N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De...ISZONYAT POÉN AZ EGÉSZ!!
Számomra hasonló szintû játék egyedül a Pc-s az Mdk 2.Tudom,nem egy kategória,sõt lehet,hogy a Conker jobb is,de az volt még ami ennyire tetszett.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
eloszor is mégegyszer kellemes unnepeket.
leszedtem ezt a goodn64-et /kettot is/
de ha leinditom az exe-t nem torténik semmi csak megjelenik 1 dosos ablak kiir egy csomo bill.parancsot(minek?????)
meg azt hogy nyomjam meg az entert a folytatáshoz..
megnyomom ,ablak eltunik azt semmi.......
mi ez?????
csocso!neked honnan jott ez a goodn 64?????
gyerekek help!!!!!!
Bérbe vehet? reklámfelület...
kiváncsi leszek mire jutok vele
majd elmesélem..
sorry
csocso:akkor sorolom:paperboy,f-zero-x,hot wheels turbo,1080 snowboarding stb/de nem biztos hogy volt még....
mindamellett a a banjo kazooie -nél is kiirja de az megy minden gond nélkul.....
kéne egy kis help...
szóval miért irja ki a project64 /version 1,5/ egy játéknál azt hogy:hibás rom?használd goodn64-et &és keress egy uj init.
oké,értem hogy ezek kellenének neki de mi az a GoodN64 ? és mien ij INI-rõl beszél?
koszi elõre is.
Mindenkinek boldog karácsonyt!!!!!
HE????😊))))
nem kangörcsölök csak annyira kezdek ráizgulni erre a fotos dologra hogy esküszöm ezt fogom csinálni az életemben...amugy mizujs??? írj mááá😊)))) ICQ-d van?

, es beleesett a sjat gepebe...
Hat igen, ez a game nem kiraly, nem jo, hanem ISTEN!
Semmilyen platformon nem fog szuletni tobb ehhez hasonlo game! Hiaba a ps2/xbox, ilyen ott sose lesz

`Take a look to the sky just before you die`
james bond
banjoo tooi
mario kart
didy kong racing
\'danja
Mert ha azt, hogy egy korvonalon futsz korbe, akkor azt lehet, persze sebesseget valtoztatni nem lehet... De ha leirnad pontosan, hogy mit kellene csinalni a last bossnal, es hogy miert kell pontosan analog, akkor megertenenk...
Aszontam hogy fel vagyok haborodva amiatt mert nekem szemelyesen nem megy a analog a joystikomon es ezert nem tudom megolni az utso elllenfelet mert aszt analoggal kell porgetni!
Aruje el nekem valaki hogy hogyarakba lehet billentyuzeten analagot emulalni mert en szemely szerin nem jottem ra!
a masik meg nezetek meg azert hogy a :
Conker
Mario 64
Paper Mario
Zelda 64 1+2
Donkey Kong 64
kivul alig van meg egy ket ertelmes jatek... oszes tobbit amit kiprobaltam meg is remultem 😊
Igaz sok nem is ment...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem ertitek meg? En engem mesze nem zavart a jatekban hogy nem tudtam setalni!
Ember! A vegen ha nincs analog joyod nem tudod megolni a fooellenseget nem erted?😊
Ugy kell megoli mint a Mario 64 ben a Bowser-t hogy porgetni kell 😊 Es ha nincs analog cseszheted!
Egyebkent rajottem hogy a N64-re oszevisz 5 vagy 6 jatek van ami jo a tobbi mind egy irdatlan baromsag... letoltotem mindet es egyik se jo .. ehh
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
\"Life is around you and in you.\"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu