Gran Tourismo 3 GT3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
pontosan miket kapcsoltál ki?és hol milyen menüben?
milyen gumival?
az options menüben a kormánybeállításnál mit állítottál be?
milyen autóval?
na most a kézifék gomb rögtön a bal hüvelykujjamnál van a kör gomb...kényelmes kezelni
a piroskán meg nyúljak be majdnem a kormánytengelyig..
egyébként akkor mi az a vibrációs mód a kormányon?mire jó? a specóban az van írva a piroskánál , hogy nincs vibrációs mód
mert te azt írtad hogy érzed a rázóköveket, falhozcsapódást stb
az ölbevehetõségi cuccot én egybõl a sufniba dobtam...
Pillangofuleket alapbol sebvaltonak latta, a negy piros gomb meg a PS2 kontroller negy gombjanak (karika, negyszog, X, haromszog) ismerte meg, azokat meg be lehet allitani barminek a GT3-ban, kezifek, nezetvaltas, tolatas, etc...
FFB is kafan ment vele, ereztem, mikor kezd csuszni, a razokoveket is, satobbi...
Sztem tok ugyanazt tudja, mint a kek, azt a balfelso padot, es a START vmint a MODE gombokat leszamitva. Illetve meg egy hianyossaga van a pirosnak, nincs hozza "olbevehetosegi" kiegeszito, szoval fotelbol nemfasza jatszani vele...
T.
én konzolon a legjobbal játszom GT3...nem is említek mást, te is a számodra legjobbakkal játszol nem?
rallyra meg a WRC2
azt slussz...
"Mohus most azt hiszed hazudok???? siman radugod a PC-s Logitech Wingmant es igen mukodik megy a FFB minden ugyan az mint a kek csak nincs D-Pad!!!!!"
Errõl beszélünk?
FORCE FEEDBACK: igen
HAT SWITCH: nincs
THROTTLE CONTROL: nincs
FORGÓ KAR (TWIST): nincs
GOMBOK SZÁMA: 4
VIBRÁCIÓS MÓD: nincs
TÉRMOZGÁS ÉRZÉKELÉSE: nincs
CSATOLÓFELÜLET: USB
KOMPATIBILITÁS: Windows98/2000
nem mondtam hogy hazudsz, csak SZERINTEM nem full kompatibilis vele, majd kölcsönkérem a tiédet és letesztelem jó?
a PS2 logitechen két pilács van, az egyik, ami mutatja hogy mûkszik a másik meg hogy kompatibilis vele!!!!tehát úgy viselkedik a kormány, ahogy azt a programozó eltervezte...pl a fent említettben nincs vibrációs mód, ami mondjuk a rally részekbõl, ha hiányzik igencsak nulla lesz a játékélmény. A négy programozható gomb pedig erõsen kétlem, hogy beállítható a PS2 játékokban...én nem javaslom ezt az olcsóbb (16eHUF) módszert a PS2 tulajoknak, mivel a wingman dobozán sincs ps2 logo
a D padon kívül a gombok (ps2 joygombok) a kormányon igen fontos dolgokra jók...pl nézetváltás, hátrapillantás, tolatás és kézifék ami nélkül pl nem tudsz DRIFTELNI rendesen...
mellesleg a THRUSTMASTER kormányok NEM kompatibilisek a GT3-mal...idézet a 2001/8 play magazinból
"...das Force Feedback Wheel von Thrusmaster aufgrund unterschidlicher Hardware-Treiber !!!NICHT!!! mit GT3 kompatibel."
"Egyebkent jol ne ki az a szim doboz es benne egy hol gagyi kormany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ja Logitech...gagyi..nekem is az van, mivel az kompatibilis 100%-ban a GT3-mal, gondolom neked nem Logitech, ha gagyizol
A PS2 tulajoknak ez ajánlott...
