Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Úgy tudod mire huzzák ?
Mert te a lexikális tudásodat fitogtatod ezen a fórumon. LOL 😊))
Nem tudom miért értesz félre,én magára az implikáciora irtam hogy lehet inverz nem a te mondatodra!!!Egyébként ez egy végtelen vita tehát zárjuk le.
"Mellesleg látom, hogy felkészültél (a netrõl)! Olival szólva, ülj le 4-es! 😊)"
Hát erre mit mondjak ,thx 😊, egyébként azt sem szégyelném ha a netröl szedtem volna az infot 😄DD
http://druglord.buzz.hu/ ;)
ezt te mondtad, megnyugtatlak, ha csak lehet akkor már nem vonhatsz le olyen következtetéseket mint levontál. Pláne hogyha igaz az állítás inverze is akkor nem implikáció, hanem ekvivalencia, az én állításom egyirányú implikáció volt nem ekvivalencia azt csak te akarod így magyarázni!
Mellesleg látom, hogy felkészültél (a netrõl)! Olival szólva, ülj le 4-es! 😊)
Ezen én nagyon meglepõdtem.
viszont itt nemcsak, hogy szabad lesz a drog, de bejön majd a pedagógusi titoktartás, vagyis ha valaki drogozik, terhes lesz, esetleg öngyilkos akar lenni és a tanár errõl értesül, azt nem mondhatja el senkinek
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Éppen azért mert B=>A lehet hamis és igaz is nem következik A=>B bõl B=>A csak ha ekvivalencia (az implikácia nem ekvivalencia!!!). Tehát a mondatomból nem vezethetõ le semmilyen megfordított állítás, sem az hogy azért szív mert rákot akar, sem az hogy azért szív mert nem akar rákot!
Hát így jártál!
te magadnál vagy?
télleg unlak...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hol itt a KETTÕS MÉRCE???
persze ha van itt valaki, aki érti, mire gondolok ....
Jogi ismertetetés, vizipipa beszerzési tanácsok, cigaretta papír hírdetés, és egyébb marhaságok találhatóak benne.
Picit naív vagyok, azt hittem felvilágosítobb jellege lesz.
Mondom biztos megint a drogtörvényrõl valami cikk ...
Erre nézem az újság címét: HANF
Alcím szerint meg a kender termesztés rejtelmeit taglaló szaklap elsõ száma!!!
Na erre vajon "hatóságok" mit lépnek?
bõl nem következik, hogy "ha B akkor A"
Butaság de még mekkora,benézted ezt is rendesen!!!Az implikácio lehet inverz is, tehát ha A(hipotézis, feltétel)Þ B(konklúzió, következmény), akkor ha az A Þ B igaz, a B Þ A lehet igaz is és hamis is!!!
Tehát ezen mondatodban :"Nyilván 100000000 cigis is azt mondja hogy nem akart tüdõrákot azért cigizik."A-bol implikálod B-t és B-böl implikálod A-t ami hogyha igaz akkor már ekvivalencia...
"Lehet hogy a többi szerencsétlen, akinek csak azt mondták, hogy csináld ezt meg azt, mert tök jó lesz és fogalma sem volt, hogy mit tesz az tényleg önszántán kívül, de ezek értelmi képességeit nem minõsíteném."
De most itt nem minösiteni kell!Segiteni kell, hát az a bajom hogy Orbán is csak minösitett,ö azt vallja hogy aki hülye haljon meg, ami ellen nincsen semmi kifogásom ha nem egy ország volt miniszterelnökéröl van szo!!!
'A fogyasztást ki kellene venni a Btk.-ból'
Szily László, Tamás Bence
2003. július 15., kedd 9:00
A rendõrök nem azért állítanak meg és kutatnak ki drogot keresve annyi fiatal járókelõt az utcán mostanában, mert vadásznának a fogyasztókra, állította az Indexnek adott interjújában Csendes László alezredes, az ORFK bûnmegelõzési osztályának vezetõje és Fehér Zoltán õrnagy, szakreferens. A meglepõ fordulatokat is tartogató beszélgetés közben kiderült, hogy a rendõri vezetõk privát véleménye szerint a marihuánafogyasztást szabálysértéssé kéne nyilvánítani bûncselekmény helyett, és éles különbséget kellene tenni a könnyû-, illetve kemény drogok között.
Forrás.
Repatarurgyán
kár hogy téged nem moderálnak, holott személyeskedsz te is rendesen...
"HA AZT TUDJÁK IS HOGY FÜGGÖK LESZNEK TÖLE ,AZT HONNAN TUDNÁK MIT JELENT FÜGGÖNEK LENNI???"
Ez tényleg jó gondolat.
A felvilágosítás szerepének abban kell hogy legyen, hogy az emberek megtudják a drogok függõséghez vezetnek (fizikai, pszichikai), és megtudják, hogy az mit jelent. No persze azt nem úgy hogy próbálják ki azt majd megtudják, és addig ne is alkossanak véleményt a dolgokról.
