Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
küldjetek megoldást akár magán-ba is.
"Nincs kedvem 2-hetet visszaolvasni"
Köszike.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
viszont elinditom a ts-t.82.131.131.80
van 1-,1.5 órám.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Természetesen jó lesz az irc is, de vki azt mondta, hogy készít egy ts szervert. Amúgy meg már kurvára elegem van belõle, hogy bármit írok csak belekötsz!
megyek rámeditálok 1et

Steam: [HUN]Feriggno
"A BC a jobbik csapat jutalma."
feltettem megint, és most nem javít
na akkor keresgetem mitõl volt jó azelõtt..
annyit tudok, hogy egy olyan állapot után tettem fel ezt a SF3 cleanert, amikor azt írta ki a "check" nél, hogy valami error baja van, akkor ezeket feltettem és javított
megnézem hogy mitõl lehetett
tovább még nem néztem, nincs rá idõm...
de ha adtok egy save -t ahol pl már olyan tanok vannak amiket nem javított akkor meg tudnám nézni
http://a-zcomp.eu/
És ha tudsz, akkor indíts ts szervert, bár most szaraxik a mikrofonom. 😊
Beszéljünk meg egy fix idõpontot, amikor összegyûlünk, és jáccunk!(ha pl többen vagyunk mint 3, akkor nem coop-ot kell nyomni)
Kéne valami chat szerver, amin tudunk dumálni! Nekem sok idõpont jó, döntsetek ti!
Na? OKs?
2. Ultraiso-ban nyissuk meg a 3-as cd mdf file-t, toroljuk ki belole a file-okat, mentsuk le egy uj konyvtarba az eredeti neven (bin-kent, utana nevezzuk at mdf-re), majd masoljuk melle a hozza tartozo mds file-t.
3. Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelrõl
4. Ezután az elkeszitett image-t mountoljuk be a legujabb Alcohol120%-kal vagy daemon-nal. (en daemon-t hasznalok)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
6. Panzers_Patch_1_06_HU.exe felrak.
lemez azonosítás: MJL2W8-2PY3TF-HVLDPD-U3JXFH
cd-kulcs: XP637-6CW59-LLPSR-FDAPK
na nekem ezzel megy most már teljesen jól, bár a régebbi mentések nem mûködtek, nem adta be a köv. pályát.
Birdy, 13:39 - Játék: RTS
(PC Games) A Game Convention alkalmából a CDV standon bemutatták a Codename: Panzers folytatásának alfa verzióját. Az új játékban kevesebb küldetés várható, de azok sokkal összetettebbek lesznek. Fõleg a multi részt nyomják majd meg nagyon a Stormregion hadászati szakemberei. Fiktív jellegû összecsapásokat kapunk majd, amelyek új hadszíntereken játszódnak, mint pl. Olaszország. A várható megjelenés: 2005 tavasz, nyár. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Codename: Panzers a megjelenése óta az elsõ helyen áll a német eladási listán 😊.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Király COOP-ot játszottunk Falconnal! Nagyon ász volt! Gratulálok neki, sajnos õ elvesztett 7 egységet, mivel nem tudtam neki segíteni...😞
De azért megcsináltuk!