A többit meg....

barret
nem értik meg,ezt csak "érezni"lehet.annyi,hogy nem lehet finom mozdulatokat csinálni.próbáljátok fokozatmentesen véltoztatni a mozgást pl célkereszt.

CSOCSO
miért baj ha nincs analog kar?? az hogy pörgetni kéne? és ezt mé nem lehet megoldani a nyilakkal????
Lacc
Nem nagyon értem most se hogy miért baj ha nincs analóg de mindegy 😄 Pedig az elején milyen lelkes voltál 😊)
Sephi
Loool!

Nem ertitek meg? En engem mesze nem zavart a jatekban hogy nem tudtam setalni!

Ember! A vegen ha nincs analog joyod nem tudod megolni a fooellenseget nem erted?😊

Ugy kell megoli mint a Mario 64 ben a Bowser-t hogy porgetni kell 😊 Es ha nincs analog cseszheted!

Egyebkent rajottem hogy a N64-re oszevisz 5 vagy 6 jatek van ami jo a tobbi mind egy irdatlan baromsag... letoltotem mindet es egyik se jo .. ehh

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacc
Én meg keyboarddal játszok vele és semmi bajom nem volt eddig így.
Dj N-Ice
mindenki innen szedte

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

barret
elég darabos,finom mozgást el lehet felejteni.tudom állitani,de akkor lassabb is lesz.ugyhogy nem ér sokat az állitási lehetõség.inkébb legyen gyors,de pontatlan.

barret
2500 ft.

barret
IDÁIG DIGITAL JOYSTICK GENIUS MAXFIRE 8 GOMBOS.cuccal csinálom én is szoktam közben bõgni.nagy dolog...ez van.

Sephi
Aha majd kivancsi vagyok hogy viszed vegig Analog nelkul...

barret
állandóan szopok a mérettel...meg a conker's sel is.akinek nincsenek kötélbõl az idegei,el se kezdje!folyamatosan anyázva,nem jó játszani.hát,lassan haladok nincs sajna leirásom.

barret

barret

na itt tartok.mintha hasonlitana vajamire...

koszi a segítséget ninsc valahol magyar végigjátszás?

\"Life is around you and in you.\"

Unknow
hát ezek a linkek nem mûködnek😞((
CHEAPBOY
en egy polcrol szedtem le...😄DDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
mindenki innen szedte😊