Na már most ezek után mindenki maga dönti el, tudatosan, hogy bevállalja-e vagy sem!
Rendben van fogalmazzunk, így aki minden tudás ellenére drogos lesz az önként lesz beteg. Lehet hogy a többi szerencsétlen, akinek csak azt mondták, hogy csináld ezt meg azt, mert tök jó lesz és fogalma sem volt, hogy mit tesz az tényleg önszántán kívül, de ezek értelmi képességeit nem minõsíteném.
Kedves KANDRIS! Nem tudom tanultál-e matlogot, de el kell szomorítsalak, az implikáció nem szimmetrikus mûvelet, azaz a "ha A akkor B"
bõl nem következik, hogy "ha B akkor A" azaz
Másszóval Ha valaki tudja hogy tüdõrákot kap akkor is dohányzik, akkor ez nem jelenti azt, hogy ha dohányzik akkor tüdõrákot akar kapni.
Kiscsoportos???Ez mit jelent,már az ovodában pszichologusok voltak???LOL

Amikor elkezdik akkor már tudatában vannak,de ez olyan mint halotnak a csók,hiába mondod valakinek hogy ne kajáld meg a mérges gombát ha már megevett belöle egy fél kilot=hiába tudja valaki miután kiment a szer hogy kell még neki ha elötte nem tudta hogy ennyire kelleni fog...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A szülõkkel is elbeszélgethettél volna, mielõtt ide hánysz, haver . . .
Gondolom, olyasféle felvilágositás volt, amelyen többek közt levetittek egy filmet, amely 80%-ban arról szólt, hogy rázoomoltak egy intranévás injekcióra. Ez tényleg nem visszatartó erõ, ez csak röhej tárgyává teszi az egészet.
Sikeres a felvilágositás, ha a diák hajlandó korrekt tájékoztatást kap a szerekrõl és az információkat hajlandó elfogadni. Csak kár, hogy ez nem mérhetõ olyan szépen.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A helyzet az hogy a felvilágosítással csak rossz tapasztalatom van. De lehet hogy aki csinálta az nem értett hozzá. Lehet hogy lehet jól is csinálni!
Persze, felmerül a kérdés, mit értüönk siekeres felvilágosítás alatt?
Ha valaki csak a füvet próbálja ki, vagy mindenki kipróbálja a csoportból, vagy senki nem próbálja ki?
Nekem az lenne a sikeres, ha senki.
Nektek, a ha csak a füvet, vagy mindenki kipróbálná, mert akkor beszélhetnének róla hogy értenek hozzá! 😊
Így megfelel?
Bár, leszögezem, ez csak az én megérzésem.
A "cimborálás" a felek közt létrejött valamilyen szorosabb kapcsolat értékelése.
Úristen KANDRIS! Ha valaki nem akar függõ lenni minek kezd el drogozni, ha tudja hogy az lesz? Ez baromsáG!!!!
Nyilván 100000000 cigis is azt mondja hogy nem akart tüdõrákot azért cigizik. Anyám+!!%
Lol nem akarok elhizni, de azért zsiros kenyeret eszem, meg sört iszom.
Milyen állítások ezek???
Nem akarok leesni az emeletrõl, de kilépek az ablakon.
Tévedsz ha valaki az ördöggel cimborál, akkor segíteni kell neki, és tudnia kell hogy az ördöggel cimborál, mert csak úgy tudsz neki segíteni. Te leragadtál az inkviziciónál!
Mer megyó annyira segit nekik? LoL Utána nézhetnél, mikor indult a legtöbb drogrehab.
2002. április 9., Testnevelési Egyetem
Mi mindig azt mondtuk, hogy van, amit az életben nem kell kipróbálni ahhoz, hogy az ember nemet tudjon rá mondani. Ha már mégis megtette, ha pedig már mégis megtette, akkor mindig el kell neki mondanunk azt az igazságot, hogy aki a kábítószerre igent mond, az az ördöggel cimborál.
http://fidesz.hu/index.php?CikkID=1557
U.i.: Az már más kérdés, hogy a következõ mondatban az ördöggel cimborálást szivroham nélkül kiterjeszti a ballib oldalra...
Nos ez pontosan így történik, a gyerekeket felvilágosítják azok meg ezen felbuzdulva kipróbálják, pont mint a cigivel.
Õõõõõ, akkor most mi van?
Meg tudnád magyarázni, hogy SZERINTED miért jó a felvilágosítás, ha úgymond kedvet csinál a fiataloknak a kipróbáláshoz? (Ami ugye baromság, mert aki kipróbálja, az a felvilágosítás nélkül is kipróbálná...)
Innentõl kezdve pedig engem igazolsz: normális, megkockáztatom, kiegyensúlyozott körülmények közt élsz, nincs szükséged arra, hogy a drog pótoljon valamit az életedbõl.
U.i.: Mellesleg nem hinném, hogy a drogozás úgy általában az anyagi helyzettõl függne, maximum az, hogy mit fogyaszt.