N64 egy csoda!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Nem tudom volt -e már, én innen szedtem le elég sok n64-es játékot: www.tar.hu/rom_world

És ha a wrestling játékokat kedvelitek -mivel pc-n ebbõl sincs túl sok -, akkor egy új - hmmmm...szóval saját gyermek, bocs, ha spam-szagú az üzenet 😊.... - oldal: www.tar.hu/hwgp

gamertag: kenobita

CSOCSO
te pc-s vagy?
gergou
Ok, orulok, hogy tetszik az n64, de a ps2 egeszen jol ismerem, abban igazad van, hogy az xboxot nem kene ugy fikaznom, hogy nem ismerem, mert nagyon sokat nem jatszottam xes gammakkal, azonban videokat, es screeneket majd minden gamebol lattam. Egyvalami azonban biztos, hogy majdnem minden x game van ps2 on is, es pcn is( par kiveteltol eltekintve), szal az xbox eleve nem erdekel...

`Take a look to the sky just before you die`

UNREG
neked komoly értelmezési problémáid vannak, hol látod, hogy nem tetszik az n64???
az meg röhej, hogy úgy fikázod az új konzolokat, hogy semmit nem ismersz rajtuk, csak a gyûlölet süt belõled.

gergou
Unreg, ha nem tetszik az n64, akkor ne irj ebbe a topicba... Egyebkent meg egyet ertesz vagy nem, az n64 nekem jobban tetszik mint az uj generacios konzolok... Hogy miert? Hat pl: a Conker`s Bad fur day miatt... Ha lesz ilyen nagysagu game ps2/xboxon egyszer, akkor talan megvaltozik a velemenyem, de jelen pillanatban szegyen, hogy egy 96 os konzol jobban meghoditja a szivemet mint a maiak, de talan ez nem baj, mert igy tudok igazan orulni neki😊, mintha minden nap kijonne egy ilyen game az ujakra.....

Krinyo
ugy igazán nemérdekel...

UNREG
már nem veszik, ezt sem tudod?

Krinyo
n64 egy csoda...hogy veszik..

UNREG
"En nem a konzolok ellen harcolok, hanem a ps2/xbox ellen!"

de minek?? ez valami perverzió??

gergou
En nem a konzolok ellen harcolok, hanem a ps2/xbox ellen!
Ember, hol lesz neked ilyen gamet ps2re???

Ez csak n64re( es az emulator voltabol) pcre van, es fossaveri az osszes gagyi jatekodat!

UNREG
vazze ember!!! itt vered a nyálad egy konzolra, a pc-s játékok topikban meg halálra fikázod a konzolokat, te sem vagy normális!!!

gergou
felre irtam vazze:
Conker`s Bad fur day.

gergou
Szoval nem tudtad legyozni a last bossot a conkerben??

Hat en megtettem!!, ahogy mondtam, billentyuzettel barmit meg lehet csinalni!

Ja, es ez az eletem egyik legjobb jateka: Conker`s Cad Fur Day. Mindig emlekezni fogok ra

gergou
Bassza meg, ezt el se hiszem! Ez a conker...Bazz, most meg matrix parodia, de milyen allat,
Ilyen gamet meg nem ertem, ez leirhatatlan!!!

gergou
jaja, de:

Tegnapp hajnali 2 ig nyomtam a conker`s bad fur dayt, es azt kell mondjam ez a game tobb egy platform jateknal! Hihetetlen, ez a D-nap parodia, majd mindenki meghal, es conker szivart vesz a szajaba, elokapja az automata gepfegyvereket, es irany a teddi macik irtasa! Ez valami csodalatos, mar haladok a vege fele, es legyozom a foellenseget is!

