Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most járok Sztálingrádnál...A játék nem rossz, de...Az igazán jó hangulathoz szükséges lett volna, ha a fiúk jobban ragaszkodnak a történekmi hûséghez: a németek nem voltak ártatlan ministráns gyerekek!!!!! Hans von Göbel naplója meg egy vicc!!! Kezdõdik azzal, hogy a Lengyelországot lerohanó németek ségédkeznek a lengytel parasztgazdának egy elletésnél, majd boldogan csapra vernek egy boroshordót és együtt iszogatva anekdotáznak... Nevetséges... A további naplóbejegyzések sem szólnak másról, mint a "fõhõs" nyálas nyavajgásáról. Kiváncsian várom, vajon a szovjet vezéralak milyen lesz...
Ez érdekes....
Felraktam az új német patch-et...
Felrakás elõtt pont a Matildás küldetés elején voltam. A játékállás közbeni küldetést meg sem találta, csak a pálya elõttit. Na ez nem is volt gond, mert nem sokat vesztettem.
Tehát megcsináltam az új crackkel a küldetést (Matildást). Javított a javítókocsi 😊, de a pálya végén kiugrott a fõmenüben, a helyett, hogy eloindult volna Krétás hadmüvelet. Ha betöltöm az állást akkor is visszaugrik a fõmenübe. Erre elindítottam a régi cracket (az is 1.06-os) az meg nem látta ezeket az állásokat...
Találkozott ezzel valaki? Esetleg mit böktem el?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
kösz

GYertek Panzer.hu szobába Quakeneten.(IRC)
ewuk nincs, én kiírva nyomom, de van hozzá mini images megoldás a gamecopyn fenn van no-cd cím szó akatt, de max azért no cd mer a cd-ket le kell húzni
, amúgy a mini image van fenn, próbáld ki a panzers is jó, de a soldiers, nem is tudom a játékélményt mihez hasonlítani, ilyenben még nem volt részem...Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
leállt a gamecopyworld összes mirrorja mindenki a panzers cracket zúzza lefele...
ment...
Hatalmas kérésem lenne...
Elküldené nekem is valaki ezt az új patch-et, nekem sem jön le a Gamecopyworld-rõl... 😞
Ide kellene küldeni: [email protected]
Hálás köszönet érte...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...