353
- éjszakai nyomulás -
-
#110 Még ez sem mert ezek sem fordulnak meg a 2 sávos úton 150-el:)))))) -
#109 Az auto mozgas, kb. ez a kategoria:)))
-
#108 Nahja...
Higgyétek el nem flémelek....Nem fikáznám a programot ha Níd for shitszerü irányítása lenne vagy olyan mint a gta-jé..Vagyis ha arcade lenne...De ez naaagyonelvan baxva...
Kocsi majdhogynem egyhelyben forog körbe...180 fokos fordulást akár 200-al is lehet csinálni egy 2 sávos utcában anélkül hogy a kocsi megcsúszna...Ez azért elég komoly....Nemtudom milyen volt psx-en de szerintem nem ilyen,mert akkor nem értékelték volna ennyire a programot az újságok...
Valammmmi itt el lett tolva... -
#107 Sajnos ez az átka a konzolos átíratoknak, 1 hulladék lesz belőle Pc-n. Jó, hogy nem kezdtem el leszedni. -
#106 En is csak azert szedtem le, mert ismerosnek kell, meg en naiv, azt hittem, hogy olyan minoseguek lesznek az autok, mint a ViceCity-ben, es ugy is fognak menni, mozogni, torni stb. Sot, egy kicsit jobban, mert ez csak errol szolna. De az, hogy ennyire le van butitva az egesz, az azert nagyon gaz.
Ha valaki versenyezni akar hasonlo stilusban, az hackelje meg a ViceCity-t. Valahogy biztos meg lehet csinalni, hogy lehessen beletenni A-bol B-be versenytavokat. Az naggysagrendekkel jobb lenne, mint ez.
Nem hittem volna, hogy ennyire szar lesz... -
#105 Csak megerősíteni tudom Alexease-t....Ez az irányítás egy zsák szar!!!
Arcadabb a legarcadabbnál...200-al billentyűzettel derékszögbe fordul csúszás nélkül a kocsi!!!!!!!!
Jah ha nem lőttök be analóg iránygombokhoz semmit akkor nem húz félre az egér,legalábbis nállam nincs ott semmi és nemis húz...De ez ígyis egy szar!!
Egy brightnes menüpont is eléggé hiánycikk,olyan sötét az egész mint ház,a monitoromat nemtom annyira fényesre állítani hogy jólegyen...
Kb ennyi...
Aki jó játékot akart az NE SZEDJE LE!
Én most baxottnagyot csalódtam,a videója után amit régen netreqrtak sokkal többre számítottam,ez egy szar...
És bocs,nem flémelni akarok,ez tény...
-
#104 Meg is torik, csak nehezen:))
Tuningra, egyebekre ne szamitsatok, semmi nincs.
Nekem ennyi volt, uninstall. Mast nem mondok, mert az csak negativ lenne.
Akinek a Test Drive, az NFS uj, es a GTA-s autoversenyek tetszettek, annak biztos ez is jo lesz (leszamitva, hogy itt gazul neznek ki az autok, es szarul mozog). -
#103 Nah, akkor folyamatos ertekeles:)) Leszedtem rohogni. Az elso megnyilvanulas: "Uhh bazmeg, ezt a szart!!!" Nem flameelni akarok, de ez nagyon gazos.
- Istall jo, nincs gond. Rendesen megy semmi gond.
- A menu egy rakas szar. Extra konzolos, falra maszik tole az ember.
- A grafika talan meg a GTA3-at sem veri. Szepnek szep, de valahogy nem az igazi.
- Az autok kiadolgozasa kicsit gagyi. Persze belso nezet nincs.
- Alapban lehet ererel is iranyitani. Iranyok mozgatas, gyorsitas-fek a gombok. Ha valaki bill.-rol nyomna, akkor allitsa egyenesbe az egeret, mert el fog huzni!
- Az auto mozgas az kegyetlen szar. Tenyleg a test Drive sorozat veri. A GTA sorozat ehez kepest szimulacio. Meg tores sincs.
