Codename: Panzers - Phase One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval ez a hiba jellegének oka..bocsi a nagy képért..

Mi lehet az oka hogy újabban quickloadnál a játék kirak a desktopra? (az USA 4. küldinél jelentkezett ez a gond)
A másik meg hogy a játék minden egyes indításakor valami hasonló hibaüzenetet ír ki:
"a Panzers - Phase 1 nem win 32 alkalmazás" és csak újbóli krekkeléssel indul el.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémával pls. help!!!!!!!!
A másik meg hogy a játék minden egyes indításakor valami hasonló hibaüzenetet ír ki:
"a Panzers - Phase 1 nem win 32 alkalmazás" és csak újbóli krekkeléssel indul el.
Ha valaki találkozott már ezzel a problémával pls. help!!!!!!!!
Halisztok!
Nekem elég nagy gondom van ezzel a játékkal..Amikor játszom vele, és robbanás vagy görgetés vagy egyéb jelenségek zajlanak, egyszerûen megáll a kép, elkezd szabályos mátrixokat produkálni a képen, így zölden villodzik a kép, viszintes csikokkal, aztán állít egy frekit és újra jó..Majd kb 2 perc múlva ugyenez megismétlõdik, de olyan maximálisan kiakad hogy ha Lan on keresztül játszunk még ki is dob..Aztán elõjön az Xp-s kék halál,hogy az nv4_disp fáj tehet a hiba okûáról és hogy a gép a számítógép károsodása érdekében leállt..kiír egy rakás decimális számot, hogy mi a hibaforrás..delután le is fotoztam, de már nemtudom hova lett, de biztos értitek mirõl van szó..Feltettem a legujabb Nvidia drivert a gépre, de így is ugyan ezt csinálja.Ha valaki tud erre megoldást, segítsen mert így nem élvezhetõ a játék, inkább csak szenvedés!😞 Amúgy a configom az egy abit KD7 2400+ os athol proci és egy Nvidia GF4 MX 440 128mb DDR ram with AGP8X..bazira nem értem mi a gáz ezzel, már csinálta ezt pár játéknál de eddig ez a legfatálisabb...azt hittem kezdetben csak általános,de egyre durvább..köszi a választ.
Nekem elég nagy gondom van ezzel a játékkal..Amikor játszom vele, és robbanás vagy görgetés vagy egyéb jelenségek zajlanak, egyszerûen megáll a kép, elkezd szabályos mátrixokat produkálni a képen, így zölden villodzik a kép, viszintes csikokkal, aztán állít egy frekit és újra jó..Majd kb 2 perc múlva ugyenez megismétlõdik, de olyan maximálisan kiakad hogy ha Lan on keresztül játszunk még ki is dob..Aztán elõjön az Xp-s kék halál,hogy az nv4_disp fáj tehet a hiba okûáról és hogy a gép a számítógép károsodása érdekében leállt..kiír egy rakás decimális számot, hogy mi a hibaforrás..delután le is fotoztam, de már nemtudom hova lett, de biztos értitek mirõl van szó..Feltettem a legujabb Nvidia drivert a gépre, de így is ugyan ezt csinálja.Ha valaki tud erre megoldást, segítsen mert így nem élvezhetõ a játék, inkább csak szenvedés!😞 Amúgy a configom az egy abit KD7 2400+ os athol proci és egy Nvidia GF4 MX 440 128mb DDR ram with AGP8X..bazira nem értem mi a gáz ezzel, már csinálta ezt pár játéknál de eddig ez a legfatálisabb...azt hittem kezdetben csak általános,de egyre durvább..köszi a választ.
köszi
A javító gépjármû nem javít. Mi az oka? Má a tököm kivan.
Én meg nem tudok írni! :-))
Ja! Az elõbbi megodódott! Ha a bal elsõ bázist csak "félig" foglalod el (tehát maradnak csapatok) akkor szaggat,amikor teljesen elfoglalod megszûnik a szaggatás! :-) VIGÁZAT! A Sturmtigerek KÖZVESZÉLYESEK! :-)))))))))))))))))))))))))))
Tud valaki pálya/küldestés szerkesztõt?
Jó nagyot!
Van egy kis gondom! Ruszkikkal kampányolok,a Titkos Fegyverek pályán amikor efoglalom a bejárattól balr lévõ üzemet,elkezd iszonyatosan szaggatni,akármit csinálok a grafikával,mindíg ugyanúgy szaggat (egy 2,4 GhZ-s laptopom van,Ati Mobile Radeon 9000-el (64 Mb) és 512 Mb. RAM),eddig sosem szaggatott.
Tud vki vmi megoldást a problémára?
Van egy kis gondom! Ruszkikkal kampányolok,a Titkos Fegyverek pályán amikor efoglalom a bejárattól balr lévõ üzemet,elkezd iszonyatosan szaggatni,akármit csinálok a grafikával,mindíg ugyanúgy szaggat (egy 2,4 GhZ-s laptopom van,Ati Mobile Radeon 9000-el (64 Mb) és 512 Mb. RAM),eddig sosem szaggatott.
Tud vki vmi megoldást a problémára?
Hát kíváncsi lennék vajon milyen 1.6-os patch-et sikerült letöltened (bár sejtem), de ami a magyar verzióhoz jött ki annak minden gond nélkül fel kellene települnie az alap verzióra. Szóval szerintem töltsd le újra mégpedig INNEN és utánna használd az alábbi CRACK-et. További jó játékot. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hali van egy kis gondom az 1.6-os pöcs megvan(+a német crack is) a gond az hogy addig nem telepít amig nem szerzek egy 1.4-e patch-et, de honnan?
valaki könyörüljön meg rajtam !!!
valaki könyörüljön meg rajtam !!!
A németekkel nekem 12 küldetés volt. Stalingrad az utolsó. Hogy nálad miért áll meg az 5.-nél azt nem tudom.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
tegyél inkább fel omega drivert! most probáltam ki! RULZ!
sokkal jobb mint6 a gyári! gyorsabb, nincsenek bugok, és atom stabil!
ez a neve: Radeon Omega Drivers 2.5.90
http://omegadrivers.net/
sokkal jobb mint6 a gyári! gyorsabb, nincsenek bugok, és atom stabil!
ez a neve: Radeon Omega Drivers 2.5.90
http://omegadrivers.net/
Hi.
Hany palyas a nemet kuldetes? Nekem az 5. utan mintha vege lenne.
Gond lehet, hogy kozben csereltem crack-et? (Az 1.06 mar a kezdesnel fentvolt, csak a jarmujavito bugja miatt kicsereltem az exe-t es masikra)
Hany palyas a nemet kuldetes? Nekem az 5. utan mintha vege lenne.
Gond lehet, hogy kozben csereltem crack-et? (Az 1.06 mar a kezdesnel fentvolt, csak a jarmujavito bugja miatt kicsereltem az exe-t es masikra)
Azzal a driverrel fut a kártya!
Én sajnos nem tudok segíteni. Nekem is Ati van és minden jó.
A németekkel szépen végig lehet játszani, de az oroszokkal már szívok rendesen. Az orosz gyalogságot nem tudm használni. Mindig elfogynak. 😞
A németekkel szépen végig lehet játszani, de az oroszokkal már szívok rendesen. Az orosz gyalogságot nem tudm használni. Mindig elfogynak. 😞
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Hi! Lenne egy problémám: A játékot (egyébként nemcsak ez a játék) mikor elindítom, az egész képernyõ villog! Mondták már nekem hogy azért van,mert ati radeon 9200-as videókártyám van és azzal nemkompatibilis a játék, mert nvidiára lett irva! Ha igyvan és mással is történt már ilyen kérem mondja már meg hogyan tudnám ezt orvosolni! Elöre is köszi!
Nemrég (egy hete)játszom vele, szerintem nagyon jó. Én utóljára a Panzer General 2-vel játszottam ilyen jót.
Gamespot 8.8 !! 

