1340
Nem GTA3 hanem GT3
-
#1129 XP alatt is megy? Csak mer emiatt nem szivesen raknam vissza a DX8at, a 9 alatt meg allitolag nem megy. -
#1128 nemnem sztem ez lesz f...a
-
#1127 bal=jobb:) -
#1126 fazsa=fasza -
#1125 Mohus ez már fazsa lesz...
-
#1124 "leszamitva, hogy GTR2002-hoz kepest arcade, meg a TCS-t meg ABS-t meg mindent lofulet be-ki kapcsolva is"
pontosan miket kapcsoltál ki?és hol milyen menüben?
milyen gumival?
az options menüben a kormánybeállításnál mit állítottál be?
milyen autóval? -
#1123 korrekt
na most a kézifék gomb rögtön a bal hüvelykujjamnál van a kör gomb...kényelmes kezelni
a piroskán meg nyúljak be majdnem a kormánytengelyig..
egyébként akkor mi az a vibrációs mód a kormányon?mire jó? a specóban az van írva a piroskánál , hogy nincs vibrációs mód
mert te azt írtad hogy érzed a rázóköveket, falhozcsapódást stb
az ölbevehetőségi cuccot én egyből a sufniba dobtam... -
ToMy_ #1122 Na, en mar proszaltam GT3-at a piros Logitech-el, elegge kafa volt. (leszamitva, hogy GTR2002-hoz kepest arcade, meg a TCS-t meg ABS-t meg mindent lofulet be-ki kapcsolva is)
Pillangofuleket alapbol sebvaltonak latta, a negy piros gomb meg a PS2 kontroller negy gombjanak (karika, negyszog, X, haromszog) ismerte meg, azokat meg be lehet allitani barminek a GT3-ban, kezifek, nezetvaltas, tolatas, etc...
FFB is kafan ment vele, ereztem, mikor kezd csuszni, a razokoveket is, satobbi...
Sztem tok ugyanazt tudja, mint a kek, azt a balfelso padot, es a START vmint a MODE gombokat leszamitva. Illetve meg egy hianyossaga van a pirosnak, nincs hozza "olbevehetosegi" kiegeszito, szoval fotelbol nemfasza jatszani vele...
T. -
#1121 miért van más idei vagy tavalyi gamma?lehet tavalyelőtti is, amivel érdemesebb játszani, szebb jobb, mint az említett Nascar és LFS?
én konzolon a legjobbal játszom GT3...nem is említek mást, te is a számodra legjobbakkal játszol nem?
rallyra meg a WRC2
azt slussz...
"Mohus most azt hiszed hazudok???? siman radugod a PC-s Logitech Wingmant es igen mukodik megy a FFB minden ugyan az mint a kek csak nincs D-Pad!!!!!"
Erről beszélünk?
FORCE FEEDBACK: igen
HAT SWITCH: nincs
THROTTLE CONTROL: nincs
FORGÓ KAR (TWIST): nincs
GOMBOK SZÁMA: 4
VIBRÁCIÓS MÓD: nincs
TÉRMOZGÁS ÉRZÉKELÉSE: nincs
CSATOLÓFELÜLET: USB
KOMPATIBILITÁS: Windows98/2000
nem mondtam hogy hazudsz, csak SZERINTEM nem full kompatibilis vele, majd kölcsönkérem a tiédet és letesztelem jó?
a PS2 logitechen két pilács van, az egyik, ami mutatja hogy műkszik a másik meg hogy kompatibilis vele!!!!tehát úgy viselkedik a kormány, ahogy azt a programozó eltervezte...pl a fent említettben nincs vibrációs mód, ami mondjuk a rally részekből, ha hiányzik igencsak nulla lesz a játékélmény. A négy programozható gomb pedig erősen kétlem, hogy beállítható a PS2 játékokban...én nem javaslom ezt az olcsóbb (16eHUF) módszert a PS2 tulajoknak, mivel a wingman dobozán sincs ps2 logo
a D padon kívül a gombok (ps2 joygombok) a kormányon igen fontos dolgokra jók...pl nézetváltás, hátrapillantás, tolatás és kézifék ami nélkül pl nem tudsz DRIFTELNI rendesen...
mellesleg a THRUSTMASTER kormányok NEM kompatibilisek a GT3-mal...idézet a 2001/8 play magazinból
"...das Force Feedback Wheel von Thrusmaster aufgrund unterschidlicher Hardware-Treiber !!!NICHT!!! mit GT3 kompatibel."