Eddig ennyi. Meg taskban fut, de nem sokaig. A nagy ijedsegre kitaszkoltam velemenyezni. A konzol autos igenyeit nem ismerem, oda lehet hogy jo. De PC-n ez mar nevetsegesnek tunik.
A haveromnak szedtem le, neki biztos tetszeni fog. Szereti ezeket a "droton huzom az autokat" tipusu csillogo cuccokat:)) -
#102 Az elso blikkre nekem bejott a jatek, pont olyan amit vartam tole...
Valahol a GTA3 es a Midtown Madness kozott helyezkedik el :)
Az egeres dolog tenyleg zavaro, de max csak 5 masodpercig, amig nem korigalom ki :)
Az iranyitas tiszta GTA-s, legalabbis az elso kocsinal.
Bar ez tenyleg csak nehany perc utan irtam le, az igazi velemeny alkotashoz kell meg nehany napi jatek :)
-
#100 nm. -
#99 OKÉ! Sikerült, köszi a tippet. :-) -
#98 Mert ő passzív. És gondolom te is az vagy de akkor ez nem nyert. Kapcsold ki a tűzfalad tedd aktívba a dct és kész. -
#97 Megéri leszedni? -
#96 Köszi, de nekem még a file list-je se jön le, connection timeout. Más embereké lejön de az övé nem. -
#95 nitró effekt kurva jó lett -
#94 Dc++, Tejszin HUB, [HUN]Oxyde. Cables de jön 43k-val. -
#93 mivel nem eklla agammához cd key ezért biztos vagyok benne hogy a biztonsági másolatommal is működni fog egéykbént nitor = nitro :))) -
#92 Sziasztok! Honnan lehet leszedni egy biztonsági másolatot? :) DC++ -on egy dsl-es gyereknek van csak meg, az se indul el lefele. -
#91 Ja, akkor jo. Tiszta Halalos Iramban lesz, mi? :))) -
#90 nitro :D gondolom -
#89 Es biztonsagi masolattal tudtal nyomulni?
Mert akkor ma este szamithattok ram is! :)
Mi az a nitor??? -
#88 van multiplayer meg nitor eddig nkm nagyon teccik a agém -
#87 Multiplayer van benne??? -
Dns5000 #86 tuningolas nincs ugye? :(( -
Lifeforce #85 Na leírom a véleményem én is.
Grafika nagyon szép.
Pályák szépek és modtól függően nagyok és ha ez nem elég akkor a mapszerkeztővel nekiállhatsz készíteni egyet.
Sok versenymod közül választhatsz gyorsulás, ütközés, menekülés üldözés...stb, úgy vélem az efajta versenyeken belül mindent kimerít.
Nézzük a hátrányokat.
Az irányításnál nincs semmi gond ha rájössz a játék hibájára.
A játékban nem lehet kikapcsolni az egeret miközben a beállítások szerint ki van kapcsolva.
Tehát mérgelődsz, hogy mi a fenéért lehet ilyen szarul irányítani az autót miközben mérgedben megmozdítod az egeret és lám csodát az autó most jobbra húz.
Megoldás: egeret lerakod egy olyan helyre ahol nem lököd meg véletlen és bemész a játékban és úgy beállítod, hogy ne húzzon semerre.
Következő dolog amit már jeleztek nekem.
"nagyobb" pl: 1024*7668 felbontásban csak 32bites szinmélységü asztali beállításnál hajlanó elindulni.
Azt hiszem ennyi amit írhat róla egy olyan ember aki nincs se az autós játékok ellen sem mellette.
Sokan szeretnek belekötni a grafikába ezért belinkelek egy képet amit most csináltam és mindenki dötse el, hogy milyen a grafika amikor a háttérben lévő házak és emberek szépen kidolgozottak és az autón tükröződik a város fénye.
