Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
Magyar verzió így is simán szalad (nekem legalábbis megy, javít a javitó, feltölt a lõszeres, gyógyit a felcser 😊
Krekk a gameburnworld.com-ról.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mayday
Azert kestek ennyit, mert amerikaban meg csak most jelent meg, legalabbis en igy tudom.
De nem NUKE-os a NFOrce-on, ez biztato. Lehet, hogy ezzel a krekkel siman szaladna a magyar verzio is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ibrik
Bár ha csak abból indulok ki, hogy a szintén Starforce 3 védelmes Kill.Switch-hez is egy kábé 200 megányi törést kellett csinálni különféle fájlokból, hogy jól mûködjön, akkor ehhez az angol nyelvû Codename: Pancers-hez sem fûzök nagy reményeket - mert az NFO-jában csak egyetlen egy crack exe-rõl beszél.....

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

AnarchoiD
en arra leszek kivancsi hogy a javitokocsis trukk hogy viszonyul ehez a toreshez ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Creator
Ekkora LOL! A szövetséges küldetésnél amikor ki kell pucolni a falut /Tigris a láthatáron/ lenyultam három tigrist, a negyediket csak azért nem mert esett az esõ, közben behaltak a medikek amig a lángszórosokat tápolták erre a végén kõzli hogy lássam el a sebesülteket. Lentebb olvastam hogy nem is mindegy melyik medikkel, na most kezdhetem ujra hogy életben maradjanak. :-)
ibrik
Lehet, hogy azért, mert õk feltörték volna valóban?????

Majd nyilatkozzon, ha valakinek sikerült már megszereznie, hogy tényleg feltörték-e. Akkor már csak a nyelvi fájlokat kellene átgyógyítani a magyar változatból....

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nagykispeter
Ja de majd jön a többi is!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

toMpEr
hmm
Codename: Panzers Phase One (c) CDV by RELOADED
eleg sokaig tartott nekik 😊

Glpetyus
Akkor jó

Köszi közben rájöttem valami a crack-kemmel volt leszedtem újra és jó lett most már mükszik a javitó kocsi,harcra fell!

Glpetyus
Mi van?
Játék fel - 1.06-os peccs fel - német NOCD krekk fel (ha másolt a gém),éés ennyi,müködik...
Ettõl még nem lesz német a játék...

1.06 patch a magyar kell mert nekem az van fent

CSak az a baj,hogy ezek vannak fen és még se mükszik

Glpetyus
A #2409-ben ott a linkje

Glpetyus
minden na...

Glpetyus
Müködik
peccs+ rá a germán NOCD krekk,és mindek sirály 😊

Mükszik valakinek a 1.06 patch felrakása után a javitó kocsi vagy van még valami más megoldás?

ja, ezt nem ide akartam😄

nemkell vmi krekket bemásolni v vmi?

kell mentés? nekem van egy olyan, amin az egész kampány összes küldijének az összes prezstízspontja megvan! Ha kell, odadhatom..

3P
Köszi. Kipróbáltam ezt is. Szerintem nálam lehet valami gáz, mert sehogy sem fogadja el. Ott ügyeskedek a katonákkal, de közelebb már nem tudom vinni velük a rakományokat a zöld kõrhöz... A részfeladat meg továbbra is aktív. Azért ez egy szép kis bug... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Ugyanígy jártam én is, de Christian leírta lényeget. azaz kezd a legelejérõl a teljes kampányt, úgy is az eleje felé vagy és könnyûek is voltak ezek a pályák. Nekem utánna már tovább ment....

hogyha a régi krekkel kezted a küldit, és utána feltetted az új krekket, akkor a nemtudsz másik pályára továbbmenni..

TORO
Én is erre tippeltem...

Hyder
télleg, az 1.09 már kijött magyarul?

nem tud róla valaki valamit?

Steam: [HUN]Feriggno

skorpio7
Szerintem nem volt ha eddig nem kaptál rá választ. A gondodra meg egy megoldás van kezd újra azt a legutolsó még mûködõ küldetést és hátha átenged utánna.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

TORO
Ja, csak nálam a "Sarlóvágás" hadmûvelet után, miután megkaptam a jelentést, kidobott a fõmenûbe, nem jött újabb küldetés. Mi lehet a gond? Másnál is volt már ilyen?

