2809
Codename: Panzers - Phase One
  • Mighty
    Nincs véletlenül a konvoj közelében egy le nem lőtt ellenséges egység?
  • Hyder

még egy oldalt sem kellett volna visszaolvasni
  • Shep
    A 2. német pályán hogy lehet megmenteni a lezuhant repülőst?
  • galenius
    kösz,gondoltam,majd akkor csíttel ugrok egy szintet. biztos azért mert mindig összeakadtak a járművek...
  • BBking
    Nekem is volt ilyen problámám.Kezd újból!Valszeg BUG!
  • kobe8
    Köszi az 5letet Mózes.Mükszik nekem is!
  • kobe8
    Megpróbálom Mózes remélem mükszik!
  • mozesapo
    Nekem totál jól müködik crack-kel.
    Game fel, 1.06 Hun patch fel, majd 1.06 German No-CD crack fel. Ennyi, javít a javító kocsi mindent, eddig egyszer lépett ki játékállás töltésnél.
    Nem kell semmi cd-dvd író, olvasó lehúzás, + egyebek.
  • kobe8
    Léccives vki magyarázza el hogy hogyan tudom kitörölni az dmf fájlból a mappákat és fájlokat!!!!
  • galenius
    A negyedik pályán rommelhez eljutottam, gumicsónakon átkeltem és megtisztítottam a túloldalt de nincs vége a küldetésnek. Igaz a műszaki egységek félúton negáltak nem messze a folyó menti tábortól és nem mennek tovább, ez bug lenne vagy miért nem engedi befejezni a küldetést?
  • YencY
    Nekem az aproblémám, hogy hiába foglalok el egységeket a pálya értékelésnél nem mutatja, hogy foglaltam-e el valamit és igy nem is kapom meg őket. Másnak is van ilyen problémája?
  • kobe8
    Hahó.Vki lécci mondja meg!!!!
  • kobe8
    AZ ultraiso-val hogy tom kitörölni a cd-kép fájlait,mert ott csak olyan van hogy nézet és ott bejön egy szövegfájl,de a fájlokat és mappaákat hogy tom kitörölni?
  • TTomi
    Kössz a listát! Én meg mit szívtam, hogy nem találtam semmit....
  • 3P
    Nekem nem az a gondom, hogy vannak titkos küldetések, hanem a logikátlanságukkal van gondom.
    Tehát nem a küldetések a logikátlanok, hanem az, hogy ez miért titkos? Miért nem mondják el a kiküldött osztag vezetőjének? Nem bízik benne a parancsnokság? Ah!

Én inkább bonusz feladatoknak hívnám. Azaz pl ráakadsz egy kémre egy épüleben elkapod, s a pálya végén ezért kapsz plusz preszizs pontokat. S nem írja ki hogy a pálya 1/1-et találtál, hiszen magad sem tudhatod, hogy mit rejthetett a térkép, hanem leírná, hogy milyen bonusz feladatért kaptál plusz pontot. Így legalább életszagúbb lenne, s nem olyan nagy a térkép, hogy pár perc alatt ne lehetne felderíteni azon részeit, ahol még nem jártál... ;)
  • Christian
    hát én nem nagyon csípem a titkos küldiket, ott keresgélni a feladatokat áá én nemszeretem..
  • darkey
    Hát tényleg nem erőltették túl magukat. Azt levágtam, hogy nincs minden pályán titkos küldetés, mert ha megnézed a feladatokt, akkor ott ki írja, hogy van-e. De azé arra én se gondoltam, hogy ilyen kevés van.
  • darkey
    Ezer köszönet Axon.
  • Axon
    5 német titkos küldetés és 1-1 orosz és szövetséges titkos küldetés.
    Eddig azt hittem én vagyok a béna, hogy nem találom egy-egy pályán a titkos részt, de mostmár látom, hogy nem is volt mit keresnem.
  • Axon
    A szövetségeseknél sem eröltették meg tulságosan magukat.

Szövetségesek:

1. pálya
    Rejtett: nincs

2. pálya

3. pálya

4. pálya

5. pálya

6. pálya

7. pálya

8. pálya
    Rejtett: Felszabadítani a térségben lévő francia falut.

9. pálya
  • Axon
    Na az orosz küldik mégnagyobb csalódások

Imhol:

Orosz:

1. pálya

2. pálya

3. pálya

4. pálya

5. pálya
    Rejtett: Találd meg a kémlistát a pálya bal szélén található villában.