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
íjjj ez csúnya, passz nekem ilyen nem volt
eredeti?
eredeti?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nálam vannak grafikai hibák, tud valakki segiteni?
szoval ijenek néhol az jármüvek és az épületek
szoval ijenek néhol az jármüvek és az épületek
Én uyg csináltam meg a pályát hogy gyalogságot az elején egyáltalán nem vettem csak az erõsebbik Shermant és az önjáró löveget meg lõszeres autót meg javítókocsit. Képzelheted, hogy meglepõdtem mikor azt mondta gyógyítsam meg a gyalogokat, de a gyógyításhoz ad két szakasznyi doktort. Gyógyítani ha csak az adott doktorokat használod tuti mûködni fog. Egyébbként a térkép aljától 1/4 részen a képernyõ ball szélén lessz egy bázis tábor ott fog megjelenni két-három Sherman egy lõszeres kocsi és egy javítókocsi meg a lényeg az orvosok. És ami a fõ tartsd be az utasításokat elöször a várost kell kifüstölni és csak utána elindulni északra. Szerintem így mûködni fog. Jó játékot.
Nálam is müxik a gém, a leirtak alapján!
Ezért megkapod a lovag kersztet,és a tölgyfalombokkal😊)

Ezért megkapod a lovag kersztet,és a tölgyfalombokkal😊)

Na még mindig a Tigris a láthatáron-nal kinlódom, már 3xujrakezdtem, többfajta módon láttam el az "angol sebesülteket", de hiába tápolom fel nem megy tovább. Valami tipp?
Lentebb le van irha hogyan megy a magyar verzsön 1.06 patch fel és a német crack rá.
Reloaded-et nem tom probáld ki.
Reloaded-et nem tom probáld ki.
Next PC upgrade: 2022
Ya, és a crack-el kapcsolatban, nálam sem kell a kábelt ki-be huzogatni, megy rendesen

Let\'s go Hawks!!!
A crack a gamecopyworld.com címen van: az 1.06patch_HU -t elõször felrakod, majd rá a német 1.06-os crack-et, a játék magyar marad, és minden mûxik.
Én viszont elakadtam a német küldetésben ott mikor a T34-est kell elcsórni. Megszerzem a tankot, kb a térkép közepénél járok mikor megtámadnak, kiírja, hogy szerezzek ruszki szervíkocsit, amit meg is szerzek, odamegyek a tank mellé, ami fel van teljesen javítva, sehol senki, a T34-est nem tudom írányítattni és a tank nem mozdul. Mit rontottam el? HILFE!!!
Én viszont elakadtam a német küldetésben ott mikor a T34-est kell elcsórni. Megszerzem a tankot, kb a térkép közepénél járok mikor megtámadnak, kiírja, hogy szerezzek ruszki szervíkocsit, amit meg is szerzek, odamegyek a tank mellé, ami fel van teljesen javítva, sehol senki, a T34-est nem tudom írányítattni és a tank nem mozdul. Mit rontottam el? HILFE!!!
Let\'s go Hawks!!!
És te meg is találtad a cracket? Most próbálok rávenni valakit DCn, hogy ossza meg nekem, de még keveseknek van meg.
ZSÍR hála istennek nem kell leszedni mégegyszer a gamet!!!!!!!!!!! THX RELOADED.
Végre nem kell huzogatni kábeleket 😊
Mehet a felhötlen play.
Végre nem kell huzogatni kábeleket 😊
Mehet a felhötlen play.
Next PC upgrade: 2022