2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2329 Nincs véletlenül a konvoj közelében egy le nem lőtt ellenséges egység? -
#2328 #2305
még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasni -
#2327 A 2. német pályán hogy lehet megmenteni a lezuhant repülőst? -
#2326 kösz,gondoltam,majd akkor csíttel ugrok egy szintet. biztos azért mert mindig összeakadtak a járművek... -
BBking #2325 Nekem is volt ilyen problámám.Kezd újból!Valszeg BUG! -
kobe8 #2324 Köszi az 5letet Mózes.Mükszik nekem is! -
kobe8 #2323 Megpróbálom Mózes remélem mükszik! -
#2322 Nekem totál jól müködik crack-kel.
Game fel, 1.06 Hun patch fel, majd 1.06 German No-CD crack fel. Ennyi, javít a javító kocsi mindent, eddig egyszer lépett ki játékállás töltésnél.
Nem kell semmi cd-dvd író, olvasó lehúzás, + egyebek.
-
kobe8 #2321 Léccives vki magyarázza el hogy hogyan tudom kitörölni az dmf fájlból a mappákat és fájlokat!!!! -
#2320 A negyedik pályán rommelhez eljutottam, gumicsónakon átkeltem és megtisztítottam a túloldalt de nincs vége a küldetésnek. Igaz a műszaki egységek félúton negáltak nem messze a folyó menti tábortól és nem mennek tovább, ez bug lenne vagy miért nem engedi befejezni a küldetést? -
YencY #2319 Nekem az aproblémám, hogy hiába foglalok el egységeket a pálya értékelésnél nem mutatja, hogy foglaltam-e el valamit és igy nem is kapom meg őket. Másnak is van ilyen problémája? -
kobe8 #2318 Hahó.Vki lécci mondja meg!!!! -
kobe8 #2317 AZ ultraiso-val hogy tom kitörölni a cd-kép fájlait,mert ott csak olyan van hogy nézet és ott bejön egy szövegfájl,de a fájlokat és mappaákat hogy tom kitörölni? -
TTomi #2316 Kössz a listát! Én meg mit szívtam, hogy nem találtam semmit.... -
#2315 Nekem nem az a gondom, hogy vannak titkos küldetések, hanem a logikátlanságukkal van gondom.
Tehát nem a küldetések a logikátlanok, hanem az, hogy ez miért titkos? Miért nem mondják el a kiküldött osztag vezetőjének? Nem bízik benne a parancsnokság? Ah!
Én inkább bonusz feladatoknak hívnám. Azaz pl ráakadsz egy kémre egy épüleben elkapod, s a pálya végén ezért kapsz plusz preszizs pontokat. S nem írja ki hogy a pálya 1/1-et találtál, hiszen magad sem tudhatod, hogy mit rejthetett a térkép, hanem leírná, hogy milyen bonusz feladatért kaptál plusz pontot. Így legalább életszagúbb lenne, s nem olyan nagy a térkép, hogy pár perc alatt ne lehetne felderíteni azon részeit, ahol még nem jártál... ;) -
Christian #2314 hát én nem nagyon csípem a titkos küldiket, ott keresgélni a feladatokat áá én nemszeretem.. -
#2313 Hát tényleg nem erőltették túl magukat. Azt levágtam, hogy nincs minden pályán titkos küldetés, mert ha megnézed a feladatokt, akkor ott ki írja, hogy van-e. De azé arra én se gondoltam, hogy ilyen kevés van. -
#2312 Ezer köszönet Axon. -
#2311 5 német titkos küldetés és 1-1 orosz és szövetséges titkos küldetés.
Eddig azt hittem én vagyok a béna, hogy nem találom egy-egy pályán a titkos részt, de mostmár látom, hogy nem is volt mit keresnem. -
#2310 A szövetségeseknél sem eröltették meg tulságosan magukat.
Szövetségesek:
1. pálya
Rejtett: nincs
2. pálya
3. pálya
4. pálya
5. pálya
6. pálya
7. pálya
8. pálya
Rejtett: Felszabadítani a térségben lévő francia falut.
9. pálya
Rejtett: nincs -
#2309 Na az orosz küldik mégnagyobb csalódások
Imhol:
Orosz:
1. pálya
2. pálya
3. pálya
4. pálya
5. pálya
Rejtett: Találd meg a kémlistát a pálya bal szélén található villában.
