Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunty
Háááát....
Most járok Sztálingrádnál...A játék nem rossz, de...Az igazán jó hangulathoz szükséges lett volna, ha a fiúk jobban ragaszkodnak a történekmi hûséghez: a németek nem voltak ártatlan ministráns gyerekek!!!!! Hans von Göbel naplója meg egy vicc!!! Kezdõdik azzal, hogy a Lengyelországot lerohanó németek ségédkeznek a lengytel parasztgazdának egy elletésnél, majd boldogan csapra vernek egy boroshordót és együtt iszogatva anekdotáznak... Nevetséges... A további naplóbejegyzések sem szólnak másról, mint a "fõhõs" nyálas nyavajgásáról. Kiváncsian várom, vajon a szovjet vezéralak milyen lesz...

3P
Hm!

Ez érdekes....
Felraktam az új német patch-et...
Felrakás elõtt pont a Matildás küldetés elején voltam. A játékállás közbeni küldetést meg sem találta, csak a pálya elõttit. Na ez nem is volt gond, mert nem sokat vesztettem.
Tehát megcsináltam az új crackkel a küldetést (Matildást). Javított a javítókocsi 😊, de a pálya végén kiugrott a fõmenüben, a helyett, hogy eloindult volna Krétás hadmüvelet. Ha betöltöm az állást akkor is visszaugrik a fõmenübe. Erre elindítottam a régi cracket (az is 1.06-os) az meg nem látta ezeket az állásokat...

Találkozott ezzel valaki? Esetleg mit böktem el?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

darkey
hali!

Nem tuggya valaki, hol lehetne megtudni, hohy mik a rejtett küldetések?

A crack nem ronthatta el a mentésed, mert fordítva van az 1.06-al nem megy az 1.04, de ez 1.6-os crack, feltetted az 1.06-os patch-et? Mer lehet az a baj...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

tibor16
Jahh, valóban megy 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

vki tud nekem adni egy mentést ezzel a krekkel a német orosz megtámadás 2. pályájához? mert a krekk elrontotta a mentésemet, és nincskedvem ujrajátszani a pályákat.
kösz

nekem is müxik

Mûxik a crack
GYertek Panzer.hu szobába Quakeneten.(IRC)

Serpa
mi ez az új crack ?

bazza
Eseteg más? Csinálok szervert, mehetünk akár most is!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hát én akarnék de melóhelyen sajnos nem megy, pedig 9200 van a gépbe, de eléggé szaggat...

bazza
Akar most valaki online játszani?

igen eddig minden jó, de lehet végignyomom mégegyszer, ha akkor minden jó akkor jó a krekk...

zoli80
asszem ezt teszteltük már és mükszik!

ewuk
hátha máshogy nem megy én is így fogom csinálni..
ja elég idegesítõ, bár én nem próbáltam mer a panzers meg a soldiers is ment kiírva, egyedül most a beyond divinity ami egy starforce legújjab verzióját használja, ott csak miniimage van, én is huzogatom, de legalább így megy, én is úgy játszok hogy elhatározom most nyomom gép kikapcs és lehúz, amikor meg írok akkor nincs játék...

ewuk
ok, kösz az infót majd megpróbálom csak még elõ kell keríteni bár ez cd lehuzogatós módszer annyira nem fekszik mert sajna sokat használom az írót meg a dvd-t de egy próbát megér 😄
jaja

ewuk nincs, én kiírva nyomom, de van hozzá mini images megoldás a gamecopyn fenn van no-cd cím szó akatt, de max azért no cd mer a cd-ket le kell húzni , amúgy a mini image van fenn, próbáld ki a panzers is jó, de a soldiers, nem is tudom a játékélményt mihez hasonlítani, ilyenben még nem volt részem...

AnarchoiD
jah, ha kettot osszegyurtak volna most lenne egy uberfasza kuul gammank 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ewuk
és a soldiers-hez is van crack?
Hát az az igazság, hogy a soldiers nekem is sokkal de sokkal jobban bejött, de nem hasonlítgatom össze, mer teljesen más játékélmény, a maga nemében mind a kettõ nagyon jó...

nekem is csak egy kicsit be van lasulva az oldal ennyi... más mirrorra kell kattintani ha nem jó...

AnarchoiD
soldierst probaljatok marhajo, leugrik a lanctalp, es csata heveben kimaszik a mukid es javitgatja 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ewuk
Nekem leszedi akár hányszor megpróbálom ez fura...
ja ... 😛 [email protected] 😄D

😊))))))
leállt a gamecopyworld összes mirrorja mindenki a panzers cracket zúzza lefele...

Ha neked megvan, akor elküldöd nekem is? 😛 Elöre is kössz

Én nem küldöm...
ment...

3P
Sziasztok!

Hatalmas kérésem lenne...
Elküldené nekem is valaki ezt az új patch-et, nekem sem jön le a Gamecopyworld-rõl... 😞

Ide kellene küldeni: [email protected]

Hálás köszönet érte...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

jaja úgy tünik jó, remélem senki nem cáfol meg...

zoli80
remélem ezzel vége a hülye starforce-nak!

zoli80
na megvan és jónak tünik!kösz mindenkinek,még neked is rusy😊

ewuk
na elment 😄
ok, most megsértõdtem....

zoli80
köszi,ewuk elküldi!

ewuk
mükösik=mûködik
ewuk
Teljesen jól mükösik most, hogy elõröl kezdtem.
hát ja elég fos a gamecopyworld, írj...

zoli80
ha valaki hajlando irjon privit,elkuldom a mailcimemet.

zoli80
kuldjétek mar el,nem zudom lekapni gamecopyról,valami hibát ir ki.

ewuk
Na a Németekkel elõröl kezdtem és tovább lépett ,bár ott még nem kell javítani de sztem az is menni fog ,tehát jó a crack.De nyüstölöm egy kicsit ,hogy ,ha van akkor felfedje hibáit 😄.ja és kösz a cracket.
na nem tudom azért mondtam hogy ez még nem 100%, próbálja ki mindenki, én csak loadolva próbáltam ki pályát nem nyomtam vele végig, hátha nem a crack hibája, bár akkor mi lenne...

ewuk
én kipróbáltam, de nekem azt csinálja ,hogy végig nyomom a pályát(germán ,2.) akkor kilép a menübe és nem lehet tovább menni.De legalább javít 😄.
a gamecopyworld.com -on, én már végignyomtam, kiírva ment, nem huzogattam, most kipróbáltam, és 3 mentésembe, meg az oktatópályán ment, próbáld ki te is...

zoli80
ja,bocs...

zoli80
unom a lehuzogatast!

zoli80
hol van?

LOL eddig 4 pályán próbáltam szerelt mindent, de azért más is tesztelje...

bazza az új crack mûxik rendesen?

bazza
np😊 elsõ->csajok