Szabad a drog az iskolákban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én fekszem, meló van ma. joccak.
Repatarurgyán

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Repatarurgyán
Tudod, a feleség sem lesz attól kurva, hogy lefekszik veled, de ha már pénzt kér érte... 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként meg rájöhetne már a "hatalom" hogy ugysem tudják megállitani a drogok terjedését, a fûvet meg pláne, szoval vmit ki kéne találni, külhonban ugyanis rájöttek már hogy a tiltás nem megoldás....
Csak azt nem értem akkor minek a díler, és akkor minek is szídjátok õket ha nincs is rá szükség (már most se)?

Repatarurgyán
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Már néhányszor leírtam ez a JÖVÕ!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Télleg naiv vagy!
Gondolod, hogy erre kéne a pénzt pazarolni, hogy megállapítsuk melyik a veszélyesebb? És akkor mi van? Mindenki azt szed, szív, iszik, lõ amit akar. Kinek mi köze hozzá?
Azért lássuk be, elég vicces amikor a drogosok arról beszélnek, hogy a dílert kell büntetni! LOL
A topic témáról:
Már elég régóta csak azon vitatkozunk, hogy a könnyûdrogok valóban könnyûek, meg hogy ki mit tud a különbözõ anyagokról(ezért mondom mindig, hogy semmit nem tiszta a fejekben
Én személy szerint üdvözölnék egy liberálisabb drogtörvényt, de ahogy én látom, erre nem sok esély van a közeljövõben(ellentétben sok felvilágosultabb országgal).
A drogokról:
Én nagyon egyszerûen megoldanám a helyzetet.
Alakítanék egy nemzetközi kísérleti csoportot. Megszabnám a résztvevõknek(országoknak, államoknak), hogy az eredményeket kötelesek elfogadni.
A kísérlet arról szólna, hogy az(egyébként egészséges) alanyok minden nap használnák a különbözõ drogokat. Lenne egy kontrollcsoport, akik nem kapnának semmilyen drogot. Azután szépen elkezdenénk feljegyezni az alanyok életkörülményeinek, egészségének, stb. alakulását.
Ez alapján fel lehetne állítani egy skálát, amelyen jelölve lenne, hogy melyik drog mennyire ártalmas a vizsgált szempontok tekintetében. Az eredményekre tekintettel ki lehetne dolgozni az adott drog kezelésének legjobb módszerét(büntetési szempontból is).
Szerintem ez korrekt lenne. Gyanítom, hogy nem a fûvezõk lennének az elsõ halálos áldozatok, sõt állítom, hogy a legkevésbé õket kéne szankcionálni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mondj másik indokot.
Ha a nekünk általános iskolában minden héten egyszer mutattak volna egy rákos tüdõt, meg lejátszották volna a köhögés hangját, amit reggelente egy erõs dohányos produkál, aláfestve egy májrákos alkoholika utolsó siralomházi elbeszélésével, akkor talán a mi korosztályunk is kevesebb vágyat érzett volna a rászokásra.
Egyébként odaírtam, hogy az értelmes ember tud választani a számára jó és rossz között. DE csak akkor, ha ismeri a valós tényeket.
Azt képzeljétek el, mi lenne, ha az említett 25%-ot mind börtönbe dugnák? Milyen lenne a német bûnõzési statisztika a szabadulásuk után(mert abban egyetérthetünk, hogy a börtön nem javít a rab késõbbi helyzetén)? És mindezt azért, mert kipróbálták a fûvet.
Szerintem azért nem kéne a fûvel egy lapon említeni, mert hatásaiban, tulajdonságaiban nagyságrendileg különbözik attól, méghozzá negatív irányban.
Kezdjük talán a magyar ember számára legfontosabbal: ugyanakkora mennyiség kb.6-8szor annyiba kerül, mint a fû. A user - mivel azonnal függõvé válik - rövid idõn belül az anyagi csõd szélére kerül. Miután saját forrásból már nem tudja fedezni a napi adag árát, elkezd bûnözni. Ez szerintem egy fontos érv.
Ha kell még indok, szólj!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Németországi tanulmány: a 14-25 évesek 25%-a probálta már a fûvet, a probálok 90% egy két alkalomnál többször nem.... lám nem lesz mindenki keménydrogos, és a maradék 10% sem lesz az, csupán egy részük, akik eleve hajlamosak erre, ergo 😊 ha nem létezne a fû, õk akkor is keménydrogosok lennének!
Épp ez a poén! Mindenki tudja milyen ártalmas a cigi, a fü, a pia, mégis rászoknak, egyrészt a tárasaság nem fogadná öket szívesen, a nagymenõség dolog is belejátszik, no meg az hogy azt gondolják, hogy én talán kivétel leszek, aki nem szokik rá, aki nem lesz tüdõ rákos, akire nem hat károsan a fû stb.. A baj az hogy ez csak néhány esetben lesz így, a többi pedig bár igaz nem 1-2 éven belül, de maradandó egészség kársodással fog élni.
Mellesleg az eddigi tapasztalatom, hogy az iskolai szankciók csak akkorhatásosak (de akkor igen) ha komolyan veszik, azaz, ha cigizésért a wcben (ami törvénybe ütközik) kirúgás jár n+1. alkalomra, és ki is rugják, akkor nagymértékben csökkenthetõ az ilyen esetek száma. Ha kis szankció van vagy a nagyot sem tartják be akkor ereszd el a hajam és már az az utálandó aki a wcre hugyozni jár.
De a kettot egymas mellett lehet nyugodtan alkalmazni.
En se az egybol kardelrehanyas mellett vagyok.
De nyugodtam meglehetne azt csinalni, hogy az elso alkalomnal ejnyebejnye, a masodiknal penzbirsag es igy tovabb.
Mert azt mindenkinek bekell latni, hogy az sem jo ut, hogy hagy szivja azt nem szamit, mert igenis lehetnek olyan esetek, hogy a komoly kabitoszerezes fele terelhet a konnyudrog.
Ha csak a fogyasztok 5-10%a masra raszokik mar az tul nagy ar.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a cigi és az alkohol nem büntetendõ és lám többen is üzik mint a kábszerezést
szóval azért van visszatartó ereje a büntetésnek
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mondd azt a tizenéves gyerekednek, hogy ezt nem szabad. A következõ lehetõségnél megpróbálja. Ez tapasztalat. Ha ezért megbünteted, akkor nem javítasz a helyzeten. Ha megbeszéled vele, akkor talán megérti(ha nem hülye), hogy milyen következményekkel járhat a dolog.
De cáfoljatok meg!

Meg hogy találta, a réten.