"Egyebkent jol ne ki az a szim doboz es benne egy hol gagyi kormany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
ja Logitech...gagyi..nekem is az van, mivel az kompatibilis 100%-ban a GT3-mal, gondolom neked nem Logitech, ha gagyizol
A PS2 tulajoknak ez ajánlott...
As you take your seat and start your motor, check your controls one last time. Whether this is a new course to you - or an old adversary - you'll need to keep your eyes on the track and, for the most part, feel the device that controls your actions. The design and test teams behind Logitech® Driving Force have spent long hours with fully working design prototypes, positioning the clusters of controls around this world-class race wheel, to ensure that they are easy to find, enabling you to optimise your driving performance in any make of car - and experience a new level of enjoyment in Gran Turismo® 3 and other PlayStation® 2 driving games. As you drive your car to its limits you will be experiencing the full power of realistic force feed-back. Every time you change direction, scrape a wall, hit new terrain, brake or accelerate, the dynamic forces from powerful mechanism inside the wheel will deliver astonishingly realistic force feedback - designed to keep you in close contact with the on-screen action - even when you're totally off the ground!
For terrific enjoyment, nothing comes close to the action generated by Logitech® Driving Force.
Driving games that support Logitech® Force Feedback:
Auto Modellista (Capcom Enterainment)
Big Mutha Truckers (Empire Interactive/Eutechnyx)
Burnout™ (Acclaim/Criterion Studios)
Burnout™ 2: Point of Impact (Acclaim/Criterion Studios)
Colin McRae 3 (Codemasters)
Ferrari® F355 Challenge™ (Sega)
F1™ 2001 (Electronic Arts)
F1™ 2002 (Electronic Arts)
Formula One 2002™ (Sony Computer Entertainment Europe)
Gran Turismo® 3 A Spec (Sony/Polyphony)
Gran Turismo® Concept 2002 (Sony/Polyphony)
Knight Rider™ (Davilex Games)
Lotus Challenge (Virgin Interactive/Kuju Entertainment)
Motor Mayhem™ (Infogrames/Beyond Games)
Need for Speed™: Hot Pursuit 2 (Electronic Arts/Black Box)
Pro Rally 2002 (Ubi Soft Entertainment)
Rally Championship™ (SCi/Warthog)
Rally Fusion™: Race of Champions™ (Activison/Climax)
Shox™ (Electronic Arts)
Smuggler's Run 2: Hostile Territory (Rockstar Games/Angel Studios)
Super Trucks™ (Jester Interactive)
The Simpsons™ Road Rage (Electronic Arts/Radical Entertainment)
Test Drive® Overdrive (Infogrames/Pitbull Syndicate Ltd)
Test Drive® Off-road™: Wide Open™ (Infogrames/Angel Studios)
ToCA Race Driver™ (Codemasters)
Tokyo Extreme Racer Zero (Ubi Soft/Genki)
Total Immersion Racing™ (Empire Interactive/Razorworks)
V-Rally® 3 (Infogrames/Eden Studios)
World of Outlaws: Sprint Car 2002 (Infogrames)
World Rally Championship™ 2001 (SCEE/Evolution Studios)
World Rally Championship™ II Extreme (SCEE/Evolution Studios)
18" Wheeler™ - American Pro Trucker™ (Acclaim)
... and more to come!
-
#1120 igen a sok marha moziba jár, bazi vásznat bámulva...ahelyett, hogy PC-n nézné...fél centiről a monitort..mert kb ugyanakkora
menj el egy játékterembe és nézz meg egy Daytonat vagy F355 3 monitoros autokát...iszonyatosat dob a képernyőméret játékélményen
én 3 méterről játszom..legalább a katódsugárcsőből bombázó részecskék nem vágodnak a szemembe annyira, mintha 40 centire ülnék a képernyőtől...persze van már TFT szerencsére, csak fizesd meg...