Egyebkent tenyleg a banjo kazooie is remek game, en is jatszottam vele rengeteget, csak elvesztek valamikor a saveim( a 2. palyarol), es meg lusta voltam ujra kezdeni, de az is jon majd

Sephi
Aszt hogy majd december 26-odikan lesz ujra elerheto a file de siessel mert lehet megint letoltik tobben es akkor megint varni kell majd ra,.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gergou:az oldalon amit ajánlottál,ha rákattintok 1 gaméra ezt irja ki:The website you have requested has exceeded its daily cgi-script quota and has been temporarily de-activated. It will automatically be re-activated on Dec 26, 2002.

If you are the owner of this web site you can re-activate it immediately by logging into your Member Tools located at http://www.netfirms.com/members and upgrading to one of our Premium Hosting plans.

mi ez?mit jelent????

thnx.

gyraph
Banjo tooie-nak van egy elsõ része: a banjo kazooie...szerintem érdemes azzal kezdeni.Hibátlanul megy az is.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gergou
most eppen banjo tooievel jatszottam, es meg kell mondjam ez is egy uber remek game, es persze fullosan emulalhato! Na meg ez a gex 3 sem semmi, ilyen gameket mas platformon keresni sem erdemes...

gyraph
TENKSZ!!! Most azt írja, hogy 26-án lesz aktív... remélem menni fog.Azt hiszem kb. öt éve játszottam azzal a gammával, de a legjobb tetris gamma mind közül...Egy gömböt kell lebontani...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gergou
http://gamesecia.netfirms.com/n64/n64.htm

Itt van Tetrispere rom, de az oldal olyan,m hogy csak neha jok a linkek, azaz kiirja, hogy mikor lesz aktivalva, ha eppen nem jo..., de erdemes megnezni, mert en is itt talaltam gex 3 at...

gyraph
Én a Tetrisspere ROM-ot hajkurászom mindenfele...,ha valaki esetleg megtalálta....

gyraph
Én azt szoktam beírni, hogy: N64 ROM , de a játék címére is kereshetsz... volt amikor egyszerre 37 romot talált....

gergou
Project 64 1.5 emulatort probald, ez majd fullosan emulal mindent, a tobbi csak errorozik, meg szabalytalan muveletet hajt vegre...

Ami ezzel nem megy azt hagyhatod a fenebe, de a lenyegi gammak full mukodnek...

Ja, most szereztem meg a gex 3 deep cover gecko romot, ez a game szinten istenkiraly... Bar en mindigis gex rajongo voltam

barret
ami nem müködik az emudon annak a cimét ird ide be.hátha másnak megy.tán csak egy másik plugin kell hozzá.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
n64,ennyi !

hi n64 istenek
gyerekek ,ha kazaa-val szedek le romot akkor mit irjak be a keresõbe elég a game cime vagy irjem mellé a kiterjesztésst is.bár ez igy hujeség mert honnan tudnám elõre a kiterjesztést....
a kovetkezõ kérdésem meg az lenne hogy ha 1 game nem mukodik akkor haggyjam a fenébe??????

koszi a segitséget!
barret
thx

gyraph
Ez mind a tied lehet, mert én is mindet a kazaaról vagy a rom oldalról (http://vipersroms.cjb.net/) szedtem le.
Mondjuk néhány régrõl maradt, de akkor még mindegyik emu szar volt.

barret
én a kazaa-rol szedek mindent.hun van ez a rom oldal?

CSOCSO
fent van a rom oldalon..mindent onnan szedtem le
barret
szép gyüjtemény.bár csak enyém lenne!

barret
hali csocso!a top gear rallyt nem töltenéd fel nekem valahova? az még nincs meg.persze a jobbik kéne...

gyraph
A hydro, paperboy, puzzlemaster, dark rift, resident evil2, supercross2000, donkey kong, snow speeder, bassmasters 2000.... nekem ezek nem mennek.

