1340
Nem GTA3 hanem GT3
  • Gábor
    191 paripa még nem pörög annyira induláskor, ülj be egy 1000 pacis skylineba, azzal garantáltan nehéz lesz a rajt, tapasztalat:)
  • Adi
    Rá kellet jönnöm a Silvia jobb kocsi.
  • Adi
    6'02.952 Complex String 202bhp és Silvia.... Összes segítség kikapcs. és joy.
  • Adi
    "gamepadról lehetetlen!hiába nyomásérzékelős az X gomb"
    Most ezt vagy én nem kapcsoltam ki rendesen vagy a kocsimba kevés paripa van?! én gond nélkül elindulok joyal.... Mazda MX-5 191 BHP amúgy a BHP az lóerő?? vagy mi?!
    Más: Amúgy melyik jobb: a Silvia K's (S13 1800cc,J) 172 BHP az alap vagy a Mazda MX-5(J) Ami most tunningolva 1 stage 191 bhp na meg a pluszok, chip, kipufogo rendeszer. Hosszabb távra gondolok mert egy idő után gondolom nem lehet tovább nyomni a Mazdát ellentétben a Silvia-val nem?
    Van egy olyan, hogy ASP. A Mazda NA a Nissan Turbo-s ez mit jelent végülis. Vki tájékoztason, hogy ne legyek ennyire alulművelt.
  • Alexease
    Nem forditva vannak azok a Gear Ratio-k?!?!
  • Jacek
    Hmm rallyban azrt ne varj F1 szintu allitgatast:)
  • Gábor
    Még vmi: milyen felszereltségű a cobra? Tuning gájdban olvastam,h nem minden kocsira jó a legdrágább cumó,ami a turbot meg ami a kipufogót illeti.
  • Gábor
    Vagy csak elfelejtettél a pontok elé írni egy egyest vagy kettest? :P
  • Gábor
    Mohus:
    "Gear Ratio
    1st: .500 Ezt itt h állítottad be,az a kérdés!

2nd: .700 Meg ezt. Ilyen alacsony érték nem érhető el!

3rd: 1.100
    4th: 1.350
    5th: 1.500
    6th: 1.800
    Final: 3.280
    Auto Setting: 28 "
  • aabyssx
    "gamepadról lehetetlen!hiába nyomásérzékelős az X gomb"

Dehogy lehetetlen! ;)
  • aabyssx
    "A TCS kikapcsolása, akkor ajánlott, ha kormánnyal nyomod és próbára akarod tenni magadat picit..."

A TCS és az ASM kikapcsolása mindíg ajánlott, mer' SZVSZ hülyeség a versenyzéskor (eléggé megakadályozzák a csúsztatást, ami SZVSZ gáz). Max induláskor jön jól, de azt is jól meg lehet oldani nélkülük.

BTW ezek azok a funkciók, amiket azér tesznek bele, hogy a tök árkéjd játékos is tudjon kanyarodni. Tehát, amint megvan az autó, az első dolog ezeket kikapcsolni! :)
  • mohus
    gémpadtól ilyet ne várj kérlek:)

• mohus
    Yamauchin múlik:) vagy egy nagyon hasonló fanatic emberen és a lovettán ,hogy mennyit fog valaki rááldozni..

PC-n ezt most nagyon távolinak érzem a mai "sufnistuffok" (LFS és tsai) idején

Konzolon meg egyedül a Turismo ad igazi részletes állítási lehetőségeket.

[A többi konzolos autókában mindenhol árkád jelleg dominál. Még a WRC2-ben sem lehet komoly!! beállításokat eszközölni csak jópár, 3 max 4 fokozatban tologatható kapcsoló van pl SOFT NORMAL HARD gumi...nagy kaland:)]