As you take your seat and start your motor, check your controls one last time. Whether this is a new course to you - or an old adversary - you'll need to keep your eyes on the track and, for the most part, feel the device that controls your actions. The design and test teams behind Logitech® Driving Force have spent long hours with fully working design prototypes, positioning the clusters of controls around this world-class race wheel, to ensure that they are easy to find, enabling you to optimise your driving performance in any make of car - and experience a new level of enjoyment in Gran Turismo® 3 and other PlayStation® 2 driving games. As you drive your car to its limits you will be experiencing the full power of realistic force feed-back. Every time you change direction, scrape a wall, hit new terrain, brake or accelerate, the dynamic forces from powerful mechanism inside the wheel will deliver astonishingly realistic force feedback - designed to keep you in close contact with the on-screen action - even when you're totally off the ground!
For terrific enjoyment, nothing comes close to the action generated by Logitech® Driving Force.
Driving games that support Logitech® Force Feedback:
Auto Modellista (Capcom Enterainment)
Big Mutha Truckers (Empire Interactive/Eutechnyx)
Burnout™ (Acclaim/Criterion Studios)
Burnout™ 2: Point of Impact (Acclaim/Criterion Studios)
Colin McRae 3 (Codemasters)
Ferrari® F355 Challenge™ (Sega)
F1™ 2001 (Electronic Arts)
F1™ 2002 (Electronic Arts)
Formula One 2002™ (Sony Computer Entertainment Europe)
Gran Turismo® 3 A Spec (Sony/Polyphony)
Gran Turismo® Concept 2002 (Sony/Polyphony)
Knight Rider™ (Davilex Games)
Lotus Challenge (Virgin Interactive/Kuju Entertainment)
Motor Mayhem™ (Infogrames/Beyond Games)
Need for Speed™: Hot Pursuit 2 (Electronic Arts/Black Box)
Pro Rally 2002 (Ubi Soft Entertainment)
Rally Championship™ (SCi/Warthog)
Rally Fusion™: Race of Champions™ (Activison/Climax)
Shox™ (Electronic Arts)
Smuggler's Run 2: Hostile Territory (Rockstar Games/Angel Studios)
Super Trucks™ (Jester Interactive)
The Simpsons™ Road Rage (Electronic Arts/Radical Entertainment)
Test Drive® Overdrive (Infogrames/Pitbull Syndicate Ltd)
Test Drive® Off-road™: Wide Open™ (Infogrames/Angel Studios)
ToCA Race Driver™ (Codemasters)
Tokyo Extreme Racer Zero (Ubi Soft/Genki)
Total Immersion Racing™ (Empire Interactive/Razorworks)
V-Rally® 3 (Infogrames/Eden Studios)
World of Outlaws: Sprint Car 2002 (Infogrames)
World Rally Championship™ 2001 (SCEE/Evolution Studios)
World Rally Championship™ II Extreme (SCEE/Evolution Studios)
18" Wheeler™ - American Pro Trucker™ (Acclaim)
... and more to come!
menj el egy játékterembe és nézz meg egy Daytonat vagy F355 3 monitoros autokát...iszonyatosat dob a képernyõméret játékélményen
én 3 méterrõl játszom..legalább a katódsugárcsõbõl bombázó részecskék nem vágodnak a szemembe annyira, mintha 40 centire ülnék a képernyõtõl...persze van már TFT szerencsére, csak fizesd meg...
Alex:nem státuszszimbolum, mivel egy rakás emberke vesz manapság nagyképernyõs TV-t a házimozijához
az enyém már az alsó szint méretben...és a gammák is máshogy mutatnak rajta...ahogy PC-n sem 14 colon toljuk, de 93-ban egy ilyen színes monitor az álmok netovábbja volt...
és mi az a 40mph alatta meg a 2?
valaki a nagy szimulátorosdiban nem látja a belsõ nézetes speedometeren, hogy mennyivel megy és hogy hányasban van a verda?
