Midnight Club II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kezdõdik már... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sztem alulmarad a GTAVCvel szemben, de csak szemre. Ha jó irányíthatósága lesz akkor jó, de kétlem...
Aki kipróbálta mondjon valamit. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
³ Midnight Club II (c) Rockstar Games ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Date: 2 Jul 2003 ³ Game Type: Racing ³
³ Supplier: Razor1911 ³ Size: CD1:57x15MB CD2:54x15MB ³
³ Cracker: Razor1911 ³ Protection: Securom ³
ÔÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ;
1 év az mindenesetre semmi....
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Persze a geciládák majd kapnak egy párnapos fogdát legjobb esetben vagy egy 10000 forint értkéü pénzbírságot....
Az ilyen faxszopókat a kutyaevõ ferdeszemûekkel együtt ki kell írtani a francbs
szerintem a buntetgetest ott kellene kezdeni, hogy aki vesz egy kutyat/macskat/barmi haziallatot azert felelosseggel tartozik, es nem dobja ki az utcara, nem hagyja az utcan koborolni. nemreg volt egy eset, mikor egy idos ember arcat a felismerhetetlensegig osszetepte valami ocsmany dog, na annak a gazdajaval is kellett volna valamit kezdeni, kutyat azonnal elaltatni, de semmi nem tortent😞 ezek a faxok most kapnak valami buntetest valoszinuleg, de elorebb leszunk egy centivel is?! nem!!! 😞((
ON
Amúgy meg pénzbírság
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem is van egy 10 éves kutyám de amikor megláttam ezt a képet könnybe lábadt a szemem.Én ugyanígy kínoznám meg ezeket a geci embereket de ezek már nem is emberek.
ON
Én alaposan megkínoznám ezeket a geci embereket!
ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocsi, de ezen nagyon beragtam!! Aki tudja, kuldje korbe a linket, vagy lazadjon ahol tud (bar Magyarorszagon lehetetlen). Amig az ilyet nem buntetik legalabb 5 ev bortonnel, addig balkan vagyunk!!
http://tar.hu/alexease
THX
ON
Eddig zsák szarok voltak,grafikára fogjuk rá hogy okésak voltak,de irányításra fullarcade törésre meg túl a realitáson,a bárgyú MI-rõl és a szar pályákról nemis beszélve...Szóval hajrá,attól hogy jól néz ki még nembiztos hogy jólesz😊
Kiderül..
Már csak az a kérdés, hogy akkor gépigénye lsze-e mint a GTA-III-nak, mert ha igen, akkor mehet a sûllyesztõbe.
Bár szerintem eléggé Arcade játék lesz, mivel konzolátirat...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
És én is úgy tudom,hogy lesz pc-n.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Nekem ritkán nincs igazam...
És ez sem az a pillanat.

pedig leállhatnának már a gagyizással odaát....
Riszpekk
A másik, hogy olyan a beton a nagyvárosban, mintha valami salakos földút lenne.
Amúgy igéretesnek tûnik a középkategóriás teljesítményû gépekre szabott játékok között. (mint pl. az én gépem)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!