Szóval az ÁLOMJÁTÉK sokáig az marad:)
  • Petyus_
    Pedog ezt fontos lenne megtanulni a vezetéshez. :)) Annak idején az oktatóm az első lecke alkalmával nagyon megdícsért, hogy mennyire érzem a kuplungot, ugyanis hármasban kevesen tudnak ilyen szép simén elindulni :)) (benzines verda volt nem diesel).
  • Petyus_
    Na az "álomjátékhoz" elkelne egy ilyen felszerelés egy jó kormánnyal, sportüléssel meg újautó-szag Ambipurral és tökéletes lenne a játékélmény. :))
  • mohus
    na...
    pedállal 0 TCS mellett finoman 2-esben el lehet indulni minimális kipörgés mellett...gamepadról lehetetlen!hiába nyomásérzékelős az X gomb
  • Petyus_
    Ez lenne az álomjáték.. full reális fizika, a létező összes autó, nagy városi és országúti pályák, rendes forgalomban.. előbb utóbb biztos lesz ilyen. :)

Ilyen hiányában Gábor szerintem se PC-n tanulj vezetni :), bár abban igaza van Alexease-nek hogy az autó alapvető működését ha nem teljesen ismered akkor akár egy PC-s game is jó kiindulópont lehet.
  • mohus
    Ha jól látom nagyon elmerültél

az hogy akárhova nem állíthatod a váltót szerinted mit jelent?:)))

az AI béna...megy mint a tank, gondolkodásnak halvány jelét sem látom...a GT4 ben az ígéretek szerint javulni fog...ráadásul ha majd Te levágsz egy kanyart vagy falnak stb akkor kapsz szépen büntetést:)

Alex!!!
    csorog a nyálammmm
    ez überbrutál freneticállat
  • mohus
    "Kell oninditozni is ha leallt. "

a játék dobozában egy komplett önindítós, gyújtáskapcsolós cumó van sluszzkulccsal, amit az asztal szélére kell felerősíteni...stbstb:)még az aksit is lemerítheted az éjszaka, ha égve hagyod a csomagtartóvilágítást

minden normális gyerek az apuci vedáján tanul meg ilyesmit...apuci ordítozása közben:)

szóval Gábor a PC-s "szimeket" is felejtsd el a jogsihoz:)

Továbbra is áll viszont, ha autókát akarsz és a legszebbet, legtöbb eredeti verdával és kinézettel, nagyon jó játszatósággal irányítással és kormánnyal nagyon jó vezetési élménnyel,ricegésmentes stabil képfrissítéssel akkor GT3 és Concept...és decembertől GT4

• Gábor
    Éppen azt akartam még idefirkantani,h a tcs állandóan ég,míg vezetem a vantaget:)) Tehát nem nagyon akaródzna menni a rásegítés nélkül a drága:)
    Amikor a gear rationál azt írtad,h elsőnél 500ra,másodiknál 700ra kellene állítani, azt hogyan éred el?Nekem mindig ezres nagyságrendnél akad meg.Amúgy a 40es auto beállítás a végsebesség javára áldoz a gyorsulásból,legalábbis a gamefaqsen ezt olvastam. Én személy szerint azt szeretem,ha jól gyorsul a verda, és viszonylag magas a végsebessége, mint a polyphony kocsi mondjuk. Az vhol 280 körül van végsebességben,ha jól emléxem,viszont pokoli jól gyorsul és nagyon jól manőverezhető.
    Sajna kormányom ,nincs,pedig az tuti ad az élményhez. Ami zavar a szimulációnál, az az,h beginneren van olyan pálya,ahol csúnyán kikapok alap autóktól,mert a kanyarban az arcade ai beér,és sim gumi mellett,mikor meglök szopacs van!:((
    A mindig hűséges,imádott,kézreálló skylineommal kezdtem ma reggel a szimet (1000 paripa),de kénytelen voltam váltani rx8ra,h szokjam a szimet: a skyline nagyon rakoncátlan paripákkal van telepakolva:))
    Még vmi: tényleg fasza a szim gumi, eddig 400 ingame napom van a játékban,de ez tud újat mutatni, cool!:)
  • Alexease
    Ja meg egy ilyet a GPL-hez. Persze, ilyet sem kapni:((
  • Alexease
    En ilyet szeretnek, de Magyarorszagon nem aruljak, mert Balkan vagyunk.
  • Alexease
    Vazz, nekem egy TV-m sincs:))) Ilyenkor mi van? :DDDDD
  • mohus
    linkelj már olyan cumot amin van kuplung pedál is?érdekelne

• mohus
    Hűha...csak ennyi kérdés.