Mayday
Sziasztok,
Jol olvasom, ezzel az 1.06 krekkel mar fut kifogastalanul a biztonsagi masolat???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

TORO
Sziasztok! A "Sarlóvágás" hadmûvelet után, miután megkaptam a jelentést, kidobott a fõmenûbe, nem jött újabb küldetés. Mi lehet a gond? Másnál is volt már ilyen?

Itt én is szívtam.
Vidd a rakományt a romok ELÉ, kapcsold le a kocsikról és gyalogosokkal vidd be (egyszerre ha tudod, de azt hiszem nem fontos, talán külön-külön is mûxik). Nálam csak így fogadta el.
3P
Bennem lehet a hiba , de 3x újrakezdtem.... 😞 😞 😞

kezd urja a pályát, és rakd angyon szûken a zöld kör köré a...talicskákat😄

3P
Kérdeztem már, de nincs valakinek olyan állása, ami a szövetségesek utolsó (9.) pályáján van, olyan ahol már épp elfopgadta gép az 5 rakomány arany leszálítását a romos templomhoz?
Ha van, nagy örömmel venném, mail címem:
[email protected]

Sajna nekem valami elátkozott dolog végett nem igazán akarja elfogadni a gép a részfeladatot, így kiváncsi volnék, hogy miként raktátok ti a célterület köré a kocsikat....

3P
Majd, majd, de mikor? 😊

Ilyen kezdet után a folytatást kivárni nagy kínszenvedés...

Kedvenc mesterlövészeimmel és aknavetösimmel ismét lecsapnék valhol a sivatagban... 😊

skorpio7
Jahh... majd.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

3P
Van valami utalás esetleg a megjelenésre?

A Panzes Phase Two ban valami Német, Amcsi és talán Olasz küdletések lesznek, és ha jól láttam egy videóban, akkor észak afrikában is leszünk. Remélem minél hamarabb megjelenik, már várom!😄

Duzsuki
Szerintem bármilyen gyalogos megfelel a célra. A katyusákat a lehetõ leghamarabb kapd el, mert szétszednek. Én egy rakás páncélossal bementem középre és ágyukkal hátulról szedtem a keményebbjét. Vagy róbáld bekeríteni õket így nem tudnak mindannyian egy helyre támadni. Ha észrevetted minden egység egy egységre támad, már ha lõtávolban van. Az sem mindegy milyen közel vagy a katyusától mert ha közel mész ott nem tud lõni.

TORO
Sziasztok! Mûxik minden, csak a "Sarlóvágás" hadmûvelet után, miután megkaptam a jelentést, kidobott a fõmenûbe, nem jött újabb küldetés. Mi lehet a gond? Másnál is volt már ilyen?

Én is gondoltam rá, hogy a hõst odaviszem, de rendesen ritkítanak az oroszok (T34-ek, katyúsa, tüzérség, stb. Közepes neézségi szint.)
Elég bármilyen gyalogos egységet beküldeni, vagy csak a hõs jó?

Mighty
Hát igen. Beállni tényleg nem elég, mert be kell menni egy gyalogos egységgel az épületbe.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Duzsuki
Én ugy csináltam, hogy a hõsöm tankjával odamentem a váltóbódé mellé és ott kiszáltam a hõssel és bementem a bódéba. Így már jöhet a vonat és nem kanyarodik el ballra. Milyen nehézségi szinten csinálod?

Sziasztok!
A segítségeteket kérem a váltóállítgatós német pálya kapcsán.
Sajnos mire legyakom az orosz ellenállást, addigra befut a vonat és a küldetés sikertelen.
Milyen taktikát válasszak? Milyen osztagokat vegyek? (Úgy tapasztaltam, hogy nem elég a zöld körbe besétálni...)

TORO
Sziasztok! Mûxik minden, csak a "Sarlóvágás" hadmûvelet után, miután megkaptam a jelentést, kidobott a fõmenûbe, nem jött újabb küldetés. Mi lehet a gond? Másnál is volt már ilyen?

Glpetyus
nincsmit

Glpetyus
Biztos,hogy jó mert tegnap fel is raktam....fasza minden

mosoporr
köszike

ige jó hozzás.....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

TORO
1.06 magyar patchhez jó a német crack?
Szerintem igen, de még nem próbáltam. Megerõsítést kérek.
Köszönöm. Vége.

Glpetyus
A fölsõ a jó neked,ha igaz