6. pálya
7. pálya
8. pálya
9. pálya
Rejtett: nincs -
#2308 Számomra elég nagy csalódás volt, hogy nem minden pályán van rejtett küldetés.
Itt van a német kampány rejtett küldetései.
Német:
1. pálya
Rejtett: Találd meg a titkos hadianyag-lerakatot a pálya szélén lévő kis szigeten.
2. pálya
Rejtett: A lezuhant felderítőgép pilótájának megmentése
3. pálya
4. pálya
5. pálya
6. pálya
Rejtett: A radarállomás elfoglalása
7. pálya
Rejtett: A csillék segítségével átjutni a folyón. Elfoglalni a vonatot.
8. pálya
9. pálya
10. pálya
11. pálya
Rejtett: Likvidáld a szovjet politikai tiszteket. A pálya bal szélén egy épületben rejtőznek, amely előtt 2 fekete autó parkol.
12. pálya
Forrás: Gamer 2004/08 -
#2307 Na itt van előttem az újság, kipötyögöm a titkos küldiket belőle -
TTomi #2306 Bazz!!! Tényleg! -
Christian #2305 van asszem a lövész katonáknak csónakjuk, odamész a mocsárhoz és rányomsz a csónak ikonra. -
TTomi #2304 Hali!
Legyen oly jó valaki és ossza meg velem, hogy hogyan lehet kiszedni a német kampány 2. pályáján a pilótát a mocsárból?! Nincs meg valakinek a rejtett küldik lírása, hogy melyik pályán mi az? Előre is köszi! -
#2303 Igazad van, ez nem az én stílusom, de sajnálom, akkor nem tudtam arra gondolni, hogy ne így válaszoljak, máskor visszafogom magam, és én leszek az okosabb! :) -
Rusy #2302 hát jaja, de ettől még nem kell levonni messze menő következtetéseket, de tényleg a válasz fölösleges volt, az ilyet hagyni kell magára és elmegy... -
#2301 Nnna, úgylátom, az alpári stílus miatt innen is kimaradok.
Nem is akarom eldönteni kinek van igaza, csupán csak megjegyzem "okosabb" embernek gondoltalak, sem hogy ebben a stílusban válaszolj. Sztem, ettől nem adsz nyomatékot az igazadnak, és ráadásul olyan terepen harcolsz, ahol a másik jobban otthon van. -mondom ezt úgy, hogy csak a fórumban "ismerlek". -
Christian #2300 a konvojnak pedig tovább kell mennie egészen az északon lévő németekhez. sztem kezd ujra a pályát... -
Christian #2299 ujrakell kezdeni az egészet...a küldetéseket, az elejéről. -
Christian #2298 hát ne engedd meghalni az egységeid -
#2297 Nálam is ugyanaz van, mint 3P-nél, az új crackel reparál csak kilép a pálya végén, ha vissza nyomom a régi cracket akó meg eltünek azok a mentések amiket az újjal csináltam.
Axon: lécci írd be a fórumba, vagy küld el mailben a rejtett küldetéseket. Köce -
BBking #2296 Srácok!Egy kérdés!Tudom mit kell csinálni a német 3. pályán.Csatlakozni kell Rommelhez, illetve kisérni a műszaki konvolyt.Kiírtottam az egész képernyőt, de semmi.A konvoly a bunkerek után megált és nem mozdul. Elvileg csatlakozni sem csatlakoztam Rommelhez. Átmentem a bázison de,semmi. Ez bug, vagy van valamilyen trükje a pályának?Valaki találkozott evvel a problémával?(Patch,Crack fent van) -
#2295 Nincs vmi tipp, hogy hogyan lehet megcsinálni a szövetségesek 4. pályáját (asszem), amikor a légelhárító ütegeket kell megsemmisíteni? A végére elfogynak az egységeim...! -
#2294 az jó lönne... -
Rusy #2293 asszem fel kell menni északra a pálya tetejére és akkor történni fog valami... -
Sir IvanHoe #2292 Na!
Van az az Amcsi palya,ahol 4 dzsipel kezdunk!
Megkell a varosban allitan a konvojt, es 5db mukincsekkel megrakott utanfutot a templomhoz vinni.
Elivittem az 5 utanfutot, nincs ellenseg,es nincs vege a palyanak!
Mit kell csinalni?
-
Sir IvanHoe #2291 Ahogy mondod!
Csatlkozzom az elottem szolohoz! -
#2287 vagy DAEMON TOOLS