Szimvezetésre :Cobra Shelby, de a 1022 lovas "alap" Supra

Aston Martin V8-ra gondolsz?...az egyenkénti sebességeket nem kell babrálni csak, ha nagyon érzed a dolgokat. A legalsó "összes" sebességet állító cuccot kell mondjuk 37-40-es értékre állítani. És akkor a legfelső sebességben nem fog "visszaszabályozni".

A TCS kikapcsolása, akkor ajánlott, ha kormánnyal nyomod és próbára akarod tenni magadat picit...

én 2-es értéken szoktam hagyni

csak egy jellemző dolgot: öcsikém ,aki mindig banánnal stb nyomta nem tudott egy kört lemenni a shelbyvel kormánnyal, mert padlógázzal azt hitte minden menni fog...szidta is rendesen. Aztán 2-3 óra után ,amikor már rendesen mentek a kanyarok és kezdett valóban hasonlítani, arra amit igazi kanyarvételkor érez az ember...nagyon bejött neki és csak az érdekelte hogy "valóságosan" vezessen és ne "arcade nyomom tökig" stílusban

nekem nagyon bejött a kormányosdi és nagyon ugy néz ki hogy a PC-s USB piros Wingman is szereti a GT3-t...nem elérhetetlen

igen a fekete leves:)
    te nyomod szimesen a gép meg segítséges beállításokkal nyomja, zsinóron huzva...LOL
    első megoldás...megtanulsz ugyanolyan jól vezetni szimesen, mint segítséggel...végülis ez a cél:)

Másik megoldás az élő ellenfél i.link...a családunkban 3 PS2 van és ismerettségi körben vagy még 6...a HUB elég húzós 20e plusz a kábelek...szóval ez csak néha adatik meg. Hívhatod LAN partynak is..
    De az öcsémmel rendszeres linkelünk ketten az csak egy kétezer huf-os kábel...két TV meg szinte mindenhol van már:)még nagyim másfél szobás paneljában is...

• Skynet
    Bazeg alex miketmonc,azt majd beültetik egy tanulókocsiba,monyuk egy suzukiba azt keresgélni fogja benne a terepfelezőt:))))))
  • Gábor
    Azt,h ezen készülök csak poén volt ;) ,de azért köszi a meglátást!
  • Alexease
    Ha jogsira a akarsz keszulni akkor NE ezzel:)))))

Ha komolyan gondolod, akkor a Screamer 4x4-et ajalom. Ott nem kell szaguldozni, es rendes hajtaslancot szamol. Lekezeli rendesen az analog kuplungot is. Vagyis lehet csusztatni a kuplungot, nem lehet valtani csak kuplunggal, es le lehet rendesen fullasztani az autot. Plusz, be is lehet "tolni":)) Vagyis, ha gurulsz egy lejton uresbe leallt motorral, es ha berakod egyesbe, berantja a motort rendesen. Kell oninditozni is ha leallt. Frankon lehet gyakorolni a lejton, emelkedon valo megallast, elindulast fekkel, kuplunggal, valtoval stb. Motor erotol fuggoen rendesen szamolja a motorfeket is. stb. stb. stb.
  • Gábor
    Hali mindenkibe!
    Lenne egy-két kérdésem:
    -melyik járgánnyal javasoljátok,h neki kezdjek a szimulációs vezetés gyakorlásának? Most egy rx-8ast nyomok, de a komolyabbak közül melyikkel tanuljak? (csak most nyáron lesz jogsim, így kell egy kis előgyakorlat:))
    -Mohus a V8nál hogyan tudtad 500 ill 700ra állítani a váltótávolságot?? Nekem megakad JÓVAL magasabban.
    -a V8 vezetése közben fogalmazódott meg bennem,hogy miért kell kikapcsolni a tcst a szimulációhoz (pontosabban nullára venni),ha egyszer ez a mai kocsikban is be van építve? Visszaállítottam a tcst normálra, és menet közben folyamatosan villog, tehát használja a v8.A menü leírja,h az ehhez hasonló erős FR kocsiknál alkalmazzák,h tudjon menni 1általán a szerencsétlen:)
    -a gép a szimulációs beállításokat figyelembe veszi,amikor úgy vezetek? Mert nekem úgy tűnt,h tovább nyomja az ellenfél arcade-styleban, míg én próbálok 1enesben maradni:)
    Hirtelen ennyi, válaszokat köszi előre is.
  • Adi
    Most vagy a pali magas vagy a kocsi az alacsony?? De szerintem a kocsi.... :)
  • Adi
    Az első az Ingame:)
  • mohus
    Reanault Alpine 1600...GT4