-
#82 Ja, ez van:)
Azert el kezdtem en is letolteni:) Gondolkodtam egesz nap: szedjem - ne szedjem:DD Max torlom, az nem nehez:)) -
#81 de most csak ez van :) -
#80 En ugy vagyok vele, ha mar ilyen nagyon csicsa, arkados jatekkal akarnek szorakozni, akkor en inkabb megvarom a Mecedes World Racing-et.
Persze mas stilus, de az is nagyon szep, hosszuak, nagyon jok es szepek a palyak, rengeteg az (eredeti) auto kitunoen kidolgozva, es a legpozitivabb, hogy lesz normalisan kialakitott belsonezet! -
#79 Mivel GTA3/ViceCity engine - szinte ugyan az - igy a grafikaval nincs gond. Az auto mozgas, tores valszeg ugyan az (csak kulso nezet). Szerintem semmilyen komolyanbb tuning nem lesz benne. A versenyek valszeg A-bol B-be, keresztul a varoson, lekeritett utakon. Valszeg ennyi.
De mint mar irtam, akinek tetszettek a GTA-s autos versenyek, annak ez is tetszeni fog. Szerintem semmi extra szimulacios, tuningos dologra nem kell szamitani. A RockStar nem arrol hires. Ez egy egyszeru happy, latvanyos autotologatos gamma lesz. De annak biztos tokeletes.
Azert ez a sok valszeg, mert meg en sem lattam:DDDDD -
#78 jaja Rockstar-nak a konzol átiratai pozitív csalódások voltak, igaz több idő is a konzol-pc megjelenése között. -
#77 Azért a Rockstar Gamest a név kötelezi, csak nem adott ki egy nagy rakás... a kezéből. :)
Én addig reménykedek amíg ki nem próbálom. :)) -
#75 sztem olyasmi mint a 2 fast 2 furiousban... kanyargós szakasz, de én még nem próbáltam ki a játékot -
#74 Haaa ez gyorsulási játék...akkor a pálya tök8 mert 400 méterekből áll...Ami elnyújtja a játékélményt az a tuningolási és beállítási lehetőségek sokasága....ezvannnn????:)
Ha ilyen körpályás nídforshit szerü akko naaagyon nemérdekel...Ha nídforshitszerü körpályás de lehet kocsittuningolni és nemcsak a buzi porseferrari egyéb izék vannak akko bejövős:)
De ez most mlyen?? Körpálya? Vagy gyorsulás???
Shaba hja meg vmelyik újság is adta anno az egyik ilyen midnight játékot. -
#73 Végülis nem kell sok hozzá hogy jó legyen. Elég egy jónak mondható nemtúl arcade-os és nem túl szimulátoros irányíthatóság, jó pályák (változatos), jó autók, tűrhető graf, multi, meg autótörés. Képek alapján megvann a jó autók és tűrhető graf. reméljük a többi is meglesz, akkor szerintem már sokan fognak vele játszani. -
#72 nekem is járt anno valami ilyen full game a Gef2 Ti VGA-mhoz -
#71 Winters tudom hogy semmi köze de ha jóltudom ezis gyorsulásról szól...
Voltak régen Midnight játékok amik valahogy képek alapján hasonlítanak erre (este autópályán kellett száguldani forgalomban,rommá törhető volt a kocsi) na azokról beszélek..azok parádésan szarok voltak:))) -
#70 fizetősről jön lefelé, de csak holnap tudok ESETLEG belenézni...aki dolgozik, annak korán kell lefeküdni... -
#69 ÉN sem tudom honnan lehet ingyen letölteni :))) -
#68 Hát egyenlőre sajnos azt sem tudom, hogy honnan lehet (INGYEN!) letölteni úgyhogy sajna nem. -
#67 Én azért az első véleményekre kiváncsi vagyok, még ha egy kicsit negatív is. Persze akkor lehet egy negatív kritikát komolyan venni, ha észérvekkel van alátámasztva, és nem elfogult szubjektív gondolatokkal. A többi meg ne érdekeljen sztem. :)
Valaki ki tudta próbálni már???