Codename: Panzers - Phase One

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Tess 😊 remélem jó

Glpetyus
Köszi ^.^

mosoporr
Hali
Valaki linkeljen nekem egy jo cracket,
mert az 1.6-os patch meg van,de nem tom meik cracket kell
hozzá felrakni.
gamecopyworl ezen nem találok semmit

köszi

skorpio7
Igen így van.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Glpetyus
Tudom,hogy láma kérdés,de ettõl még magyar nyelvü marad a gém,ugye?? ^.^
(mármint a német krekktõl^.^)
Thx ^.^

igen az 1.06

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

TORO
Az 1.06-os patchnek külön crackje van? A GCW-n a legutolsó egy nocd exe. ennyi kell mindössze?

TORO
Köszi!!!!!!!!!

1.06-os patch, és a crack a gamecopyworldrõl a legutolsó...

TORO
Sziasztok! Kb. 1 hónapja voltam utoljára, úgy látom történt változás a repair buggal kapcsolatban. Megtenné valaki, hogy pontosan leírja mit kell tenni és honnan lehet letölteni a szükséges cuccot?
Nagyon köszi!

Rage47
bocsi..látom már a megoldást. 1.06-os patch...😉
Rage47
Sziasztok!
Miért nem lehet minden jármüvet megjavitani?
Vagy ez csak nálam hiba?
3P
Köszi.
Most legalább azt tudom, hogy 2 alküldetés volt még vissza meg egy opcionális, gondolom az késõbb jött volna...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Shep
enter után dirtyhungarianphrasebook -ot beírni és enter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3P
Uálok csalni, de nincs valami kód, ami az aktuális küldetést befejezettnek tekinti?

3P
Szerintem nálam más bibi lehet.
Kizárt, hogy ennyi próbálkozásból egyszer sem lett jó.

Egyébként mennyi lenne még vissza játékból? Ha jól sejtem ez az utolsó pálya....

hát én már sajnos letöröltem...

3P
Küldene valaki nekem egy játékállás, ahol jól állnak a kocsik, hogy lássam, hogy hogy is kellene kinézni?

Ha lehet ide kérném:
[email protected]

Köszönet érte elõre is!

3P
Egyszerûen nem tudom rá rakni mind az 5 cuccost.
Már próbáltam gyalogosokkal is pozicionálni, de velük sem megy...

3P
Hát én feladom! Ilyen kibaszot egy szarságot!

Már 3 órája ezzel kinlódom, de semmi.
A francnak rakták bele! 😞((((

Shep
nem tûnik el amit odaviszel, de mondom én mindegyikkel rátolattam a körre és így köré pakolta õket úgy lett kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is szaroztam ezen a részen, de nem emléxek hogy csináltam meg egyszer csak jó lett amikor elindultam észak felé...

3P
Ha lerakod akkor neked eltûnik az utánfutó?

Nekem ott marad, így nem igazán tudom õket mind odavinni. illetve odavittem, de nem írja ki, hogy sikerült...
Tehát a jól lekapcsol utánfutó eltûnik?

Nem akarom elhinni, hogy így a végén bénázok ennyit... 😞((

Shep
úgy csináldd, hogy a kocsival amivel odavitted õket tolass rá a körre és ott kapcsoldd le, nekem is volt 1 amit nem így raktam le és amíg rá nem vittem nem adta be a köv feladatot.

3P
Gondolom azt csak akkor adja, ha már kiírta, hogy az 5 utánfutó biztonságosan beérkezett...

3P
Hát nekem nem jött semmi küldetés 😞
Az alagútnál már szétlõtem egy tankot, s néhány gyalogost, de semmi.... 😞(((

