1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
Ide is (GT4 képek):
http://ruliweb.intizen.com/data/rulinews/read.htm?num=11114 -
Escudo sem megy 1000km/h felett a TEST Course 1 körön....asszem 385km/h volt vele -
St@n #1208 Nektek mennyi volt a sebességrekordotok és mivel? Azon kívül, hogy ha az Escudo-t megtutizod, akkor 1000 km/h fölött :) nekem úgy 1214 kiló volt a max... lassú.... :) -
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa én meg itt joyal szenvedek.....
Azt nem tudom EYETOY v. Logitech?? -
csak akkor vegyél, ha már ott figyel az asztalod szélén a Logitech Driving Force...pedálokkal stb -
gtplanet nem engedi
de ha szurkalni akarsz akkor
www.gamescreenshots.com -
Te, mit mondasz a simulator gumikról... ne vegyek olyat? -
de el van
nem én hoztam létre a topicot...ezek a jó gémcímek
Gran Turismo 3 A-Spec
Gran Turismo Concept 2002 Tokyo-Geneva -
Vettem simulator gumikat.... hát nem tudom ti hogy vagytok de én alig bírom úton tartani a 269 bhp kocsimat:| -
Mhh mér csinálja ezt mikor beszurtam nekem látszotak!! :) -
CORe #1200 igazan szep kepek :D -
Ilyen kocsim mikor lesz?:|
KHM-KHM vki ment már ilyenel????
-
MOHUS amúgy nincs elírva a cím??
GRAN TURISMO EZ!! nem de? vagy rosszul tudom.... -
Marha jó én aladtam a MAZDAT MX-5 és helyete turbozom a Silviat :| -
"full customized" a váltó:)és 37 re huzzad:) -
Mazda MX5
minél előbb turbozd fel..ésfull custum váltót 27 re huzzad fel...
csináld meg a jogsikat is
amateur és beginnerben a turbo racingben a körpályán lehet a legrövidebb idő alatt legtöbb dellát szerezni
én utána egy mitsubishi VII EVO-t vettem és rengeteg versenyt nyertem vele -
a szimes beállítasokról a következő hozzászólasoknál...
411,416,475,544,715,737,764,788,821,848,853,859
és www.gtplanet.net -
Tomi13 #1193 Üdv!
Már 6.1%-nál tartok.Ti hogyan csináltátok régebben?Megcsináltátok az összes jogsit és utánna össze-vissza versenyeztetek (amatőr-rally-beginner) vagy előszőr b jogsi utánna az összes b-s verseny majd "a" jogsi és így tovább..
Csak mert láttam az endurance versenyeket és ott az első helyezés 400k cr.-t ad.Az nekem most jól jönne :)
-
MHhh én több hónapja játszok vele igaz nem aktívan ezért 5% tartok :) -
Tomi13 #1191 Sziasztok
Én ma kezdtem el játszani a GT3-al,ezért még csak 3.2%-nél vagyok.Viszont van egy 291 le-s Yarisom :) -
Sziasztok!
Drifteket akarok nyomni mint azokon a bizonyos videokon pl egy Vantagevel es milyen bealitasok szuksegesek pl gumi stb futomu mert nyomom en a kereszteket de sose adja ugy igazan ivre mint a videokon latszik neha neha sikerul csak !?
koszi elore is -
na ki hogy áll:)? -
én semmit nem változtattam az egyenkénti sebességfokozatokon
csak a legalsó áll 37-esen
Laguna Seca kormánnyal Sim Tyre ASM TCS 3-as értéken 1:26 -
Gábor #1187 Jaja, kib* jól nézett ki a viper, egyik kedvenc kocsim egyébként! Amúgy akkor most hogy néz ki a váltója a v8nak? -
Tudom, hogy sorsol, de ezt tudod befolyásolni. L1, R1-el tudod a kocsik alatti jelet váltogatni és ha úgy gondolod - persze a sziluett alapján néha elég nehéz eldönteni - hogy AZ a kocsi kell, akkor nyomsz egy X-et. Ki lehet tapasztalni. -
azert az a Viper jol nezett ki:)...
a fia GT-n -
es sorsol is
tehat tobbszor erdemes vegigmenni:) -
nem en...
azt egy GT3 tuning oldalrol olloztam be
egyetértek
-
dec 3 USA -
Gábor #1181 Föl. -
Gábor #1180 Akkor most mi van a váltó értékeivel? Fordítva attad meg őket?:P
Én is piszkálgattam néhány kocsit, és rá kellett jönnöm,h az asm pl a nagy kocsikba igenis kell! Lásd viper team oreca, ami kanyarban úgy riszál és válik instabillá,h rásegítés (asm) nélkül,h egy yaris tolt ki a kanyarból a homokpadra apricot hill reverse-n!! Az a pálya de idegesít!!:( Meg néztem a eurosporton fia gt-t, és ott pont úgy mennek a kocsik,mint ahogy a gép vezeti őket, nuku csúszás vagy bármi, majd' full gázzal veszik a kanyart! Tehát szvsz az asm igenis szükséges szimuláció ide vagy oda, de csak a versenygépeknél, a többit simán el lehet vezetni anélkül is.
Ennyit tapasztaltam. -
Tomi13 #1179 Sziasztok
A GT4 megjelenésének időpontjáról tudtok vmit? -
Elkezdtem nyomni az endurance versenyeket. Még csak a 100 körös Test Course-t mentem, de 17 kört nyomtam rá az utánam következőre. Valami 57 percig tartott. Jók a nyereményautók, de elég időigényes begyűjtögetni őket... :) -
ja
egy TV műsorra hívnám fel a figyelmet...
TV5
CanalJ...műsoron belül www.canalj.net
RE-7
konzolok, PC játékok fél orában bő képanyaggal TV optimalizálva ugye
szombatonként 10.25
én bvagy 2 éve nézem...d emiért nem mondtam el neketek...
nézzétek, mert nem sok konzolos műsor van
remek volt az E3 összefoglaló is -
na skacok:)
a telek megontozve...pocak lesuttetve
auto rendberakva....
V8-at teszteltem
valóban elkél neki a TCS ASM 3-4 értékre
a váltót is cseszegettem...de pont felső fokozatokban csökken az érték...a 0,500 irányában...1-esben ilyen nem lesz:)
Jaguarokat is nyomtam -
Gábor #1175 Ok. -
utánanézek...de már csak holnap:)sztem elírtam
addig is....menjetek a strandra:)VAKÁCIÓ VAN
nyáron nem szabad a szobában punnyadni -
"128 század mpvel hagytam ott... "
118cal sry -
Uhh emberek de oda basztam annak a Silvia-ának juj.... Minden segítség ki. 0.
Megyek az utólsó kanyarba bemegyek az 1 kocsi mögé. Én jobban vetem az ívet és hamarabb baszot oda a motor mint az övé.... és és megyek mellette a kocsim orra kezdi az ő kocsija orrát elhagyni és és IGEN YOU 1st hát JUJ 128 század mpvel hagytam ott... azt a kurva.. -
Gábor #1171 Nézd vissza, vhol a 3dik oldalon írta ezt Mohus. Egyébként ennyire alacsony értéket, igazad van, csak az 5ös és 6os gearben lehet állítani. Ezért kérdeztem vissza már vagy harmadjára:))