2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2369 A GCW-n legközelebb. -
maniac001 #2368 Menj vissza a V2 bázishoz mert a németek visszamentek és öld meg őket. -
weine #2367 hol érhető el a german 1.06 nocd krekk? -
ltom74 #2366 Sziasztok
Megcsinalta mar valaki az 5. szovetseges kuldetest, a V2-es bazisosat?
Mar mindenkit kiirtottam az egesz terkepen es foleg a romnal de megsincs ott a kem.
Mit kell meg csinalni?
koszi -
#2365 Ami kell: Game + 1.06 Hun Patch + 1.06 German No-CD Crack, ennyi, nem kell más, különben nem sokat kell visszaolvasni! -
ppeti66 #2364 és nem tudja valaki hogy a német 1.04es és 1.06os patchet honnan tudnám leszedni? -
ppeti66 #2363 oké... kösz -
#2362 Az 1.06-os patchez van olyan törés, ami melett már javít mindent a javítókocsi. Forrás: Game Copy World... -
ppeti66 #2361 hali!
az 1.06-os patchban megvan csinálva a repair bug? -
#2360 Kezdjem elorrol? :) -
#2359 Biztos volt mar errol szo, de sajnos nincs idom, mind a 250 hozzaszolast vegigolvasni.
Magyar nyelvum van, felraktam az 1.6os pocsot ra a repair bug miatt.
Viszont nem talaltam 1.6os magyar exet, csak nemetet.
Ezzel megy a jatek, de az egyik nemet kuldi utan betolti, hogy kaptam ermet, meg ienek, es utana crash (amikor at kell kellni a folyon, megsemmisiteni az ellenseges utegeket)
Mit lehet ezzel tenni? -
#2358 megvan. -
#2357 HUN verzióhoz is van ?
hol ? -
#2356 Na ne politizáljunk! -
#2355 Hát az egy érdekes kérdés, de ugye nem feltétlen kell ugyanazokat a hősöket használni. Továbbá (bár orbitális hiba volna) nem biztos, hogy lesz benne orosz oldal küldetéssorozat... -
Christian #2354 akkor kezdjem ujra egész pályát? -
#2353 Hát rajta voltak -
#2352 Akkor bug, nekem is most volt, egy ilyen. -
Christian #2351 de pl az oroszoknál hogy fog folytatódni? kirobbantják a 3. vh-t?:D -
Christian #2350 mind a kettőt, a térkép két oldalán.. -
#2349 Ne izgulj!
Ez is olyan lesz. Nem arra gondolok, hogy a másik oldalon be is ejezheted, hanem másra... ;-)
Szóval a játék címe: Codename: Panzers - Phase One
Magyarul ez egy 3 részből álló játéksorozat lesz. Ez most a három részből az első (Phase One). A következő részben, ha hihetünk a madaraknak, akkor folytatódhat a hadjárat... ;-) -
#2348 Mind a 2 osztagot?? -
Christian #2347 a szövetséges 3. pályán tartok, amikor a végén megkell gyógyítani az angolokat, megtettem, de nemlesz vége a játéknak, mitkell még csinálni? -
#2346 Nyugi, addig fogsz játszani, csak ne a németek oldalán fogod befejezni:) -
bgabor #2345 opsz,bocs a duplázásért... -
bgabor #2344 Csak 12 német pálya van?
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következő pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többiről nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étől '45 május 8-áig lehet játszani. -
bgabor #2343 Csak 12 német pálya van?
Én most tartok a 11.-en,de még csak 1942-nél tartunk.
Ha a következő pályával lezárul a kampány,akkor mi lessz a háború végével? Csak mert még a Panther is csak '43 ban jelenik meg,a többiről nem is beszélve. Azokkal már nem lehet játszani? Eddig nagyon örültem,hogy végre egy játék,ami a hadjáratot a háború elején kezdi,és a végén fejezi be,de ezekszerint nem. Kár. Lehetne végre egyszer egy játék,amiben valóban '39 szeptember 1-étől '45 május 8-áig lehet játszani. -
HRaVeN1 #2342 Kösz -
#2341 Igen, pontosan így van.
Mivel a crack csak az .exe-t cseréli le és az valószínűleg agyan olyan a német és a magyar verzióban is. -
HRaVeN1 #2340 EZ az,hogy magyar 1.06-os patch, német 1.06-os crack? -
#2339 van -
#2338 Nemcsakte -
HRaVeN1 #2337 Hello. Bocs, hogy nem olvasok vissza 15 oldalt, de már van jó crack a játékhoz, ahol javít is a javítókocsi? -
YencY #2336 Csak én nem kapom meg az elfoglalt egységeket? -
#2335 Biztosan midenki játszi... :) -
Christian #2334 hogy kihalt ez a fórum, mikor megoldódott a probléma... -
#2333 Senki nincs gép és net közelben?
Csak kíváncsi lettem volna, hogyan is néz ki egy multi. Sajna csak itt bent a melóhelyen tudtam volna kipróbálni, szerencsére ma nincs főnök így nem szólt volna érte senki.
Azért ha jó valakinek egy kis multizás 16 óráig, akkor csak szóljatok, itt leszek. -
#2332 ja bocs a nagy betűért -
#2331 hüm az lehet mert a KÖV. MATILDÁS PÁLYÁN IS AZ VÓT ÁM A PROBLÉM, DE UGROTTAM CHEAT-EL, MOST A KRÉTÁST NYÚZOM. -
#2330 Na nem nyomunk egy multit?
Délután 4-ig ha valaki multizni akar szóljon, csinálunk egy jó kis csörtét.