Shep
Hát most hogy végigvittem a játékot, be kell hogy valjam, nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, az ardeneki+a partraszállásos küldetések nagyon tetszettek óriási hangulatuk vol, igaz az ardeneki marha nehézre sikeredett szerintem, meg volt még 1-2 hangulatos kis küldetés, de összességében nem tudott sok újat mutatni, a zene szerintem elég pocsék lett, a hangok is épp hogy átvitték a lécet, ami viszont totál gyenge lett az nem más mint a tankok és egyéb jármûvek mozgása példa: kijelölök 1 szerelõ + 1 tankot a szerõkocsi ugye gyorsabb de mivel a tank mögött ált annyi esze nem volt hogy azt kikerülje és úgy menjen el hanem folyamatosan abba belefut majd megáll újraindul belefut megáll .... másik volt olyan szinte minden pályán, hogy másodpercekig csak az utat keresi nem tudja merre menjen és csak áll egyhelyben és meg a hajamat tépem, hogy közben hülyére lõnek, fõleg a szûk utcai részeken volt ezzel gond, meg hát mi az, hogy a tank átmegy a kisemberen és annak semmi baja, jó ne halljon meg de legalább sebzõdjön. Szóval mindent összevetve hangok/zene: 2,5
játékmenet:3,5
grafika:4,8
hangulat:3
szóval egy olyan jó közepes az egész szerintem, nem rossz de valahogy mást vártam.

északra fel kell menni azúton, és akkor jön a következõ küldetés...

3P
Nem hiszem el, hogy itt kell elakadnom.... 😞

A szövetségesek 9. pályáján le kell szállítanom 5 aranyat tartalamzo szállítmányt a régi templomhoz. Na én odavittem mind az 5 db utánfutot, de semmi. Az egyik pont a zöld célkereszten áll...

Mit kell még csinálni?

Shep
Hát ez tiszta vicc, akkor miért írta arra a feladtra, hogy teljesítve, áááááááááááááááááááá

Kit--Kat
én is itt szívtam meg, ugyan láttam a , hogy deutschézék vannak ott és a gyár elõtt várakoztak a gyalogosaim, de nem akartam értelmetlen harcbakezdeni.
Kipucoltam a romokat-semmi...
Elküldok 1 tankot körbe nézni jobb irányba-semmi.
Elküldök 1 másikat bal irányba- semmi.
Aztán mehettem az egész gépesített zsázaddal vissza és lezavarni a játékeleji csatát újból...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Menj vissza a gyarhoz! Sok naci ment ode, es biztositani kell elobb a gyarat!

Shep
Ahol a partizán csajt kell megmenteni ott a romok körül megöltem mindenkit, de mégsem történik semmi, mit kellene még csinálni, hogy vége legyen?

Shep
ó de jó, hát nem is mindegy hogy kivel gyógyítom fel õket, nagyszerû, na mindegy.

Köszi szépen.

töltsd ujra a legutóbbi mentést, amikor még nem láttad el a sebesülteket, és ott bal alsó sarokban ahol kapsz két felcsert lásd el azokkal...én így nyertem..

Shep
A szövetséges küldetéssorozatban, mikor a falut kell kipucolni, a végén azt írja lássam el az angol sebesülteket a felcserrel felgyógyítottam õket de semmi nem történik. ilyenkor mi van?

Shep
ne önárnyékra kapcsoldd, hanem normál vagy milyen néven fut

Creator
ATI-n /9600XT/ miért olyan ronda az árnyék /vagy NVIDIÁN is?/, pontosabban ha sötétebb részeken szinte fehér-massza a jármüvek árnyéka, világosabb részeken meg nincs is. Pach fent /1.06 hun/ van, plusz a legujabb Catalys driver, ha volt már róla szó akkor bocsi, esetleg egy hozzászólás számot kérnék
köszi, meglett

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Koszi.
Igy sikerult
skorpio7
A GCW-n legközelebb.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Menj vissza a V2 bázishoz mert a németek visszamentek és öld meg õket.
hol érhetõ el a german 1.06 nocd krekk?

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Sziasztok

Megcsinalta mar valaki az 5. szovetseges kuldetest, a V2-es bazisosat?
Mar mindenkit kiirtottam az egesz terkepen es foleg a romnal de megsincs ott a kem.
Mit kell meg csinalni?
koszi
mozesapo
Ami kell: Game + 1.06 Hun Patch + 1.06 German No-CD Crack, ennyi, nem kell más, különben nem sokat kell visszaolvasni!

és nem tudja valaki hogy a német 1.04es és 1.06os patchet honnan tudnám leszedni?
oké... kösz
3P
Az 1.06-os patchez van olyan törés, ami melett már javít mindent a javítókocsi. Forrás: Game Copy World...

hali!

az 1.06-os patchban megvan csinálva a repair bug?
lipovics
Kezdjem elorrol? 😊