CSOCSO
tök jo.😊 nekem a hydro sem megy
gyraph
Ezen ne múljon : 😊

Airborder 64
All star tennis '99
Bassmasters 2000
Blast corps
Chopper attack
Extreme-g
Extreme-g 2
F-zeroX
Kirby 64
Mario party2
Mario golf
Mega man 64
Milo's astro lanes
Mission impossible
Monopoly 64
Mortal kombat mythologies
Ms packman maze madness
Multi racing championship
Quest 64
Ridge racer 64
Road rush
Rush2
Snow speeder
South park chef's luv shack
Star fox64
Star wars episode one racer
Toy story2
war gods
Wave race
WWF wrestlemania 2000
Xena warrior princess
Banjo tooie
banjo kazooie
zelda-ocarina of time
zelda-majora's mask
Harvest moon64
Beetle adventure racing
wipeout64
Conker's bad fury day
Pokemon stadium 1
Pokemon stadium 2
Super smash bros
Star wars -shadows of empire
super mario 64
1080°snowboarding
Mario kart 64
Castlevania-legacy of darkness
virtual pool 64
turok-dinosaur hunter
Destruction derby 64
golden eye 64
top gear rally 1
top gear rally 2
Donkey kong 64
Mario tennis 64
bio freaks
V rally '99
pilotwings 64
supercross2000
paper mario
Clay fighter
Mortal kombat trilogy
Perfect dark
hydro thunder
south park rally
dark rift
resident evil2
puzzle master 64
airboarders 64
charly blast teritory
diddy kong racing
paperboy 64
automobili lamborghini

Remélem nem maradt ki semmi...

CSOCSO
neehh..
itten vala két mp3 hogy is hallom a hangokat...:
www.tar.hu/nwocsocso/conker.mp3
www.tar.hu/nwocsocso/conker2.mp3
1 mega a kettõ
CSOCSO
írd már le mik vannak neked.. 😊
CSOCSO
nah itt van kép... ennyi romom van.. f zerora hibába írja hogy compatible..nemjo..csak azért írja ezt mert belenyultam a goodn64 el..de mikor betölti azt írja rá azonnal hogy verify Rom vagy valami ilyesmi...
sõt conkerra is ki ir valami hibát de a gamezban nemsok hibát találtam..azon kívûl hogy p3 600 assal és sb liveval a hang szõrnyûûû😞a kép is lassú...
CSOCSO
és milyen szar lesz elkapni a kulcsot😊 meg stb😊) nem lesz egyszerû a gamez😊) és ennél csak nehezebb lesz😊)))))))) kûdök képet
CSOCSO
azt nemtom hogy ott áttok e lépni😊) majd meglesem... nekem kb12 romom van és irni is akartam ma hogy a fele nem megy vagy hibás..és hiába de király dolog az emu ez is tök nyûûûûûûg!!!! meg kaki.. leszedtem a goodn64 et meg másik csomo progit ami kellett a rom ok konvertálásához meg javításához de annyi szar van hogy nem értek semmit belõle..
barret
513 from csocso.olvasd el.

barret
serpenyõd van már?avval kell agyonvágni.olvass vissza le van irva valahol lejjebb.

gyraph
Csocso!

Szóval azt írod, hogy a 1080° nálad királyul megy...ezek szerint te át tudtál lépni a második szint negyedik pályályán anélkül hogy kilépne a win-be? Ha igen küld el légyszives a mentést!
THX. Egyébként az Fzero nálam hibátlanul megy...
73 db. ROM-ot sikerült letöltenem összesen, ebbõl 9 nem müködik sehogyse.

Hitm@n
hmm...szégyellem leírni... ...elsõ pálya...qrva kõszörny...mit csináljak?
Elõre is köszi a felajánlott segítséget!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

barret
oldal tetején😄OWNLOAD erre klikkelj.ennyi.

CSOCSO

Gaming of Nintendo
hmm
a killer instic és a pokemon stadium-ot honnan lehetne letolteni?
elore is koszi...
Barret:néztem de nem segitett semmit se...
CSOCSO
nekem sehonnan.. ezt fordítottam le...
CSOCSO
ajhh már vasárnap..hol a picsbe vagy mán?😊)))) sof2? komolytalan..majd megmutatom neked mi a jo!!!!