Alex:nem státuszszimbolum, mivel egy rakás emberke vesz manapság nagyképernyős TV-t a házimozijához
az enyém már az alsó szint méretben...és a gammák is máshogy mutatnak rajta...ahogy PC-n sem 14 colon toljuk, de 93-ban egy ilyen színes monitor az álmok netovábbja volt... -
#1119 nincs ráírva a képre mint megjegyzés...
és mi az a 40mph alatta meg a 2?
valaki a nagy szimulátorosdiban nem látja a belső nézetes speedometeren, hogy mennyivel megy és hogy hányasban van a verda?
ilyen tükörbeállítással meg a sofőr sisakjának is látszódni a kéne....régi zsigákban volt ekkora tükör, de az legalább panoráma design volt:)
szóval nekem!!! ez a belső nézet csak arra jó, hogy a gépnek ne kelljen kiszámolni, amit eltakar az útból -
#1118 egyetértek...
a hátulról tologatás nevetségessé teszi, de aki árkádosan szereti az tolja úgy...aki szimesen az meg belsőből...lehet választani -
#1117 Az meg badarsag megmagyarazni ugy valamit, hogy folosleges megcsinalni valamit rendesen, ha ugy sem lesz olyan mint az igazi. Persze hogy nem lesz. Azert szimulator. De biztos hogy sokkal jobb, mintha az emberke a kocsi elott hasal, vagy utana fut 20 meterrel. Nem hiszem, hogy elvezetesebb haturol tologatni egy autot. -
#1116 igen lol vagy ugyanis az teszt nap de nem baj:)) -
#1115 "én elismerem az LFS és a Nascar létjogosultságát és a házilag fabrikált GTR modokat is, mivel PC-n nincs más..."
Te Mohus ez kurva nevetseges volt:)
egyebkent az a drift video a GT3-as nehany jelenetben nevetseges az eletben nem csinal olyat egy auto:) -
#1114 meg erre annyit tudok mondani biztos fel meterrol jatszik TV-n nem 3-4-5 meterrol:))) hmm ugy sokkal nagyobb mint a 19-es monitorom 70 centirol:))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#1113 asszem a Ferrari GT is műxik így -
#1112 Mohus most azt hiszed hazudok???? siman radugod a PC-s Logitech Wingmant es igen mukodik megy a FFB minden ugyan az mint a kek csak nincs D-Pad!!!!!
Egyebkent jol ne ki az a szim doboz es benne egy hol gagyi kormany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1111 "[...] TV mérete (a 72cm is) [...]"
Ez valami naggyon becses TV lehet a szamodra, hogy mindig megemlited.:DDDD
Ez valami statusz szimbolum szeruseg manapsag, vagy csak neked ennyire fontos, hogy ilyen "nagy" TV-d van?:)))) -
#1110 Tsao mennyiert lehet most loni egy Ps2-ot? -
#1109 "Miert nem? Hany szazaleka lehet a konzol jatekoknak rendes belsoneztetes, es a jatekosok hany szazalaka jatszhat belso nezetbol?"
WRC2-ben van fejrázós rendes belső nézet
két hátránya van:
1,miközben a kanapén ülök stabilan és a TV is stabilan áll az állványon nem valami életszerű, hogy a program a saját kódja alapján billegteti a képet...tiszta Zimmer Feri film
2,amúgy is frászban van az ember, hogy a TV mérete (a 72cm is) kevés ahhoz a felülethez amit a valódi autó valódi szélvédőfelülete nyújt, így az összes rendes belsőnézet elveszi a hasznos belátható teret előlem..
a fanok hegesszenek maguknak egy igazi autó cockpitet és arra varázsolják fel a kormányt:)))) -
#1108 "Gondolom nem hiszed, talán nem is érdekel, de ilyen profin driftelni marha nehéz. Egy hármas jobb-bal-jobb sikát, 150 fokos visszafordítókkal, folyamatos drifttel állati nehéz kivitelezni, ráadásul úgy, hogy a végén nyíl egyenesen mész tovább a célegyenesben."
banánnal nem is tudok...csak kormánnyal tudok én is, de az közel sem ilyen tökéletes, vagy elkapom a padkát vagy kisodródok és megpördülök... -
#1107 most olvasgatom vissza:) úgy beindult a topic....kösz Martin
"Igen, ez a "nezelodes", "latoszog" stb. tenyleg hatrany, de ez van:((
De rogton jon Mohus, es nyomja a szokasos 3 TV-s PS2-es kepet, hogy az olyat is tud:))))))))"
no comment, már megtörtént:) -
#1106 a közönség ma sem jött el..kezd veszteséges lenni a nascar -
#1105 igen ennek nagy a valószínűsége...