ilyen tükörbeállítással meg a sofõr sisakjának is látszódni a kéne....régi zsigákban volt ekkora tükör, de az legalább panoráma design volt😊
szóval nekem!!! ez a belsõ nézet csak arra jó, hogy a gépnek ne kelljen kiszámolni, amit eltakar az útból
a hátulról tologatás nevetségessé teszi, de aki árkádosan szereti az tolja úgy...aki szimesen az meg belsõbõl...lehet választani
Te Mohus ez kurva nevetseges volt😊
egyebkent az a drift video a GT3-as nehany jelenetben nevetseges az eletben nem csinal olyat egy auto😊
Egyebkent jol ne ki az a szim doboz es benne egy hol gagyi kormany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez valami naggyon becses TV lehet a szamodra, hogy mindig megemlited.😄DDD
Ez valami statusz szimbolum szeruseg manapsag, vagy csak neked ennyire fontos, hogy ilyen "nagy" TV-d van?😊)))
WRC2-ben van fejrázós rendes belsõ nézet
két hátránya van:
1,miközben a kanapén ülök stabilan és a TV is stabilan áll az állványon nem valami életszerû, hogy a program a saját kódja alapján billegteti a képet...tiszta Zimmer Feri film
2,amúgy is frászban van az ember, hogy a TV mérete (a 72cm is) kevés ahhoz a felülethez amit a valódi autó valódi szélvédõfelülete nyújt, így az összes rendes belsõnézet elveszi a hasznos belátható teret elõlem..
a fanok hegesszenek maguknak egy igazi autó cockpitet és arra varázsolják fel a kormányt😊)))
banánnal nem is tudok...csak kormánnyal tudok én is, de az közel sem ilyen tökéletes, vagy elkapom a padkát vagy kisodródok és megpördülök...
"Igen, ez a "nezelodes", "latoszog" stb. tenyleg hatrany, de ez van😞(
De rogton jon Mohus, es nyomja a szokasos 3 TV-s PS2-es kepet, hogy az olyat is tud😊)))))))"
no comment, már megtörtént😊
és a drift-ig sem jutott el, bár korábbi állítása szerint a PC-s logitech-kel nyomta, ami Szerintem viszont abszolút nem kompatibilis a GT3-mal
de tökmindegy...
én elismerem az LFS és a Nascar létjogosultságát és a házilag fabrikált GTR modokat is, mivel PC-n nincs más...
nálam a továbbra is a 72cm számít a valódi látvány a valódi hangok és a stabil 60 FPS...nincs filtering gond az autóút szélén, nincs vsync vagy patch probléma csak A JÁTÉK...ennek is van létjogosultsága és így mindkét oldal elégedett😊
ahogy a többi autósgamma is, amirõl eddig hallottam
neked...
nincs jelenleg más autós játék, ami ennyire jól nézzen ki...amikor visszanézed amit mûveltél:jé és valóban ilyen!
"fizika" csak a durva ütközéseknél nincs, mivel törés sincs, nincs kasztni, ami felvenné az ütközési energiát
aszfalton, sóderen, homokágyban van
a farhajtás farhajtás, a sebességérzet reális...és mint látható lehet pl:driftelni rendesen úgy , hogy az élményszámba megy
van nagy látószög, csak fizesd meg
1,ha van 16:9 TV-d a progi támogatja és máris nyertél jó pár centit
2,ha van 3 ps2-d 3 TV-d..180 fokban látsz
3,Ezt a hidraulikus kütyüt, nem egy szimpla arcade gammához faragták
Ha butának találod az AI-t 6 ps2-t linkelve játszhatsz a haverokkal
Nagyon sok állítási lehetõség van, tuning stb, ami az autón és viselkedésén is nagyban látszik. Egy ültetett kombi Audi RS6-os igencsak kellemes látványt és élményt nyújt...
Aki nem hiszi el, amit most már 100-szorra írtam most le..az próbálja ki természetesen kormánnyal.
ja Martin...kérlek a tesztelõidnek, ha autós gammát tesztelnek, adj nekik egy kormányt is mellé, mert ez a "banános" teszt kevés.
A progi két éves...
és jön a GT4
Az hogy engem nemerdekel, csak azert van, mert nincs rendes belsonezet (gyk.: belulrol lathato muszerfal, szelvedo, kormany, motorhazteto stb.😄D ) es korrekt fizika.
Hello én egy francia lány vagyok!!
Most éppen magyarországot jöttem tanulmányozni ebben a segítségeteket kérem!!!