6. pálya

7. pálya

8. pálya

9. pálya
  • Axon
    Számomra elég nagy csalódás volt, hogy nem minden pályán van rejtett küldetés.

Itt van a német kampány rejtett küldetései.

Német:

1. pálya
    Rejtett: Találd meg a titkos hadianyag-lerakatot a pálya szélén lévő kis szigeten.

2. pálya
    Rejtett: A lezuhant felderítőgép pilótájának megmentése

3. pálya

4. pálya

5. pálya

6. pálya
    Rejtett: A radarállomás elfoglalása

7. pálya
    Rejtett: A csillék segítségével átjutni a folyón. Elfoglalni a vonatot.

8. pálya

9. pálya

10. pálya

11. pálya
    Rejtett: Likvidáld a szovjet politikai tiszteket. A pálya bal szélén egy épületben rejtőznek, amely előtt 2 fekete autó parkol.

12. pálya

Forrás: Gamer 2004/08
  • Axon
    Na itt van előttem az újság, kipötyögöm a titkos küldiket belőle
  • TTomi
    Bazz!!! Tényleg!
  • Christian
    van asszem a lövész katonáknak csónakjuk, odamész a mocsárhoz és rányomsz a csónak ikonra.
  • TTomi
    Hali!
    Legyen oly jó valaki és ossza meg velem, hogy hogyan lehet kiszedni a német kampány 2. pályáján a pilótát a mocsárból?! Nincs meg valakinek a rejtett küldik lírása, hogy melyik pályán mi az? Előre is köszi!
  • bazza
    Igazad van, ez nem az én stílusom, de sajnálom, akkor nem tudtam arra gondolni, hogy ne így válaszoljak, máskor visszafogom magam, és én leszek az okosabb! :)
  • Rusy
    hát jaja, de ettől még nem kell levonni messze menő következtetéseket, de tényleg a válasz fölösleges volt, az ilyet hagyni kell magára és elmegy...
  • tibor16
    Nnna, úgylátom, az alpári stílus miatt innen is kimaradok.
    Nem is akarom eldönteni kinek van igaza, csupán csak megjegyzem "okosabb" embernek gondoltalak, sem hogy ebben a stílusban válaszolj. Sztem, ettől nem adsz nyomatékot az igazadnak, és ráadásul olyan terepen harcolsz, ahol a másik jobban otthon van. -mondom ezt úgy, hogy csak a fórumban "ismerlek".
  • Christian
    a konvojnak pedig tovább kell mennie egészen az északon lévő németekhez. sztem kezd ujra a pályát...
  • Christian
    ujrakell kezdeni az egészet...a küldetéseket, az elejéről.
  • Christian
    hát ne engedd meghalni az egységeid
  • darkey
    Nálam is ugyanaz van, mint 3P-nél, az új crackel reparál csak kilép a pálya végén, ha vissza nyomom a régi cracket akó meg eltünek azok a mentések amiket az újjal csináltam.
    Axon: lécci írd be a fórumba, vagy küld el mailben a rejtett küldetéseket. Köce
  • BBking
    Srácok!Egy kérdés!Tudom mit kell csinálni a német 3. pályán.Csatlakozni kell Rommelhez, illetve kisérni a műszaki konvolyt.Kiírtottam az egész képernyőt, de semmi.A konvoly a bunkerek után megált és nem mozdul. Elvileg csatlakozni sem csatlakoztam Rommelhez. Átmentem a bázison de,semmi. Ez bug, vagy van valamilyen trükje a pályának?Valaki találkozott evvel a problémával?(Patch,Crack fent van)
  • bazza
    Nincs vmi tipp, hogy hogyan lehet megcsinálni a szövetségesek 4. pályáját (asszem), amikor a légelhárító ütegeket kell megsemmisíteni? A végére elfogynak az egységeim...!
  • galenius
    az jó lönne...
  • Rusy
    asszem fel kell menni északra a pálya tetejére és akkor történni fog valami...
  • Sir IvanHoe
    Na!
    Van az az Amcsi palya,ahol 4 dzsipel kezdunk!
    Megkell a varosban allitan a konvojt, es 5db mukincsekkel megrakott utanfutot a templomhoz vinni.
    Elivittem az 5 utanfutot, nincs ellenseg,es nincs vege a palyanak!
    Mit kell csinalni?
  • Sir IvanHoe
    Ahogy mondod!
    Csatlkozzom az elottem szolohoz!
  • mosoporr
    vagy DAEMON TOOLS