2809
Codename: Panzers - Phase One
-
#2489 Hi.
Hany palyas a nemet kuldetes? Nekem az 5. utan mintha vege lenne.
Gond lehet, hogy kozben csereltem crack-et? (Az 1.06 mar a kezdesnel fentvolt, csak a jarmujavito bugja miatt kicsereltem az exe-t es masikra) -
atibacsi1977 #2488 Azzal a driverrel fut a kártya! -
#2487 szerintem tedd fel a sima gyári (cd-és) drivert -
zoszt #2486 Én sajnos nem tudok segíteni. Nekem is Ati van és minden jó.
A németekkel szépen végig lehet játszani, de az oroszokkal már szívok rendesen. Az orosz gyalogságot nem tudm használni. Mindig elfogynak. :( -
atibacsi1977 #2485 Hi! Lenne egy problémám: A játékot (egyébként nemcsak ez a játék) mikor elindítom, az egész képernyő villog! Mondták már nekem hogy azért van,mert ati radeon 9200-as videókártyám van és azzal nemkompatibilis a játék, mert nvidiára lett irva! Ha igyvan és mással is történt már ilyen kérem mondja már meg hogyan tudnám ezt orvosolni! Elöre is köszi! -
zoszt #2484 Nemrég (egy hete)játszom vele, szerintem nagyon jó. Én utóljára a Panzer General 2-vel játszottam ilyen jót. -
Tom Alien #2483 Gamespot 8.8 !! -
#2482 smsweb.atw.hu-ra ne regisztráljatok, nagyon szar!!! -
#2481 Ez nam a Sonic tank a Dune2 -ből?
Milyen videókarid van, milyen driver-el?
-
#2480 Sajna nem:( -
#2479 íjjj ez csúnya, passz nekem ilyen nem volt
eredeti? -
#2478 a galériámba van a kép -
#2477 Nálam vannak grafikai hibák, tud valakki segiteni?
szoval ijenek néhol az jármüvek és az épületek -
#2476 Én uyg csináltam meg a pályát hogy gyalogságot az elején egyáltalán nem vettem csak az erősebbik Shermant és az önjáró löveget meg lőszeres autót meg javítókocsit. Képzelheted, hogy meglepődtem mikor azt mondta gyógyítsam meg a gyalogokat, de a gyógyításhoz ad két szakasznyi doktort. Gyógyítani ha csak az adott doktorokat használod tuti működni fog. Egyébbként a térkép aljától 1/4 részen a képernyő ball szélén lessz egy bázis tábor ott fog megjelenni két-három Sherman egy lőszeres kocsi és egy javítókocsi meg a lényeg az orvosok. És ami a fő tartsd be az utasításokat elöször a várost kell kifüstölni és csak utána elindulni északra. Szerintem így működni fog. Jó játékot. -
#2475 Nálam is müxik a gém, a leirtak alapján!
Ezért megkapod a lovag kersztet,és a tölgyfalombokkal:))
-
#2474 Na még mindig a Tigris a láthatáron-nal kinlódom, már 3xujrakezdtem, többfajta módon láttam el az "angol sebesülteket", de hiába tápolom fel nem megy tovább. Valami tipp?
-
#2473 Lentebb le van irha hogyan megy a magyar verzsön 1.06 patch fel és a német crack rá.
Reloaded-et nem tom probáld ki. -
#2472 elég lesz, ha rárakom a reloaded törést a magyar verzióra ? -
#2471 Most már csak a TOCA 2 kéne és boldog lennék. -
#2470 Elvileg semmit mennie kéne magától a laneti vasúthoz. -
#2469 És mi van az 1.09-cel? A reloaded crackkel megy vagy nem? -
BlackHawks #2468 Ya, és a crack-el kapcsolatban, nálam sem kell a kábelt ki-be huzogatni, megy rendesen -
BlackHawks #2467 A crack a gamecopyworld.com címen van: az 1.06patch_HU -t először felrakod, majd rá a német 1.06-os crack-et, a játék magyar marad, és minden műxik.
Én viszont elakadtam a német küldetésben ott mikor a T34-est kell elcsórni. Megszerzem a tankot, kb a térkép közepénél járok mikor megtámadnak, kiírja, hogy szerezzek ruszki szervíkocsit, amit meg is szerzek, odamegyek a tank mellé, ami fel van teljesen javítva, sehol senki, a T34-est nem tudom írányítattni és a tank nem mozdul. Mit rontottam el? HILFE!!! -
#2466 Nem igaz. Nem birom felhajtani a cracket. -
#2465 Remélem minnél előbb kiteszik magát a cracket is. -
#2464 Még nem tették fel az újat azok a régiek. -
#2463 Hát ott van a gameburnworld.com-on de lehet nem az?? -
#2462 És te meg is találtad a cracket? Most próbálok rávenni valakit DCn, hogy ossza meg nekem, de még keveseknek van meg. -
#2461 ZSÍR hála istennek nem kell leszedni mégegyszer a gamet!!!!!!!!!!! THX RELOADED.
Végre nem kell huzogatni kábeleket :)
Mehet a felhötlen play. -
#2460 Nem látom ott. -
#2459 Magyar verzió így is simán szalad (nekem legalábbis megy, javít a javitó, feltölt a lőszeres, gyógyit a felcser :)
Krekk a gameburnworld.com-ról.
DB -
#2458 Azert kestek ennyit, mert amerikaban meg csak most jelent meg, legalabbis en igy tudom.
De nem NUKE-os a NFOrce-on, ez biztato. Lehet, hogy ezzel a krekkel siman szaladna a magyar verzio is. -
#2457 Bár ha csak abból indulok ki, hogy a szintén Starforce 3 védelmes Kill.Switch-hez is egy kábé 200 megányi törést kellett csinálni különféle fájlokból, hogy jól működjön, akkor ehhez az angol nyelvű Codename: Pancers-hez sem fűzök nagy reményeket - mert az NFO-jában csak egyetlen egy crack exe-ről beszél..... -
#2456 en arra leszek kivancsi hogy a javitokocsis trukk hogy viszonyul ehez a toreshez ? :) -
#2455 Ekkora LOL! A szövetséges küldetésnél amikor ki kell pucolni a falut /Tigris a láthatáron/ lenyultam három tigrist, a negyediket csak azért nem mert esett az eső, közben behaltak a medikek amig a lángszórosokat tápolták erre a végén kőzli hogy lássam el a sebesülteket. Lentebb olvastam hogy nem is mindegy melyik medikkel, na most kezdhetem ujra hogy életben maradjanak. :-) -
#2454 Lehet, hogy azért, mert ők feltörték volna valóban?????
Majd nyilatkozzon, ha valakinek sikerült már megszereznie, hogy tényleg feltörték-e. Akkor már csak a nyelvi fájlokat kellene átgyógyítani a magyar változatból.... -
#2453 Ja de majd jön a többi is! -
#2452 hmm
Codename: Panzers Phase One (c) CDV by RELOADED
eleg sokaig tartott nekik :) -
#2451 Akkor jó -
Glasses #2450 Köszi közben rájöttem valami a crack-kemmel volt leszedtem újra és jó lett most már mükszik a javitó kocsi,harcra fell!