• Adi
    Na ezeket az egeres dolgokat támogatni a kell a programnak pl.: Deusex vagy mi?!(nem tom pontosan a címet de tudod miről beszélek aminek most jön a második része) Na szóval én is vettem usb optikai egeret de még nem tudtam használni pedig van pár fps: MOH:Frontline stb... Nem támogatják bizonyos progik.
  • mohus
    passz:)

én konzolon nem FPS-ezem
  • mohus
    Nem...

soha nem próbáltam ki GTR modot...csak az f1 2002-t PC-n, azt sem kormánnyal

LFS-t sem nyomtam

Nascart sem:)Úgyhogy én csak a GT3-t veséztem ki, de azt alaposan...

"De ezt akkor fogjuk megtudni, ha ugyanakkor meg ugyanazzal a PS2-vel es jatekkal ugyanaz az ember mindket kormanyt kiprobalja."

így van

de mivel te letesztelted és Jacek is és minden oké, akkor a PS2 tulajoknak is bátran merjük ajánlani a piroska wingmant..mert 10e HUF-t spórolhatnak így

már csak az a kérdés ,hogy többi játék is kompatibilis-e vele

ha valakinek van PS2-je és piros wingmanja...letesztelhetné a WRC2-t is

én azért vettem a PS2-es kéket, mert az itthon fellelhető boltok egyikében sem és az 576 berkein belül sem tudtak megnyugtató választ adni a kompatibilitással kapcsolatban:)
  • ToMy_
    Vibracios mod, FFB, stb. : Hat nemtom, nem vagyok egy PS2 guru , de a amikor jatszogattam vele, akkor rangatta a kezem, nagyjabol ugy es akkor, ahogy es amikor kellett.
    Sztem ez inkabb csak markecing, raraktak par plusz gombot, oszt kiadtak "brand new" design-kent, hogy a PS2 kommuna tagjaitol is beszedjenek jopar $-t. De ezt akkor fogjuk megtudni, ha ugyanakkor meg ugyanazzal a PS2-vel es jatekkal ugyanaz az ember mindket kormanyt kiprobalja.

Ja, "piroskan" az also gombot en is kenyelmesen elerem a huvelykujjammal...
  • ToMy_
    Viszont azt mondja mar meg valaki, hogy ha van egy USB-s optikai egerem, (MS Intellimouse Explorer) akkor hogy a rakba tudom mukodesre birni PS2-vel? Egyaltalan lehet mondjuk a MOHAA vagy mas FPS-ben hasznalni? Mert az akkor nem jott ossze...
  • ToMy_
    Egy Viperrel korozgettunk valami tokios nevu palyan (van benne alagut is meg hajtukanyar), eloszor "full arkad" beallitasokkal, aztan sorban kapcsolgattam ki a segitsegeket, vegul meg SIM gumikkal.
    Ne kerd, hogy irjam le melyik menupontban es mit kapcsoltam ki, mert ez volt kb. 1 honapja es a haverom gepe volt nalam kb. 1 napig. Elotte sem meg utana sem.
    Amugy meg en is sokaig szemezgettem egy PS2 + GT3 komboval, de aztan a melom miatt inkabb PC-t vettem. Igy hat "maradt" az LFS, GPL, GTR2002...
    Te egyebkent probaltad mar a GTR-t? Menj egyet a Laguna Seca-n, a Modena Challenge-es Ferrarival ugy, hogy a Clutch Assistance van csak bekapcsolva...
  • Adi
    Azzér mondom mert nem neked kell beállítani hanem a gép kérdezi egyből....
  • Alexease
    :)))