és a drift-ig sem jutott el, bár korábbi állítása szerint a PC-s logitech-kel nyomta, ami Szerintem viszont abszolút nem kompatibilis a GT3-mal
de tökmindegy...
én elismerem az LFS és a Nascar létjogosultságát és a házilag fabrikált GTR modokat is, mivel PC-n nincs más...
nálam a továbbra is a 72cm számít a valódi látvány a valódi hangok és a stabil 60 FPS...nincs filtering gond az autóút szélén, nincs vsync vagy patch probléma csak A JÁTÉK...ennek is van létjogosultsága és így mindkét oldal elégedett:) -
#1104 arcade...
ahogy a többi autósgamma is, amiről eddig hallottam
-
#1103 "Amugy gondoltam;) Pedig szepnek szep lenne, bar le van egyszerusitve a "fizka", de azert jol menne, de hat ez a "doboz tologatas"... Szornyu..."
neked...
nincs jelenleg más autós játék, ami ennyire jól nézzen ki...amikor visszanézed amit műveltél:jé és valóban ilyen!
"fizika" csak a durva ütközéseknél nincs, mivel törés sincs, nincs kasztni, ami felvenné az ütközési energiát
aszfalton, sóderen, homokágyban van
a farhajtás farhajtás, a sebességérzet reális...és mint látható lehet pl:driftelni rendesen úgy , hogy az élményszámba megy
van nagy látószög, csak fizesd meg
1,ha van 16:9 TV-d a progi támogatja és máris nyertél jó pár centit
2,ha van 3 ps2-d 3 TV-d..180 fokban látsz
3,Ezt a hidraulikus kütyüt, nem egy szimpla arcade gammához faragták
Ha butának találod az AI-t 6 ps2-t linkelve játszhatsz a haverokkal
Nagyon sok állítási lehetőség van, tuning stb, ami az autón és viselkedésén is nagyban látszik. Egy ültetett kombi Audi RS6-os igencsak kellemes látványt és élményt nyújt...
Aki nem hiszi el, amit most már 100-szorra írtam most le..az próbálja ki természetesen kormánnyal.
ja Martin...kérlek a tesztelőidnek, ha autós gammát tesztelnek, adj nekik egy kormányt is mellé, mert ez a "banános" teszt kevés.
A progi két éves...
és jön a GT4
-
#1102 :DDDD
Igen, kóros gülüszeműségnek hívják, de faszán lehet nézelődni vele :D -
#1101 Szerintem senki nem mondta hogy szar. En sem. Elismerem, hogy szep, latvanyos, hangulatos, elvezetes stb., csak hat nem "szimulator". Egy nagyon jo "autosjatek".
Az hogy engem nemerdekel, csak azert van, mert nincs rendes belsonezet (gyk.: belulrol lathato muszerfal, szelvedo, kormany, motorhazteto stb.:DD ) es korrekt fizika. -
#1100 Te is csak a Polyphony001-el mentél ahogy megszerezted, mi? :DDD -
#1099 en nem mondtam soha hogy szar csak arcade -
#1098 ha elvitted 98%-ig, akkor nem lehetett annyira sz*r.. :)) az már elég sok belefektetett idő.. -
#1097 98%-ig -
#1096 Mhh gyorsan tanulod a nyelvet :) -
#1095 Az csak Freak pajtásunk lehet! -
jó csaj #1094 na akkor csa! -
jó csaj #1093 miért nekem azt modták itt valaki édesen csalogató!! -
#1092 rossz helyen jársz. -
jó csaj #1091 hat jó megyek!! -
#1090 először is a pc-seket leginkább izgató kérdésre: 2d-sek a fák? :))