N64 egy csoda!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha a wrestling játékokat kedvelitek -mivel pc-n ebbõl sincs túl sok -, akkor egy új - hmmmm...szóval saját gyermek, bocs, ha spam-szagú az üzenet 😊.... - oldal: www.tar.hu/hwgp
gamertag: kenobita
`Take a look to the sky just before you die`
az meg röhej, hogy úgy fikázod az új konzolokat, hogy semmit nem ismersz rajtuk, csak a gyûlölet süt belõled.
Ember, hol lesz neked ilyen gamet ps2re???
Ez csak n64re( es az emulator voltabol) pcre van, es fossaveri az osszes gagyi jatekodat!
Hat en megtettem!!
, ahogy mondtam, billentyuzettel barmit meg lehet csinalni!
Ja, es ez az eletem egyik legjobb jateka: Conker`s Cad Fur Day. Mindig emlekezni fogok ra

Ilyen gamet meg nem ertem, ez leirhatatlan!!!

Tegnapp hajnali 2 ig nyomtam a conker`s bad fur dayt, es azt kell mondjam ez a game tobb egy platform jateknal! Hihetetlen, ez a D-nap parodia, majd mindenki meghal, es conker szivart vesz a szajaba, elokapja az automata gepfegyvereket, es irany a teddi macik irtasa! Ez valami csodalatos, mar haladok a vege fele, es legyozom a foellenseget is!

Egyebkent tenyleg a banjo kazooie is remek game, en is jatszottam vele rengeteget, csak elvesztek valamikor a saveim( a 2. palyarol), es meg lusta voltam ujra kezdeni, de az is jon majd

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
If you are the owner of this web site you can re-activate it immediately by logging into your Member Tools located at http://www.netfirms.com/members and upgrading to one of our Premium Hosting plans.
mi ez?mit jelent????
thnx.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Itt van Tetrispere rom, de az oldal olyan,m hogy csak neha jok a linkek, azaz kiirja, hogy mikor lesz aktivalva, ha eppen nem jo..., de erdemes megnezni, mert en is itt talaltam gex 3 at...
Ami ezzel nem megy azt hagyhatod a fenebe, de a lenyegi gammak full mukodnek...
Ja, most szereztem meg a gex 3 deep cover gecko romot, ez a game szinten istenkiraly... Bar en mindigis gex rajongo voltam

Bérbe vehet? reklámfelület...
gyerekek ,ha kazaa-val szedek le romot akkor mit irjak be a keresõbe elég a game cime vagy irjem mellé a kiterjesztésst is.bár ez igy hujeség mert honnan tudnám elõre a kiterjesztést....
a kovetkezõ kérdésem meg az lenne hogy ha 1 game nem mukodik akkor haggyjam a fenébe??????
koszi a segitséget!
Mondjuk néhány régrõl maradt, de akkor még mindegyik emu szar volt.
Airborder 64
All star tennis '99
Bassmasters 2000
Blast corps
Chopper attack
Extreme-g
Extreme-g 2
F-zeroX
Kirby 64
Mario party2
Mario golf
Mega man 64
Milo's astro lanes
Mission impossible
Monopoly 64
Mortal kombat mythologies
Ms packman maze madness
Multi racing championship
Quest 64
Ridge racer 64
Road rush
Rush2
Snow speeder
South park chef's luv shack
Star fox64
Star wars episode one racer
Toy story2
war gods
Wave race
WWF wrestlemania 2000
Xena warrior princess
Banjo tooie
banjo kazooie
zelda-ocarina of time
zelda-majora's mask
Harvest moon64
Beetle adventure racing
wipeout64
Conker's bad fury day
Pokemon stadium 1
Pokemon stadium 2
Super smash bros
Star wars -shadows of empire
super mario 64
1080°snowboarding
Mario kart 64
Castlevania-legacy of darkness
virtual pool 64
turok-dinosaur hunter
Destruction derby 64
golden eye 64
top gear rally 1
top gear rally 2
Donkey kong 64
Mario tennis 64
bio freaks
V rally '99
pilotwings 64
supercross2000
paper mario
Clay fighter
Mortal kombat trilogy
Perfect dark
hydro thunder
south park rally
dark rift
resident evil2
puzzle master 64
airboarders 64
charly blast teritory
diddy kong racing
paperboy 64
automobili lamborghini
Remélem nem maradt ki semmi...
itten vala két mp3 hogy is hallom a hangokat...:
www.tar.hu/nwocsocso/conker.mp3
www.tar.hu/nwocsocso/conker2.mp3
1 mega a kettõ
sõt conkerra is ki ir valami hibát de a gamezban nemsok hibát találtam..azon kívûl hogy p3 600 assal és sb liveval a hang szõrnyûûû😞a kép is lassú...

Szóval azt írod, hogy a 1080° nálad királyul megy...ezek szerint te át tudtál lépni a második szint negyedik pályályán anélkül hogy kilépne a win-be? Ha igen küld el légyszives a mentést!
THX. Egyébként az Fzero nálam hibátlanul megy...
73 db. ROM-ot sikerült letöltenem összesen, ebbõl 9 nem müködik sehogyse.
Elõre is köszi a felajánlott segítséget!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
a killer instic és a pokemon stadium-ot honnan lehetne letolteni?
elore is koszi...
Barret:néztem de nem segitett semmit se...